2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İlk doğumumda benimle birebir ilgilenen ebeye benim hediyem şu olmuştu, kızıma ebemin ismini verdim. Yani göbek ismi olarak. Ebe tam göbek bağını kesecekti, ben de durdurdum göbek ismi koymayacak mıyız dedim, ebem de ne istersiniz dedi, ben de isminiz nedir, bana çok yardımcı oldunuz sizin isminizi koymak istiyorum dedim. Doktorum bir yandan benimle uğraşıyor yandan yandan bana baktı. biraz doktoruma ayıp yapmış oldum belki ama doğumumda bütün gece ebem benimle o kadar güzel ilgilenmişti ki, hayran kalmıştım o merhametine ilgisine. Allah ondan razı olsun, dualarımda hala anarım kendisini. Ebem de dediğimin üzerine çok şaşırdı, güldü etti filan. Bence güzel bir hatıra ve jest oldu diye düşünüyorum. bu arada sevdiğim isimlerden biri çıktı Allahtan ebemin ismi, diyorum kendi kendime ya hoşlanmadığım bir isim olsaydı ne yapacaktık ebeme de demiştim hatta iyi ki ebe olmuşsunuz diye, o da bana siz de iyi ki anne oldunuz dedi ben mest

Merhaba arkadaşlar. Bunlardan kullanan var mı yatak odasına düşünüyorum. Bebeği klima çarpar diyorlar. Etkisi nasıl acaba?

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-28-11-51-35-657_com.android.chrome.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 81
Hayırlı uğurlu olsun. Haneniz şen olsun. Sağlıkla büyütün inşaallah.

Sizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibiydim. Bayramdan sonrasını bekleseler çok güzel olurdu ama tansiyonum çok oynuyor kafamı kaldıramaz oldum bir de nst de büyük sancılar çıkıyor korkuyorum. Bir sonraki haftaya göre Artık kilosu az olacak ama gözümüzün önünde olacaklar öyle düşünelim.

Evet öyle olacaklar, yani bunun heyecanını bile yaşamaya izin vermiyorum kendime yaaaa. Neyse güzel olacak herşey, en iyisi olacak

Yaaaa gözün aydın sağlıklı, mutlu, başarılarla dolu, upuzuuuuunnn yılları olsun bebeğinin. Sana da geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın

Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Evvelsi günden beri ve dün bütün gün kasılmalar hissetmiştim, 10-15 dk da bir karnım sertleşiyordu adet sancısı gibi oluyordu. Ama bugün o sertleşmeler geçti, şimdi de aşağıda aşırı baskı hissediyorum bugün öğlen 3ten beri. Çok doluluk var. Dinlendim yattım ama geçmedi. Doktor en son muayenede baş aşağı doğum pozisyonunu almış ama henüz kanala girmemiş demişti. Acaba kanala mı girdi şimdi… Yarın sabah 8,5ta randevum var. Bakalım doktorun yorumu ne olacak. Açılmam zaten hep vardı. Nst de de sancı çıkarsa bence yarın beni eve bırakmaz gibi geliyor.

Öylede haklısınız. MaşaAllah iyi yardım eden olunca halledersiniz inş. Siz öyle sıralayınca bian çok yorulacakmışsınız gibi hissettim
Kolaylıkla yaparsınız inş

Bekliyor musunuz hala

Kızlar acildeyim yoğun akıntım vardı bel ağrım geçmeyince geldim şuan nstdeyim açıklığım 3cm olmuş nasıl ilerlicek merak ediyorum muaneden sonra aşorı arttı sancım şuan adet olacak gibi sancım var resmen heycanlıyım korkuyorum da dua edin doğum yakın bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…