2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ne yedin gerçekten dün doktor bebeğimin zayıf olduğunu söyledi

D vitamini ocean mı aldın? Bebek için d vitaminine 4.gün başlanıyormuş bende önceden hazır etmeyi düşünüyorum bu hafta halledicem
Kendimede solgarın brewers yeast olanı alıcam

Kızlar kontrolden çıktım nst de sancı çıktı bni doğumhaneye gönderdi ebe çatı muanesi yaptı 1,5 santim açılma varmış .bekleyecez artık ayrıca bebeğim zayıftı doktor ne yedinde bıyle kilo aldo dedi 3 kilo 140 gram olmuş çok şükğr
Ne yedin gerçekten dün doktor bebeğimin zayıf olduğunu söyledi
çiğ badem ceviz haşlanmış yumurta muz kaşar peyniri süt yoğurt pekmez bunları yedim

Sizin aile dinamiğiniz tabi, ama bana olacak iş gibi gelmedi, yolda bir şey olsa Allah korusun.

Doğumu başlatmak adına yapılabilecek şeyleri denediniz mi? Mesela birisinin size ellerinizi tutarak destek sağlamak suretiyle ördek yürüyüşü yapmak, yani dizlerinizi kırıp yere doğru çokça çömelip ördek şeklinde yürümek, ya da yerde emeklemek, ya da squat hareketleri yapmak, pilates topu üzerinde hafif hafif zıplamak, sonsuz işareti çizmek. Bunları düzenli her gün yapmanız doğumu başlatmaya faydası olur diye düşünüyorum. Ayrıca her gün ananas ve hurma yemek, günde 2-3 dilim ananas ve 6-7 hurma yiyebilirsiniz. Yine doğumu başlatmak için korunmasız ilişki de öneriliyor, bol yürüyüş, ve göğüslerinize masaj yapmak da hem süt oluşumunu hızlandırmak için hem de doğumu tetiklemesi açısından öneriliyor. Ayrıca akupresur noktaları var, o bölgeleri de her gün düzenli bir şekilde ovarsanız doğum başlatıcı etkisi var. Bu noktalara acıtmaya yakın bir baskı uygulamak, hatta belki bir kürdan yardımıyla tam noktalara küçük baskılar uygulamak çok etkili. Detaylı bir mesaj yazmıştım önceden bununla ilgili. Şimdilik sadece aşağıya görsellerini paylaşıyorum.

Eklentiler

• 6843E7F3-D870-4AC1-BA4B-CA60D9430B02.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0662.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0661.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0660.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0659.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0655.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 17
Doktor doğumdan sonra Elenatal 3 önerdiğini söyledi. Önceki doğumlarımdan sonra bir müddet daha yine hamileyken kullandıklarıma devam ettirmişti doktor, yani decavit, devit3, gyno ferro sanol.

Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Ah canım. Büyük bir acı içindesin. Aklıma düşmüştün, sütün gelir diye geçirmiştim aklımdan. Allah sabır versin, dayanma gücü versin. Belki hiç geçmeyecek, ama alışacaksın canım. İnsan acıya da alışıyor. Yaşadığın hiç kolay değil. Başka çocuğun / çocukların var olsa da hepsinin yeri ayrı. Allah acılarını göstermesin. Sabret inşallah

Kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinle

Ya biraz konudan sapıcam ama bir şey sormam lazım. Ben bebişin kıyafetlerini koymak için düzenleyici kutular aldım. Ama nasıl temizleyeceğimi bilemedim. Yıkasan içi karton sanki yıkanmaz. Ütü basayım dedim, kumaşı naylon sanırım direk ütüye yapışıp eridi birisi öyle gitti. Kaç günlerdir duruyor yerleştiremedim, içime sinmedi direk koymak. Bez serip koydum birkaçına ama yanlardan değiyor. Aman be deyip koyacam en son herhalde. Önerisi olan var mı

Ben direkt aman be diyip koyanlardanim bütün kıyafetlerini her şeyini yıkadım ama ne yalan soyleyim o organizer kutular hiç aklıma gelmemişti

Bende nası olacak bilemedim bide kokusu vardı yani ister istemez içine sinmiyor insanın
İki gün balkonda güneşte beklettim kokusu baya gitmişti toz olmuştur diyede ıslak mendille yüzeysel sildim dolap içinde duruyor 1 aydır filan tekrar kokmamış

Hadi ya ay bide haftaya doğuruyor muşum Kurban bayramına köye gidecektik uzun yolu bu halimle nasıl çekicem diye düşünüyorum sürekli. Belki de kızım beni kurtaracak bu sorundan
Kac haftalık hamilesiniz uzun yolu önermiyor doktorlar son zamanlarda doktorunuza danışınız mi ayyy korkar insan ya ya orda başlarsa doğum falan diye

Stres yapma canım burda çoğumuz baya yalnızız, bende gurbetteyim, yeğenim ilik nakli olduğu için annem hiç gelemiyor yanıma, geçtigimiz 3 hafta boyunca bebeğin suyu azaldığı için hastanede yatıp çıktim iki kere baya stresli ve zor gunler geçiriyoruz ama sabır az kaldı biz herşeyi hallediyoruz doğum sonrasını da halledecez Allah'ın izniyle

Bir sorum var hanımlar. Sizde de ishal durumu olmaya başladı mı? Bebeğim bu yüzden kilo almayacak diye endişeleniyorum
Bende de var. Ama hamileliğim boyunca çok da normal değil ishale yakındım. Bir yerde de doğum belirtisi olarak okudum. Tabi ki bünyeyle alakalı ben mısır veya erik yesem de hemen olurum. Patates ve muz yiyin ve bence bebeğin beslenmesiyle bir bağlantısı yoktur

Sütüm geldi göğüslerim taş oldu dün sağıp götürdüm yavrumun mezarına döktüm içemediği sütleri ben geçer sanırken geçen hergün daha fazla canımı yakıyo
Çok ama çok zor bir imtihan veriyorsunuz. Biz burada sadece sizin yaşadıklarınızı düşünerek bile içten içe kahroluyoruz, siz bu acıyı birinci elden kendiniz yaşıyorsunuz. Üzüntümüzü ne kadar dile getirsek az kalır. Allah size sabır versin, güç versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…