Ne yedin gerçektenKızlar kontrolden çıktım nst de sancı çıktı bni doğumhaneye gönderdi ebe çatı muanesi yaptı 1,5 santim açılma varmış .bekleyecez artık ayrıca bebeğim zayıftı doktor ne yedinde bıyle kilo aldo dedi 3 kilo 140 gram olmuş çok şükğr
D vitamini ocean mı aldın? Bebek için d vitaminine 4.gün başlanıyormuş bende önceden hazır etmeyi düşünüyorum bu hafta halledicemKızlar doğum sonrası için vitamin takviyelerinizi hazırladınız mı? Ne kullanacaksınız? Daha önce yazanlar olmuştu burdan ama unuttum şimdi.
Ben bebeğin d vitaminini aldım hazır ettim 400 lük. Ama kendime ne başlasam bilmiyorum. Gebelik takibim özeldeydi ama doğumu devlette yapacağım için doktor değiştireceğim. Pazartesi gideceğim ilk kez, unutmazsam sorarım muhtemelen.
çiğ badem ceviz haşlanmış yumurta muz kaşar peyniri süt yoğurt pekmez bunları yedimNe yedin gerçektendün doktor bebeğimin zayıf olduğunu söyledi
Sizin aile dinamiğiniz tabi, ama bana olacak iş gibi gelmedi, yolda bir şey olsa Allah korusun.Evet bende sürekli kontrol altında olduğum hastanede sürecimi tamamlamak istiyorum ama eşim köyde babasıyla kurban keseceği için gitmemiz gerekiyor diyor. Orda hastane yarım saat uzaklıkta ama yinede bende acil bir durum olmazsa doğum başladığında kendi hastaneme gelirim. Artık olacaklardan eşim sorumlu, ben gitmeyelim diye çok çabaladım ama nafile
Bebiş nasıl geldi mi?Kızlar tek tek okuyamıyorum durumlar nasıl? Doğuran var mı? Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederime
Doğumu başlatmak adına yapılabilecek şeyleri denediniz mi? Mesela birisinin size ellerinizi tutarak destek sağlamak suretiyle ördek yürüyüşü yapmak, yani dizlerinizi kırıp yere doğru çokça çömelip ördek şeklinde yürümek, ya da yerde emeklemek, ya da squat hareketleri yapmak, pilates topu üzerinde hafif hafif zıplamak, sonsuz işareti çizmek. Bunları düzenli her gün yapmanız doğumu başlatmaya faydası olur diye düşünüyorum. Ayrıca her gün ananas ve hurma yemek, günde 2-3 dilim ananas ve 6-7 hurma yiyebilirsiniz. Yine doğumu başlatmak için korunmasız ilişki de öneriliyor, bol yürüyüş, ve göğüslerinize masaj yapmak da hem süt oluşumunu hızlandırmak için hem de doğumu tetiklemesi açısından öneriliyor. Ayrıca akupresur noktaları var, o bölgeleri de her gün düzenli bir şekilde ovarsanız doğum başlatıcı etkisi var. Bu noktalara acıtmaya yakın bir baskı uygulamak, hatta belki bir kürdan yardımıyla tam noktalara küçük baskılar uygulamak çok etkili. Detaylı bir mesaj yazmıştım önceden bununla ilgili. Şimdilik sadece aşağıya görsellerini paylaşıyorum.Kızlar karnımın sağ tarafında sanki bir yere çarpmışım gibi bir ağrı var dün akşam çok yoğun kasılmalarım oldu artık bel ağrısından duramıyorum cidden ağlıyorum bir de üstüne ailem beni gurbette yalnız bıraktıkları yetmezmiş gibi arayıp dalga geçer gibi 20 gün sonra gelelim diyorlar stresten uyuyamıyorum çok bunaldım en korktuğum şey 40 haftayı görmekti böyle olacağını bilseydim sezeryan isterdim
Çok şükür geldi canım eve geldik beraber.Bebiş nasıl geldi mi?
Doktor doğumdan sonra Elenatal 3 önerdiğini söyledi. Önceki doğumlarımdan sonra bir müddet daha yine hamileyken kullandıklarıma devam ettirmişti doktor, yani decavit, devit3, gyno ferro sanol.Kızlar doğum sonrası için vitamin takviyelerinizi hazırladınız mı? Ne kullanacaksınız? Daha önce yazanlar olmuştu burdan ama unuttum şimdi.
Ben bebeğin d vitaminini aldım hazır ettim 400 lük. Ama kendime ne başlasam bilmiyorum. Gebelik takibim özeldeydi ama doğumu devlette yapacağım için doktor değiştireceğim. Pazartesi gideceğim ilk kez, unutmazsam sorarım muhtemelen.
