- 4 Mayıs 2023
- 1.182
- 1.085
- 63
- 34
Çarşamba 12.30 da benimde sezeryan kesinleştiKızlar ben bugün kasıklarımda sızı hissediyordum hastaneye gittim nst bağladılar sancılarım çıktı. Tansiyonum yine yüksek. Çarşamba sezeryan kesinleşti. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi
Gözün aydın canım , çok sevindim iyi olmanıza, darısı bizlerin başına inşallahSelam kızlar ben doğurdum herşey yolunda bebişte iyii
Rabbim yardımcın olsun inşallah üzülme sen güçlü bı annesin evladın yeter sana sen ona destekçi ve anlayışlı bı aile vereceksin inşallahNe güzel aile bağlarınız var çok şanslısınız kıymetini bilin ben kız kardeşim yüzünden yurt dışında yapayalnız doğum yapmak zorunda kaldım keşke şöyle anlayışlı destekçi bir aileye sahip olsaydım
Yaaaa kıyamamAllah rızası için bana dua edin kızlar doğumum ilerlesin çok çaresizim hastaneye geleli 30 saat oldu nerdeyse pozitif gelişme yok
Eski gruplara baktım az önce. Genelde çikolata vermişler. Çok ilgilenen, süreci kolaylaştıran ebelere doğumdan sonra hediye götüren de olmuş ki o da bana mantıklı geldi. Annem de zamanında kardeşimin doğumunda çok yardımcı oldu diye bir ebeye çeyizlik biblolar filan götürmüştüÇikolata ikram etmiştik. Bence yeterli yakp doktor o vermisti galiba bahsis
Allah yardımcınız olsun, dualarımızdasınızAllah rızası için bana dua edin kızlar doğumum ilerlesin çok çaresizim hastaneye geleli 30 saat oldu nerdeyse pozitif gelişme yok
Rabb'im en kısa sürede sağlıcakla rahat şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Sana güç kuvvet versin. Sürekli Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim zikrini oku canımAllah rızası için bana dua edin kızlar doğumum ilerlesin çok çaresizim hastaneye geleli 30 saat oldu nerdeyse pozitif gelişme yok
Evet neden olmasin, yarim elma gonul almaEski gruplara baktım az önce. Genelde çikolata vermişler. Çok ilgilenen, süreci kolaylaştıran ebelere doğumdan sonra hediye götüren de olmuş ki o da bana mantıklı geldi. Annem de zamanında kardeşimin doğumunda çok yardımcı oldu diye bir ebeye çeyizlik biblolar filan götürmüştüO kadar yakınlaşmaya gerek var mı bilmiyorum ama belki küçük birer kutu çikolata yaptırılabilir gibi geldi bana da. Hani doktora verilenden daha ufak bir şey.
Bir kutu baklava bence mantıklı, herkes yemiş olur. Yemekten başka özel hediye bana mantıklı gelmiyor, bedeni zevki olacak mı vs… ama değişim kartı filan varsa olabilir belki.Arkadaşlar doktora ve ebe/hemşirelere hediye alacak mısınız? Ben doktora bir gömlek aldım, bir kutu da çikolata yaptırırız muhtemelen. Ama hemşireler kısmını ayarlamadım. Bu konuda adet nedir? Ne öneriyorsunuz?
İnşallah canım benim de tek motivasyonum şu an yavruma kavuşmak biz sadece 2 kardeşiz ama ikimiz de ayrı yerlere savrulduk kısmet hayırlısı böyleymiş diyelimRabbim yardımcın olsun inşallah üzülme sen güçlü bı annesin evladın yeter sana sen ona destekçi ve anlayışlı bı aile vereceksin inşallah
Biz 7 kardeşiz bekarken pek anlaşmazdık tartışma kavgalarimiz çok olurdu ama büyüyünce en Büyük destek biz olduk birbirimize çok şükür anne babadan yana biraz şanssız olsak da birbirimize siginabildik
Yaaaa kıyamamAllah yardımcın olsun
Allah yardımcınız olsun, dualarımızdasınız
Teşekkür ediyorum hepinize kızlar gruba sonradan dahil olmama rağmen beni kabullendiniz burda size de negatif yansıtıyorum istemeden de olsa hakkınızı helal edinRabb'im en kısa sürede sağlıcakla rahat şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Sana güç kuvvet versin. Sürekli Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim zikrini oku canım
Heyecanlıyım. Nasıl olacak ? Bebeği tutabilecek miyim ? Merak içindeyimÇarşamba 12.30 da benimde sezeryan kesinleştinasıl hissediyorsun kendini
En azından bebeği getiren hemşireye veriliyormuş sanırım bahşiş şeklinde, ama ebeler asıl uğraşı veriyor diye düşündüm ben de o yüzden bilemedimHmm ben de bahşişi düşünemedim... Ebelere magnet, kolonya vs veren duydum ama çok da anlamlı gelmedi açıkçası. Benim çocuğumun adının yazılı olduğu magnetin onlarda ne işi varAyyy bizim magnetimiz de yoktu değil mi
Ne verilebilir sahiden ya?
Hemşirelere baklava ikramı yapılabilir aslında, iyi fikirBir kutu baklava bence mantıklı, herkes yemiş olur. Yemekten başka özel hediye bana mantıklı gelmiyor, bedeni zevki olacak mı vs… ama değişim kartı filan varsa olabilir belki.
Estağfurullah, bu grubun amacı bu zaten. Dayanışmak, halden anlamak, bilgimiz tecrübemiz yettiğince fikir vermek ve fikir almak. Ben de yirmi senelik arkadaşımdan büyük vefasızlık gördüğüm sıralarda buradaki arkadaşları tanıdım. Adını bilmediğimiz, yüzünü görmediğimiz insanlar yeri geliyor can oluyor. Siz bunları düşünmeyin, sürecinize odaklanın şimdi. İyi haberlerinizi bekliyoruzTeşekkür ediyorum hepinize kızlar gruba sonradan dahil olmama rağmen beni kabullendiniz burda size de negatif yansıtıyorum istemeden de olsa hakkınızı helal edin
L Lightning de baklava önerdi. Fena fikir değil sanki. Ortaya baklava, en sevdiğimiz ebe/hemşireye de küçük ya da orta boy kutu çikolata iyi olabilirEn azından bebeği getiren hemşireye veriliyormuş sanırım bahşiş şeklinde, ama ebeler asıl uğraşı veriyor diye düşündüm ben de o yüzden bilemedimbazıları hediyelik yapıyor böyle karton kutuda kolonya, çikolata, toka/anahtarlık tarzı bir şey vs
Ben çok karışığım yaaaa ne hissedecegimi bilemiyorum sanki çok erken gibi geliyor hâlâ, sürekli kendimi keşke bayram sonunu bekleyebilsek derken buluyorum, bunları düşünmekten doğum sonrasını düşünmeye vaktim olmadı. Korku mu heycan mi bomboş duygular içinde miyim çözemedim ama hayallerim hiç boyle değildi diye de üzülüyorumHeyecanlıyım. Nasıl olacak ? Bebeği tutabilecek miyim ? Merak içindeyimsen nasılsın ?
Sümmessebile yesserah, sümmessebile yesserah, sümmessebile yesserahAllah rızası için bana dua edin kızlar doğumum ilerlesin çok çaresizim hastaneye geleli 30 saat oldu nerdeyse pozitif gelişme yok
Evet hemşirelerin odaları oluyor, masaya açılıp yeniyor genelde topluca şimdi hatırladım, abimler de öyle yapmıştı. Bu şekilde çoğu faydalanmış olur hem sadece bir kişiye gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?