2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çarşamba 12.30 da benimde sezeryan kesinleşti nasıl hissediyorsun kendini

Rabbim yardımcın olsun inşallah üzülme sen güçlü bı annesin evladın yeter sana sen ona destekçi ve anlayışlı bı aile vereceksin inşallah
Biz 7 kardeşiz bekarken pek anlaşmazdık tartışma kavgalarimiz çok olurdu ama büyüyünce en Büyük destek biz olduk birbirimize çok şükür anne babadan yana biraz şanssız olsak da birbirimize siginabildik

Çikolata ikram etmiştik. Bence yeterli ya kp doktor o vermisti galiba bahsis
Eski gruplara baktım az önce. Genelde çikolata vermişler. Çok ilgilenen, süreci kolaylaştıran ebelere doğumdan sonra hediye götüren de olmuş ki o da bana mantıklı geldi. Annem de zamanında kardeşimin doğumunda çok yardımcı oldu diye bir ebeye çeyizlik biblolar filan götürmüştü O kadar yakınlaşmaya gerek var mı bilmiyorum ama belki küçük birer kutu çikolata yaptırılabilir gibi geldi bana da. Hani doktora verilenden daha ufak bir şey.

Allah rızası için bana dua edin kızlar doğumum ilerlesin çok çaresizim hastaneye geleli 30 saat oldu nerdeyse pozitif gelişme yok
Rabb'im en kısa sürede sağlıcakla rahat şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Sana güç kuvvet versin. Sürekli Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim zikrini oku canım

Evet neden olmasin, yarim elma gonul alma

Bir kutu baklava bence mantıklı, herkes yemiş olur. Yemekten başka özel hediye bana mantıklı gelmiyor, bedeni zevki olacak mı vs… ama değişim kartı filan varsa olabilir belki.

İnşallah canım benim de tek motivasyonum şu an yavruma kavuşmak biz sadece 2 kardeşiz ama ikimiz de ayrı yerlere savrulduk kısmet hayırlısı böyleymiş diyelim

Yaaaa kıyamam Allah yardımcın olsun

Allah yardımcınız olsun, dualarımızdasınız

Rabb'im en kısa sürede sağlıcakla rahat şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Sana güç kuvvet versin. Sürekli Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim zikrini oku canım
Teşekkür ediyorum hepinize kızlar gruba sonradan dahil olmama rağmen beni kabullendiniz burda size de negatif yansıtıyorum istemeden de olsa hakkınızı helal edin

En azından bebeği getiren hemşireye veriliyormuş sanırım bahşiş şeklinde, ama ebeler asıl uğraşı veriyor diye düşündüm ben de o yüzden bilemedim bazıları hediyelik yapıyor böyle karton kutuda kolonya, çikolata, toka/anahtarlık tarzı bir şey vs

Bir kutu baklava bence mantıklı, herkes yemiş olur. Yemekten başka özel hediye bana mantıklı gelmiyor, bedeni zevki olacak mı vs… ama değişim kartı filan varsa olabilir belki.
Hemşirelere baklava ikramı yapılabilir aslında, iyi fikir Doktorumuza gömlek sipariş ettim.

Teşekkür ediyorum hepinize kızlar gruba sonradan dahil olmama rağmen beni kabullendiniz burda size de negatif yansıtıyorum istemeden de olsa hakkınızı helal edin
Estağfurullah, bu grubun amacı bu zaten. Dayanışmak, halden anlamak, bilgimiz tecrübemiz yettiğince fikir vermek ve fikir almak. Ben de yirmi senelik arkadaşımdan büyük vefasızlık gördüğüm sıralarda buradaki arkadaşları tanıdım. Adını bilmediğimiz, yüzünü görmediğimiz insanlar yeri geliyor can oluyor. Siz bunları düşünmeyin, sürecinize odaklanın şimdi. İyi haberlerinizi bekliyoruz

L Lightning de baklava önerdi. Fena fikir değil sanki. Ortaya baklava, en sevdiğimiz ebe/hemşireye de küçük ya da orta boy kutu çikolata iyi olabilir

Heyecanlıyım. Nasıl olacak ? Bebeği tutabilecek miyim ? Merak içindeyim sen nasılsın ?
Ben çok karışığım yaaaa ne hissedecegimi bilemiyorum sanki çok erken gibi geliyor hâlâ, sürekli kendimi keşke bayram sonunu bekleyebilsek derken buluyorum, bunları düşünmekten doğum sonrasını düşünmeye vaktim olmadı. Korku mu heycan mi bomboş duygular içinde miyim çözemedim ama hayallerim hiç boyle değildi diye de üzülüyorum aşırı karışık duygular . Sürece teslim oldum falan filan deyip kendimi kandırıyorum sanki

Allah rızası için bana dua edin kızlar doğumum ilerlesin çok çaresizim hastaneye geleli 30 saat oldu nerdeyse pozitif gelişme yok
Sümmessebile yesserah, sümmessebile yesserah, sümmessebile yesserah
İç ferahlaması için inşirah suresini okuyabilirsiniz. Elemneşrahleke sadrak…
Allah hızlandırsın bir çırpıda olsun bitsin.

L Lightning de baklava önerdi. Fena fikir değil sanki. Ortaya baklava, en sevdiğimiz ebe/hemşireye de küçük ya da orta boy kutu çikolata iyi olabilir
Evet hemşirelerin odaları oluyor, masaya açılıp yeniyor genelde topluca şimdi hatırladım, abimler de öyle yapmıştı. Bu şekilde çoğu faydalanmış olur hem sadece bir kişiye gitmez Ama birebir benimle ilgilenen, sevdiğim bir ebe olursa ona ayrıca ufak bi hediyem olsun isterim tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…