Kac haftaliksiniz? Ben magnezyum kullandigimdan beri ishal durumu yasiyorum. Benim ilk dogumum oncesi ishal olmustum, dogum oncesi ishal olabiliyor diye biliyorum. Hatta soracaktim dogum yapan arkadaslar, ishal yasadiniz mi dogum oncesi?Bir sorum var hanımlar. Sizde de ishal durumu olmaya başladı mı? Bebeğim bu yüzden kilo almayacak diye endişeleniyorum
Ben antibiyotiğe bağlamıştım ishaliBir sorum var hanımlar. Sizde de ishal durumu olmaya başladı mı? Bebeğim bu yüzden kilo almayacak diye endişeleniyorum
Kaydettim bakarım, teşekkürlerElenatal 3 kullanmıştım ben canım emzirme dönemi ilk başlarda dr vermişti inceleyebilirsinekstra bişey kullanmamıştım hatırladığım. Bebek için bi kaç hafta içinde gaz için ilaç kullanmaya başlamıştık biogaia gibi bişeydi galiba adı probiyotik ama tabi çocuk dr u veriyor onu kafaya göre değil. En iyisi gaz masajı yapmayı çok iyi öğrenmek , bir de yarı belini suda bırakıyodum kovanın içinde harekrt ettiriodu bacakları o da çok rahatlatıodu gaz için aklıma gelmişken
Benim ishal bir hafta surmustu dogum oncesi. Dogum belirtileriyle birlikte baslamisti.Ben antibiyotiğe bağlamıştım ishali3-4 gün önce üriner enfeksiyon için antibiyotik aldım ondan oldu diye düşünüp reflor probiyotik içtim ama geçmedi. Yaklaşan doğum belşrtilerinden olan ishal 3-4 gün sürer mi ki böyle.
Enerji artışı ve ishali yaklaşan doğum belirtisi denir ya. Doğum çok yakınken mesela bşr gün önce falan, artan enerjiyle birlikte bir günlük bir ishal olur diye düşünmüştüm ben onu. Neyse enerji artışım hiç yok zatendiplerdeyim hep
Ne denir nasıl yapılır bilmiyorum. Ama burada olsanız size sımsıkı sarılırdım birlikte ağlardık. O sizin cennet kuşunuz. Sizi bekleyecek. Çok üzgünümSütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Ben şuan 36+6 dayım. 3 4 gündür devam ediyorKac haftaliksiniz? Ben magnezyum kullandigimdan beri ishal durumu yasiyorum. Benim ilk dogumum oncesi ishal olmustum, dogum oncesi ishal olabiliyor diye biliyorum. Hatta soracaktim dogum yapan arkadaslar, ishal yasadiniz mi dogum oncesi?
Bende de tam tersi kemik eklem ağrısından zor yürüyorum. Gerçekten enerji artışı nasıl olacak merak ediyorumBen antibiyotiğe bağlamıştım ishali3-4 gün önce üriner enfeksiyon için antibiyotik aldım ondan oldu diye düşünüp reflor probiyotik içtim ama geçmedi. Yaklaşan doğum belşrtilerinden olan ishal 3-4 gün sürer mi ki böyle.
Enerji artışı ve ishali yaklaşan doğum belirtisi denir ya. Doğum çok yakınken mesela bşr gün önce falan, artan enerjiyle birlikte bir günlük bir ishal olur diye düşünmüştüm ben onu. Neyse enerji artışım hiç yok zatendiplerdeyim hep
İyi bari ya hemen doğum olmuyor demekki aslında yürürken felan rahatsız hissetmiyorum ama hareket ettiği zaman bir farklılık olduğunu farkettim. Sen yürürken zorlanıyor musunİşte bende öyle hissediyordum koştum doktora gittim geçen hafta Salıydı sanırım. Doğum kanalına girmiş dedi. Sizde de öyle midir bilmiyorum. 1 hafta 10 güne gelir dedi bir telaşlandım şu an 11. Gündeyim.
Demek değişebilen bir durum bakalım benim ne olurGeçen haftalarda benimde öyle oldu. Sonra normale dönmüştü. Bebek o hafta aşağı çok baskı yaptı. Bende çok tempoluydum. Şimdilerde normale döndü çok şükür
Hadi ya ay bide haftaya doğuruyor muşumBenim ishal bir hafta surmustu dogum oncesi. Dogum belirtileriyle birlikte baslamisti.
Hadi ya ay bide haftaya doğuruyor muşumBenim ishal bir hafta surmustu dogum oncesi. Dogum belirtileriyle birlikte baslamisti.
Benimde gece midem bulanıyordu prilam almama rağmen oturdum ağladım hiç geçmiycekmiş gibi hissediyorum diye hatta doğumdan sonra da devam ederse diye korkuyorum açıkçası çünkü 9 aydır ilaçaız günüm olmadı. İnşallah güzel bir doğumumuz olur kurtuluruzda bu mide sorunlarındanGünaydın kızlar, günümün dolmasına 4 gün kaldı ve ben hala kusuyorum. Çok yoruldum. Doğurmak istememin en önemli nedeni kusmalarımın biteceğine inancım. Bana dua eder misiniz? Bir an önce doğurayım.
Yok bende sizin gibiyim. Kafası aşağıda ya ittirdiğinde baskı hissediyorum. Çarşamba günü sezeryan olacağım Allahın izniyle. O zamana kadar dursun diye dua ediyorum.İyi bari ya hemen doğum olmuyor demekki aslında yürürken felan rahatsız hissetmiyorum ama hareket ettiği zaman bir farklılık olduğunu farkettim. Sen yürürken zorlanıyor musun
Durur inşallah stres yapmamaya çalışYok bende sizin gibiyim. Kafası aşağıda ya ittirdiğinde baskı hissediyorum. Çarşamba günü sezeryan olacağım Allahın izniyle. O zamana kadar dursun diye dua ediyorum.
İnşallah canımDurur inşallah stres yapmamaya çalış
Bir takip edin bakalımBen şuan 36+6 dayım. 3 4 gündür devam ediyor
Yani köye gitmemek her koşulda daha güvenli olur bana göreHadi ya ay bide haftaya doğuruyor muşumKurban bayramına köye gidecektik uzun yolu bu halimle nasıl çekicem diye düşünüyorum sürekli. Belki de kızım beni kurtaracak bu sorundan
Doğumdan sonra da demir kullanmak iyi olur diye biliyorum.Kızlar doğum sonrası için vitamin takviyelerinizi hazırladınız mı? Ne kullanacaksınız? Daha önce yazanlar olmuştu burdan ama unuttum şimdi.
Ben bebeğin d vitaminini aldım hazır ettim 400 lük. Ama kendime ne başlasam bilmiyorum. Gebelik takibim özeldeydi ama doğumu devlette yapacağım için doktor değiştireceğim. Pazartesi gideceğim ilk kez, unutmazsam sorarım muhtemelen.
Evet bende sürekli kontrol altında olduğum hastanede sürecimi tamamlamak istiyorum ama eşim köyde babasıyla kurban keseceği için gitmemiz gerekiyor diyor. Orda hastane yarım saat uzaklıkta ama yinede bende acil bir durum olmazsa doğum başladığında kendi hastaneme gelirim. Artık olacaklardan eşim sorumlu, ben gitmeyelim diye çok çabaladım ama nafileYani köye gitmemek her koşulda daha güvenli olur bana göreherhangi bir durumda hastaneye ulaşımınız zor olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?