2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğin hareketlerini vajinamın üstünde hissediyorum kanala yerleşmiş olabilir mi yerleşince hemen mi doğum oluyor
İşte bende öyle hissediyordum koştum doktora gittim geçen hafta Salıydı sanırım. Doğum kanalına girmiş dedi. Sizde de öyle midir bilmiyorum. 1 hafta 10 güne gelir dedi bir telaşlandım şu an 11. Gündeyim.

Umarim yoluna girer. Girmese bile öncelik iyi olmasi caninizi sikmayin. Yontemleri bilmiyorum ama pek cok taktik de vardir, kendinizi yipratmadan belki size uyan bir yontem bulursunuz.

Gaz durumlariniz nasil? Bu sefer kolay cikartirim umarim gazi diyorum (bebegin)

Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Ah kardeşim, benim burada ciğerim yandı.
Hangi söz acını hafifletir, hangi teselli yüreğini ferahlatır?

Cennet bahçelerinde beraber olacaksınız.
Ebedi hayatta birlikte olmak var.

Rabbim sana güç versin, sabrını artırsın.
Bunu unutturacak acı vermesin.

Benim 35 haftada 100ü gören kasılmalarım oldu canım şu an 40 haftayım daha gelmeye niyeti yok panik yapma

Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Ahh çok üzgünüm çok. Rabbim sabrını versin. Çok zor bir imtihan. Cennette sizi bekliyor meleğiniz inşaallah.
En yakın arkadaşımın da benzer bir durumu olmuştu, bebeklerimizin arası 20 gündü, cinsiyetleri de aynıydı, hatta aynı isimleri vermiştik, o bebeğini doğumdan kısa bir süre sonra kaybetmişti. Çok acı dolu bir hadise. Ve hala süt üretmeye devam ediyor oluşu acı olan durumu daha da kötüleştiriyor, zamanla çok büyük sıkıntı olmaya başladı, göğüsleri iltihap kaptı. Doktor sütünün kesilmesi için iğneler yaptı, bence mutlaka doktora görünün. Bir an evvel kesilmesi için müdahale edilsin. İltihap kaptıktan sonra süreç daha zor oluyor.

Son düzenleme:
36 haftadan sonra artık erken doğum kavramı bitiyor. Ne zaman gelirse gelsin sorun yok.

Ay Allah kolaylık versin canım. Bence hamileliğin en zor yanı kusmak. Şu an ağrılarla uyanıyorum ama kusmadığım için şükrediyorum. İlk trimester benimde böyleydi. Rabbim tez zamanda sağlıcakla kurtarsın

Kızlar kontrolden çıktım nst de sancı çıktı bni doğumhaneye gönderdi ebe çatı muanesi yaptı 1,5 santim açılma varmış .bekleyecez artık ayrıca bebeğim zayıftı doktor ne yedinde bıyle kilo aldo dedi 3 kilo 140 gram olmuş çok şükğr

Emer emer Allah'ın izniyle sen stres yapma yeter ki canım, bı bakmışsın kocaman olmuş, oyyy rabbim sağlık versin her zman yavrularımiza. Sana da kolaylıklar diliyorum canım bizler çok güçlü anneleriz biraz mücadele etmemiz gerekti sanki yavrularımız için ama olsun onların canı sağolsun yeter ki varlıklarına bin şükür

Kızlar bebeğin hareketlerini vajinamın üstünde hissediyorum kanala yerleşmiş olabilir mi yerleşince hemen mi doğum oluyor
Geçen haftalarda benimde öyle oldu. Sonra normale dönmüştü. Bebek o hafta aşağı çok baskı yaptı. Bende çok tempoluydum. Şimdilerde normale döndü çok şükür

Kızlar doğum sonrası için vitamin takviyelerinizi hazırladınız mı? Ne kullanacaksınız? Daha önce yazanlar olmuştu burdan ama unuttum şimdi.
Ben bebeğin d vitaminini aldım hazır ettim 400 lük. Ama kendime ne başlasam bilmiyorum. Gebelik takibim özeldeydi ama doğumu devlette yapacağım için doktor değiştireceğim. Pazartesi gideceğim ilk kez, unutmazsam sorarım muhtemelen.

Maşallah sağlıkla gelsin kuzu

Elenatal 3 kullanmıştım ben canım emzirme dönemi ilk başlarda dr vermişti inceleyebilirsin ekstra bişey kullanmamıştım hatırladığım. Bebek için bi kaç hafta içinde gaz için ilaç kullanmaya başlamıştık biogaia gibi bişeydi galiba adı probiyotik ama tabi çocuk dr u veriyor onu kafaya göre değil. En iyisi gaz masajı yapmayı çok iyi öğrenmek , bir de yarı belini suda bırakıyodum kovanın içinde harekrt ettiriodu bacakları o da çok rahatlatıodu gaz için aklıma gelmişken

36 haftadan sonra artık erken doğum kavramı bitiyor. Ne zaman gelirse gelsin sorun yok.
Evet teşekkür ederim. Erken doğum belirtisi derken yani doğumun artık başlayacağının erken belirtileri mi demek istemiştimtabi diğer şekilde anlaşılması daha yüksek bir cümle kurmuşum Hayırlısıyla artık kucağıma almayı istiyorum

Bir sorum var hanımlar. Sizde de ishal durumu olmaya başladı mı? Bebeğim bu yüzden kilo almayacak diye endişeleniyorum

Yasadiklarinizi anlamak cok güc, sadece cok cok uzgun oldugumu soyleyebiliyorum Allah size metanet versin, umarim cennette kavusursunuz bebeginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…