İlk doğumumda benimle birebir ilgilenen ebeye benim hediyem şu olmuştu, kızıma ebemin ismini verdim. Yani göbek ismi olarak. Ebe tam göbek bağını kesecekti, ben de durdurdum göbek ismi koymayacak mıyız dedim, ebem de ne istersiniz dedi, ben de isminiz nedir, bana çok yardımcı oldunuz sizin isminizi koymak istiyorum dedim. Doktorum bir yandan benimle uğraşıyor yandan yandan bana baktı.Evet hemşirelerin odaları oluyor, masaya açılıp yeniyor genelde topluca şimdi hatırladım, abimler de öyle yapmıştı. Bu şekilde çoğu faydalanmış olur hem sadece bir kişiye gitmezAma birebir benimle ilgilenen, sevdiğim bir ebe olursa ona ayrıca ufak bi hediyem olsun isterim tabii
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallahÇarşamba 12.30 da benimde sezeryan kesinleştinasıl hissediyorsun kendini
Hayırlı uğurlu olsun. Haneniz şen olsun. Sağlıkla büyütün inşaallah.Kızlar çok şükür doğum gerçekleşti
Kızım da bende iyiyiz dua edenlerden Allah razı olsun.
Minnoş 37+5 de bugün geldi ama çok şükür kg boy iyi Allaha şükürler olsun.
Sezaryen ilk tecrübe ama korkulacak kadar değilmiş.
Hayırlı mübarek olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Gözünüz aydın.Selam kızlar ben doğurdum herşey yolunda bebişte iyii
Sizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibiydim. Bayramdan sonrasını bekleseler çok güzel olurdu ama tansiyonum çok oynuyor kafamı kaldıramaz oldum bir de nst de büyük sancılar çıkıyor korkuyorum. Bir sonraki haftaya göre Artık kilosu az olacak ama gözümüzün önünde olacaklar öyle düşünelim.Ben çok karışığım yaaaa ne hissedecegimi bilemiyorum sanki çok erken gibi geliyor hâlâ, sürekli kendimi keşke bayram sonunu bekleyebilsek derken buluyorum, bunları düşünmekten doğum sonrasını düşünmeye vaktim olmadı. Korku mu heycan mi bomboş duygular içinde miyim çözemedim ama hayallerim hiç boyle değildi diye de üzülüyorumaşırı karışık duygular . Sürece teslim oldum falan filan deyip kendimi kandırıyorum sanki
Bunlar bitmez. Kimsenin anısını dinlemiyorum direkt konuyu kapatıyorum vallaBöyle mesajlar alan var mı çıldırıyorum yazıldıkça
Amiiiinnn inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Evimdeki çiçekleri gün batımıyla story attım herkes doğdun mu yazıyor ya bide dediğin gibi anılarla attığıma pişman oldumBunlar bitmez. Kimsenin anısını dinlemiyorum direkt konuyu kapatıyorum valla
Evet öyle olacaklar, yani bunun heyecanını bile yaşamaya izin vermiyorum kendime yaaaa. Neyse güzel olacak herşey, en iyisi olacakSizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibiydim. Bayramdan sonrasını bekleseler çok güzel olurdu ama tansiyonum çok oynuyor kafamı kaldıramaz oldum bir de nst de büyük sancılar çıkıyor korkuyorum. Bir sonraki haftaya göre Artık kilosu az olacak ama gözümüzün önünde olacaklar öyle düşünelim.
Yaaaa gözün aydınKızlar çok şükür doğum gerçekleşti
Hiç üzülmek yok en kıymetlilerimiz geliyor. Sımsıkı saracağız, koklayacağız buna odaklanalımEvet öyle olacaklar, yani bunun heyecanını bile yaşamaya izin vermiyorum kendime yaaaa. Neyse güzel olacak herşey, en iyisi olacak
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar çok şükür doğum gerçekleşti
Aferin sana yazın geçinBöyle mesajlar alan var mı çıldırıyorum yazıldıkça
Öylede haklısınız. MaşaAllah iyi yardım eden olunca halledersiniz inş. Siz öyle sıralayınca bian çok yorulacakmışsınız gibi hissettimTeşekkür ederim Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah
Benimde aklımda yoktu ablam yapalım ben baya rahat ettim yaptığım için dedi ona kıyamadım bı haftadan beridir 2 çocukla perişan oldu işlerimle ben günde bı çeşit yaparak hallederim dedim eşimin eli de yatkın eskiden börekcide ustaydı yogurmalari ona yaptırırım şekil verme pişirme paketlemeyi birlikte yaparız diye düşündüm biraz hazıra konmayi seviyorum kolaylık olsun misafir gelince ikram düşünmeyeyim yada ilk günler yemek derdine düşmeyeyim dedim oğluşa doymak istiyorum her dakika koynumda olsun istiyorum
Az önce açıklık bakıldı hiç ilerleme yok ilaç desteği de vermiyorlar ağrı kesici bile tek dedikleri ilk bebek bekleyeceksin o kadar olumlu hikayeler dinleyip kendimi motive ettim ama olumsuz bir doğum hikayem oldu çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?