Hem bebek kanala girmemiş hem de salı günü 38 hafta oluyorsun. Normalde haftada 1 çağırırlar ama haftaya cumartesi bayram tatili olduğu için doktorlar da muayeneyi bayram sonrasına bırakıyor. Benim doktorum da öyle yaptı. Bayramdan sonraki ilk iş günü gel dedi yani salı oluyor. Sen de o gün 39 olacaksın tam. O zaman doğum şekline de zamanına da karar verilir hiç endişelenme. Bebek kanalda değilse ve nst iyise doktor için acele edecek bi şey yokKızlar benim dün kontrolüm vardı, bebek doğum pozisyonunda zaten bayadır aşağıda ama kanala girmemiş. Nst de sancım çıkmadı hiç. Doktor 10 gün sonraya çağırdı.
Öğrenmek istediğim, bu durum doğum yakın değil asla demek mi oluyor? Yani ben hiç sancı kasılma vs anlayamadım şu ana kadar olduysa da. Nst de sancı kısmı 6-7 gibiydi yani çok çok uzak. Salı günü 38 haftalık oluyoruz tam, 40-41. Hafta beni çok zorlayacak gibi hissediyorum .. Hele suni sancı vs daha çok çekindiğim şeyler.
Ne oldu canım nasıl hareketleri bebişinKızlar günaydın.37+5 olduk. Bugün hareketlerini aşırı az hissediyorum. Bir şeyler yedim izleyeceğim hala böyle devam ederse acile gidip göreceğim. Çok hareket etse bir dert dursa bir dert. Ne çektim senden be kadın diyordun oğluşum
Biz de aynı durumdayız canım inşallah hallolurKızlar lohusa zamanı yalnızca eşimle ben olacağız. Kimse yanımızda olmayacak. Halledebilecek miyiz bilmiyorum. İlk çocuk. İkimizde tecrübesiziz.
Maşallah aramızda son günleri zorlayan az kişi var, çoğumuzun bebeleri erken gelmeye meraklı çıktıGünaydın, benim de teknik olarak doğuma 3 günüm kaldı. Bakalım benim bebem ne zaman gelecek, gününü gececek mi? Artık yürümekte bile zorlanıyorum.
Sıkıntısız sorunsuz kucağımıza aldık mı bir de oooh tadından yenmeyeceklerÇok şükür yine doğum tarihin belli. Benimki bayramdan sonra belli olacak. 24ü olmasını çok istiyorum ama doktor o kadar beklemeyebiliriz dedi. Ayın 10unda gidicem işte kontrole. Sen de sağlıkla al kucağına inşallah. Madem öyle diyceksin bebişim, bu karnımdaki performansı dışarda da bekliyorumsakin bir çocuk ol lütfen, çıldırmadan büyüyelim
Benim kızım bi de karnımı yağlayınca biraz hareket ediyo. Böyle krem - yağ bi şey sür bi de karnına onu da dene
Benim önce kahverengi akıntım oldu. Doktor artık her gün buradasın dedi. Ertesi gün suyumun çok azaldığını gördük. Diğer gün kordon da boynuna dolanmıştı. Su yokken kordon dolanması tehlikeliymiş, o gün sezaryen kararı aldık. Akşamına nişanım geldi. Arada tatil olduğu için 2 gün yine bekledik sürekli kontrol ederek (doktorum nöbetçi değil, normal doktorlar görevde olsun istedi hastanede). Zaten gelişim geriliği de yaşıyorduk. Küçük bebek olduğu için riske atmadık. Ki zaten doğduğunda suyu kirlenmiş, öyle söyledi doktorum. Ama benimkisi bana denk geldi, herkeste illa olur diye bir şey yok.Ne gibi belirtilerden dolayı zorunlu sezaryen oldunuz?
