Biz de öyleyiz şu anKızlar lohusa zamanı yalnızca eşimle ben olacağız. Kimse yanımızda olmayacak. Halledebilecek miyiz bilmiyorum. İlk çocuk. İkimizde tecrübesiziz.
Lohusa şekeri nedir ben ilk kez duyuyorumLohusa (kizamik) şekeri aldiniz mi ? Tadını bildiğiniz onereceginiz bir marka var mi ?
Tr'den getirtmek istiyorum da
Lohusa şekeri nedir ben ilk kez duyuyorum
Biraz doktorun tercihi sanırım çünkü beni 33 ten beri doktor haftada bir kontrole çağırıyor hepsinde de nst ye giriyorum sancım çıkmıyor bebek doğum pozisyonunda ama kanalda değildi en son.Kızlar benim dün kontrolüm vardı, bebek doğum pozisyonunda zaten bayadır aşağıda ama kanala girmemiş. Nst de sancım çıkmadı hiç. Doktor 10 gün sonraya çağırdı.
Öğrenmek istediğim, bu durum doğum yakın değil asla demek mi oluyor? Yani ben hiç sancı kasılma vs anlayamadım şu ana kadar olduysa da. Nst de sancı kısmı 6-7 gibiydi yani çok çok uzak. Salı günü 38 haftalık oluyoruz tam, 40-41. Hafta beni çok zorlayacak gibi hissediyorum .. Hele suni sancı vs daha çok çekindiğim şeyler.
Lohusa şerbetini duydum ama hiç içmedimKaranfil, tarçın ile kaynatılıp lohusa şerbeti yapılıyor. Süt yapar derler :) benim tadı da hoşuma gidiyor.
Hastanede küçük bardaklarla gelenlere de ikram edilir.
Aktarlarda kalıp halinde satılıyor. Öyle markası filan olmuyor pek. Karanfil ve tarçınla kaynatıp şerbet yapıyorsunuz. Çok basit, siz kendiniz de yaparsınız. Lohusa ŞerbetiLohusa şerbetini duydum ama hiç içmedimbir bilen vardır nasılsa ben de yaptırayım o zaman
Sular seller gibi geçsin, en pozitif hikayelerle gelin inşallahKızlar ben de yarın doğuruyorummm zaman geldi çattıdualarınızı bekliyorum inşallah kendime gelince yazar haber veririm
Vücuduna zaman tanı daha çok taze yeni annesin senKızlar buraus pek giremiyorum bakamıyorum malum ilk çocuk afalladım biraz. Size bir sorum olacaktı tecrübeli anneler , sezaryen ağrılarının hızlıca iyileşmesi için ne önerirsiniz acaba ? Bebekten dolayı zaten eskisi gibi uyulmuyorda ben 1 saat bile uyuyamıyorum bu şekilde bebeğe faydam nasıl olacakuyumak için rahat hissetmiyoruö dikişlerden dolayo . Ne zaman iyileşirim?
Eğer bayramda veya öncesinde gelirse bende aynı durumda olacağım. Bir hemşireye söylemiştim bunu bana eğer eşin iyi anlayışlıysa hiç orasını düşünüp stres yapma dedi halledersiniz dedi.
Kızlar sağolun, yüreğime su serptiniz. Çok tedirgindim.Belki de böylesi daha iyidirBazen aile desteği adı altında kuru kalabalık da olabiliyor. Günün sonunda ilk etapta bebeğin sizden başkasına ihtiyacı yok. Eşiniz de evi ve dış işlerini üstlenirse altından kalkamayacağınızı düşünmüyorum. Allah dağına göre kar veriyor
İnşallah birisi olur. Bakalım. Şu an için herkes yoğun görünüyor.Eşiniz gerçekten hep yanınızda olacaksa bir şekilde hallolur. evde yiyecek bir şey hazırlayacak, hiç yoksa yanınızda olup destek verecek birisi en azından ilk zamanlar olabilse çok iyi olur.
Hastanedeyseniz ağrı kesici isteyebilirsiniz. Benim sadece yatıp kalkmam zor olmuştu ilk gunler, ama uyurken çok sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum. İşin aslı ilk günler pek de uyumadım. Bol bol hareket edin. gaz çıktı mı? Onu çıkarmak da rahatlatacaktır.Kızlar buraus pek giremiyorum bakamıyorum malum ilk çocuk afalladım biraz. Size bir sorum olacaktı tecrübeli anneler , sezaryen ağrılarının hızlıca iyileşmesi için ne önerirsiniz acaba ? Bebekten dolayı zaten eskisi gibi uyulmuyorda ben 1 saat bile uyuyamıyorum bu şekilde bebeğe faydam nasıl olacakuyumak için rahat hissetmiyoruö dikişlerden dolayo . Ne zaman iyileşirim?
İyi haberlerinizi bekliyoruz, ikiniz için de her şey çok rahat olsunKızlar ben de yarın doğuruyorummm zaman geldi çattıdualarınızı bekliyorum inşallah kendime gelince yazar haber veririm
Bizimkiler 40 haftayı çıkaracak en az galiba, hiç sancı yok, açılma yok durduk yere pat diye doğum başlar mı ki :/Biraz doktorun tercihi sanırım çünkü beni 33 ten beri doktor haftada bir kontrole çağırıyor hepsinde de nst ye giriyorum sancım çıkmıyor bebek doğum pozisyonunda ama kanalda değildi en son.
Şimdilik öyle gözüküyor ama ne olacağı inanın hiç belli olmaz. Benim ilk doğumumda doktor 2-3 hafta daha almam dedi ve üstüne ertesi gün bir belirti oldu. Her gün başka bir belirtiyle benimki zorunlu sezaryen oldu. Siz de bu süreçte korunmasız ilişki, biraz yürüyüş, hurma yemek gibi alternatifler deneyerek belki süreci hızlandırabilirsiniz.Kızlar benim dün kontrolüm vardı, bebek doğum pozisyonunda zaten bayadır aşağıda ama kanala girmemiş. Nst de sancım çıkmadı hiç. Doktor 10 gün sonraya çağırdı.
Öğrenmek istediğim, bu durum doğum yakın değil asla demek mi oluyor? Yani ben hiç sancı kasılma vs anlayamadım şu ana kadar olduysa da. Nst de sancı kısmı 6-7 gibiydi yani çok çok uzak. Salı günü 38 haftalık oluyoruz tam, 40-41. Hafta beni çok zorlayacak gibi hissediyorum .. Hele suni sancı vs daha çok çekindiğim şeyler.
Ne gibi belirtilerden dolayı zorunlu sezaryen oldunuz?Şimdilik öyle gözüküyor ama ne olacağı inanın hiç belli olmaz. Benim ilk doğumumda doktor 2-3 hafta daha almam dedi ve üstüne ertesi gün bir belirti oldu. Her gün başka bir belirtiyle benimki zorunlu sezaryen oldu. Siz de bu süreçte korunmasız ilişki, biraz yürüyüş, hurma yemek gibi alternatifler deneyerek belki süreci hızlandırabilirsiniz.
Halledersiniz inşallah dert etme. Eşin ev işlerine girişir daha çok, bebek uyutmayı da dönüşümlü yaparsınız hallolur hiç dert etme. Kalabalık daha bile zor, böyle yavaş yavaş düzeniniz oluşurKızlar lohusa zamanı yalnızca eşimle ben olacağız. Kimse yanımızda olmayacak. Halledebilecek miyiz bilmiyorum. İlk çocuk. İkimizde tecrübesiziz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?