2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bir sorum var hanımlar. Sizde de ishal durumu olmaya başladı mı? Bebeğim bu yüzden kilo almayacak diye endişeleniyorum
Kac haftaliksiniz? Ben magnezyum kullandigimdan beri ishal durumu yasiyorum. Benim ilk dogumum oncesi ishal olmustum, dogum oncesi ishal olabiliyor diye biliyorum. Hatta soracaktim dogum yapan arkadaslar, ishal yasadiniz mi dogum oncesi?

Bir sorum var hanımlar. Sizde de ishal durumu olmaya başladı mı? Bebeğim bu yüzden kilo almayacak diye endişeleniyorum
Ben antibiyotiğe bağlamıştım ishali 3-4 gün önce üriner enfeksiyon için antibiyotik aldım ondan oldu diye düşünüp reflor probiyotik içtim ama geçmedi. Yaklaşan doğum belşrtilerinden olan ishal 3-4 gün sürer mi ki böyle.
Enerji artışı ve ishali yaklaşan doğum belirtisi denir ya. Doğum çok yakınken mesela bşr gün önce falan, artan enerjiyle birlikte bir günlük bir ishal olur diye düşünmüştüm ben onu. Neyse enerji artışım hiç yok zaten diplerdeyim hep

Kaydettim bakarım, teşekkürler

Benim ishal bir hafta surmustu dogum oncesi. Dogum belirtileriyle birlikte baslamisti.

Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Ne denir nasıl yapılır bilmiyorum. Ama burada olsanız size sımsıkı sarılırdım birlikte ağlardık. O sizin cennet kuşunuz. Sizi bekleyecek. Çok üzgünüm

Kac haftaliksiniz? Ben magnezyum kullandigimdan beri ishal durumu yasiyorum. Benim ilk dogumum oncesi ishal olmustum, dogum oncesi ishal olabiliyor diye biliyorum. Hatta soracaktim dogum yapan arkadaslar, ishal yasadiniz mi dogum oncesi?
Ben şuan 36+6 dayım. 3 4 gündür devam ediyor

Bende de tam tersi kemik eklem ağrısından zor yürüyorum. Gerçekten enerji artışı nasıl olacak merak ediyorum . İshal durumu bende de 3 4 gündür devam ediyor ve hayatımda yani çok az yaşadığım bir şeydir. Öyle olunca da prenses geliyor mu acaba dedimBakalım bekleyip göreceğiz

İyi bari ya hemen doğum olmuyor demekki aslında yürürken felan rahatsız hissetmiyorum ama hareket ettiği zaman bir farklılık olduğunu farkettim. Sen yürürken zorlanıyor musun

Benim ishal bir hafta surmustu dogum oncesi. Dogum belirtileriyle birlikte baslamisti.
Hadi ya ay bide haftaya doğuruyor muşum Kurban bayramına köye gidecektik uzun yolu bu halimle nasıl çekicem diye düşünüyorum sürekli. Belki de kızım beni kurtaracak bu sorundan

Hadi ya ay bide haftaya doğuruyor muşum Kurban bayramına köye gidecektik uzun yolu bu halimle nasıl çekicem diye düşünüyorum sürekli. Belki de kızım beni kurtaracak bu sorundan

Benimde gece midem bulanıyordu prilam almama rağmen oturdum ağladım hiç geçmiycekmiş gibi hissediyorum diye hatta doğumdan sonra da devam ederse diye korkuyorum açıkçası çünkü 9 aydır ilaçaız günüm olmadı. İnşallah güzel bir doğumumuz olur kurtuluruzda bu mide sorunlarından

İyi bari ya hemen doğum olmuyor demekki aslında yürürken felan rahatsız hissetmiyorum ama hareket ettiği zaman bir farklılık olduğunu farkettim. Sen yürürken zorlanıyor musun
Yok bende sizin gibiyim. Kafası aşağıda ya ittirdiğinde baskı hissediyorum. Çarşamba günü sezeryan olacağım Allahın izniyle. O zamana kadar dursun diye dua ediyorum.

Kızlar karnımın sağ tarafında sanki bir yere çarpmışım gibi bir ağrı var dün akşam çok yoğun kasılmalarım oldu artık bel ağrısından duramıyorum cidden ağlıyorum bir de üstüne ailem beni gurbette yalnız bıraktıkları yetmezmiş gibi arayıp dalga geçer gibi 20 gün sonra gelelim diyorlar stresten uyuyamıyorum çok bunaldım en korktuğum şey 40 haftayı görmekti böyle olacağını bilseydim sezeryan isterdim

Yani köye gitmemek her koşulda daha güvenli olur bana göre herhangi bir durumda hastaneye ulaşımınız zor olmaz mı?

Doğumdan sonra da demir kullanmak iyi olur diye biliyorum.

Yani köye gitmemek her koşulda daha güvenli olur bana göre herhangi bir durumda hastaneye ulaşımınız zor olmaz mı?
Evet bende sürekli kontrol altında olduğum hastanede sürecimi tamamlamak istiyorum ama eşim köyde babasıyla kurban keseceği için gitmemiz gerekiyor diyor. Orda hastane yarım saat uzaklıkta ama yinede bende acil bir durum olmazsa doğum başladığında kendi hastaneme gelirim. Artık olacaklardan eşim sorumlu, ben gitmeyelim diye çok çabaladım ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…