Evet evet bol bol yürüyorum, hurma ve ahududu çayı da aldım ama karnım hala o kadar dik ki herkes erkek bebek galiba diyor kız olmasına rağmen
Sonradan coştu maşallah gitmedim. Ama şimdi kasıklarımda hafif sızlama gibi şeyler var. İnşallah artmaz ağrıya dönüşmez canımNe oldu canım nasıl hareketleri bebişin
Oyyyy şükürler olsun çok ugrastin ama sonu güzel bir hikaye rabbim size sağlık versinKızlar artık bakamıyorum. Koşturmaca oluyor. Yakında bebek haberlerinizi bekliyorum.
Benim doğum hikayemi anlatayım;
Sezeryan saatim. Belliydi 37. Hafta. Gece yarısı 3.30 ta uykumda sıcak bişeyler akmaya başladı. Ve durduramıyordum çoktu. Suyum gelmişti. Tabi bu durum benim için tehlikeliydi. Previa olduğu için bebek ve kordonu aşağıdaydı. Çok hızlı gitmem lAzımdı. Çok telaş ve korku oldu. Tansiyonum 10 dan 15 e yükselmiş korkudan. Çok şükür kanamayı tetiklemedi.
Doktoru aradım aynı anda hastaneye giriş yaptık. Gece 4 gibiydi.bütün ekip aynı anda geldi. Çok acil sezeryana alındım. Tahlil yapmaya ve giriş yapmaya vakit yoktu. Bebek kordonu çıkmak üzeriymiş. Makat geliş duruyordu. Riskliydi yani durum çok. Ama doktorum belli etmese de endişelendiğini anladın. Sonradan itiraf etti.kendini kasmaktan tutulmuş yazık.
4:47 de doğumum oldu. Ameliyat çok şükür güzel geçince doktorum rahatladı. Korktuğumuz olmadı dualar korudu çok şükür. Biraz bekleseydi 6 saat ama beklemedi yavrum.
Doğduğunda çok yorgundu. Çok mücadele etmiş içeride.yanağıma koyduklarında sıcacıktı. Sonra hemen götürdüler küvöze koydular. 6 saat sonra da yanıma geldi şükür. Rabbim korudu. Sonu güzel oldu.
Yok olmaz olmaz, oluyor kasık ağrıları falan çok normal artıkSonradan coştu maşallah gitmedim. Ama şimdi kasıklarımda hafif sızlama gibi şeyler var. İnşallah artmaz ağrıya dönüşmez canım
Kızlar adetım 18 mayıs'ta bıttı bugun tekrar adet oluyor gıbı kahverengı akıntım var sankı pembe gını 3 gündür belım karnım bacaklarım çok ağrıyordu bugunde aynı zaten tekrar adetmı oluyorum 12 gun önce normalde hep gecikirdı şimdide bukadar erken gelebilir mi lütfen bılen bırı bısey yazsın kafam cok karıştı be yaşadıgımıda anlamadı 7 audır bebek ıstıyoruz ıkımızdede sorun yok ama olmuyorYok olmaz olmaz, oluyor kasık ağrıları falan çok normal artık
Hayırlı kolay doğumun olsun, sağlıkla kavuşun bebeğinle su gibi aksın herşeyKızlar ben de yarın doğuruyorummm zaman geldi çattıdualarınızı bekliyorum inşallah kendime gelince yazar haber veririm
34. haftayı doldurmadan bende de benzer ağrılar oldu, 2 gün süreyle geçmedi, sırf adet ağrısı gibi değil aynı zamanda sertleşme toparlanma da oluyordu çok sık. Serklajım yok ama 30 haftalıktan beri rahim ağzı kısalığı sebebiyle yatış vermişti doktor progestan kullanıyordum. İlk başta normaldir diye düşündüm ama artık 3. gün hala geçmeyince dayanamadım doktora gittim, 2 cm açılma olmuş ani doğum atağı başlamış dedi. Hemen hastaneye yatış ve Nidicart yüklemesi yaptılar, 20 dk da bir 3 doz, sonra 4 saatte bir, sonra 8 saatte bir, anca öyle sakinledi. Eve ertesi gün akşam geçtim, şimdi sabah akşam Adalat kullanıyorum, ağrılarım kasılmalarım geçti çok şükür.
