2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İnşallah kolaylıkla halledersiniz Mutlu pazarlar olsun

Yani anlamadığım çatı muanesinden sonra eve geldiğimde bıyle şeyle karşılaştım o ku tetikledi acaba

Yani anlamadığım çatı muanesinden sonra eve geldiğimde bıyle şeyle karşılaştım o ku tetikledi acaba
Jel sürdükleri için olabilir senin nasıl oldu muayene bilmiyorum ama tetikleyecek bir şey değildi bana göre yani fitil kullanan oldu mu hiç bilmiyorum ama onu içeriye göndermekle aynı şey gibiydi bence

Yok yok ben iyiyim burada Mayıs annelerine bir kez bakayım dedim uyku problemleri, gaz sancıları derken gözüm korktu Biz burada yine birbirimize destek olalım iyi geliyor
Ayyy sen diyince baktım aman yarabbi neler yazmışlar öyle ağlayan mı dersin tükenen mi dersin offf hepimizin sonu bu olacak ama ne bileyim enerjim çekildi okuyunca
Doğurasım kaçtı içimde ne kadar tutabilirsem tutacam kızımı

Saglikla doguralim da vitamin takviyesiyle aşmaya çalışırız inşallah bende beşiğini kurdum simdi içimden geciriyirum küçücük şeye nasıl bakicamm ben diye korkudan wc ye attım kendimi

Jel sürdükleri için olabilir senin nasıl oldu muayene bilmiyorum ama tetikleyecek bir şey değildi bana göre yani fitil kullanan oldu mu hiç bilmiyorum ama onu içeriye göndermekle aynı şey gibiydi bence
Fitil değil sadece eline bişey sürüp oyle muane etti ama bnmki fazla o eline sürdüğü şey çok azdı

Gerçekten tükenmişler ama Yine de dışarda daha güzel ağlasa da daha güzel

Selam arkadaşlar. Son haftalara geldik çok şükür. Sizlerde de vajina içinde dalgalanma şeklinde sizlanma veya yanma hissi oluyor mu arada. Bebek hareket edince kasik kemiğim acıyor ve vajinanın içinde dalgalanma sizlanma hissediyorum. Enfeksiyon değerlerim normal

Bnmde oyle oluyor yani nasıl anlatılır bebek hareket ettikçe vajinada baski dalgalanma sanki bişey çıkacakmış hissi var

Fitil değil sadece eline bişey sürüp oyle muane etti ama bnmki fazla o eline sürdüğü şey çok azdı
Yok yani şu açıdan dedim vajina hassas ya jel mukozayı bozmuşta olabilir hani akıntı o yüzden olabilir bende de var çünkü sarımsı akıntı ama hamileliğin başından beri var o yüzden ben nişan olarak düşünmedim hiç.

Geçen gece oldu bende o bebek orada hareket ediyor gibiydi sonra dün o geçti vajinada batma hissi oldu böyle akşama kadar felan sürdü bugün de vajinaya doğru bacak aralarım ağrıyor hamlamışım gibi hepsini bebeğin aşağıya iniyor olmasına yoruyorum çünkü bende de enfeksiyon normal

Edos63 Sende nst lerde sancı vesaire çıkıyormu bebeğin kalp atışları nasıl haftamız aynı çünkü ben en son perşembe gittim hiçbir sıkıntı yoktu ama sanki 13 ü görmeyecekmişim gibi geliyor birde biraz garip olcak ama hamile kaldığın günü biliyor musun ben biliyorum 6 eylülden tam iki hafta sonra o yüzden acaba geç doğar mı diye de düşünüyorum

Bebeğin aşağı iniyor olması mi açılma falan mı oluyor bilmiyorum ama bazen ayaktayken biranda o yanma bıçak kesiği gibi ağrı saplaniyor.

Yazdıklarını okurken kendi yaptıklarımı görüyorum ben de aynı şekilde tatlı şeyler yiyorum hafif hafif hareketleniyor ama sonra uyuyor heralde . Az önce bi banyoya girdim orada kıpraştı ama şimdi dinlenme moduna geçti gene 12 haziranda doğum var o zamana kadar elim kalbimde dolaşacağım heralde .

Benimde ilk gebeliğimde öyle olmuştu. Doğumdan 5 gün önce bazen sert bazende sümüksü jöle gibi akıntı oldu , doğumumun olduğu gün sümüksü kahve rengiydi. Eğer ilk hamilelikse nişandan hemen sonra doğum olmuyor, mesela benim ikinci doğumumda pembe su gibi nişan geldiğiyle birlikte sancım başladı 5 saat içinde doğurmuştum.

Bebeğin aşağı iniyor olması mi açılma falan mı oluyor bilmiyorum ama bazen ayaktayken biranda o yanma bıçak kesiği gibi ağrı saplaniyor.
Yani bilmiyorum ben perşembe doktora gitmiştim doktor kanala girmiş vesaire demedi hiç açılma olması için girmiş olması gerekmiyor mu ben öyle biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim senin haftan kaç ki

Yani bilmiyorum ben perşembe doktora gitmiştim doktor kanala girmiş vesaire demedi hiç açılma olması için girmiş olması gerekmiyor mu ben öyle biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim senin haftan kaç ki
Ben geçen hafta gittiğimde bebek kanala girmiş ama açılma yok demişti. Kanala girdi diye demek ki illa açılma olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…