- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.494
- 48
Ben de ocean almistim zamaninda, onlari makinada 30 derecede yikadim sorun olmadiValiz içi düzenleyici ne marka almıştın? Ben makinede yıkadım bir şey olmadıbunları tavsiye ederim
Aldıklarım:
Ocean Home Textile 6'lı Çocuk Odası Deniz Kızı Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer Set - Fiyatı, Yorumları
Ocean Home Textile 6'lı Çocuk Odası Deniz Kızı Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ESTİ 6'lı Valiz Içi Düzenleyici Set | Pratik Bavul Organizer | Seyahat Çantası & Kutu Takımı - Çizgili - Fiyatı, Yorumları
ESTİ 6'lı Valiz Içi Düzenleyici Set | Pratik Bavul Organizer | Seyahat Çantası & Kutu Takımı - Çizgili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bilmemek bazen mutlulukHiç bilmiyorum ki bu ölçüler konusunda makbul olan nedirBenim doktorum asla ayrıntı vermiyor. Ben de soramıyorum. Perinatolog sonuçta, bakılması gerekene bakıyordur deyip kendimizi emanet ediyoruz Çok da bilmek ister miydim emin değilim aslında. Sadece boy ve kilo söyler. Onu da büyümenin devam ettiğini göstermek için grafikten gösterir. Daha ne NSTye girdik ne çatı muayenesi yapıldı. Tabii daha önce polip sebebiyle uzun süren bir vajinal muayenem olmuştu, belki oradan bir fikri vardır Ya suyunu bile daha bu hafta ilk defa söyledi. Suyu iyi dedi, o kadar Bir keresinde ultrasondayken bana doğru eğilip siz merak etmeyin ben bakılması gereken her şeye harfiyen bakıyorum demişti. Öyle işte, güvenip teslim olduk
Sizin durumunuzda da bir sorun yoktur bence. Dediğiniz gibi çocuk zaten ana babaya benzeyecek. Ama illa içiniz rahat etmezse de kırmızı ete abanın, her türlü çalışır
Ben pamuk ve dışarda kullanmak için waterwipes diye temiz içerikli bir mendil aldım zaten kaynamış su sürekli sebilde oluyor ordan ıslatıp silerim diye düşünüyorumArkadaşlar eminim daha önce konuşulmuştur ama aklımdan çıktı muhtemelen, tekrar bir sorayım herkese. Bebeğin altını silmek için illa pamuk kullanmak gerekiyor mu gerçekten? Bazı arkadaşlarım pamuksuz olmaz dedi ama bana çok sürdürülebilir gelmedi. Daha pratik bir çözüm arıyorum açıkçası. Tavsiyeniz nedir bu konuda?
Bunlarin icinde karton yoksa sirf kumassa bence bisey olmaz. En kotu bir tanesini makinada denemek iyi olabilirBunu da görmüştüm, keşke bunu alsaymışım en baştanBoyaları dökülüp her yere yapışan Diletto diye bir markaydı. Şimdiki aldıklarım Nacarev. Bu korkuyla yıkayamam artık İkisinin de görselini ekledim. Almayan varsa aynı tuzağa düşmesin
Gerçekten ocean daha kaliteli dikiş fermuar vs kendini belli ediyor büyüyünce bile kullanılır büyük ihtimalBen de ocean almistim zamaninda, onlari makinada 30 derecede yikadim sorun olmadi
Cok kirlendiginde direkt lavaboda popisi yikiyorduk. Pamuk bence de pek rahat degil. Waterwipes aldik, %99.9’u su, bir sorun yasamadik.Arkadaşlar eminim daha önce konuşulmuştur ama aklımdan çıktı muhtemelen, tekrar bir sorayım herkese. Bebeğin altını silmek için illa pamuk kullanmak gerekiyor mu gerçekten? Bazı arkadaşlarım pamuksuz olmaz dedi ama bana çok sürdürülebilir gelmedi. Daha pratik bir çözüm arıyorum açıkçası. Tavsiyeniz nedir bu konuda?
