2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hem bebek kanala girmemiş hem de salı günü 38 hafta oluyorsun. Normalde haftada 1 çağırırlar ama haftaya cumartesi bayram tatili olduğu için doktorlar da muayeneyi bayram sonrasına bırakıyor. Benim doktorum da öyle yaptı. Bayramdan sonraki ilk iş günü gel dedi yani salı oluyor. Sen de o gün 39 olacaksın tam. O zaman doğum şekline de zamanına da karar verilir hiç endişelenme. Bebek kanalda değilse ve nst iyise doktor için acele edecek bi şey yok

Ne oldu canım nasıl hareketleri bebişin

Günaydın, benim de teknik olarak doğuma 3 günüm kaldı. Bakalım benim bebem ne zaman gelecek, gününü gececek mi? Artık yürümekte bile zorlanıyorum.
Maşallah aramızda son günleri zorlayan az kişi var, çoğumuzun bebeleri erken gelmeye meraklı çıktı

Sıkıntısız sorunsuz kucağımıza aldık mı bir de oooh tadından yenmeyecekler bizimki babaya hemen tepki veriyor ona dürttürüyorum artık bir de geceleri baya hareketli akşamdan beri kendine geldi gibi

Ne gibi belirtilerden dolayı zorunlu sezaryen oldunuz?

Evet evet bol bol yürüyorum, hurma ve ahududu çayı da aldım ama karnım hala o kadar dik ki herkes erkek bebek galiba diyor kız olmasına rağmen
Benim önce kahverengi akıntım oldu. Doktor artık her gün buradasın dedi. Ertesi gün suyumun çok azaldığını gördük. Diğer gün kordon da boynuna dolanmıştı. Su yokken kordon dolanması tehlikeliymiş, o gün sezaryen kararı aldık. Akşamına nişanım geldi. Arada tatil olduğu için 2 gün yine bekledik sürekli kontrol ederek (doktorum nöbetçi değil, normal doktorlar görevde olsun istedi hastanede). Zaten gelişim geriliği de yaşıyorduk. Küçük bebek olduğu için riske atmadık. Ki zaten doğduğunda suyu kirlenmiş, öyle söyledi doktorum. Ama benimkisi bana denk geldi, herkeste illa olur diye bir şey yok.

Oyyyy şükürler olsun çok ugrastin ama sonu güzel bir hikaye rabbim size sağlık versin

Yok olmaz olmaz, oluyor kasık ağrıları falan çok normal artık
Kızlar adetım 18 mayıs'ta bıttı bugun tekrar adet oluyor gıbı kahverengı akıntım var sankı pembe gını 3 gündür belım karnım bacaklarım çok ağrıyordu bugunde aynı zaten tekrar adetmı oluyorum 12 gun önce normalde hep gecikirdı şimdide bukadar erken gelebilir mi lütfen bılen bırı bısey yazsın kafam cok karıştı be yaşadıgımıda anlamadı 7 audır bebek ıstıyoruz ıkımızdede sorun yok ama olmuyor

Kızlar ben de yarın doğuruyorummm zaman geldi çattı dualarınızı bekliyorum inşallah kendime gelince yazar haber veririm
Hayırlı kolay doğumun olsun, sağlıkla kavuşun bebeğinle su gibi aksın herşey

Off kızlar... Kapı süsü, süs objeleri ve magnet yaptırdığım bir yer vardı. Kokulu taş üzerine boyama yaparak çalışıyorlardı. Çok farklı gelmişti, o yüzden hazırlanması ve teslimi uzun sürse de oradan sipariş vermiştim. Güya bugün yarın ürünleri bana ulaştıracaklardı. Az önce haber verdiler, ailede yaşanan ani bir hastalık sebebiyle atölyeyi kapatıp şehir dışına gitmeleri gerekiyormuş. Gidişata göre, cenaze filan olursa, bayram sonrası da iş başı yapamayabilirlermiş. Şimdiye kadar yaptığım ödemeyi de iade ettiler. Kaldım mı ellerim bomboş