Başka sayfalara baksan yapabilecek ama araya bayram tatili giriyor bilemedimOff kızlar... Kapı süsü, süs objeleri ve magnet yaptırdığım bir yer vardı. Kokulu taş üzerine boyama yaparak çalışıyorlardı. Çok farklı gelmişti, o yüzden hazırlanması ve teslimi uzun sürse de oradan sipariş vermiştim. Güya bugün yarın ürünleri bana ulaştıracaklardı. Az önce haber verdiler, ailede yaşanan ani bir hastalık sebebiyle atölyeyi kapatıp şehir dışına gitmeleri gerekiyormuş. Gidişata göre, cenaze filan olursa, bayram sonrası da iş başı yapamayabilirlermiş. Şimdiye kadar yaptığım ödemeyi de iade ettiler. Kaldım mı ellerim bomboş
Bayram sonu dönersek kaldığımız yerden siparişlerinizi tamamlamaya çalışırız dediler ama işte o zamana ben doğurur muyum, onlar hızlı çalışabilir mi, her şey son derece belirsiz... Elimizde sadece kolonya ve çikolatalarımız var
Bilemiyorum ki bende her an her şey olabilir modundayımmBizimkiler 40 haftayı çıkaracak en az galiba, hiç sancı yok, açılma yok durduk yere pat diye doğum başlar mı ki :/
Evet işte araya bayram giriyor, birçok kişi sipariş almazBaşka sayfalara baksan yapabilecek ama araya bayram tatili giriyor bilemedimama dert etme bebeğin ve sen sağlıklı olsun da hediyelikleriniz de eksik olsun
Aslında bu hediyeler hemen dağıtılmıyor gibi, bilmiyorum sizde nasıl olur ama? Bize doğumdan bir süre sonra tek tük ziyaret olmuştı ya da hediye verenler. Doğum sonrası sipariş verip yaptırmıştım. Tabi kapı süsü için geçerli değil bu durum. Belki başka yerden acil sipariş geçebilirsiniz en azından kapı süsü için.Off kızlar... Kapı süsü, süs objeleri ve magnet yaptırdığım bir yer vardı. Kokulu taş üzerine boyama yaparak çalışıyorlardı. Çok farklı gelmişti, o yüzden hazırlanması ve teslimi uzun sürse de oradan sipariş vermiştim. Güya bugün yarın ürünleri bana ulaştıracaklardı. Az önce haber verdiler, ailede yaşanan ani bir hastalık sebebiyle atölyeyi kapatıp şehir dışına gitmeleri gerekiyormuş. Gidişata göre, cenaze filan olursa, bayram sonrası da iş başı yapamayabilirlermiş. Şimdiye kadar yaptığım ödemeyi de iade ettiler. Kaldım mı ellerim bomboş
Bayram sonu dönersek kaldığımız yerden siparişlerinizi tamamlamaya çalışırız dediler ama işte o zamana ben doğurur muyum, onlar hızlı çalışabilir mi, her şey son derece belirsiz... Elimizde sadece kolonya ve çikolatalarımız var
Hiç gelmedi mi? Şöyle bir sıcak banyo yapsanız? Eme eme artacaktır diye düşünüyorum.Kızlar bir de sezaryen olanlwr ne zaman sütünüz geldi? Dün 15.00 da doğum yaptım. Bebek emiyor baya çaba harcıyorum bende bebekte ama hala süt yok. Modum iyice düşmeye başlado
Beni de çevrem hamilelikle ilgili çok korkutmustu benden önce olan grupları okuyup hep geriliyodum herkes sürekli sen hele bı son aylara gel hele bı son haftalara gel ben gorucem seni söyle olcak böyle olcak diyip duruyodu annem ve ablamda dahilBakmayın hiç yazılanlara. Sırayla yaşayacağız zaten hepsini. Şimdiden kendimizi darlamayalımGünü geldiğinde burada beraber sızlanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?