2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Olabilir bazen sen farketmeden bilinç altı bizi yönlendirebiliyor. Ben hamileliğin başından beri gece 3-4 ten önce uyuyamıyorum hatta bazen hiç uyuyamıyorum çok sinir bozucu bir durum anlayabiliyorum
Çok şükür benim bı ara bi kaç gün uyuyamama sorunu olmuştu sonra geçti ben hep ocean ın magnezyumuna bağladım uykularım iyilesti diye, hastane de yattigim ara o kadar mutsuz ve stresli olmama rağmen güzel uyuyordum şimdi bu durum çok kötü oldu çünkü nefesim yetmeyecek gibi oluyor panik atak değil ama gibi bişey sanki yattigim an oluyor bide tüm gün bişey yoktu

Evet ben 38den sonra (salı itibariyle) çok hazırım zorlanıyorum açıkçası ve kavuşmak da istiyorum hayırlısıyla. 2-3 hafta daha bekleme ihtimali biraz zor geliyor
Yaa hepimizin istekleri farklı ben şuan 38+3 üm bende bir haftadan önce gelsin istemiyorum Konuşuyorum oğlum azıcık daha dayan diye

Çok sevindim şuan 38.haftayı bitiriyor olmanıza. Hastanede hemşireler 35.haftayı bekler inşallah falan diye yorum yapınca bana çok moralim bozulmuştu. Ama doktorum sağolsun doğmaya çalışan bir bebek değil haftasını bekler diye düşünüyorum diyerek içimi rahatlattı. Şimdi yarın yine kontrolüm var önce nst sonra muayene dediğiniz gibi. O kadar mutlu oldum ki bana umut oldunuz. Allah sağlıkla rahatlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Çok teşekkür ederim iyi geceler huzurlu uykular dilerim size

Yok sütyen falan zaten takamam evde darlaniveririm dışarda bile uzun zamandır sporcu atleti çok gerek duymadikca sütyen takmam öyle çok da yemiyorum hatta dün baya az yedim bile diyebilirim psikolojik galiba benimki

Yastığını yükseltip yatmayı dene belki denemişsindir de öyle rahatlayabilir ciğerlerinde.

Lohusa şerbetini duydum ama hiç içmedim bir bilen vardır nasılsa ben de yaptırayım o zaman
Bazılarının içerikleri full boya ve glikoz şurubu. Alırken dikkat edin. Bence onun yerine aşağıdaki komposto daha sağlıklı. Bende ilkinde yapmadım diye heves edip Osmanlı şerbeti aldım bunda. İçeriği baya temiz ama yapar mıyım bilmiyorum

Eklentiler

• 7842ec41-9c90-423a-a2c4-3aa736fb4d85.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 55
Yaa hepimizin istekleri farklı ben şuan 38+3 üm bende bir haftadan önce gelsin istemiyorum Konuşuyorum oğlum azıcık daha dayan diye
Benim doktorum 3,5 kg a kadar tamam ama bunun ne kadar üstüne çıkarsa normal doğum o kadar zorlaşır demişti biraz da o kısmı düşünüyorum, kolay olsun bebeğim için de İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız da artık onlar ne zaman isterse

Bende bayramdan sonra gelsen senin için de benim içinde çok iyi olur diyorum bakalım dinleyecekler mi bizi (benim suyundan dolayı perşembeye kadar alınma ihtimalide var ya )

İnşallahh hepimiz için en güzel zamanda en güzel şekilde olurlar

Bende bayramdan sonra gelsen senin için de benim içinde çok iyi olur diyorum bakalım dinleyecekler mi bizi (benim suyundan dolayı perşembeye kadar alınma ihtimalide var ya )
Dinlerler umarım senin bilmiyorum yanında ya da yakınında ailen var mı biz tek olduğumuz için bayram sonrasını istiyoruz

Zamanında en kolay en sağlıklısından olsun dogumlarimiz aceleye gerek yok bitsin istiyoruz bu süreç ama zamanını da beklesin istiyorum en azından ben
Tabii öyle ama 38 sonrası normal sanırım, 40 sonrası aksine dışkılama riski oluyor bebeğin ve kilosu arttıkça normal doğum zorlaşıyor, artık prematüre kısmını çoktan geçtiler çok şükür. Bebeğin kilosu ekstrem şekilde geride değilse, 38den sonra pek hayati bir gelişim olmuyor bildiğim kadarıyla

Bende lohusa şerbeti alacaktım gelenlere de ikram etmek için şimdi zaten benim doğum arefe günü ya da en geç bayram bitiminin ertesi günü planlanacagi için kimsecikler olmayacak gelen giden kompostoda benim için sağlıklı olacağı için bir gece önceden komposto yapıp koyarim dedim inşallah

Evet tabiki öyle

Dinlerler umarım senin bilmiyorum yanında ya da yakınında ailen var mı biz tek olduğumuz için bayram sonrasını istiyoruz
Yooookkk kimsem yok benim yalnızım kayınvalidemler köyde, annem yeğenim ilik nakli olduğu için onların yanında olması gerekiyor. Kayınvalidemler gelecekler evleri burda ama yazları koydeler biz doğum planlanan günü söyleyince ona göre gelecekler ama kayınvalidemin elinden bişey gelmez bana faydası olmaz onun yani sadece bir tanecik oğullarının ilk bebeği olacağı için heyecandan gelecekler, annemin bana çok faydası olur bebeğe de bakar evle de ilgilenir yemegimizide yapar kayınvalidemleri de her gün ağırlar annemede planlanan günü söyleyecez uçakla o gün doğuma yetişecek, erken gelme ihtimali bile yok. Bir hafta on gün anca kalabilecek

Yaaa hayırlısı olsun geçmiş olsun bu arada Belki yine hiçkimse olmamasındansa kayınvaliden de yardımcı olur ya benim ilk kayınvalidem gelicek annem ameliyat oldu yakın zamanda o yüzden ben ilk kahınvalidem gelsin istedim. Bizimkilerde baya uzakta kayınvalidem 9 una bilet aldı acil bir şey olsa bilet hem yanar hem bayram telaşı var evlerde annem gelse 17 saat yol direkt uçuşta yok o yüzden bizim bebişlerimiz bayramı atlatır ya bizi zor durumda bırakmazlar olumlu düşünelim

Oh mis gibi de olur. Afiyet olsun şimdiden. Gelen giden olmaması daha iyi. Hem olsa bile boşverin, siz kendinize odaklanın. Ben daha çikolata bile almadım ve umrumda değil. Süreci en kolay en rahat nasıl geçiririz onun derdindeyim. Gelen olsun istemiyorum ilk günlerde özellikle (birinci derece yakınlarımız yani kardeşlerimiz hariç ki onlar da yabancı değil), olursa da bir zahmet onlar bir şeyler getirsin eli boş gelmesin bence böyle olmalı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…