- 21 Kasım 2022
- 693
- 781
- 33
İşte bende öyle hissediyordum koştum doktora gittim geçen hafta Salıydı sanırım. Doğum kanalına girmiş dedi. Sizde de öyle midir bilmiyorum. 1 hafta 10 güne gelir dedi bir telaşlandım şu an 11. Gündeyim.Kızlar bebeğin hareketlerini vajinamın üstünde hissediyorum kanala yerleşmiş olabilir mi yerleşince hemen mi doğum oluyor
Umarim yoluna girer. Girmese bile öncelik iyi olmasiŞuan hiçbirşey yapamıyorum canım biberonu tamamen kaldırmam lazım kilo alımı yavas oldugu için doktor izin vermedi. Kaşıkla ağzına vermeyi denedik agzında bekletip dısarı cıkarıyor. Kilo kaybedip tekrar kuveze alırlar diye korkumdan sagıp biberon ile veriyorum . İnşallah biraz toparlanınca düzelir
Gaz durumlariniz nasil? Bu sefer kolay cikartirim umarim gazi diyorumEvet suan denemekten vazgecmiyorum ama kilo almazsa diye korkudan çok zorlayamıyorum. Dolapta besin değerini azda olsa kaybediyormuş şüt teze içsin diye 2 saatte bir sağıyorum yediyorum gazını cıkarıyorum 10 dk sonra tekrar acıkıyor suan benim için çok daha zor oluyor. İnşallah emer çok rahatlık olacak emerse
Ah kardeşim, benim burada ciğerim yandı.Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Benim 35 haftada 100ü gören kasılmalarım oldu canım şu an 40 haftayım daha gelmeye niyeti yokBen 36+5 haftalık hamileyim. Bu gün kontrolüm vardı nstye girdim. 15 dakikalık bir nst çekildi ve bir kere 75 e varan bir sancım oldu acaba erken doğum belirtisi mi bilemedim. Birazda kasılmalarım oluyor doktorum pazartesi tekrar gel dedi. Bebişte 2.609 kg olmuş.
Ahh çok üzgünüm çok. Rabbim sabrını versin. Çok zor bir imtihan. Cennette sizi bekliyor meleğiniz inşaallah.Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
36 haftadan sonra artık erken doğum kavramı bitiyor. Ne zaman gelirse gelsin sorun yok.Ben 36+5 haftalık hamileyim. Bu gün kontrolüm vardı nstye girdim. 15 dakikalık bir nst çekildi ve bir kere 75 e varan bir sancım oldu acaba erken doğum belirtisi mi bilemedim. Birazda kasılmalarım oluyor doktorum pazartesi tekrar gel dedi. Bebişte 2.609 kg olmuş.
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor en büyük sınav bu dualarım sizinleSütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Ay Allah kolaylık versin canım. Bence hamileliğin en zor yanı kusmak. Şu an ağrılarla uyanıyorum ama kusmadığım için şükrediyorum. İlk trimester benimde böyleydi. Rabbim tez zamanda sağlıcakla kurtarsınGünaydın kızlar, günümün dolmasına 4 gün kaldı ve ben hala kusuyorum. Çok yoruldum. Doğurmak istememin en önemli nedeni kusmalarımın biteceğine inancım. Bana dua eder misiniz? Bir an önce doğurayım.
Emer emer Allah'ın izniyle sen stres yapma yeter ki canım, bı bakmışsın kocaman olmuş, oyyy rabbim sağlık versin her zman yavrularımiza. Sana da kolaylıklar diliyorum canımEvet suan denemekten vazgecmiyorum ama kilo almazsa diye korkudan çok zorlayamıyorum. Dolapta besin değerini azda olsa kaybediyormuş şüt teze içsin diye 2 saatte bir sağıyorum yediyorum gazını cıkarıyorum 10 dk sonra tekrar acıkıyor suan benim için çok daha zor oluyor. İnşallah emer çok rahatlık olacak emerse
Geçen haftalarda benimde öyle oldu. Sonra normale dönmüştü. Bebek o hafta aşağı çok baskı yaptı. Bende çok tempoluydum. Şimdilerde normale döndü çok şükürKızlar bebeğin hareketlerini vajinamın üstünde hissediyorum kanala yerleşmiş olabilir mi yerleşince hemen mi doğum oluyor
Maşallah sağlıkla gelsin kuzuKızlar kontrolden çıktım nst de sancı çıktı bni doğumhaneye gönderdi ebe çatı muanesi yaptı 1,5 santim açılma varmış .bekleyecez artık ayrıca bebeğim zayıftı doktor ne yedinde bıyle kilo aldo dedi 3 kilo 140 gram olmuş çok şükğr
Elenatal 3 kullanmıştım ben canım emzirme dönemi ilk başlarda dr vermişti inceleyebilirsinKızlar doğum sonrası için vitamin takviyelerinizi hazırladınız mı? Ne kullanacaksınız? Daha önce yazanlar olmuştu burdan ama unuttum şimdi.
Ben bebeğin d vitaminini aldım hazır ettim 400 lük. Ama kendime ne başlasam bilmiyorum. Gebelik takibim özeldeydi ama doğumu devlette yapacağım için doktor değiştireceğim. Pazartesi gideceğim ilk kez, unutmazsam sorarım muhtemelen.
Evet teşekkür ederim. Erken doğum belirtisi derken yani doğumun artık başlayacağının erken belirtileri mi demek istemiştim36 haftadan sonra artık erken doğum kavramı bitiyor. Ne zaman gelirse gelsin sorun yok.
Yasadiklarinizi anlamak cok güc, sadece cok cok uzgun oldugumu soyleyebiliyorumSütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?