O zaman resmen Haziran annesi olanları şimdiden kutlarımBu geceyi de atlatırsak resmen haziran annesi oluyoruz.
Enfeksiyon kapması riskiyle hep doktorum belirtiyor acil gelmen gerekiyor diye. Belki bu benim önceden erken doğum riskim olduğu için doktorun bana hususi söylediği bir tavsiye olabilir. İşin aslı kendim su gelmesi olayını da hiç yaşamadım. Burada da sormuştum hatta kokusu nasıl oluyor diye, bir ara akıntım fazlalaşmıştı. Öncekilerde benim hep nişanım geldi, ve nişan geldikten sonra gerçekten hiçbir aciliyeti olmuyor, kişiden kişiye değişir elbette ama ağrıların sıklığının artması saatleri hatta bazen günleri alabiliyor, bunu kendim birebir yaşadım. Amniyon kesesini doktor doğum esnasında açıp suyum geldi hep. Dediğiniz şekilde olmalı o zaman. Teşekkür ederim düzelttiğiniz için.Sizinle ilk defa bir konuda ayrıldı görüşlerimizsu gelmesi de acil hastaneye gitme sebebi değil. Düzenli kasılmalarınız başlamadıysa evde güvenle beklemek öneriliyor (8-10 saat beklenebilir) çünkü gereksiz müdahalelere maruz kalınabiliyor hastanede. Bu sürede kasılmalar başlamadıysa gidilmeli tabi. Eğitimlerde hep bu şekilde öğretildik. Buna benzer de bir sürü doğum hikayesi okudum.
Evet geçen onu düşündüm ben de, Mayıs anneleri bizi bırakıp da Mayıs anneleri grubuna gider mi acabaO zaman resmen Haziran annesi olanları şimdiden kutlarımsağlıkla mutlulukla gelsin bebişleriniz. Çok uzun zaman geçirdik birlikte buradan gelen mutlu haberler kendi mutluluğum gibi oluyor artık güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyor ve takip ediyorum
Normal aslında 40 i her bebek beklemiyorKız dur, haziran grubundayız ve haziran yeni geldidoğanlar erkenci kuşlar
Sağlıkla büyütün inşallahKızlar tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına
Nasıl geçti doğumunuz güzel haberlerinizi sürecinizi merak ediyoruzKızlar tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına
Birebir aynı şeyi yaşadım . Nedir durum sizde hareketlendi mi bebişiniz ?35+2'deyim. Bugün kontrole gittim, ilk defa NST'ye girdim. Sancı yok ama bebeğin hareketleri için 2 defa istedi doktor. Son 4-5 gündür ben de hareketlerinde azalma hissediyorum zaten. Çıkarken de hareketlerinde azalma olursa bayram dahil gel dedi. Korktum biraz. Çok hareketli bi bebek çünkü, vuruşları da insanı korkutacak kadar güçlü idi. Üzüldüm böyle olunca. Suyu, kordonu, plasentası falan iyi aslında
Ben şu aralar doğum yapanların Mayıs annelerine gideceğini sanmıyorum çünkü onlar bir ay önceden başladı doğumlara ve şu an gündemleri çok değişik olduğu için ben de buraya geldim.Evet geçen onu düşündüm ben de, Mayıs anneleri bizi bırakıp da Mayıs anneleri grubuna gider mi acabaElbette orada ortak noktalarınız daha çok, artık gündeminiz değişti bebek bakımı vs. Ama Haziran annelerine de uğrayın, burada çok az kişi kaldık gibi görünüyor. Hepinizin sohbeti muhabbeti ayrı güzel, her mesaja ayrı yorum yapamasam da ben de hepsini teker teker okuyorum. Sevinciniz sevincim, üzüntünüz üzüntüm
Fisfis in bir fisi 3 damla ya denk geliyor diye biliyorum eğer 1 damla demisse eczane ye bir danışın benceFısfıs değil ya damla olarak verdisalı kontrol var bunu yapamazsan fısfıslı önersin bari
Gözünüz aydınKızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Hmm öyle mi, onlar iyice büyüttüler bebekleri o zamanBen şu aralar doğum yapanların Mayıs annelerine gideceğini sanmıyorum çünkü onlar bir ay önceden başladı doğumlara ve şu an gündemleri çok değişik olduğu için ben de buraya geldim.
Biraz rengide koyuysa olabilir. Herkesin farklı olabilir. Benim nişandan 2-3 gün sonra kasılma sancı geldi. Su hiç gelmediKızlar bişey diyen yok mu internette de mukus tıkacı boyle atılır yazıyor sonrada su geliyor muş
Yaa hayırla sağlıkla kavuşursunuz inşGünaydın, benim de teknik olarak doğuma 3 günüm kaldı. Bakalım benim bebem ne zaman gelecek, gününü gececek mi? Artık yürümekte bile zorlanıyorum.
Evet ilk bebe olacak. İnşallah fazla bekletmezYaa hayırla sağlıkla kavuşursunuz inşilk bebek miydi sizin? Benim ilk 40+3 te gelmişti sizi yormadan gelir inş
Dün akşam baya meyve yedim, çikolata yedim, meyve suyu içtim, su içtim falan biraz güzel hareket etti ama şimdi mesela kahvaltı sonrasındayım ve sadece birazcık poposunu itiyorBirebir aynı şeyi yaşadım . Nedir durum sizde hareketlendi mi bebişiniz ?
Yok yok ben iyiyim buradaEvet geçen onu düşündüm ben de, Mayıs anneleri bizi bırakıp da Mayıs anneleri grubuna gider mi acabaElbette orada ortak noktalarınız daha çok, artık gündeminiz değişti bebek bakımı vs. Ama Haziran annelerine de uğrayın, burada çok az kişi kaldık gibi görünüyor. Hepinizin sohbeti muhabbeti ayrı güzel, her mesaja ayrı yorum yapamasam da ben de hepsini teker teker okuyorum. Sevinciniz sevincim, üzüntünüz üzüntüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?