2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet bende de arada o şekilde kalın akıntı geldiği oluyor, rahim yumuşadığı için olabilir, benim de açıklığım var. Ama bu çok panik olacağınız bir durum değil. Su gelirse enfeksiyon kapmaması adına mümkün mertebe acele hastaneye gidilmesi gerekiyor. Ama akıntı, nişan gelmesi hastaneye acil gidilmesi gereken bir durum değil.

Nişan mı diye düşündürdü. Sancınız ya da başka şikayrtiniz yoksa acil bir durum değil ama doktorunuzu bir bilgilendirin derim yarın.

Kızlar bugün nst de sancım çıkınca doğuma alındık gündüz . Bebekte bende iyiyiz .
Yaaa hadi gözün aydın Haziran bebeği olmayı bekleyemedi son günde olsa Mayıs'ta doğmak istemiş minigimiz , hoşgelmiş, sağlıkla büyüsün inşallah

Bitakım çılgınlıklar desene evet bugün de doktor ultrasonda bak baya hareket ediyo dedi, ben hissetmiyorum dedim. Aynı şekilde seninle. Sağlıklı olsun da başka bi şey istemiyorum. Son 3 hafta, nasıl geçecek bilmiyorum.
Yalnız sen de bebişin de çok iyi dayandınız maşallah

Sevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı
Bebeklere damla değil de fısfıs şeklinde kullanıyoruz genelde canım

[/QUOTE] Hahahaha baya direndik o gelecem diyor ben bekle biraz daha diye diye haftasını tamamlayacak miniğim

Sevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı
Ben 3 damla kaşığa koyup emzirme arasında veriyorum

Sizinle ilk defa bir konuda ayrıldı görüşlerimiz su gelmesi de acil hastaneye gitme sebebi değil. Düzenli kasılmalarınız başlamadıysa evde güvenle beklemek öneriliyor (8-10 saat beklenebilir) çünkü gereksiz müdahalelere maruz kalınabiliyor hastanede. Bu sürede kasılmalar başlamadıysa gidilmeli tabi. Eğitimlerde hep bu şekilde öğretildik. Buna benzer de bir sürü doğum hikayesi okudum.

Kızlar bişey diyen yok mu internette de mukus tıkacı boyle atılır yazıyor sonrada su geliyor muş

Nişan her zaman pembe gibi gelmeyebiliyormuş. Benim de öyle gelmişti sarımsı berrak jöle kıvamında buraya da yazdım hatta. Ama doğum hemen başlayacak ya da su gelecek diye bir kaide yokmuş. Yine de nolur nolmaz çantanız kolayda olsun kendinize dikkat edin

Ben de su gelir gelmez gittiğim için bir sürü müdahale edildi. Bakınca mantıklı evde beklemek daha kolay gelmişti ama ebe risk oluşursa anında müdahale gerekebilir o yüzden su geldiğinde doğrudan hastaneye gelmeniz gerekiyor diye açıklamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…