2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Umarım birden süreç hızlanır, sağlıkla kavuşursunuz

İnşallah bakalım olumlu düşünüyorum, dua ediyorum, kızımla konuşuyorum, tüm tuşlara basıyorum bu arada size de geçmişler olsun anneniz için şifa versin rabbim. Bizlere de kolaylıklar versin

Evet yani bence de öyle olmalı, ben gurbetteyim zaten kimsem gelemeyeckti doğuma şimdi birde bayram onu ya da ertesi olacağı için arkadaşlar falan da olamayacak aynen gelen giden olmadan sakin olmamız daha iyi olacak bence de bizim için de bebiş için de

Çok yorulmuşsunuzdur az da olsa uyuyabilseniz ne iyi olur. Açıklık bakmamaları iyi bir yerde daha çok yorardı sizi. Şu an nasılsınız ne durumdasınız

Çok yorulmuşsunuzdur az da olsa uyuyabilseniz ne iyi olur. Açıklık bakmamaları iyi bir yerde daha çok yorardı sizi. Şu an nasılsınız ne durumdasınız
Biraz uyudum yemek yedim egzersiz yaptım damar yollarım ödem topladı çok feci acıyor tek sıkıntım bu iki elimi de kullanamıyorum normal doğum istiyenlere tek tavsiyem son ana kadar evde beklemeleri hastane ortamı çok yorucu

Kızlar çok soru sordum ama bnm idrarımda köpürme var bileniniz var mı

Silikon meme ucunu hiç kullanmayın derim, ileride daha büyük zorluklar olur. Alışacaktır ya da hemşireler yönlendriri. İlk gün benim de memeden çıkıp duruyordu hemşireleri çağırıp duruyordum.
Hemşireler böyle önerdi . Yoksa hiç haberim yoktu bile böyle hi şryden. Israrlada gelen her hemşireye sordum bu şekilde yapmamız doğru mu diye hepsi sıkıntı yok dedi

selam kızlar Bir arkadaşım bu ay doğum yapacak inşallah Bebek mevlidi yapmayı planlıyorlar, ben de küçük bir katkım olsun istedim. Mevlid için hediyelik bakan ya da daha önce alışveriş yapan bir yer bileniniz var mı?
Fiyat/kalite açısından memnun kaldığınız bir yer olursa çok sevinirim Şimdiden teşekkür ederim!

O kadar haklısınız ki inşallah doğum sizi daha fazla yormadan kolaylıkla geçer güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar gece yazmıştım,
Geldik hastanedeyiz,Yatışımız yapıldı,öğleden sonra sezeryan planlandı.
Bugün 37+5 iz
Doktorumuz 3100 kg civarı bekliyoruz prensesimizi dedi.
Dualarınıza ihtiyacımız var
Dualarımız sizinle sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah

Bugün doğum yapacak tüm arkadaşlarıma tebrikler şimdiden. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri
Bugün nasılsın canım? Bugün taburcu olacak mısınız
Teşekkür ederim canım daha iyiyim çok şükür. Bugün taburcu olacağız 2 gece kaldık. İyi geldi 2 gece kalmak. Hemşireler çok ilgilendi. Zoru burda atlatmak daha iyi geldi

Kızlar bu kaç gündür Perte çıkmış durumdayım
Ablam koltukları yıkayıp pencereleri temizledi eşim halıları yıkadı ben sadece yemek hazırladım ama en çok ben yoruldum ne zaman bu ağırlık hissi ve hemen yorulma geçecek yaa eski enerjimi istiyorum
Yaz bayram doğum 3lü temizliği bitmiş oldu böylelikle şimdi gerçek eğlence kısmına geldim buzluk hazırlığı
Neler yaptınız veya yapacaksınız fikirlerinize ihtiyacım var börek çörek kurabiye yemek ne olursa doldurmak istiyorum buzluğa hem bebekle birlikte bi 20 gün yemek düşünmek istemiyorum hemde ikramlık olsun gelen gidene ve kendime ara öğünlerde atıştırmak için ben dereotlu poğaça, bikac çeşit börek,meyveli ve kakaolu kek,ıslak kurabiye falan düşündüm ama yemek ve başka çeşitler gelmedi aklıma

Doğru söylüyorsunuz, hemen vermek zorunda değiliz aslında. Ben de o yönde karar verdim. Başka bir yere yaptırmayacağım. Kadın yetiştirebilirse yetiştirsin, yetişmezse de vardır bunda da bir hayır diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…