- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Yok belli değil günü. Salı günü haftalık muayeneye çağırdı doktor. Dün bugün akşama doğru adet sancısı şeklinde ağrılarım oluyor düzenli bir şekilde ama şiddetli değil. Böyle devam ederse bakalım Salı günü Nst de ne çıkacak. Şimdilik başka bir belirti olmadığı için doktora gitmeye gerek görmedim. Bekliyoruz bakalım vakti ne zaman…
Bir tanesi üstünü değişirken bile ağlıyormuş doktorun yanında 5dkk duramıyormuş of ya full ağlama sesi valla insanın psikolojisi nası dayanacak
Güzel şeylerine odaklanmak lazım
Sende nasıl bebiş durumları alıştınız mı birbirinize
[/QUOTE
Hayırlısı olsun canım.
Benim gaz sancısı gibi oldu. Herhalde yediğim şey dokundu dedim. Hiç anlamadım sancı olduğunu. Sonrada su geldi. Normal doğum olsa hemen doğururmuşum sancı falan hissetmeden demekki.
Hayırlısı olsun canım.Yok belli değil günü. Salı günü haftalık muayeneye çağırdı doktor. Dün bugün akşama doğru adet sancısı şeklinde ağrılarım oluyor düzenli bir şekilde ama şiddetli değil. Böyle devam ederse bakalım Salı günü Nst de ne çıkacak. Şimdilik başka bir belirti olmadığı için doktora gitmeye gerek görmedim. Bekliyoruz bakalım vakti ne zaman…
Hallettim çok şükür, ütü bittiİnşallah kolaylıkla halledersinizMutlu pazarlar olsun
Maşaallah doğru haklısın. Herkesin ağrı eşiği farklı oluyor zaten. Ama iyi ki sezaryen varHayırlısı olsun canım.
Benim gaz sancısı gibi oldu. Herhalde yediğim şey dokundu dedim. Hiç anlamadım sancı olduğunu. Sonrada su geldi. Normal doğum olsa hemen doğururmuşum sancı falan hissetmeden demekki.
Bakmayın hiç yazılanlara. Sırayla yaşayacağız zaten hepsini. Şimdiden kendimizi darlamayalım15 günden sonra fenalaşmış çoğubakalım biz ne hale gelecez
uzaklara daldım vallahi ne halt edicez diye
Çok meşakkatli bir süreci yine zorlu bir doğumla tamamlamışsınız. Çok şükür, Allah bundan sonrasında her işinizi rast getirsin, zorunuzu kolaylaştırsın inşallahKızlar artık bakamıyorum. Koşturmaca oluyor. Yakında bebek haberlerinizi bekliyorum.
Benim doğum hikayemi anlatayım;
Sezeryan saatim. Belliydi 37. Hafta. Gece yarısı 3.30 ta uykumda sıcak bişeyler akmaya başladı. Ve durduramıyordum çoktu. Suyum gelmişti. Tabi bu durum benim için tehlikeliydi. Previa olduğu için bebek ve kordonu aşağıdaydı. Çok hızlı gitmem lAzımdı. Çok telaş ve korku oldu. Tansiyonum 10 dan 15 e yükselmiş korkudan. Çok şükür kanamayı tetiklemedi.
Doktoru aradım aynı anda hastaneye giriş yaptık. Gece 4 gibiydi.bütün ekip aynı anda geldi. Çok acil sezeryana alındım. Tahlil yapmaya ve giriş yapmaya vakit yoktu. Bebek kordonu çıkmak üzeriymiş. Makat geliş duruyordu. Riskliydi yani durum çok. Ama doktorum belli etmese de endişelendiğini anladın. Sonradan itiraf etti.kendini kasmaktan tutulmuş yazık.
4:47 de doğumum oldu. Ameliyat çok şükür güzel geçince doktorum rahatladı. Korktuğumuz olmadı dualar korudu çok şükür. Biraz bekleseydi 6 saat ama beklemedi yavrum.
Doğduğunda çok yorgundu. Çok mücadele etmiş içeride.yanağıma koyduklarında sıcacıktı. Sonra hemen götürdüler küvöze koydular. 6 saat sonra da yanıma geldi şükür. Rabbim korudu. Sonu güzel oldu.
Normal ve sezaryen fiyatı 10 bin lira kadar fark ediyordu, tabii bu aylar öncesinin fiyatı. Şimdi ne gibi bir fark var bilmiyorum.Arkadaslar, iki şey sormak istiyorum.
-Doğum yapacağınız hastanede normal ile sezaryen doğum fiyatları aynı mı ?
-Sezaryende, isteğe bağlı ve zorunlu sezaryen arasında fiyat farkı var mı ?
