2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Elenatal 3 ile devam edeceğiz biz. Doktor öyle planladı. Tabii demir durumunuza göre o da takviye edilir. Ben yine serumla alacağım. Sizin düzenli kullandığınız demir hapı varsa ona devam edersiniz muhtemelen

Ben de aynı mantıkla, kokuyor diye, kim bilir imalathanede kimin eli değdi diye titizlenip valiz içi organizerları leğende yıkamaya kalktım. Üzerinde incecik çizgili desenler vardı. Hepsi döküldü, her yere yapıştı. Ellerime, leğene, küvetin içine... Baktım olacak gibi değil, doğru çöpe... Bugün yenisi geldi kargoyla. Sanırım hiç yıkamayacağım. Bir daha riske atamam. Yüzey temizleyici mendillerle de silmeyi göze alamıyorum, onlar da fazla kimyasal. Kalacak öyle. Çekmece içi organizerlar için de aynısı geçerli olacak mecburen

Valiz içi düzenleyici ne marka almıştın? Ben makinede yıkadım bir şey olmadı bunları tavsiye ederim
Aldıklarım:

Diletto diye bir markaymış önceki aldığım. Bugün gelenler Nacarev diye bir yerden geldi. Hızımı alamayıp iki takım birden söylemişim o sinirle

Hepsini yaptım hepsini ördek yürüyüşü normal yürüyüş yan şekilde merdiven inip çıkma aksak yürüyüş ahududu yaprağı çayı ananas hurma 36dan ititbaren düzenli yapıyorum akupress noktalarını cinsel ilişki göğüs uyarımı denedim hatta geçen hafta doktorum membrane sweep denilen işlemi gerçekleştirdi ama geleceği yoksa gelmiyor arada gelen sancılar ve 2cm açılmayla bekliyorum tek umudum bu gece suyumun gelmesi o zaman hastaneye yatabilirim

Diletto diye bir markaymış önceki aldığım. Bugün gelenler Nacarev diye bir yerden geldi. Hızımı alamayıp iki takım birden söylemişim o sinirle
Umarım bunlar iyi çıkar
Kırmızı et her zaman işe yarar. Benim pek aram yok normalde ama çocuğum için mecbur fazla fazla tüketiyorum. Etki ediyor.
Bence bana çekmiş bende hayatım boyunca zayıftım 178/60 kiloydum. Bir yandan kafama takıyorum bir yandan anası kılıklı demekki diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bu hafta ekstra dikkat edicem bakalım
Boyu bir hafta önde karın çevresi bir hafta geride kaç kilo doğacak merak ediyorum dedi

Hiç bilmiyorum ki bu ölçüler konusunda makbul olan nedir Benim doktorum asla ayrıntı vermiyor. Ben de soramıyorum. Perinatolog sonuçta, bakılması gerekene bakıyordur deyip kendimizi emanet ediyoruz Çok da bilmek ister miydim emin değilim aslında. Sadece boy ve kilo söyler. Onu da büyümenin devam ettiğini göstermek için grafikten gösterir. Daha ne NSTye girdik ne çatı muayenesi yapıldı. Tabii daha önce polip sebebiyle uzun süren bir vajinal muayenem olmuştu, belki oradan bir fikri vardır Ya suyunu bile daha bu hafta ilk defa söyledi. Suyu iyi dedi, o kadar Bir keresinde ultrasondayken bana doğru eğilip siz merak etmeyin ben bakılması gereken her şeye harfiyen bakıyorum demişti. Öyle işte, güvenip teslim olduk

Sizin durumunuzda da bir sorun yoktur bence. Dediğiniz gibi çocuk zaten ana babaya benzeyecek. Ama illa içiniz rahat etmezse de kırmızı ete abanın, her türlü çalışır

Çekmece içi olanlardan değil mi? Ben de aldım üstelik müthiş bir koku vardı. Birkaç gün güneşte beklettim sonra nemli beze bebek çamaşır deterjanı sürüp sildim üst katmanını. Sonra yerleştirdim açıkçası tatmin etti

Valiz içi organizerleriniz nasıldı? Benimkilerin tela kumaştı, makinede sıktırmadan yıkadım hiçbir sıkıntı olmadı. Ben çok memnun kaldım bu organizerlerdne tavsiye ederim. Çekmece içi organizerleri bebek için kullanmıyorum, sadece çocukların ve bizim çorap çekmecelerimizde var. Onları da açıkçası yıkamadan kullandım.

Eklentiler

• IMG_0831.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 28
Elinizden geleni yapmışsınız. Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelecek zaten. Doktorlar bazen rahim ağzı yumuşatıcı jel/fitil ya da suni sancı vererek doğumu başlatmayı deniyorlar. Sizde öyle bir plan yapılsa? 40-41den sonra düşünüyor olabilirler belli. Ya da belki siz istememişsinizdir.

Benim görümcem de her şeyi denemişti halı felan bile silmişti tam 40+0 olduğu gün doğum yaptı öncesinde hiçbir belirtisi olmamıştı belki seninkide zamanını bekliyodur

Benim şuan sancı vesaire hiçbir şey yok ama vajinada batma var sabah yürürken yoktu şimdi yürürken de oluyor. Kafam çok karışık

U uyuyanadamdannefret canım benim yüreğinden öpüyorum rabbim kalbine ferahlık versin acını hafifletsin inşallah öyle iyi anlıyorum ki seni 10 yıl önce ablamında bebeğini de 2 aylıkken kaybettik teyzesi olduğum halde şuan bahsi geçince bile kalbim acıyor gözlerim doluyor ah bide insanın yavrusu olunca
Rabbim yardımcın olsun hatırladığım kadarıyla başka evlatlarinda vardı onlar için kendin için metanetli ol peygamber efendimiz bile ben cennette evladını kaybeden anneleri karşılayacam diye buyurmuş inşallah tez vakitte yüreğin sakinlesin meleginle cennete kavuşmak nasip olsun

Evet benim de öyle planlandı çünkü bayrama kalmak istemiyorum ulaşılabilirlik açısından pazartesi günü yatışım yapılıp propess fitil uygulanacak 24 saatte etki ediyormuş ama ondan da şüpheliyim artık etki etmezse suni sancı veriliyor sanırım bu kadar bekleyip sezeryanla sonuçlanırsa gerçekten çok üzülürüm ekstra çektiğim acılara

Bunu da görmüştüm, keşke bunu alsaymışım en baştan Boyaları dökülüp her yere yapışan Diletto diye bir markaydı. Şimdiki aldıklarım Nacarev. Bu korkuyla yıkayamam artık İkisinin de görselini ekledim. Almayan varsa aynı tuzağa düşmesin

Eklentiler

• Diletto.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 25
  • Nacarev.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 24
Allah Allah kötü olmuş ya, Nacarev sanki kulağıma tanıdık geldi iyi bir marka olmalı. Küçük bir parçasını elinizde lavobada bir sabunlamayı deneseniz, belki bir şey olmaz.

Allah Allah kötü olmuş ya, Nacarev sanki kulağıma tanıdık geldi iyi bir marka olmalı. Küçük bir parçasını elinizde lavobada bir sabunlamayı deneseniz, belki bir şey olmaz.
Aslında doğru söylüyorsunuz. Zaten o sinirle iki takım sipariş vermişim. Bir takımın bir parçasını kobay yapabilirim

Valiz içi olanları yıkadım bir şey olmadı çok şükür ama dolap içi olanlar basit bir silmeyle kalacak mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…