İnstagramda seçtiğin modelden yapan başka sayflar vardır genelde hep aynı trend modeller var Bi göz gezdir yaz belki erken teslim eden olurEvet işte araya bayram giriyor, birçok kişi sipariş almazAlsalar da bu yaptırdıklarım kadar içime sinmez, aklım hala onlarda. Vardır bunda da bir hayır diyeceğim artık, ne yapayım Böyle gamlı gamlı yazınca da bir tuhaf oldu. Umarım kimse başka derdin mi yok demez. Sadece bir aydır devamlı haberleştiğim, motiflerine kadar uzun uzun konuşup ayarladığım bir şeyin elimde patlaması üzdü Hayat da tam böyle bir şey değil mi zaten ya
Gelir canım endişe etme. Sıcak havlu uygula göğüslerine ve sağ mutlaka. Hiç süt gelmese bile sağmaya devam et. Sağarken de göğsüne masaj yap mutlaka. Ve en önemlisi gerçekten endişe etmeKızlar bir de sezaryen olanlwr ne zaman sütünüz geldi? Dün 15.00 da doğum yaptım. Bebek emiyor baya çaba harcıyorum bende bebekte ama hala süt yok. Modum iyice düşmeye başlado
Canım öncelikle bunu biz bilemeyiz. Ama bebek-döllenme ile ilgili bilgi edin istersen, rahat edersin.Kızlar adetım 18 mayıs'ta bıttı bugun tekrar adet oluyor gıbı kahverengı akıntım var sankı pembe gını 3 gündür belım karnım bacaklarım çok ağrıyordu bugunde aynı zaten tekrar adetmı oluyorum 12 gun önce normalde hep gecikirdı şimdide bukadar erken gelebilir mi lütfen bılen bırı bısey yazsın kafam cok karıştı be yaşadıgımıda anlamadı 7 audır bebek ıstıyoruz ıkımızdede sorun yok ama olmuyor
Çok teşekkürler tarif içinBazılarının içerikleri full boya ve glikoz şurubu. Alırken dikkat edin. Bence onun yerine aşağıdaki komposto daha sağlıklı. Bende ilkinde yapmadım diye heves edip Osmanlı şerbeti aldım bunda. İçeriği baya temiz ama yapar mıyım bilmiyorum
Benim o da yokOff kızlar... Kapı süsü, süs objeleri ve magnet yaptırdığım bir yer vardı. Kokulu taş üzerine boyama yaparak çalışıyorlardı. Çok farklı gelmişti, o yüzden hazırlanması ve teslimi uzun sürse de oradan sipariş vermiştim. Güya bugün yarın ürünleri bana ulaştıracaklardı. Az önce haber verdiler, ailede yaşanan ani bir hastalık sebebiyle atölyeyi kapatıp şehir dışına gitmeleri gerekiyormuş. Gidişata göre, cenaze filan olursa, bayram sonrası da iş başı yapamayabilirlermiş. Şimdiye kadar yaptığım ödemeyi de iade ettiler. Kaldım mı ellerim bomboş
Bayram sonu dönersek kaldığımız yerden siparişlerinizi tamamlamaya çalışırız dediler ama işte o zamana ben doğurur muyum, onlar hızlı çalışabilir mi, her şey son derece belirsiz... Elimizde sadece kolonya ve çikolatalarımız var
Diyetisyen tahin helvası önermişti. Bir kibrit kutusu kadar her sabah. Bende işe yarıyor sanırım bir deneyin istersenizKızlar bir de sezaryen olanlwr ne zaman sütünüz geldi? Dün 15.00 da doğum yaptım. Bebek emiyor baya çaba harcıyorum bende bebekte ama hala süt yok. Modum iyice düşmeye başlado
Benzer ürünler yapan başka bir yer var mıdır acaba? Yoksa da üzülmeyin. Yine yaptırır 40'ında ya da yaş gününde kullanırsınız. Kolonya ve çikolatalar da doğum için yeterli olur sonuçtaOff kızlar... Kapı süsü, süs objeleri ve magnet yaptırdığım bir yer vardı. Kokulu taş üzerine boyama yaparak çalışıyorlardı. Çok farklı gelmişti, o yüzden hazırlanması ve teslimi uzun sürse de oradan sipariş vermiştim. Güya bugün yarın ürünleri bana ulaştıracaklardı. Az önce haber verdiler, ailede yaşanan ani bir hastalık sebebiyle atölyeyi kapatıp şehir dışına gitmeleri gerekiyormuş. Gidişata göre, cenaze filan olursa, bayram sonrası da iş başı yapamayabilirlermiş. Şimdiye kadar yaptığım ödemeyi de iade ettiler. Kaldım mı ellerim bomboş
Bayram sonu dönersek kaldığımız yerden siparişlerinizi tamamlamaya çalışırız dediler ama işte o zamana ben doğurur muyum, onlar hızlı çalışabilir mi, her şey son derece belirsiz... Elimizde sadece kolonya ve çikolatalarımız var
Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahAynen öyle kendisi 7 saat önce gelmeyi seçti.çok teşekkür ederim canım. Amin. Sizlere rde kolay doğumlar diliyorum.
Baya emiyor aslında swdece göğüs ucum bebeğin ağzına göre büyük o yüzden silikon uçlu meme kullanıyorum onunla daha mı zor bilmiyorum ama onsuz hiç alamıyor bebek ağzına. Ama pompa işe de gelmiyor . Aslında göğüslermde şişti bugün ama naptıysak gelmedi. Ucu ıslanıyor hafiften o kadwrHiç gelmedi mi? Şöyle bir sıcak banyo yapsanız? Eme eme artacaktır diye düşünüyorum.
