Umarım birden süreç hızlanır, sağlıkla kavuşursunuzBilmiyorum şu an sadece antibiyotik tedavisi devam ediyor dünden beri açıklık bakmadılar yoga topu verdiler onunla ve merdivende egzersiz yaptım gece hiç uyumadım desem yeridir başım ağrıdı saçlarım ıslak kalmış ondan herhalde 2 3 saat uykuyla Allah yardımcım olsun bu doğumda sancılarım da düzenli değil napıcam bilmiyorum
İnşallah bakalım olumlu düşünüyorum, dua ediyorum, kızımla konuşuyorum, tüm tuşlara basıyorumYaaa hayırlısı olsun geçmiş olsun bu aradaBelki yine hiçkimse olmamasındansa kayınvaliden de yardımcı olur ya benim ilk kayınvalidem gelicek annem ameliyat oldu yakın zamanda o yüzden ben ilk kahınvalidem gelsin istedim. Bizimkilerde baya uzakta kayınvalidem 9 una bilet aldı acil bir şey olsa bilet hem yanar hem bayram telaşı var evlerde annem gelse 17 saat yol direkt uçuşta yok o yüzden bizim bebişlerimiz bayramı atlatır ya bizi zor durumda bırakmazlar olumlu düşünelim
Evet yani bence de öyle olmalı, ben gurbetteyim zaten kimsem gelemeyeckti doğuma şimdi birde bayram onu ya da ertesi olacağı için arkadaşlar falan da olamayacak aynen gelen giden olmadan sakin olmamız daha iyi olacak bence de bizim için de bebiş için deOh mis gibi de olur. Afiyet olsun şimdiden. Gelen giden olmaması daha iyi. Hem olsa bile boşverin, siz kendinize odaklanın. Ben daha çikolata bile almadım ve umrumda değil. Süreci en kolay en rahat nasıl geçiririz onun derdindeyim. Gelen olsun istemiyorum ilk günlerde özellikle (birinci derece yakınlarımız yani kardeşlerimiz hariç ki onlar da yabancı değil), olursa da bir zahmet onlar bir şeyler getirsin eli boş gelmesinbence böyle olmalı ya.
Çok yorulmuşsunuzdur az da olsa uyuyabilseniz ne iyi olur. Açıklık bakmamaları iyi bir yerde daha çok yorardı sizi. Şu an nasılsınız ne durumdasınızBilmiyorum şu an sadece antibiyotik tedavisi devam ediyor dünden beri açıklık bakmadılar yoga topu verdiler onunla ve merdivende egzersiz yaptım gece hiç uyumadım desem yeridir başım ağrıdı saçlarım ıslak kalmış ondan herhalde 2 3 saat uykuyla Allah yardımcım olsun bu doğumda sancılarım da düzenli değil napıcam bilmiyorum
Biraz uyudum yemek yedim egzersiz yaptım damar yollarım ödem topladı çok feci acıyor tek sıkıntım bu iki elimi de kullanamıyorum normal doğum istiyenlere tek tavsiyem son ana kadar evde beklemeleri hastane ortamı çok yorucuÇok yorulmuşsunuzdur az da olsa uyuyabilseniz ne iyi olur. Açıklık bakmamaları iyi bir yerde daha çok yorardı sizi. Şu an nasılsınız ne durumdasınız
Hemşireler böyle önerdi . Yoksa hiç haberim yoktu bile böyle hi şryden. Israrlada gelen her hemşireye sordum bu şekilde yapmamız doğru mu diye hepsi sıkıntı yok dediSilikon meme ucunu hiç kullanmayın derim, ileride daha büyük zorluklar olur. Alışacaktır ya da hemşireler yönlendriri. İlk gün benim de memeden çıkıp duruyordu hemşireleri çağırıp duruyordum.
Rabbim kolaylık versin İnşallahBiraz uyudum yemek yedim egzersiz yaptım damar yollarım ödem topladı çok feci acıyor tek sıkıntım bu iki elimi de kullanamıyorum normal doğum istiyenlere tek tavsiyem son ana kadar evde beklemeleri hastane ortamı çok yorucu
Bugün nasılsın canım? Bugün taburcu olacak mısınızBugün doğum yapacak tüm arkadaşlarıma tebrikler şimdiden. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri
Amin teşekkür ederimmİnşallah bakalım olumlu düşünüyorum, dua ediyorum, kızımla konuşuyorum, tüm tuşlara basıyorumbu arada size de geçmişler olsun anneniz için şifa versin rabbim. Bizlere de kolaylıklar versin
O kadar haklısınız kiBiraz uyudum yemek yedim egzersiz yaptım damar yollarım ödem topladı çok feci acıyor tek sıkıntım bu iki elimi de kullanamıyorum normal doğum istiyenlere tek tavsiyem son ana kadar evde beklemeleri hastane ortamı çok yorucu
Dualarımız sizinleKızlar gece yazmıştım,
Geldik hastanedeyiz,Yatışımız yapıldı,öğleden sonra sezeryan planlandı.
Bugün 37+5 iz
Doktorumuz 3100 kg civarı bekliyoruz prensesimizi dedi.
Dualarınıza ihtiyacımız var
Ayyy Allah yardımcın olsun, inşallah bu saate almışsındır bebeğini kucağına. Damar yolu gerçekten can acıtıyor. Sabret, dua oku. Güzel şeyler düşünBen hala doğuramadım kızlar damar yolu feci canımı acıtıyor umarım bir an önce doğum gerçekleşir
Teşekkür ederim canım daha iyiyim çok şükür. Bugün taburcu olacağız 2 gece kaldık. İyi geldi 2 gece kalmak. Hemşireler çok ilgilendi. Zoru burda atlatmak daha iyi geldiBugün nasılsın canım? Bugün taburcu olacak mısınız
Tansiyon olabilir varsa tansiyon aleti tansiyonunuzu kontrol edin suyu bol alın.Kızlar çok soru sordum ama bnm idrarımda köpürme var bileniniz var mı
Doğru söylüyorsunuz, hemen vermek zorunda değiliz aslında. Ben de o yönde karar verdim. Başka bir yere yaptırmayacağım. Kadın yetiştirebilirse yetiştirsin, yetişmezse de vardır bunda da bir hayır diyeceğimAslında bu hediyeler hemen dağıtılmıyor gibi, bilmiyorum sizde nasıl olur ama? Bize doğumdan bir süre sonra tek tük ziyaret olmuştı ya da hediye verenler. Doğum sonrası sipariş verip yaptırmıştım. Tabi kapı süsü için geçerli değil bu durum. Belki başka yerden acil sipariş geçebilirsiniz en azından kapı süsü için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?