- 20 Mayıs 2024
- 1.679
- 2.260
- 53
- 27
Canım telaş yapma benim nişan 38de geldi 40 oldum ne su var be doğum yani nişan çok kesin bir belirti değil tabi herkesin süreci farklı ama normal bu haftada olmasıKızlar bişey diyen yok mu internette de mukus tıkacı boyle atılır yazıyor sonrada su geliyor muş
Evet bende de arada o şekilde kalın akıntı geldiği oluyor, rahim yumuşadığı için olabilir, benim de açıklığım var. Ama bu çok panik olacağınız bir durum değil. Su gelirse enfeksiyon kapmaması adına mümkün mertebe acele hastaneye gidilmesi gerekiyor. Ama akıntı, nişan gelmesi hastaneye acil gidilmesi gereken bir durum değil.Kızlar acil bakın bugğn kontrolüm vardı soyledim açıklığım 1 buçuk sancımda çıktı kendimde hissediyorum ama eve geldim be bugün yoğun bi şekilde akıntım var resmen lavoboya oturdupumda affedersinin sümük gibi akıntı sallanıyor du çok şaşırdım ve şimdi yine gittim oturdum gibi sümüksü akıntı lop diye düştü hafif kokusuda var yani önceden de akıntım vardı ama sıvıydı niye bıyle oldu anlamadım
Ayy Pazartesi'yi bekleyemedi minik demekKızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Aa tam sürpriz olduKızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Gözün aydın.Kızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Nişan mı diye düşündürdü. Sancınız ya da başka şikayrtiniz yoksa acil bir durum değil ama doktorunuzu bir bilgilendirin derim yarın.Kızlar acil bakın bugğn kontrolüm vardı soyledim açıklığım 1 buçuk sancımda çıktı kendimde hissediyorum ama eve geldim be bugün yoğun bi şekilde akıntım var resmen lavoboya oturdupumda affedersinin sümük gibi akıntı sallanıyor du çok şaşırdım ve şimdi yine gittim oturdum gibi sümüksü akıntı lop diye düştü hafif kokusuda var yani önceden de akıntım vardı ama sıvıydı niye bıyle oldu anlamadım
Ayy süper maşallah sağlıkla büyüsünnnKızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Yaaa hadi gözün aydınKızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Bitakım çılgınlıklar deseneBende biliyorsunuz suyundan dolayı hep endişe içindeyim ama bazı günler cidden bu cadıların az hareket edesi tutuyor bana inanın panik olmayın ben geçen hastanede yatarken bir gün neredeyse hiç hissetmedim panik oldum dedim doktora, doktor ultrasonda bakıp gülüyor nasıl hareket etmedi kıpır kıpır diye hatta o gün suyu yükselmiş baya dediler ertesi günde taburcu ettiler. Yani bazen cidden az hareket edesileri tutuyor, dinleniyorlar bence sonra yine devam
Hem suyu muyu herşeyi iyi demiş doktorunuz bgn dinleniyor demekki senin prenses
Bebeklere damla değil de fısfıs şeklinde kullanıyoruz genelde canımSevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı
Kız dur, haziran grubundayız ve haziran yeni geldiDoğurmayan kaç kişi kaldık? Ev rutinine geçen annelerimiz çoğalıyor, ne güzel ne güzel
Hafif bi kan gelmişti demiştin sanki. Normalde pazartesiydi dimi. Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebişin. İyi misin? Ağrın sancın var mı çokKızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Hahahaha baya direndik o gelecem diyor ben bekle biraz daha diye diye haftasını tamamlayacak miniğimBitakım çılgınlıklar deseneevet bugün de doktor ultrasonda bak baya hareket ediyo dedi, ben hissetmiyorum dedim. Aynı şekilde seninle. Sağlıklı olsun da başka bi şey istemiyorum. Son 3 hafta, nasıl geçecek bilmiyorum.
Yalnız sen de bebişin de çok iyi dayandınız maşallah
Ben 3 damla kaşığa koyup emzirme arasında veriyorumSevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı
37+6 dayım. Bugün gerçekten korkuttu beni sıpa. Şu an yan yatınca biraz hissettim ama genel olarak hareketlerini hissetmem çok azaldıKaçıncı hafta bu durumlar son haftalar da çok normaj demişti doktorlar
Sizinle ilk defa bir konuda ayrıldı görüşlerimizEvet bende de arada o şekilde kalın akıntı geldiği oluyor, rahim yumuşadığı için olabilir, benim de açıklığım var. Ama bu çok panik olacağınız bir durum değil. Su gelirse enfeksiyon kapmaması adına mümkün mertebe acele hastaneye gidilmesi gerekiyor. Ama akıntı, nişan gelmesi hastaneye acil gidilmesi gereken bir durum değil.
Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahKızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Kızlar bişey diyen yok mu internette de mukus tıkacı boyle atılır yazıyor sonrada su geliyor muş
Ben de su gelir gelmez gittiğim için bir sürü müdahale edildi. Bakınca mantıklı evde beklemek daha kolay gelmişti ama ebe risk oluşursa anında müdahale gerekebilir o yüzden su geldiğinde doğrudan hastaneye gelmeniz gerekiyor diye açıklamıştıSizinle ilk defa bir konuda ayrıldı görüşlerimizsu gelmesi de acil hastaneye gitme sebebi değil. Düzenli kasılmalarınız başlamadıysa evde güvenle beklemek öneriliyor (8-10 saat beklenebilir) çünkü gereksiz müdahalelere maruz kalınabiliyor hastanede. Bu sürede kasılmalar başlamadıysa gidilmeli tabi. Eğitimlerde hep bu şekilde öğretildik. Buna benzer de bir sürü doğum hikayesi okudum.
Doktor damla verince fısfıs hiç aklıma gelmemişti. Salı kontrol var bugün zar zor verdim gidince ileteceğimBebeklere damla değil de fısfıs şeklinde kullanıyoruz genelde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?