2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ablanızdan Allah razı olsun. Ben böyle faydalı insanları görünce çok mutlu oluyorum. Kimi de hazıra konmayı sever ama sizin ablanız maşallah büyük sevaba girmiş Eşinizin de elinden iş geliyor belli ki. Mis gibi halledersiniz siz yemek işlerini

Ben de hastaneye ikramlık düşünmemiştim. Eşime söyledim, pastaneden bir şeyler yaptırırım sen düşünme bunları dedi sağ olsun. Evde de artık annem ve kv yapabildikleri kadar yapsınlar. Yapmıyorlarsa da evlere sipariş hazırlayan bir hanım var, ona yaptırırım diye düşünüyorum. Masraflı olur belki ama kimseye iş buyurmadan aradan çıkarmış olurum. Gerçi annem çok kızar, kendimiz yapamıyor muyuz da dışarıdan sipariş veriyorsun der ama bazen insanlara iş tarif etmek daha zor geliyor bana Yufka şurada, mercimek burada, yok efendim yağı şundan kullan, fırını şöyle ayarla derken kendim yoruluyorum...

Benim doğuştan yüksek hipotroidiyim eskiden 75mg kullanıyordum her ay biraz yükselttik bebek için zararliymis yüksek olması (değerler 35 i bulmuştu bı keresinde )bugün 150ye çıkardık doğumdan sonraya kadar böyle devam dedi doktorum düzenli kullanmaya özen göster kahvaltıdan yarım saat önce al tok karına çok rahatsız eder
Kuzenimde hamilelik öncesi yoktu hamilelikle yükseldi sonrasından düzeldi ama öyle olur seninde merak etme

Ablamla yardımlaşmayı seviyoruz bende sürekli gider işlerine yardım ederdim ama şimdi söyleyince hatırladım gerçekten Allah razı olsun ilk dört ay tehlikem vardı 3 günde bir temizlik yemek için gelir yapar giderdi bana baya yararı dokundu
Hastaneye kimse gelmez diye düşünüyorum gelenlere de hazır bişeyler alırız
Annemde ilk 10 gün kalırım ama doğumla aynı gün ablamda safra kesesinden ameliyat olacak ikimize birden zor yetişir sonrasında da şunu yap bunu hazırla diyemem bende onun için hazır bulunsun ona da yük olmayalım

Ya böyle burdan sizlerden okuyunca rahatladım çevremde hiç duymamıştım bende normalmiş demekki inşallah doğumdan sonra düşer değerlerimiz

Ayy ne güzel, kardeşliğiniz hep böyle olsun, nazar değmesin

Sizin durumunuzda önceden hazırlık yapmak çok mantıklı. Bol bol yufka alıp sararsınız, hooop buzluğa

Ayy ne güzel, kardeşliğiniz hep böyle olsun, nazar değmesin

Sizin durumunuzda önceden hazırlık yapmak çok mantıklı. Bol bol yufka alıp sararsınız, hooop buzluğa
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Aynen hazır olsun aklımda duracağına buzlukta dursun

Merhaba arkadaşlar. Bundan kullanan var mı yatak odasına almayı düşünüyorum. Bebekle rahatsız olmamak adına. Salonda uyumak istemiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-28-11-51-35-657_com.android.chrome.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 58
Amin inşallah bana az gibi geldi kilosu ama merak etme kilosu iyi dedi doktor. Bende merak etmiyorum artık sürece teslim oldum en hayırlısı en güzeli olacak bizim için inanıyorum

Hadi bakalım, günü belli olmuş Kilosu gayet iyi, Çarşamba günü eminim çok daha fazla çıkacaktır. Kavuşun artık sağlıkla
Demi ben hala bayram sonu olsun bilmem ne diye pazarlık yapiorum doktorla eşim diyor ki 33 den beri uğraşıyoruz hala ikna olmuosun artık sürece teslim oldum Allah'ın izniyle herşeyin en güzeli olacak hakkımızda

Arkadaşlar doktora ve ebe/hemşirelere hediye alacak mısınız? Ben doktora bir gömlek aldım, bir kutu da çikolata yaptırırız muhtemelen. Ama hemşireler kısmını ayarlamadım. Bu konuda adet nedir? Ne öneriyorsunuz?

Deme öyle, bak herkesin çok farklı hayalleri var ama bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor. Ben vajinal doğum yapmayı baya çok istiyordum, resmen o anları yaşamak hevesimdi benim, ama yaşanan son tersliklerden dolayı mecburen sezeryan oluyorum çarşamba günü bende çok üzüldüm stres oldum hiç böyle hayal etmemiştim diye ama değiştiremeyecgim bişey için stres yapmaya gerek yok deyip kabullendim süreci, ve teslim oldum. Rabbim yardimcin olsun bir avazda kavuşun bebişinle

Oyyyy kıyamam yaaaa rabbim yardımcın olsun, sağlıkla kavuşun inşallah

Doktora almistik gecen dogum, hatta sekreterine de. Ameliyatta fotogramizi ceken kisiye de ufak bir bahsis gibi bir sey verildi galiba. Ama hastanede hemsirelere bisey almadik, dusunmemistim de

Doktora almistik gecen dogum, hatta sekreterine de. Ameliyatta fotogramizi ceken kisiye de ufak bir bahsis gibi bir sey verildi galiba. Ama hastanede hemsirelere bisey almadik, dusunmemistim de
Hmm ben de bahşişi düşünemedim... Ebelere magnet, kolonya vs veren duydum ama çok da anlamlı gelmedi açıkçası. Benim çocuğumun adının yazılı olduğu magnetin onlarda ne işi var Ayyy bizim magnetimiz de yoktu değil mi

Ne verilebilir sahiden ya?

Çikolata ikram etmiştik. Bence yeterli ya kp doktor o vermisti galiba bahsis

Yaaaaahepimiz çok farklı şeyler yaşıyoruz az kaldı hepimiz için sabır versin rabbim

Ne güzel aile bağlarınız var çok şanslısınız kıymetini bilin ben kız kardeşim yüzünden yurt dışında yapayalnız doğum yapmak zorunda kaldım keşke şöyle anlayışlı destekçi bir aileye sahip olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…