İnşallah kolaylıkla halledersinizGünaydın, iyi pazarlar!
Güzel haberler aldığımız, herkesin keyfinin yerinde olduğu bir gün olsun inşallah
Ben bugün nihayet ütülere başlıyorum ve hastane çantamı yapıyorumNiyetim bu, bakalım halledebilecek miyim
Sarımtırak yoğun doku ve kokulu sadece bel ağrım var adet olacakmışım gibiBiraz rengide koyuysa olabilir. Herkesin farklı olabilir. Benim nişandan 2-3 gün sonra kasılma sancı geldi. Su hiç gelmedionu kendileri patlatmıştı
Jel sürdükleri için olabilir senin nasıl oldu muayene bilmiyorum ama tetikleyecek bir şey değildi bana göre yani fitil kullanan oldu mu hiç bilmiyorum ama onu içeriye göndermekle aynı şey gibiydi benceYani anlamadığım çatı muanesinden sonra eve geldiğimde bıyle şeyle karşılaştım o ku tetikledi acaba
Ayyy sen diyince baktım aman yarabbi neler yazmışlar öyle ağlayan mı dersin tükenen mi dersinYok yok ben iyiyim buradaMayıs annelerine bir kez bakayım dedim uyku problemleri, gaz sancıları derken gözüm korktu Biz burada yine birbirimize destek olalım iyi geliyor
Saglikla doguralim da vitamin takviyesiyle aşmaya çalışırız inşallah bende beşiğini kurdum simdi içimden geciriyirum küçücük şeye nasıl bakicamm ben diye korkudan wc ye attım kendimiAyyy sen diyince baktım aman yarabbi neler yazmışlar öyle ağlayan mı dersin tükenen mi dersinofff hepimizin sonu bu olacak ama ne bileyim enerjim çekildi okuyunca
Doğurasım kaçtı içimde ne kadar tutabilirsem tutacam kızımı
Fitil değil sadece eline bişey sürüp oyle muane etti ama bnmki fazla o eline sürdüğü şey çok azdıJel sürdükleri için olabilir senin nasıl oldu muayene bilmiyorum ama tetikleyecek bir şey değildi bana göre yani fitil kullanan oldu mu hiç bilmiyorum ama onu içeriye göndermekle aynı şey gibiydi bence
Gerçekten tükenmişler amaAyyy sen diyince baktım aman yarabbi neler yazmışlar öyle ağlayan mı dersin tükenen mi dersinofff hepimizin sonu bu olacak ama ne bileyim enerjim çekildi okuyunca
Doğurasım kaçtı içimde ne kadar tutabilirsem tutacam kızımı
Bnmde oyle oluyor yani nasıl anlatılır bebek hareket ettikçe vajinada baski dalgalanma sanki bişey çıkacakmış hissi varSelam arkadaşlar. Son haftalara geldik çok şükür. Sizlerde de vajina içinde dalgalanma şeklinde sizlanma veya yanma hissi oluyor mu arada. Bebek hareket edince kasik kemiğim acıyor ve vajinanın içinde dalgalanma sizlanma hissediyorum. Enfeksiyon değerlerim normal
Yok yani şu açıdan dedim vajina hassas ya jel mukozayı bozmuşta olabilir hani akıntı o yüzden olabilir bende de var çünkü sarımsı akıntı ama hamileliğin başından beri var o yüzden ben nişan olarak düşünmedim hiç.Fitil değil sadece eline bişey sürüp oyle muane etti ama bnmki fazla o eline sürdüğü şey çok azdı
Geçen gece oldu bende o bebek orada hareket ediyor gibiydi sonra dün o geçti vajinada batma hissi oldu böyle akşama kadar felan sürdü bugün de vajinaya doğru bacak aralarım ağrıyor hamlamışım gibi hepsini bebeğin aşağıya iniyor olmasına yoruyorum çünkü bende de enfeksiyon normalSelam arkadaşlar. Son haftalara geldik çok şükür. Sizlerde de vajina içinde dalgalanma şeklinde sizlanma veya yanma hissi oluyor mu arada. Bebek hareket edince kasik kemiğim acıyor ve vajinanın içinde dalgalanma sizlanma hissediyorum. Enfeksiyon değerlerim normal
Evt. Bazen çok şiddetli oluyor. Açılma falan mı oluyor acaba diye düşündümBnmde oyle oluyor yani nasıl anlatılır bebek hareket ettikçe vajinada baski dalgalanma sanki bişey çıkacakmış hissi var
Bebeğin aşağı iniyor olması mi açılma falan mı oluyor bilmiyorum ama bazen ayaktayken biranda o yanma bıçak kesiği gibi ağrı saplaniyor.Geçen gece oldu bende o bebek orada hareket ediyor gibiydi sonra dün o geçti vajinada batma hissi oldu böyle akşama kadar felan sürdü bugün de vajinaya doğru bacak aralarım ağrıyor hamlamışım gibi hepsini bebeğin aşağıya iniyor olmasına yoruyorum çünkü bende de enfeksiyon normal
Yazdıklarını okurken kendi yaptıklarımı görüyorumDün akşam baya meyve yedim, çikolata yedim, meyve suyu içtim, su içtim falan biraz güzel hareket etti ama şimdi mesela kahvaltı sonrasındayım ve sadece birazcık poposunu itiyoryine çok hareketli değil. Valla anlamadım neden. Suyu iyi beslenmesi iyi niye hareket etmiyor.
Sen naptın hareketlenmesi için ve hareketlendi mi? Bu çocuklar bizim ödümüzü koparıyor
Benimde ilk gebeliğimde öyle olmuştu. Doğumdan 5 gün önce bazen sert bazende sümüksü jöle gibi akıntı oldu , doğumumun olduğu gün sümüksü kahve rengiydi. Eğer ilk hamilelikse nişandan hemen sonra doğum olmuyor, mesela benim ikinci doğumumda pembe su gibi nişan geldiğiyle birlikte sancım başladı 5 saat içinde doğurmuştum.Kızlar acil bakın bugğn kontrolüm vardı soyledim açıklığım 1 buçuk sancımda çıktı kendimde hissediyorum ama eve geldim be bugün yoğun bi şekilde akıntım var resmen lavoboya oturdupumda affedersinin sümük gibi akıntı sallanıyor du çok şaşırdım ve şimdi yine gittim oturdum gibi sümüksü akıntı lop diye düştü hafif kokusuda var yani önceden de akıntım vardı ama sıvıydı niye bıyle oldu anlamadım
Yani bilmiyorum ben perşembe doktora gitmiştim doktor kanala girmiş vesaire demedi hiç açılma olması için girmiş olması gerekmiyor mu ben öyle biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim senin haftan kaç kiBebeğin aşağı iniyor olması mi açılma falan mı oluyor bilmiyorum ama bazen ayaktayken biranda o yanma bıçak kesiği gibi ağrı saplaniyor.
Bu bende de oluyor korkuyorumBnmde oyle oluyor yani nasıl anlatılır bebek hareket ettikçe vajinada baski dalgalanma sanki bişey çıkacakmış hissi var
Ben geçen hafta gittiğimde bebek kanala girmiş ama açılma yok demişti. Kanala girdi diye demek ki illa açılma olmuyor.Yani bilmiyorum ben perşembe doktora gitmiştim doktor kanala girmiş vesaire demedi hiç açılma olması için girmiş olması gerekmiyor mu ben öyle biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim senin haftan kaç ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?