İnşallah ya endişeleniyor insan artıkGelir canım endişe etme. Sıcak havlu uygula göğüslerine ve sağ mutlaka. Hiç süt gelmese bile sağmaya devam et. Sağarken de göğsüne masaj yap mutlaka. Ve en önemlisi gerçekten endişe etme
Tam anlayamadım, meme ucunuz büyük olması aslında istenen bir şey. Yani bazı kadınlarda mesela meme ucu çıkık olmuyor, düz ya da içeri dönük oluyor, onu şırınga gibi bir şeyle çıkartmaya çalışıyorlar. Anladığım kadarıyla sizde bu sorun yok, o zaman bebeğin emmesinde bir sorun olacağını sanmıyorum. Memenizin sadece ucunu değil memenizin koyu kahverengi olan kısmının neredeyse tümünü bebeğin ağzına koyabildiğiniz kadar damağına doğru ittirerek bir yandan da çenesinin altından açma kapama emme refleksini öğrenmesi için dürtüp destek vererek emmesini sağlamaya çalışmalısınız. Hemşireler nasıl yardımcı olmuştu, meme ucunuzla alakalı bir şey söylemişler miydi?Baya emiyor aslında swdece göğüs ucum bebeğin ağzına göre büyük o yüzden silikon uçlu meme kullanıyorum onunla daha mı zor bilmiyorum ama onsuz hiç alamıyor bebek ağzına. Ama pompa işe de gelmiyor . Aslında göğüslermde şişti bugün ama naptıysak gelmedi. Ucu ıslanıyor hafiften o kadwr
Bazı kadınlarda dediğiniz gibi meme ucu çıkık olmuyor bu bir sorun. Ama benim gibi meme ucu büyük olup bebeğin ağzı minik oluncada sorunmuş. Zaten hemşireler aldırdı silikon memeyi. Bir de şuan pompa ile de gelmiyorTam anlayamadım, meme ucunuz büyük olması aslında istenen bir şey. Yani bazı kadınlarda mesela meme ucu çıkık olmuyor, düz ya da içeri dönük oluyor, onu şırınga gibi bir şeyle çıkartmaya çalışıyorlar. Anladığım kadarıyla sizde bu sorun yok, o zaman bebeğin emmesinde bir sorun olacağını sanmıyorum. Memenizin sadece ucunu değil memenizin koyu kahverengi olan kısmının neredeyse tümünü bebeğin ağzına koyabildiğiniz kadar damağına doğru ittirerek bir yandan da çenesinin altından açma kapama emme refleksini öğrenmesi için dürtüp destek vererek emmesini sağlamaya çalışmalısınız. Hemşireler nasıl yardımcı olmuştu, meme ucunuzla alakalı bir şey söylemişler miydi?
Anladım, o zaman hemşirelerin de tavsiye ettiği gibi silikon ucuyla denemeye devam edin. Memenizin ucu eğer dediğiniz gibi ıslanıyorsa sütünüz zaten var demektir, bebek güzelce memeyi kavrayabilirse o emerek sütü getirir karnını doyurur. Bazen pompalar güzel çekemiyor, bebeklerin emiş gücü pompalardan daha kuvvetli oluyor. Bir arkadaş burada süt artırıcı olarak Solgarın bir takviyesinden bahsetmişti, onu da bir deneseniz süt artımı için.Bazı kadınlarda dediğiniz gibi meme ucu çıkık olmuyor bu bir sorun. Ama benim gibi meme ucu büyük olup bebeğin ağzı minik oluncada sorunmuş. Zaten hemşireler aldırdı silikon memeyi. Bir de şuan pompa ile de gelmiyor
Sütünü indirecek en iyi şey oksitosin hormonu. Bu da bebeğinle kuracağın sevgi dolu bakışmalarla, ten tene temasla, bebeğinin sürekli memeyi emmesiyle olacak. Başka şeye odaklanıp, enerjinizi harcamayın. Bebişi üşütmeden olabildiğince ten tene temas yaparak emzirin (ikinizde çıplak). Süt gelmese de emsin, bir süre sonra illa ki gelecekBaya emiyor aslında swdece göğüs ucum bebeğin ağzına göre büyük o yüzden silikon uçlu meme kullanıyorum onunla daha mı zor bilmiyorum ama onsuz hiç alamıyor bebek ağzına. Ama pompa işe de gelmiyor . Aslında göğüslermde şişti bugün ama naptıysak gelmedi. Ucu ıslanıyor hafiften o kadwr
Silikon meme ucunu hiç kullanmayın derim, ileride daha büyük zorluklar olur. Alışacaktır ya da hemşireler yönlendriri. İlk gün benim de memeden çıkıp duruyordu hemşireleri çağırıp duruyordum.Baya emiyor aslında swdece göğüs ucum bebeğin ağzına göre büyük o yüzden silikon uçlu meme kullanıyorum onunla daha mı zor bilmiyorum ama onsuz hiç alamıyor bebek ağzına. Ama pompa işe de gelmiyor . Aslında göğüslermde şişti bugün ama naptıysak gelmedi. Ucu ıslanıyor hafiften o kadwr
Allah kolaylık versinBen hala doğuramadım kızlar damar yolu feci canımı acıtıyor umarım bir an önce doğum gerçekleşir
Bilmiyorum şu an sadece antibiyotik tedavisi devam ediyor dünden beri açıklık bakmadılar yoga topu verdiler onunla ve merdivende egzersiz yaptım gece hiç uyumadım desem yeridir başım ağrıdı saçlarım ıslak kalmış ondan herhalde 2 3 saat uykuyla Allah yardımcım olsun bu doğumda sancılarım da düzenli değil napıcam bilmiyorumAllah kolaylık versinne durumdasınız, açılma var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?