2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İnstagramda seçtiğin modelden yapan başka sayflar vardır genelde hep aynı trend modeller var Bi göz gezdir yaz belki erken teslim eden olur

Kızlar bugün hiç iyi değildim,
Sabah kahvaltı sonrası istifra ile başladı,Sonrasında az kahverengi akinti.Doktorumla haberlestim sancin yoksa sorun yok dedi.Akşam 9 10 gibi başladı sancim bel ve kasığa vuran cinsten ve ardından tam kahve rengi akinti.
Hastaneye geçtik nst sancim çıktı serum takıldı şimdi eve geçiyoruz.Normalde de yarın sabah için kontrolümüz vardı bir kaç saat uyuyup tekrar hastaneye gecicez
Daha günümüze var ve sancılar çok canımı yakıyor bize de dua edin lütfen

Kızlar bir de sezaryen olanlwr ne zaman sütünüz geldi? Dün 15.00 da doğum yaptım. Bebek emiyor baya çaba harcıyorum bende bebekte ama hala süt yok. Modum iyice düşmeye başlado
Gelir canım endişe etme. Sıcak havlu uygula göğüslerine ve sağ mutlaka. Hiç süt gelmese bile sağmaya devam et. Sağarken de göğsüne masaj yap mutlaka. Ve en önemlisi gerçekten endişe etme

Canım öncelikle bunu biz bilemeyiz. Ama bebek-döllenme ile ilgili bilgi edin istersen, rahat edersin.
Önemli olan adetinin bitiş değil başlangıç tarihidir. Belki de şu an yumurtlama dönemindesin ve hafif ağrı da onun göstergesi, yani ovulasyonda olabilirsin. Bunun için testleri kullanabilirsin, bi doktora görünüp yumurtalıklarının durumuna baktırabilirsin veya adetten sonra en fazla 2 güne bir, veya her gün ilişki yaşayabilir bebek için uygun ortamı sağlarsın

Çok teşekkürler tarif için tamam bunu yaparım ben de o zaman

Benim o da yok takılma böyle şeylere canım. Önemli olan sağlık. Milleti niye memnun etme görevin olsun ki, boşver. Sen bebişine odaklan. Sana hediye getirsinler, sen niye hediye veresin bi noktada böyle düşünüyorum

Kızlar bir de sezaryen olanlwr ne zaman sütünüz geldi? Dün 15.00 da doğum yaptım. Bebek emiyor baya çaba harcıyorum bende bebekte ama hala süt yok. Modum iyice düşmeye başlado
Diyetisyen tahin helvası önermişti. Bir kibrit kutusu kadar her sabah. Bende işe yarıyor sanırım bir deneyin isterseniz

Benzer ürünler yapan başka bir yer var mıdır acaba? Yoksa da üzülmeyin. Yine yaptırır 40'ında ya da yaş gününde kullanırsınız. Kolonya ve çikolatalar da doğum için yeterli olur sonuçta

Ahh şu uykusuzluk gece nöbetçisi gibiyim uykuya dalamıyorum, asırı zorluyor artık önerisi olan var mı

Hiç gelmedi mi? Şöyle bir sıcak banyo yapsanız? Eme eme artacaktır diye düşünüyorum.
Baya emiyor aslında swdece göğüs ucum bebeğin ağzına göre büyük o yüzden silikon uçlu meme kullanıyorum onunla daha mı zor bilmiyorum ama onsuz hiç alamıyor bebek ağzına. Ama pompa işe de gelmiyor . Aslında göğüslermde şişti bugün ama naptıysak gelmedi. Ucu ıslanıyor hafiften o kadwr

Tam anlayamadım, meme ucunuz büyük olması aslında istenen bir şey. Yani bazı kadınlarda mesela meme ucu çıkık olmuyor, düz ya da içeri dönük oluyor, onu şırınga gibi bir şeyle çıkartmaya çalışıyorlar. Anladığım kadarıyla sizde bu sorun yok, o zaman bebeğin emmesinde bir sorun olacağını sanmıyorum. Memenizin sadece ucunu değil memenizin koyu kahverengi olan kısmının neredeyse tümünü bebeğin ağzına koyabildiğiniz kadar damağına doğru ittirerek bir yandan da çenesinin altından açma kapama emme refleksini öğrenmesi için dürtüp destek vererek emmesini sağlamaya çalışmalısınız. Hemşireler nasıl yardımcı olmuştu, meme ucunuzla alakalı bir şey söylemişler miydi?

Son düzenleme:
Bazı kadınlarda dediğiniz gibi meme ucu çıkık olmuyor bu bir sorun. Ama benim gibi meme ucu büyük olup bebeğin ağzı minik oluncada sorunmuş. Zaten hemşireler aldırdı silikon memeyi. Bir de şuan pompa ile de gelmiyor

Anladım, o zaman hemşirelerin de tavsiye ettiği gibi silikon ucuyla denemeye devam edin. Memenizin ucu eğer dediğiniz gibi ıslanıyorsa sütünüz zaten var demektir, bebek güzelce memeyi kavrayabilirse o emerek sütü getirir karnını doyurur. Bazen pompalar güzel çekemiyor, bebeklerin emiş gücü pompalardan daha kuvvetli oluyor. Bir arkadaş burada süt artırıcı olarak Solgarın bir takviyesinden bahsetmişti, onu da bir deneseniz süt artımı için.

Sütünü indirecek en iyi şey oksitosin hormonu. Bu da bebeğinle kuracağın sevgi dolu bakışmalarla, ten tene temasla, bebeğinin sürekli memeyi emmesiyle olacak. Başka şeye odaklanıp, enerjinizi harcamayın. Bebişi üşütmeden olabildiğince ten tene temas yaparak emzirin (ikinizde çıplak). Süt gelmese de emsin, bir süre sonra illa ki gelecek

Silikon meme ucunu hiç kullanmayın derim, ileride daha büyük zorluklar olur. Alışacaktır ya da hemşireler yönlendriri. İlk gün benim de memeden çıkıp duruyordu hemşireleri çağırıp duruyordum.

Allah kolaylık versin ne durumdasınız, açılma var mı?
Bilmiyorum şu an sadece antibiyotik tedavisi devam ediyor dünden beri açıklık bakmadılar yoga topu verdiler onunla ve merdivende egzersiz yaptım gece hiç uyumadım desem yeridir başım ağrıdı saçlarım ıslak kalmış ondan herhalde 2 3 saat uykuyla Allah yardımcım olsun bu doğumda sancılarım da düzenli değil napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…