İlk bebeğimde hiç pişik sorunu filan yaşamadığım ve pamuk olayından da haberim olmadığı için, Uni baby ıslak mendil kullanmıştık, paraben filan yok diye onu tercih etmiştik. 2. bebeğimde sadece pamukla temizliğini yapmaya başlamıştım, ama yine de kanama aşamasında aşırı derecede pişik olunca doktor ıslak mendil ve pamuk da dahil her şeyi yasaklamıştı, altını sadece suyla yıkamamızı istemişti. Sonra alışınca o kadar kolayıma geldi ki, pişik geçtikten sonra bile evde bebeği kolumun üstüne yatırıp hemen lavobada su altında yıkayabiliyordum. Kurulamasını da mendil ya da ince havlu gibi bir şeyle yapıyordum, sonra bezini bağlıyordum. Sadece dışarda ıslak mendil kullanıyordum. Şimdi de ev ortamındayken ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum.Arkadaşlar eminim daha önce konuşulmuştur ama aklımdan çıktı muhtemelen, tekrar bir sorayım herkese. Bebeğin altını silmek için illa pamuk kullanmak gerekiyor mu gerçekten? Bazı arkadaşlarım pamuksuz olmaz dedi ama bana çok sürdürülebilir gelmedi. Daha pratik bir çözüm arıyorum açıkçası. Tavsiyeniz nedir bu konuda?
Evet evet, arife günü randevumuz var. Sonra haftada iki kere gideceğiz.Bilmemek bazen mutlulukbenim doktorumda çok ayrıntı veren biri değildi hatta en baştan beri varmış bu zayıf olma durumu 24te filan bahsetti diyebilirim. Doğuma az kaldı malum bende kendimi hazırlayayım diye söylüyor bence
Doktorla ilişkide güven duygusu önemli gerçekten bende bunu yaşadığım için mutluyum nokta atış buldum doktorumu başka birine muayene olmadım
Nstye haftaya girersin bence haftan ilerlemiş bayram öncesi kontrole gideceksin değil mi? Ben dün gittim ama en geç arefe tekrar gel dedi
Popiş yıkama kısmı çok hoşuma gitti, çok tatlı bir anıyı hatırlattıCok kirlendiginde direkt lavaboda popisi yikiyorduk. Pamuk bence de pek rahat degil. Waterwipes aldik, %99.9’u su, bir sorun yasamadik.
Bebekten bebeğe ne kadar fark ediyor değil mi? Sizin de tecrübeleriniz çok farklı olmuş. Aslında biraz da yaşayıp göreceğiz gibi. Yine de hem pamuk hem ıslak mendilden bulundurmakta fayda var gibi. Belki de sonra lavabo altında yıkamayı tercih edeceğiz biz deİlk bebeğimde hiç pişik sorunu filan yaşamadığım ve pamuk olayından da haberim olmadığı için, Uni baby ıslak mendil kullanmıştık, paraben filan yok diye onu tercih etmiştik. 2. bebeğimde sadece pamukla temizliğini yapmaya başlamıştım, ama yine de kanama aşamasında aşırı derecede pişik olunca doktor ıslak mendil ve pamuk da dahil her şeyi yasaklamıştı, altını sadece suyla yıkamamızı istemişti. Sonra alışınca o kadar kolayıma geldi ki, pişik geçtikten sonra bile evde bebeği kolumun üstüne yatırıp hemen lavobada su altında yıkayabiliyordum. Kurulamasını da mendil ya da ince havlu gibi bir şeyle yapıyordum, sonra bezini bağlıyordum. Sadece dışarda ıslak mendil kullanıyordum. Şimdi de ev ortamındayken ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum.
Ben molfixsin izotonik sulu mendilini aldım parfüm deterjan olmaması açısından çok hoşuma gitti tabi kullanınca nasil olur bilememArkadaşlar eminim daha önce konuşulmuştur ama aklımdan çıktı muhtemelen, tekrar bir sorayım herkese. Bebeğin altını silmek için illa pamuk kullanmak gerekiyor mu gerçekten? Bazı arkadaşlarım pamuksuz olmaz dedi ama bana çok sürdürülebilir gelmedi. Daha pratik bir çözüm arıyorum açıkçası. Tavsiyeniz nedir bu konuda?