Ah canım. Büyük bir acı içindesin. Aklıma düşmüştün, sütün gelir diye geçirmiştim aklımdan. Allah sabır versin, dayanma gücü versin. Belki hiç geçmeyecek, ama alışacaksın canım. İnsan acıya da alışıyor. Yaşadığın hiç kolay değil. Başka çocuğun / çocukların var olsa da hepsinin yeri ayrı. Allah acılarını göstermesin. Sabret inşallahSütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinleGünaydın kızlar, günümün dolmasına 4 gün kaldı ve ben hala kusuyorum. Çok yoruldum. Doğurmak istememin en önemli nedeni kusmalarımın biteceğine inancım. Bana dua eder misiniz? Bir an önce doğurayım.
Evet benim çok düşük demir, muhtemelen kullanırım.Doğumdan sonra da demir kullanmak iyi olur diye biliyorum.
Evet ocean aldım. Brewers yeast a bakayım biD vitamini ocean mı aldın? Bebek için d vitaminine 4.gün başlanıyormuş bende önceden hazır etmeyi düşünüyorum bu hafta halledicem
Kendimede solgarın brewers yeast olanı alıcam
Ben direkt aman be diyip koyanlardanimYa biraz konudan sapıcam ama bir şey sormam lazım. Ben bebişin kıyafetlerini koymak için düzenleyici kutular aldım. Ama nasıl temizleyeceğimi bilemedim. Yıkasan içi karton sanki yıkanmaz. Ütü basayım dedim, kumaşı naylon sanırım direk ütüye yapışıp eridibirisi öyle gitti. Kaç günlerdir duruyor yerleştiremedim, içime sinmedi direk koymak. Bez serip koydum birkaçına ama yanlardan değiyor. Aman be deyip koyacam en son herhalde. Önerisi olan var mı
Bende nası olacak bilemedim bide kokusu vardı yani ister istemez içine sinmiyor insanınYa biraz konudan sapıcam ama bir şey sormam lazım. Ben bebişin kıyafetlerini koymak için düzenleyici kutular aldım. Ama nasıl temizleyeceğimi bilemedim. Yıkasan içi karton sanki yıkanmaz. Ütü basayım dedim, kumaşı naylon sanırım direk ütüye yapışıp eridibirisi öyle gitti. Kaç günlerdir duruyor yerleştiremedim, içime sinmedi direk koymak. Bez serip koydum birkaçına ama yanlardan değiyor. Aman be deyip koyacam en son herhalde. Önerisi olan var mı
Kac haftalık hamilesiniz uzun yolu önermiyor doktorlar son zamanlarda doktorunuza danışınız mi ayyy korkar insan ya ya orda başlarsa doğum falan diyeHadi ya ay bide haftaya doğuruyor muşumKurban bayramına köye gidecektik uzun yolu bu halimle nasıl çekicem diye düşünüyorum sürekli. Belki de kızım beni kurtaracak bu sorundan
Stres yapma canım burda çoğumuz baya yalnızız, bende gurbetteyim, yeğenim ilik nakli olduğu için annem hiç gelemiyor yanıma, geçtigimiz 3 hafta boyunca bebeğin suyu azaldığı için hastanede yatıp çıktim iki kere baya stresli ve zor gunler geçiriyoruz ama sabır az kaldı biz herşeyi hallediyoruz doğum sonrasını da halledecez Allah'ın izniyleKızlar karnımın sağ tarafında sanki bir yere çarpmışım gibi bir ağrı var dün akşam çok yoğun kasılmalarım oldu artık bel ağrısından duramıyorum cidden ağlıyorum bir de üstüne ailem beni gurbette yalnız bıraktıkları yetmezmiş gibi arayıp dalga geçer gibi 20 gün sonra gelelim diyorlar stresten uyuyamıyorum çok bunaldım en korktuğum şey 40 haftayı görmekti böyle olacağını bilseydim sezeryan isterdim
Bende de var. Ama hamileliğim boyunca çok da normal değil ishale yakındım. Bir yerde de doğum belirtisi olarak okudum. Tabi ki bünyeyle alakalı ben mısır veya erik yesem de hemen olurum. Patates ve muz yiyin ve bence bebeğin beslenmesiyle bir bağlantısı yokturBir sorum var hanımlar. Sizde de ishal durumu olmaya başladı mı? Bebeğim bu yüzden kilo almayacak diye endişeleniyorum
Çok ama çok zor bir imtihan veriyorsunuz. Biz burada sadece sizin yaşadıklarınızı düşünerek bile içten içe kahroluyoruz, siz bu acıyı birinci elden kendiniz yaşıyorsunuz. Üzüntümüzü ne kadar dile getirsek az kalır. Allah size sabır versin, güç versin...Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?