2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ya evet eski gücüm yine tam olarak dönmedi ama geçen haftaya göre çok iyiyim hafiflemiş gibi
Şimdi tartıldım 6.5 gitmiş görünüyor ama karnım hala çok şiş 6 aylık hamile gibiyim sanki
Ama henüz çok yeni. Bence haftaya 4. aya dönersiniz. Max 1 ay içerisinde çok daha hafiflemiş hissedeceksiniz. Varsa ödemler de gidecek. Ohh misss

Su gelince herkes panikliyor. Hastanede doktorlar veya ebeler beklemek istemiyor açıkçası, yer işgal ediyorsunuz uğraştırıyorsunuz sonuçta. Hemen suni sancı takalım oluyor. İlk doğumumu suni sancısız yaptım, nerden baksanız 10 saat sancı çektim evde ama dayanılır makul bi ağrıydı. Sonrasında kürtaj öyküm var, suni sancı verdiler 1 saat dayanamadım. Berbat bi ağrıydı. Doktora yalvardım ben buna dayanamıyorum beni uyutun ameliyatla alın diye sağolsun acıdı öyle yaptı. O sebeple suni sancıyı sevmiyorum. Müdaheleler doğal doğumu da engelliyor. Tabi bazen mecbur kalınıyor o ayrı. Bize eğitimde ebelerimiz suyunuz kanlı veya yeşil değilse acele etmenize gerek yok dedi. Ama insan psikolojisi tabi o an etrafın etkisiyle falan dayanamayıp gidilebilir insan çok farklı bi kafada olabiliyor

Doktorumun bana verdiği doğuma hazırlık kağıdında da su gelirse hemen gelin yazıyor. Hekimler asla risk almak istemiyor çünkü. Bu arada benim de suyum son anda gelmişti, açıklık 9-10 cm de iken. Su gelince acayip bi rahatlama oluyor bakalım bu doğumda nasıl olacak

Ayyy amin amin Siz bana çok iyi geliyorsunuz, cesaret veriyorsunuz İnşallah sizin gibi biz de rahatlarız, böyle pozitif ve güçlü hikayeler anlatabiliriz
Siz de bana çok iyi geliyorsunuz az değil 8 ay dertleştik birbirimizi dinledik destek olduk karşımıza hep iyi insanlar çıksın ya pozitif enerji patlamaları yaşıyorum resmen

Çok şükür yine doğum tarihin belli. Benimki bayramdan sonra belli olacak. 24ü olmasını çok istiyorum ama doktor o kadar beklemeyebiliriz dedi. Ayın 10unda gidicem işte kontrole. Sen de sağlıkla al kucağına inşallah. Madem öyle diyceksin bebişim, bu karnımdaki performansı dışarda da bekliyorum sakin bir çocuk ol lütfen, çıldırmadan büyüyelim
Benim kızım bi de karnımı yağlayınca biraz hareket ediyo. Böyle krem - yağ bi şey sür bi de karnına onu da dene

Lohusa (kizamik) şekeri aldiniz mi ? Tadını bildiğiniz onereceginiz bir marka var mi ?
Tr'den getirtmek istiyorum da

Hayırlı güzel doğumlar olsun inşaallah hepimizinki

Lohusa (kizamik) şekeri aldiniz mi ? Tadını bildiğiniz onereceginiz bir marka var mi ?
Tr'den getirtmek istiyorum da
Neredesiniz bilmiyorum ama Avrupa'da bütün Türk marketlerinde bulursunuz. Biz yıllar önce gurbet kafasıyla durup dururken alıp yapmıştık, ortada çocuk yok bir şey yok

Hayırla gelsin inşaallah bebeğiniz. Kolay ve hızlı bir süreç olsun. Peki ağrı hissetmezken acile gitmenizin sebebi neydi?
Normalde yarın indüksiyon için yatışım yapılacaktı ama finans ofisindeki görevli eşime normalden yatış yaparsanız sigorta ödemeyebilir demiş o yüzden acilden bir deneyelim dedik sancım varmış ben yurtdışında olduğum için burda sigorta işlemleri biraz farklı oluyor

anladımm, tam üstüne denk gelmiş.

Ya çok zor bir süreçten geçmişsiniz tahmin edebiliyorum Allah bir daha göstermesin ben önce doktoru sonra ebeyi aradım ebe ısrarla gitmemi söylemese evde oturup sancı beklerdim ki dediğiniz gibi doğum sancısı ne kadar zor olsa da dayanılmayacak bir şey değil. Akşam 5te hastaneye girdik sabah 10da doğum yaptım ben ve sabah 8de suni sancı verdiler. Muayenelerden bunalmıştım en çok. O suni sancı gelene kadarki süreçte çektiğim ağrı adet sancısını geçer düzeyde değildi mesela. Hiç müdahale olmasa çok daha kolay olurdu ama dediğim gibi ebe korkuttu beni. Acil bir şey olursa korkusundan kalkıp gittil

Doktor günü çok iyi belirlemiş de bebiş aceleci çıktı önemli olan sağlıkla kavuşmak. Çok kolaylıklar diliyorum bundan sonraki süreçlerde

Kızlar lohusa zamanı yalnızca eşimle ben olacağız. Kimse yanımızda olmayacak. Halledebilecek miyiz bilmiyorum. İlk çocuk. İkimizde tecrübesiziz.

Kızlar lohusa zamanı yalnızca eşimle ben olacağız. Kimse yanımızda olmayacak. Halledebilecek miyiz bilmiyorum. İlk çocuk. İkimizde tecrübesiziz.
Eğer bayramda veya öncesinde gelirse bende aynı durumda olacağım. Bir hemşireye söylemiştim bunu bana eğer eşin iyi anlayışlıysa hiç orasını düşünüp stres yapma dedi halledersiniz dedi.

Belki de böylesi daha iyidir Bazen aile desteği adı altında kuru kalabalık da olabiliyor. Günün sonunda ilk etapta bebeğin sizden başkasına ihtiyacı yok. Eşiniz de evi ve dış işlerini üstlenirse altından kalkamayacağınızı düşünmüyorum. Allah dağına göre kar veriyor

Bu benim de korkum yarın kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyeceğiz.

Eşiniz gerçekten hep yanınızda olacaksa bir şekilde hallolur. evde yiyecek bir şey hazırlayacak, hiç yoksa yanınızda olup destek verecek birisi en azından ilk zamanlar olabilse çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…