2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar acil bakın bugğn kontrolüm vardı soyledim açıklığım 1 buçuk sancımda çıktı kendimde hissediyorum ama eve geldim be bugün yoğun bi şekilde akıntım var resmen lavoboya oturdupumda affedersinin sümük gibi akıntı sallanıyor du çok şaşırdım ve şimdi yine gittim oturdum gibi sümüksü akıntı lop diye düştü hafif kokusuda var yani önceden de akıntım vardı ama sıvıydı niye bıyle oldu anlamadım

Kızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Yaaa çok sevindim hoşgelmiş minik kuzu bak pazartesiyi beklerken kendi zamanını kendi seçti inşallah herşey güzel geçmiştir sezeryan olacaktın sende biraz toparlaninca deneyimini anlatırsın bize

Eveet hatta geçen baya korktum bı sıkıntı mı var saat başı tutan hıçkırıkları düzenli oluyor diye kuruntu yaptım dünde kaskatı kesilip hareketimi ve nefes alışımı engelledi sıpa bugün biraz yumuşadı ama elini kolunu mideme kasığıma koyup acıtıyor

Benimde bugün öyle kokusu kötü degil ama ağır akıntım oldu ve bı ara gerçekten nişan geldi sandım tuvalete gidince sarımsı beyaz akıntıydı açıklık en son yoktu bende bilmiyorum neden oldu

Kızlar bişey diyen yok mu internette de mukus tıkacı boyle atılır yazıyor sonrada su geliyor muş

Benimde bugün öyle kokusu kötü degil ama ağır akıntım oldu ve bı ara gerçekten nişan geldi sandım tuvalete gidince sarımsı beyaz akıntıydı açıklık en son yoktu bende bilmiyorum neden oldu
Bnmki sarı kokusu aşırı ağır değil ama kokulu iç çMaşırım hep olmuş biraz araştırınca korktum acaba doğum mu başlıyor diye çünkü çok bel ağrım var doktor açıklığın var pazartesi yine gel dedi de

Şuan benimde kasılmam ve bel ağrım var yorgunluğa yordum ben bebeğin hareketleri azalmadığı için korkmadım ama şuan sen söyleyince acaba mı dedim

Şuan benimde kasılmam ve bel ağrım var yorgunluğa yordum ben bebeğin hareketleri azalmadığı için korkmadım ama şuan sen söyleyince acaba mı dedim
Vala bilmiyorum cnm ya bilinmezlik kötü bnmde hareketli ama çok baskı varzaten pozisyonu yerinde vajinal doğum bekliyoruz

Kızlar bişey diyen yok mu internette de mukus tıkacı boyle atılır yazıyor sonrada su geliyor muş
Benim de pazartesi günü öyle sümüğümsü bir akıntı peçeteye geldi gün içinde 2 kere oldu bir daha olmadı chatgbtye fotoğrafını attım mukus tıkacı diyor ama pembe değil sarımsı bir sıvıydı. Salı günü de kontrole gittim sancı çıktı ama doktor bir şey yapmadı bekleyeceğiz dedi mukus tıkacı içinde bu haftalarda gelmesi normal dedi. Hala doğurmadım arada kasılıyorum ama günde 2-3 defa falan

Benim de doğumdan 1 hafta önce akıntım böyledi. Yaklaşık 1 hafta 10 gün sürdü hep akıntım olduğu için önemsemedim. Sonra suyum geldi. Tabi bende serklaj da vardı ve doktorumun söylediğine göre serklaj dikişi enfeksiyon yapmış keseyi enfeksiyon patlatmış. Doğumdan sonra da hastanede 4 gece enfeksiyon yüzünden yattım. Doktorunuza durumu anlatın bence.

Nişan olabilir mi acaba cinsellik olduysa içerde kalanlar da o şekilde akıntı oluşturabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…