Yaa gerçekten fiziksel rahatlama oluyor mu?İnşallah öyle olmayız biz gördükçe gözüm korkuyor vallahibiz de alışmaya çalışıyoruz işte 5.gün bugün. Gazı oluyor o biraz zorluyor. Babası çok fazla konuşuyordu karnımdayken oğlum da oğlum diye şimdi çok ağlarsa eşimi dikiyorum başına o konuşunca sakinleşiyor Doğunca fiziken çok rahatladım belim bacağım da ağrımıyor çok şükür darısı başınıza vallahi
Yaklaşıyorsun sona yavaş yavaş hayırlısıyla gelsinSarımtırak yoğun doku ve kokulu sadece bel ağrım var adet olacakmışım gibi
benim gittiğim hastanede de fiyat farkı yok.Arkadaslar, iki şey sormak istiyorum.
-Doğum yapacağınız hastanede normal ile sezaryen doğum fiyatları aynı mı ?
-Sezaryende, isteğe bağlı ve zorunlu sezaryen arasında fiyat farkı var mı ?
Ya evet eski gücüm yine tam olarak dönmedi ama geçen haftaya göre çok iyiyim hafiflemiş gibiAy kıyamam erkek bebişkolar özellikle zorlanıyor sanki gaz konusunda
bende sırf eski beden gücüm için doğum olsun istiyorum bu şekilde uykudanda bişe anlamıyor insan yatmak daha yorucu ve ağrılı geliyor
Sorması ayıp kaç kilo gitti doğumda
Şansınız bol olsunHanımlar ben bugün acilden giriş yaptım hastaneye hiç sancı hissetmiyordum o kadar alışmışım ki ama nstde sancı çıktı açılma da 3 cm olmuş bekleme odasına aldılar yemek yedim biraz egzersiz merdiven ve squat yaptım. İdrar testimde enfeksiyon çıkmış şimdi antibiyotik verdiler önlem amaçlı umarım artık doğurup çıkarım bu hastaneden.Dualarınızı bekliyorum.
YaaaHallettim çok şükür, ütü bittiYapmayan kaldıysa hiç gözü korkmasın. Seremoniye gerek yokmuş. Kendi başıma 2-3 saat içinde her şeyi bitirdim. Tabii yıkamasını önceden yapmıştım.
Hafifleme hemen geliyorYaa gerçekten fiziksel rahatlama oluyor mu?Artık şu hantallıktan kurtulmak istiyorum. Nefes nefeseyim. Her yerimden alev fışkırıyor. İnsanlar mont giymiş dışarıda, bir tek incecik kısa kollu elbiseyle ben varım. Dün tam eşime çıkalım artık şu marketten, hamam gibi içerisi diyorum ki kapıda bir teyzeyle yan yana geldik. Allah kurtarsın kızım, bu sıcakta çok zor dedi. O kadar iyi geldi ki Allah kurtarsın demesi Eskiden olsa kader mahkumu muyuz yani ne alaka derdim ben bu lafa. Şu an o kadar gerçekle temas eden bir cümle olarak karşılıyorum ki...
Hayırla gelsin inşaallah bebeğiniz. Kolay ve hızlı bir süreç olsun.Hanımlar ben bugün acilden giriş yaptım hastaneye hiç sancı hissetmiyordum o kadar alışmışım ki ama nstde sancı çıktı açılma da 3 cm olmuş bekleme odasına aldılar yemek yedim biraz egzersiz merdiven ve squat yaptım. İdrar testimde enfeksiyon çıkmış şimdi antibiyotik verdiler önlem amaçlı umarım artık doğurup çıkarım bu hastaneden.Dualarınızı bekliyorum.
Ayyy amin aminHafifleme hemen geliyorateş basmaları da bugün normale döndü gibi Gerçekten Allah kurtarsın dediklerinde bir garip oluyor insan ama herkesin süreci farklı tabii bir şey diyemiyorum ben çok rahatladım inşallah minik Evren de bir avazda gelsin sizden de dinleyelim
Ağlama duvarı olacak burası muhtemelenBakmayın hiç yazılanlara. Sırayla yaşayacağız zaten hepsini. Şimdiden kendimizi darlamayalımGünü geldiğinde burada beraber sızlanırız
6.aya dönmekte beni mutlu eder ya şuanYa evet eski gücüm yine tam olarak dönmedi ama geçen haftaya göre çok iyiyim hafiflemiş gibi
Şimdi tartıldım 6.5 gitmiş görünüyor ama karnım hala çok şiş 6 aylık hamile gibiyim sanki
Hepimiz gibi benceAğlama duvarı olacak burası muhtemelen
Özellikle benim gibi tecrübesizler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?