İnşallah canım umutlarım ve sabrım tükeniyor git gide maalesef ilerleme olmaması motivasyonumu çok bozdu merdiven inip çıkmaktan bacaklarım et kesti kaç zaman daha böyle sürecek bilmiyorum belirsizlik çok kötü keşke baştan sezaryen tercih etseydim pişmanımHiç de olumsuz olmadı niye öyle diyosun. Sakin ol canım, sabırlı ol, bekle biraz daha. Uyumaya çalış, enerji topla. Sağlıkla kavuşun. Bozma moralini, sonu güzel olacak bak gör
Doğumun ilerlemesini evde bekleseniz nasıl olur?İnşallah canım umutlarım ve sabrım tükeniyor git gide maalesef ilerleme olmaması motivasyonumu çok bozdu merdiven inip çıkmaktan bacaklarım et kesti kaç zaman daha böyle sürecek bilmiyorum belirsizlik çok kötü keşke baştan sezaryen tercih etseydim pişmanım
MaşaAllah. Allah güç kuvvet enerji versin. Temizlik kısmını biraz yardımcı biraz kendim yavaş yavaş hallettim. ama buzluğa bişey koymayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum da açıkçası.Kızlar bu kaç gündür Perte çıkmış durumdayım
Ablam koltukları yıkayıp pencereleri temizledi eşim halıları yıkadı ben sadece yemek hazırladım ama en çok ben yoruldum ne zaman bu ağırlık hissi ve hemen yorulma geçecek yaa eski enerjimi istiyorum
Yaz bayram doğum 3lü temizliği bitmiş oldu böylelikle şimdi gerçek eğlence kısmına geldim buzluk hazırlığı
Neler yaptınız veya yapacaksınız fikirlerinize ihtiyacım var börek çörek kurabiye yemek ne olursa doldurmak istiyorum buzluğa hem bebekle birlikte bi 20 gün yemek düşünmek istemiyorum hemde ikramlık olsun gelen gidene ve kendime ara öğünlerde atıştırmak için ben dereotlu poğaça, bikac çeşit börek,meyveli ve kakaolu kek,ıslak kurabiye falan düşündüm ama yemek ve başka çeşitler gelmedi aklıma
Hamilelikte normal, bol su için. Hamileliğimin ilk dönemlerinde yaşamıştım, internette de hep böbrek ile ilgili ciddi hastalıklar diye çıkıyordu. Sonra bir yerde gebelikte normal yazısını okuyunca rahatladım. Bol su içmeye başlayınca geçti.Kızlar çok soru sordum ama bnm idrarımda köpürme var bileniniz var mı
Benimde tiroid problemim hiç yoktu gebeliği öğrenince genel kan testinde çıktı canım 4 civarıydı zaten gebelik başlı başına tsh yükselmesine sebepmiş. Öğrendiğim ilk günden beri levotiron kullanıyorum bu süreçte 25-50-75mg tsh değerime göre değişiklik yaptık. Şuan 50mg içtiğim halde 1.8 civarı çıkıyor. 4 civarıda normal insanlar için çok yüksek değil aslında bebek gelişimi için ilacını kullanıyoruzKızlar bugün doktor kontrolumuz vardı çok şükür her şey yolunda oğluşum 2.700 olmuşnormalde bugün çatı muayenesi yapacaktık geçen hafta kilo alımı yavaşladı gibi geldiği için bu hafta demiş şimdi toparlayınca haftaya saliya erteledi çatı muayenesini her şey yolunda fakat benim son tahlillerimde TSH değerinde yükselme olmuş (4.31 çıktı ) hayatımda hiç tiroid değerlerimle ilgili bı sıkıntı yaşamamıştım şaşırdım o yüzden doğuma kadar kullanmak için aç karna alinan bı hap verdi. Var mı normalde tiroidle sıkıntısı olmayıp hamilelikte yüksek çıkan merak ettim
