2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191

Hayırlısı olsun canım.
Benim gaz sancısı gibi oldu. Herhalde yediğim şey dokundu dedim. Hiç anlamadım sancı olduğunu. Sonrada su geldi. Normal doğum olsa hemen doğururmuşum sancı falan hissetmeden demekki.

İnşallah kolaylıkla halledersiniz Mutlu pazarlar olsun
Hallettim çok şükür, ütü bitti Yapmayan kaldıysa hiç gözü korkmasın. Seremoniye gerek yokmuş. Kendi başıma 2-3 saat içinde her şeyi bitirdim. Tabii yıkamasını önceden yapmıştım.

Maşaallah doğru haklısın. Herkesin ağrı eşiği farklı oluyor zaten. Ama iyi ki sezaryen var sağlıkla bebeğine kavuştun çok şükür

Çok meşakkatli bir süreci yine zorlu bir doğumla tamamlamışsınız. Çok şükür, Allah bundan sonrasında her işinizi rast getirsin, zorunuzu kolaylaştırsın inşallah

Arkadaslar, iki şey sormak istiyorum.

-Doğum yapacağınız hastanede normal ile sezaryen doğum fiyatları aynı mı ?

-Sezaryende, isteğe bağlı ve zorunlu sezaryen arasında fiyat farkı var mı ?
Normal ve sezaryen fiyatı 10 bin lira kadar fark ediyordu, tabii bu aylar öncesinin fiyatı. Şimdi ne gibi bir fark var bilmiyorum.

Yaa gerçekten fiziksel rahatlama oluyor mu? Artık şu hantallıktan kurtulmak istiyorum. Nefes nefeseyim. Her yerimden alev fışkırıyor. İnsanlar mont giymiş dışarıda, bir tek incecik kısa kollu elbiseyle ben varım. Dün tam eşime çıkalım artık şu marketten, hamam gibi içerisi diyorum ki kapıda bir teyzeyle yan yana geldik. Allah kurtarsın kızım, bu sıcakta çok zor dedi. O kadar iyi geldi ki Allah kurtarsın demesi Eskiden olsa kader mahkumu muyuz yani ne alaka derdim ben bu lafa. Şu an o kadar gerçekle temas eden bir cümle olarak karşılıyorum ki...

Hanımlar ben bugün acilden giriş yaptım hastaneye hiç sancı hissetmiyordum o kadar alışmışım ki ama nstde sancı çıktı açılma da 3 cm olmuş bekleme odasına aldılar yemek yedim biraz egzersiz merdiven ve squat yaptım. İdrar testimde enfeksiyon çıkmış şimdi antibiyotik verdiler önlem amaçlı umarım artık doğurup çıkarım bu hastaneden. Dualarınızı bekliyorum.

Ya evet eski gücüm yine tam olarak dönmedi ama geçen haftaya göre çok iyiyim hafiflemiş gibi
Şimdi tartıldım 6.5 gitmiş görünüyor ama karnım hala çok şiş 6 aylık hamile gibiyim sanki

Şansınız bol olsun kolay ve hızlı bir doğum olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Hafifleme hemen geliyor ateş basmaları da bugün normale döndü gibi Gerçekten Allah kurtarsın dediklerinde bir garip oluyor insan ama herkesin süreci farklı tabii bir şey diyemiyorum ben çok rahatladım inşallah minik Evren de bir avazda gelsin sizden de dinleyelim

Hayırla gelsin inşaallah bebeğiniz. Kolay ve hızlı bir süreç olsun. Peki ağrı hissetmezken acile gitmenizin sebebi neydi?

Ayyy amin amin Siz bana çok iyi geliyorsunuz, cesaret veriyorsunuz İnşallah sizin gibi biz de rahatlarız, böyle pozitif ve güçlü hikayeler anlatabiliriz

Ya evet eski gücüm yine tam olarak dönmedi ama geçen haftaya göre çok iyiyim hafiflemiş gibi
Şimdi tartıldım 6.5 gitmiş görünüyor ama karnım hala çok şiş 6 aylık hamile gibiyim sanki
6.aya dönmekte beni mutlu eder ya şuan
Yavaş yavaş verilir zaten ilk etaptaki hafiflemeyi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…