2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Arkadaşlar eminim daha önce konuşulmuştur ama aklımdan çıktı muhtemelen, tekrar bir sorayım herkese. Bebeğin altını silmek için illa pamuk kullanmak gerekiyor mu gerçekten? Bazı arkadaşlarım pamuksuz olmaz dedi ama bana çok sürdürülebilir gelmedi. Daha pratik bir çözüm arıyorum açıkçası. Tavsiyeniz nedir bu konuda?

Ben de ocean almistim zamaninda, onlari makinada 30 derecede yikadim sorun olmadi

Bilmemek bazen mutluluk benim doktorumda çok ayrıntı veren biri değildi hatta en baştan beri varmış bu zayıf olma durumu 24te filan bahsetti diyebilirim. Doğuma az kaldı malum bende kendimi hazırlayayım diye söylüyor bence
Doktorla ilişkide güven duygusu önemli gerçekten bende bunu yaşadığım için mutluyum nokta atış buldum doktorumu başka birine muayene olmadım
Nstye haftaya girersin bence haftan ilerlemiş bayram öncesi kontrole gideceksin değil mi? Ben dün gittim ama en geç arefe tekrar gel dedi

Ben pamuk ve dışarda kullanmak için waterwipes diye temiz içerikli bir mendil aldım zaten kaynamış su sürekli sebilde oluyor ordan ıslatıp silerim diye düşünüyorum

Bunlarin icinde karton yoksa sirf kumassa bence bisey olmaz. En kotu bir tanesini makinada denemek iyi olabilir

Ben de ocean almistim zamaninda, onlari makinada 30 derecede yikadim sorun olmadi
Gerçekten ocean daha kaliteli dikiş fermuar vs kendini belli ediyor büyüyünce bile kullanılır büyük ihtimal
Öbür esti markayı kendim için aldım ayrı olsun eşim ve annem hastanede karıştırmasın kolay bulsunlar diye oda idare eder fiyat performans olarak. Muhtemelen bir daha kullanmam zaten düzenli bir insan değilim

Cok kirlendiginde direkt lavaboda popisi yikiyorduk. Pamuk bence de pek rahat degil. Waterwipes aldik, %99.9’u su, bir sorun yasamadik.

İlk bebeğimde hiç pişik sorunu filan yaşamadığım ve pamuk olayından da haberim olmadığı için, Uni baby ıslak mendil kullanmıştık, paraben filan yok diye onu tercih etmiştik. 2. bebeğimde sadece pamukla temizliğini yapmaya başlamıştım, ama yine de kanama aşamasında aşırı derecede pişik olunca doktor ıslak mendil ve pamuk da dahil her şeyi yasaklamıştı, altını sadece suyla yıkamamızı istemişti. Sonra alışınca o kadar kolayıma geldi ki, pişik geçtikten sonra bile evde bebeği kolumun üstüne yatırıp hemen lavobada su altında yıkayabiliyordum. Kurulamasını da mendil ya da ince havlu gibi bir şeyle yapıyordum, sonra bezini bağlıyordum. Sadece dışarda ıslak mendil kullanıyordum. Şimdi de ev ortamındayken ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum.

Evet evet, arife günü randevumuz var. Sonra haftada iki kere gideceğiz.

Cok kirlendiginde direkt lavaboda popisi yikiyorduk. Pamuk bence de pek rahat degil. Waterwipes aldik, %99.9’u su, bir sorun yasamadik.
Popiş yıkama kısmı çok hoşuma gitti, çok tatlı bir anıyı hatırlattı Bir arkadaşım 1-1,5 yaşında bebeğiyle misafirliğe gelmişti yıllar önce. Bebek o kadar kaka yaptı ki yani neredeyse ensesine kadar pislenmişti. Arkadaşım da misafirlikte ne yapacağını bilemedi, kulakları çınlasın canım benim Panik oldu, eli ayağına dolandı. Benim kriz anlarında cesaretim fena değildir. Sakin ol, üzülme, halledeceğim ben dedim. Aldım bebeği, soktum küvete. Bir güzel yıkadım Balık burcu kuzucuk, suyu çok seviyormuş meğer. Uzun uzun yıkadık, güle oynaya O misal, benim oğlanı da yıkarız bazen

Waterwipes'ı not ettim

Bebekten bebeğe ne kadar fark ediyor değil mi? Sizin de tecrübeleriniz çok farklı olmuş. Aslında biraz da yaşayıp göreceğiz gibi. Yine de hem pamuk hem ıslak mendilden bulundurmakta fayda var gibi. Belki de sonra lavabo altında yıkamayı tercih edeceğiz biz de Çok sevdim ben bu popiş yıkama olayını

Ben molfixsin izotonik sulu mendilini aldım parfüm deterjan olmaması açısından çok hoşuma gitti tabi kullanınca nasil olur bilemem

Ne güzel halletmişsiniz o zaman bebiş çok şanslı, annesi hem becerikli hem cesaretli

Ben temiz içerikli ıslak mendilden devam. Hiç pamuk denemedim bile yapabilene helal olsun

35+2'deyim. Bugün kontrole gittim, ilk defa NST'ye girdim. Sancı yok ama bebeğin hareketleri için 2 defa istedi doktor. Son 4-5 gündür ben de hareketlerinde azalma hissediyorum zaten. Çıkarken de hareketlerinde azalma olursa bayram dahil gel dedi. Korktum biraz. Çok hareketli bi bebek çünkü, vuruşları da insanı korkutacak kadar güçlü idi. Üzüldüm böyle olunca. Suyu, kordonu, plasentası falan iyi aslında

Girmeden bişeyler yemiş miydin çikolata tatlı baya hareketlendiriyor

Girmeden bişeyler yemiş miydin çikolata tatlı baya hareketlendiriyor
Yok yememiştim canım. 2. Nst'ye girmeden önce yedim içtim yürüdüm o zaman iyi çıktı hareketleri ama evde de çok hareketli değil. Az mı yiyorum acaba. Son haftalar ödümü koparıyo bu kız

Ben molfixsin izotonik sulu mendilini aldım parfüm deterjan olmaması açısından çok hoşuma gitti tabi kullanınca nasil olur bilemem
Ondan da alayım, dursun
Ne güzel halletmişsiniz o zaman bebiş çok şanslı, annesi hem becerikli hem cesaretli
Ayy teşekkür ederim Kendi bebeğim olunca da inşallah aynı cesareti gösterebilirim
Ben temiz içerikli ıslak mendilden devam. Hiç pamuk denemedim bile yapabilene helal olsun
İşte aslında sürdürülebilirliği pek olmuyor diye düşünüyorum ben de. O sebeple hepsinden biraz biraz alacağım bakalım nasıl olacak

Yok yememiştim canım. 2. Nst'ye girmeden önce yedim içtim yürüdüm o zaman iyi çıktı hareketleri ama evde de çok hareketli değil. Az mı yiyorum acaba. Son haftalar ödümü koparıyo bu kız
Bende biliyorsunuz suyundan dolayı hep endişe içindeyim ama bazı günler cidden bu cadıların az hareket edesi tutuyor bana inanın panik olmayın ben geçen hastanede yatarken bir gün neredeyse hiç hissetmedim panik oldum dedim doktora, doktor ultrasonda bakıp gülüyor nasıl hareket etmedi kıpır kıpır diye hatta o gün suyu yükselmiş baya dediler ertesi günde taburcu ettiler. Yani bazen cidden az hareket edesileri tutuyor, dinleniyorlar bence sonra yine devam
Hem suyu muyu herşeyi iyi demiş doktorunuz bgn dinleniyor demekki senin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…