- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.494
- 48
Elenatal 3 ile devam edeceğiz biz. Doktor öyle planladı. Tabii demir durumunuza göre o da takviye edilir. Ben yine serumla alacağım. Sizin düzenli kullandığınız demir hapı varsa ona devam edersiniz muhtemelenKızlar doğum sonrası için vitamin takviyelerinizi hazırladınız mı? Ne kullanacaksınız? Daha önce yazanlar olmuştu burdan ama unuttum şimdi.
Ben bebeğin d vitaminini aldım hazır ettim 400 lük. Ama kendime ne başlasam bilmiyorum. Gebelik takibim özeldeydi ama doğumu devlette yapacağım için doktor değiştireceğim. Pazartesi gideceğim ilk kez, unutmazsam sorarım muhtemelen.
Ben de aynı mantıkla, kokuyor diye, kim bilir imalathanede kimin eli değdi diye titizlenip valiz içi organizerları leğende yıkamaya kalktım. Üzerinde incecik çizgili desenler vardı. Hepsi döküldü, her yere yapıştı. Ellerime, leğene, küvetin içine... Baktım olacak gibi değil, doğru çöpe... Bugün yenisi geldi kargoyla. Sanırım hiç yıkamayacağım. Bir daha riske atamam. Yüzey temizleyici mendillerle de silmeyi göze alamıyorum, onlar da fazla kimyasal. Kalacak öyle. Çekmece içi organizerlar için de aynısı geçerli olacak mecburenYa biraz konudan sapıcam ama bir şey sormam lazım. Ben bebişin kıyafetlerini koymak için düzenleyici kutular aldım. Ama nasıl temizleyeceğimi bilemedim. Yıkasan içi karton sanki yıkanmaz. Ütü basayım dedim, kumaşı naylon sanırım direk ütüye yapışıp eridibirisi öyle gitti. Kaç günlerdir duruyor yerleştiremedim, içime sinmedi direk koymak. Bez serip koydum birkaçına ama yanlardan değiyor. Aman be deyip koyacam en son herhalde. Önerisi olan var mı
Kefir, tahin, muz bunları denemenizi tavsiye ederimNe yedin gerçektendün doktor bebeğimin zayıf olduğunu söyledi
Valiz içi düzenleyici ne marka almıştın? Ben makinede yıkadım bir şey olmadıBen de aynı mantıkla, kokuyor diye, kim bilir imalathanede kimin eli değdi diye titizlenip valiz içi organizerları leğende yıkamaya kalktım. Üzerinde incecik çizgili desenler vardı. Hepsi döküldü, her yere yapıştı. Ellerime, leğene, küvetin içine... Baktım olacak gibi değil, doğru çöpe... Bugün yenisi geldi kargoyla. Sanırım hiç yıkamayacağım. Bir daha riske atamam. Yüzey temizleyici mendillerle de silmeyi göze alamıyorum, onlar da fazla kimyasal. Kalacak öyle. Çekmece içi organizerlar için de aynısı geçerli olacak mecburen
Diletto diye bir markaymış önceki aldığım. Bugün gelenler Nacarev diye bir yerden geldi. Hızımı alamayıp iki takım birden söylemişim o sinirleValiz içi düzenleyici ne marka almıştın? Ben makinede yıkadım bir şey olmadıbunları tavsiye ederim
Aldıklarım:
Ocean Home Textile 6'lı Çocuk Odası Deniz Kızı Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer Set - Fiyatı, Yorumları
Ocean Home Textile 6'lı Çocuk Odası Deniz Kızı Valiz Düzenleyici Bavul İçi Organizer Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ESTİ 6'lı Valiz Içi Düzenleyici Set | Pratik Bavul Organizer | Seyahat Çantası & Kutu Takımı - Çizgili - Fiyatı, Yorumları
ESTİ 6'lı Valiz Içi Düzenleyici Set | Pratik Bavul Organizer | Seyahat Çantası & Kutu Takımı - Çizgili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kırmızı et her zaman işe yarar. Benim pek aram yok normalde ama çocuğum için mecbur fazla fazla tüketiyorum. Etki ediyor.Ne yedin gerçektendün doktor bebeğimin zayıf olduğunu söyledi