Tek bir tahlile göre mi ilaç yazdı acaba tsh bazen testlerde yanlış çıkabiliyor başıma geldi de benim öyle bir şeyKızlar bugün doktor kontrolumuz vardı çok şükür her şey yolunda oğluşum 2.700 olmuşnormalde bugün çatı muayenesi yapacaktık geçen hafta kilo alımı yavaşladı gibi geldiği için bu hafta demiş şimdi toparlayınca haftaya saliya erteledi çatı muayenesini her şey yolunda fakat benim son tahlillerimde TSH değerinde yükselme olmuş (4.31 çıktı ) hayatımda hiç tiroid değerlerimle ilgili bı sıkıntı yaşamamıştım şaşırdım o yüzden doğuma kadar kullanmak için aç karna alinan bı hap verdi. Var mı normalde tiroidle sıkıntısı olmayıp hamilelikte yüksek çıkan merak ettim
Bana da e harfiyle başlayan bı tane verdi 25 mglik onu kullanmaya başladım bugün 2 hafta kadar falan kullanıcam nasipse inşallah sonrasinda da gerek kalmaz ama ilginçmiş gebeligin etkilediğini bilmiyodum gerçi dürüst olmak gerekirse TSHla ilgili hicbi sey bilmiyodum şimdiye kadarBenimde tiroid problemim hiç yoktu gebeliği öğrenince genel kan testinde çıktı canım 4 civarıydı zaten gebelik başlı başına tsh yükselmesine sebepmiş. Öğrendiğim ilk günden beri levotiron kullanıyorum bu süreçte 25-50-75mg tsh değerime göre değişiklik yaptık. Şuan 50mg içtiğim halde 1.8 civarı çıkıyor. 4 civarıda normal insanlar için çok yüksek değil aslında bebek gelişimi için ilacını kullanıyoruz
Evet son tahlilimde yüksek çıkti sadece sağlık ocağında yaptırmıştım kan testini doktorda yanılma payı olabileceğini söyledi ama riske atmayalım doğuma kadar kullanalım dediTek bir tahlile göre mi ilaç yazdı acaba tsh bazen testlerde yanlış çıkabiliyor başıma geldi de benim öyle bir şey
Benimde hiç böyle bir sorunum olmamıştı hamilelikte tsh yüksekliği diye araştırınca ne kadar yaygın olduğunu gördümBana da e harfiyle başlayan bı tane verdi 25 mglik onu kullanmaya başladım bugün 2 hafta kadar falan kullanıcam nasipse inşallah sonrasinda da gerek kalmaz ama ilginçmiş gebeligin etkilediğini bilmiyodum gerçi dürüst olmak gerekirse TSHla ilgili hicbi sey bilmiyodum şimdiye kadar
Gözün aydın canım sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah kuzununSelam kızlar ben doğurdum herşey yolunda bebişte iyii
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallahSelam kızlar ben doğurdum herşey yolunda bebişte iyii
Annem 3 kalıp aldırmış babamaBahsettiğiniz şeker küpü gibi olan baya lezzetli ama çok da kalorili gerçekten dediğiniz gibi. Bizim küçüklüğümüzde evde piştiğini hatırlıyorum, hatta ceviz atıp ikram ederdik misafire. Aktardan doğal baharatlarla alıp yapılan heralde öyle kalorili olmaz.
Ahhh çok güzel haber!Selam kızlar ben doğurdum herşey yolunda bebişte iyii
Anladımm zararı yoksa zaten sıkıntı olmaz geçmiş olsunnEvet son tahlilimde yüksek çıkti sadece sağlık ocağında yaptırmıştım kan testini doktorda yanılma payı olabileceğini söyledi ama riske atmayalım doğuma kadar kullanalım dedi
Değil mi yaÇok güzeller bence geçte gelse bunlar gelsin yine verirsin vermek istediklerine. Çok hoşlar bayıldım
Teşekkür ederim Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallahMaşaAllah. Allah güç kuvvet enerji versin. Temizlik kısmını biraz yardımcı biraz kendim yavaş yavaş hallettim. ama buzluğa bişey koymayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum da açıkçası.
Sizde kendinizi çok yormadan yapın lütfen. Ne kadarına yetiyorsa enerjiniz. En güzel günler keyfini sürün bol bol dinlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?