2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yani bilmiyorum ben perşembe doktora gitmiştim doktor kanala girmiş vesaire demedi hiç açılma olması için girmiş olması gerekmiyor mu ben öyle biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim senin haftan kaç ki
36 haftalık. Geçen hafta doktora gittim.Kanala girmiş falan gibisinden birsey demedi.bende sormadım zaten.

Saglikla doguralim da vitamin takviyesiyle aşmaya çalışırız inşallah bende beşiğini kurdum simdi içimden geciriyirum küçücük şeye nasıl bakicamm ben diye korkudan wc ye attım kendimi
15 günden sonra fenalaşmış çoğu bakalım biz ne hale gelecez
uzaklara daldım vallahi ne halt edicez diye

Gerçekten tükenmişler ama Yine de dışarda daha güzel ağlasa da daha güzel
Bir tanesi üstünü değişirken bile ağlıyormuş doktorun yanında 5dkk duramıyormuş of ya full ağlama sesi valla insanın psikolojisi nası dayanacak
Güzel şeylerine odaklanmak lazım
Sende nasıl bebiş durumları alıştınız mı birbirinize

Bn tam da dün yaşayınca bunu hala devam ediyor

Bnmde ilk gebeliğim şuan beklicem bakalım nasıl ilerlicek

İnşallah öyle olmayız biz gördükçe gözüm korkuyor vallahi biz de alışmaya çalışıyoruz işte 5.gün bugün. Gazı oluyor o biraz zorluyor. Babası çok fazla konuşuyordu karnımdayken oğlum da oğlum diye şimdi çok ağlarsa eşimi dikiyorum başına o konuşunca sakinleşiyor Doğunca fiziken çok rahatladım belim bacağım da ağrımıyor çok şükür darısı başınıza vallahi

Evet canm nst de çıkıyor köap atışaları normal herhalde hiç bahsetmiyor doktor bilmiyorum hamile kaldığım günü son adet tarihim 9 eylül sadece onu unutmadım zaten planlı bi gebelik oldupu için ya herhün yada iki günde bir ilişki olıyırdu o yüzden bilmiyorum

Benim de bahsettiğiniz şekilde oluyor . Son kontrollerde baş aşağı pozisyondaydı . Hareketine göre de sızlama veya ani bir ağrı olabiliyor . Sanırım normal artık bu zamanlarda bunları yaşamamız

Ay kıyamam erkek bebişkolar özellikle zorlanıyor sanki gaz konusunda
bende sırf eski beden gücüm için doğum olsun istiyorum bu şekilde uykudanda bişe anlamıyor insan yatmak daha yorucu ve ağrılı geliyor
Sorması ayıp kaç kilo gitti doğumda

Kızlar artık bakamıyorum. Koşturmaca oluyor. Yakında bebek haberlerinizi bekliyorum.
Benim doğum hikayemi anlatayım;
Sezeryan saatim. Belliydi 37. Hafta. Gece yarısı 3.30 ta uykumda sıcak bişeyler akmaya başladı. Ve durduramıyordum çoktu. Suyum gelmişti. Tabi bu durum benim için tehlikeliydi. Previa olduğu için bebek ve kordonu aşağıdaydı. Çok hızlı gitmem lAzımdı. Çok telaş ve korku oldu. Tansiyonum 10 dan 15 e yükselmiş korkudan. Çok şükür kanamayı tetiklemedi.
Doktoru aradım aynı anda hastaneye giriş yaptık. Gece 4 gibiydi.bütün ekip aynı anda geldi. Çok acil sezeryana alındım. Tahlil yapmaya ve giriş yapmaya vakit yoktu. Bebek kordonu çıkmak üzeriymiş. Makat geliş duruyordu. Riskliydi yani durum çok. Ama doktorum belli etmese de endişelendiğini anladın. Sonradan itiraf etti. kendini kasmaktan tutulmuş yazık.
4:47 de doğumum oldu. Ameliyat çok şükür güzel geçince doktorum rahatladı. Korktuğumuz olmadı dualar korudu çok şükür. Biraz bekleseydi 6 saat ama beklemedi yavrum.
Doğduğunda çok yorgundu. Çok mücadele etmiş içeride. yanağıma koyduklarında sıcacıktı. Sonra hemen götürdüler küvöze koydular. 6 saat sonra da yanıma geldi şükür. Rabbim korudu. Sonu güzel oldu.

Maşallah senin adına çok mutlu oldum zorlu bir hamilelik geçirdin şimdi herşey güzel olur inşallah
Ikinizinde sağlıklı olması en önemlisi.. doktor derin bir nefes almıştır seni doğurtunca benim doktorumda riskli hastalar olduğunda ekstra stres olduğunu söylüyor
Sen nasılsın? Ağrı sızı var mı dikiş yerinde? Süt hemen geldi mi? Sanırım bende sezaryen olucam bebek makat geliş hala

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah.
İyi olmaya çalışıyorum canım. Kalkınca oluyor yürüyünce oluyor acı. Anca geçicek tabi. İlk gün biraz zorlandım. Süt çpk şükür geldi. İnşallah ta devamı olsun. yarın doktor kontrolü var. Size de sağlıklı doğumlar dilerim canım. Herşey çok güzel olsun inşallah.

Sarımtırak yoğun doku ve kokulu sadece bel ağrım var adet olacakmışım gibi
O bende de bugün oldu ama koku farketmedim yani koklamadım.
Benimki nişan değil çünkü biraz pembemsi diye biliyorum ( bide nişanmış) ben muayenede olmadım.
Ama sanki akıntılar sıklaşacak diye okumuştum. O dur belki

Garip belki ama ben onu 34. Haftalarda yaşadım. Hatta hep öyle devam edecek sandım. Burayada yazmıştım. Ama yukarı mı çıktı anladım. Eski haline döndü şükür. O şekilde çok rahatsız edici çünkü

Arkadaslar, iki şey sormak istiyorum.

-Doğum yapacağınız hastanede normal ile sezaryen doğum fiyatları aynı mı ?

-Sezaryende, isteğe bağlı ve zorunlu sezaryen arasında fiyat farkı var mı ?

Gözün aydın canım, beklenmedik bir zamanda geldi ama güzel gelmiş bebeğin çok şükür. Doktorun da tecrübeli dakik biririymiş iyi ki, doktor seçimi gerçekten çok önemli. Bundan sonra her şey çok daha güzel olacak inşaallah. Sağlıkla büyüt

Çok teşekkürler canım çok şükür gerçekten. Aynen doktor çok önemli.
İnşallah hepimiz için çok güzel olsun her şey.
Senin doğumun ne zaman olacak belli mi canım?

Çok teşekkürler canım çok şükür gerçekten. Aynen doktor çok önemli.
İnşallah hepimiz için çok güzel olsun her şey.
Senin doğumun ne zaman olacak belli mi canım?
Yok belli değil günü. Salı günü haftalık muayeneye çağırdı doktor. Dün bugün akşama doğru adet sancısı şeklinde ağrılarım oluyor düzenli bir şekilde ama şiddetli değil. Böyle devam ederse bakalım Salı günü Nst de ne çıkacak. Şimdilik başka bir belirti olmadığı için doktora gitmeye gerek görmedim. Bekliyoruz bakalım vakti ne zaman…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…