Hepsini yaptım hepsini ördek yürüyüşü normal yürüyüş yan şekilde merdiven inip çıkma aksak yürüyüş ahududu yaprağı çayı ananas hurma 36dan ititbaren düzenli yapıyorum akupress noktalarını cinsel ilişki göğüs uyarımı denedim hatta geçen hafta doktorum membrane sweep denilen işlemi gerçekleştirdi ama geleceği yoksa gelmiyorDoğumu başlatmak adına yapılabilecek şeyleri denediniz mi? Mesela birisinin size ellerinizi tutarak destek sağlamak suretiyle ördek yürüyüşü yapmak, yani dizlerinizi kırıp yere doğru çokça çömelip ördek şeklinde yürümek, ya da yerde emeklemek, ya da squat hareketleri yapmak, pilates topu üzerinde hafif hafif zıplamak, sonsuz işareti çizmek. Bunları düzenli her gün yapmanız doğumu başlatmaya faydası olur diye düşünüyorum. Ayrıca her gün ananas ve hurma yemek, günde 2-3 dilim ananas ve 6-7 hurma yiyebilirsiniz. Yine doğumu başlatmak için korunmasız ilişki de öneriliyor, bol yürüyüş, ve göğüslerinize masaj yapmak da hem süt oluşumunu hızlandırmak için hem de doğumu tetiklemesi açısından öneriliyor. Ayrıca akupresur noktaları var, o bölgeleri de her gün düzenli bir şekilde ovarsanız doğum başlatıcı etkisi var. Bu noktalara acıtmaya yakın bir baskı uygulamak, hatta belki bir kürdan yardımıyla tam noktalara küçük baskılar uygulamak çok etkili. Detaylı bir mesaj yazmıştım önceden bununla ilgili. Şimdilik sadece aşağıya görsellerini paylaşıyorum.
Umarım bunlar iyi çıkarDiletto diye bir markaymış önceki aldığım. Bugün gelenler Nacarev diye bir yerden geldi. Hızımı alamayıp iki takım birden söylemişim o sinirle
Bence bana çekmiş bende hayatım boyunca zayıftım 178/60 kiloydum. Bir yandan kafama takıyorum bir yandan anası kılıklı demekki diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bu hafta ekstra dikkat edicem bakalımKırmızı et her zaman işe yarar. Benim pek aram yok normalde ama çocuğum için mecbur fazla fazla tüketiyorum. Etki ediyor.
Hiç bilmiyorum ki bu ölçüler konusunda makbul olan nedirUmarım bunlar iyi çıkar
Bence bana çekmiş bende hayatım boyunca zayıftım 178/60 kiloydum. Bir yandan kafama takıyorum bir yandan anası kılıklı demekki diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bu hafta ekstra dikkat edicem bakalım
Boyu bir hafta önde karın çevresi bir hafta geride kaç kilo doğacak merak ediyorum dedi
Çekmece içi olanlardan değil mi? Ben de aldım üstelik müthiş bir koku vardı. Birkaç gün güneşte beklettim sonra nemli beze bebek çamaşır deterjanı sürüp sildim üst katmanını. Sonra yerleştirdim açıkçası tatmin ettiYa biraz konudan sapıcam ama bir şey sormam lazım. Ben bebişin kıyafetlerini koymak için düzenleyici kutular aldım. Ama nasıl temizleyeceğimi bilemedim. Yıkasan içi karton sanki yıkanmaz. Ütü basayım dedim, kumaşı naylon sanırım direk ütüye yapışıp eridibirisi öyle gitti. Kaç günlerdir duruyor yerleştiremedim, içime sinmedi direk koymak. Bez serip koydum birkaçına ama yanlardan değiyor. Aman be deyip koyacam en son herhalde. Önerisi olan var mı
Valiz içi organizerleriniz nasıldı? Benimkilerin tela kumaştı, makinede sıktırmadan yıkadım hiçbir sıkıntı olmadı. Ben çok memnun kaldım bu organizerlerdne tavsiye ederim. Çekmece içi organizerleri bebek için kullanmıyorum, sadece çocukların ve bizim çorap çekmecelerimizde var. Onları da açıkçası yıkamadan kullandım.Ben de aynı mantıkla, kokuyor diye, kim bilir imalathanede kimin eli değdi diye titizlenip valiz içi organizerları leğende yıkamaya kalktım. Üzerinde incecik çizgili desenler vardı. Hepsi döküldü, her yere yapıştı. Ellerime, leğene, küvetin içine... Baktım olacak gibi değil, doğru çöpe... Bugün yenisi geldi kargoyla. Sanırım hiç yıkamayacağım. Bir daha riske atamam. Yüzey temizleyici mendillerle de silmeyi göze alamıyorum, onlar da fazla kimyasal. Kalacak öyle. Çekmece içi organizerlar için de aynısı geçerli olacak mecburen