Ne güzel halletmişsinizPopiş yıkama kısmı çok hoşuma gitti, çok tatlı bir anıyı hatırlattıBir arkadaşım 1-1,5 yaşında bebeğiyle misafirliğe gelmişti yıllar önce. Bebek o kadar kaka yaptı ki yani neredeyse ensesine kadar pislenmişti. Arkadaşım da misafirlikte ne yapacağını bilemedi, kulakları çınlasın canım benim Panik oldu, eli ayağına dolandı. Benim kriz anlarında cesaretim fena değildir. Sakin ol, üzülme, halledeceğim ben dedim. Aldım bebeği, soktum küvete. Bir güzel yıkadım Balık burcu kuzucuk, suyu çok seviyormuş meğer. Uzun uzun yıkadık, güle oynaya O misal, benim oğlanı da yıkarız bazen
Waterwipes'ı not ettim
Ben temiz içerikli ıslak mendilden devam. Hiç pamuk denemedim bileArkadaşlar eminim daha önce konuşulmuştur ama aklımdan çıktı muhtemelen, tekrar bir sorayım herkese. Bebeğin altını silmek için illa pamuk kullanmak gerekiyor mu gerçekten? Bazı arkadaşlarım pamuksuz olmaz dedi ama bana çok sürdürülebilir gelmedi. Daha pratik bir çözüm arıyorum açıkçası. Tavsiyeniz nedir bu konuda?
Girmeden bişeyler yemiş miydin çikolata tatlı baya hareketlendiriyor35+2'deyim. Bugün kontrole gittim, ilk defa NST'ye girdim. Sancı yok ama bebeğin hareketleri için 2 defa istedi doktor. Son 4-5 gündür ben de hareketlerinde azalma hissediyorum zaten. Çıkarken de hareketlerinde azalma olursa bayram dahil gel dedi. Korktum biraz. Çok hareketli bi bebek çünkü, vuruşları da insanı korkutacak kadar güçlü idi. Üzüldüm böyle olunca. Suyu, kordonu, plasentası falan iyi aslında
Yok yememiştim canım. 2. Nst'ye girmeden önce yedim içtim yürüdüm o zaman iyi çıktı hareketleri ama evde de çok hareketli değil. Az mı yiyorum acaba. Son haftalar ödümü koparıyo bu kızGirmeden bişeyler yemiş miydin çikolata tatlı baya hareketlendiriyor
Ondan da alayım, dursunBen molfixsin izotonik sulu mendilini aldım parfüm deterjan olmaması açısından çok hoşuma gitti tabi kullanınca nasil olur bilemem
Ayy teşekkür ederimNe güzel halletmişsinizo zaman bebiş çok şanslı, annesi hem becerikli hem cesaretli
İşte aslında sürdürülebilirliği pek olmuyor diye düşünüyorum ben de. O sebeple hepsinden biraz biraz alacağım bakalım nasıl olacakBen temiz içerikli ıslak mendilden devam. Hiç pamuk denemedim bileyapabilene helal olsun
Bende biliyorsunuz suyundan dolayı hep endişe içindeyim ama bazı günler cidden bu cadıların az hareket edesi tutuyor bana inanın panik olmayın ben geçen hastanede yatarken bir gün neredeyse hiç hissetmedim panik oldum dedim doktora, doktor ultrasonda bakıp gülüyor nasıl hareket etmedi kıpır kıpır diye hatta o gün suyu yükselmiş baya dediler ertesi günde taburcu ettiler. Yani bazen cidden az hareket edesileri tutuyor, dinleniyorlar bence sonra yine devamYok yememiştim canım. 2. Nst'ye girmeden önce yedim içtim yürüdüm o zaman iyi çıktı hareketleri ama evde de çok hareketli değil. Az mı yiyorum acaba. Son haftalar ödümü koparıyo bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?