Bayram sonu dönersek kaldığımız yerden siparişlerinizi tamamlamaya çalışırız dediler ama işte o zamana ben doğurur muyum, onlar hızlı çalışabilir mi, her şey son derece belirsiz... Elimizde sadece kolonya ve çikolatalarımız var

Kızlar bir de sezaryen olanlwr ne zaman sütünüz geldi? Dün 15.00 da doğum yaptım. Bebek emiyor baya çaba harcıyorum bende bebekte ama hala süt yok. Modum iyice düşmeye başlado

Merhaba ben de şimdi 31 haftadayım. 1.5 gün hastanede yattım nstde sancı çıktı rahim ağzı 28mm e düşmüştü. İki doz ciğer geliştirici yapıldı taburcu oldum şimdi nidicard progestan fitil vs kullanıyorum. Sizin regl ağrısı gibi ağrılarınız ne sıklıkla ve yoğunlukla oluyordu anımsıyor musunuz? İnatçı ağrılar mıydı nasıl hastaneye gitmeye karar verdiniz? 2cm açıklıkla kaçıncı haftadasınız? Aynı durumu okuyunca çok içim rahatladı Allah bana da vaktiyle nasip etsin inşallah.

Başka sayfalara baksan yapabilecek ama araya bayram tatili giriyor bilemedim ama dert etme bebeğin ve sen sağlıklı olsun da hediyelikleriniz de eksik olsun

Başka sayfalara baksan yapabilecek ama araya bayram tatili giriyor bilemedim ama dert etme bebeğin ve sen sağlıklı olsun da hediyelikleriniz de eksik olsun
Evet işte araya bayram giriyor, birçok kişi sipariş almaz Alsalar da bu yaptırdıklarım kadar içime sinmez, aklım hala onlarda. Vardır bunda da bir hayır diyeceğim artık, ne yapayım Böyle gamlı gamlı yazınca da bir tuhaf oldu. Umarım kimse başka derdin mi yok demez. Sadece bir aydır devamlı haberleştiğim, motiflerine kadar uzun uzun konuşup ayarladığım bir şeyin elimde patlaması üzdü Hayat da tam böyle bir şey değil mi zaten ya

Aslında bu hediyeler hemen dağıtılmıyor gibi, bilmiyorum sizde nasıl olur ama? Bize doğumdan bir süre sonra tek tük ziyaret olmuştı ya da hediye verenler. Doğum sonrası sipariş verip yaptırmıştım. Tabi kapı süsü için geçerli değil bu durum. Belki başka yerden acil sipariş geçebilirsiniz en azından kapı süsü için.

Kızlar bir de sezaryen olanlwr ne zaman sütünüz geldi? Dün 15.00 da doğum yaptım. Bebek emiyor baya çaba harcıyorum bende bebekte ama hala süt yok. Modum iyice düşmeye başlado
Hiç gelmedi mi? Şöyle bir sıcak banyo yapsanız? Eme eme artacaktır diye düşünüyorum.

Bakmayın hiç yazılanlara. Sırayla yaşayacağız zaten hepsini. Şimdiden kendimizi darlamayalım Günü geldiğinde burada beraber sızlanırız
Beni de çevrem hamilelikle ilgili çok korkutmustu benden önce olan grupları okuyup hep geriliyodum herkes sürekli sen hele bı son aylara gel hele bı son haftalara gel ben gorucem seni söyle olcak böyle olcak diyip duruyodu annem ve ablamda dahil bende hep daha kötü olacak diye bekledim tabiki ağrılar ağırlık vs doğal olarak var ama ben etkilenip çok daha fazlasını beklemisim sanırım gözüme hafif geldi dün diyorum mesela nolursa olsun kötü bı hamilelik geçirmedim duygulaniyorum hamile olmayı da ozlicem diyorum yorum yapamadan kaldılar herkesin süreci kendine özel cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…