Elinizden geleni yapmışsınız. Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelecek zaten. Doktorlar bazen rahim ağzı yumuşatıcı jel/fitil ya da suni sancı vererek doğumu başlatmayı deniyorlar. Sizde öyle bir plan yapılsa? 40-41den sonra düşünüyor olabilirler belli. Ya da belki siz istememişsinizdir.Hepsini yaptım hepsini ördek yürüyüşü normal yürüyüş yan şekilde merdiven inip çıkma aksak yürüyüş ahududu yaprağı çayı ananas hurma 36dan ititbaren düzenli yapıyorum akupress noktalarını cinsel ilişki göğüs uyarımı denedim hatta geçen hafta doktorum membrane sweep denilen işlemi gerçekleştirdi ama geleceği yoksa gelmiyorarada gelen sancılar ve 2cm açılmayla bekliyorum tek umudum bu gece suyumun gelmesi o zaman hastaneye yatabilirim
Benim görümcem de her şeyi denemişti halı felan bile silmişti tam 40+0 olduğu gün doğum yaptı öncesinde hiçbir belirtisi olmamıştı belki seninkide zamanını bekliyodurHepsini yaptım hepsini ördek yürüyüşü normal yürüyüş yan şekilde merdiven inip çıkma aksak yürüyüş ahududu yaprağı çayı ananas hurma 36dan ititbaren düzenli yapıyorum akupress noktalarını cinsel ilişki göğüs uyarımı denedim hatta geçen hafta doktorum membrane sweep denilen işlemi gerçekleştirdi ama geleceği yoksa gelmiyorarada gelen sancılar ve 2cm açılmayla bekliyorum tek umudum bu gece suyumun gelmesi o zaman hastaneye yatabilirim
Evet benim de öyle planlandı çünkü bayrama kalmak istemiyorum ulaşılabilirlik açısından pazartesi günü yatışım yapılıp propess fitil uygulanacak 24 saatte etki ediyormuş ama ondan da şüpheliyim artık etki etmezse suni sancı veriliyor sanırım bu kadar bekleyip sezeryanla sonuçlanırsa gerçekten çok üzülürüm ekstra çektiğim acılaraElinizden geleni yapmışsınız. Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelecek zaten. Doktorlar bazen rahim ağzı yumuşatıcı jel/fitil ya da suni sancı vererek doğumu başlatmayı deniyorlar. Sizde öyle bir plan yapılsa? 40-41den sonra düşünüyor olabilirler belli. Ya da belki siz istememişsinizdir.
Bunu da görmüştüm, keşke bunu alsaymışım en baştanValiz içi organizerleriniz nasıldı? Benimkilerin tela kumaştı, makinede sıktırmadan yıkadım hiçbir sıkıntı olmadı. Ben çok memnun kaldım bu organizerlerdne tavsiye ederim. Çekmece içi organizerleri bebek için kullanmıyorum, sadece çocukların ve bizim çorap çekmecelerimizde var. Onları da açıkçası yıkamadan kullandım.
Allah Allah kötü olmuş ya, Nacarev sanki kulağıma tanıdık geldi iyi bir marka olmalı. Küçük bir parçasını elinizde lavobada bir sabunlamayı deneseniz, belki bir şey olmaz.Bunu da görmüştüm, keşke bunu alsaymışım en baştanBoyaları dökülüp her yere yapışan Diletto diye bir markaydı. Şimdiki aldıklarım Nacarev. Bu korkuyla yıkayamam artık İkisinin de görselini ekledim. Almayan varsa aynı tuzağa düşmesin
Aslında doğru söylüyorsunuz. Zaten o sinirle iki takım sipariş vermişim. Bir takımın bir parçasını kobay yapabilirimAllah Allah kötü olmuş ya, Nacarev sanki kulağıma tanıdık geldi iyi bir marka olmalı. Küçük bir parçasını elinizde lavobada bir sabunlamayı deneseniz, belki bir şey olmaz.
Valiz içi olanları yıkadım bir şey olmadı çok şükür ama dolap içi olanlar basit bir silmeyle kalacak mecburenBen de aynı mantıkla, kokuyor diye, kim bilir imalathanede kimin eli değdi diye titizlenip valiz içi organizerları leğende yıkamaya kalktım. Üzerinde incecik çizgili desenler vardı. Hepsi döküldü, her yere yapıştı. Ellerime, leğene, küvetin içine... Baktım olacak gibi değil, doğru çöpe... Bugün yenisi geldi kargoyla. Sanırım hiç yıkamayacağım. Bir daha riske atamam. Yüzey temizleyici mendillerle de silmeyi göze alamıyorum, onlar da fazla kimyasal. Kalacak öyle. Çekmece içi organizerlar için de aynısı geçerli olacak mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?