2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Rabbim yardım etsin. İnş hızlıca kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuz

Kızlarrr selamlarr biraz toparladım hemem yazıyim cok rahat gecti sezaryenim spinal oldum hemen girdim bebiside aldilar hemen sonra beni diktiler dinlenme odasina aldilar 1 saat icin de odadaydim bebiste saglikli sonra getirdiler yanima emme calismalari adaptasyon calismalari kizim da gordu kardesiniii ellemek dokunmak istiyor hep o biraz zor oldu, biri sevince hem tabi eve donduler sonra keyfi yerinde onunda 2 kez yurudum simdiye kadar asiri bir agrim yok kanama da stabil cok fazla yok , hersey yolunda yani darisi basiniza kolayca gecsin insallah

Bu dediğiniz belirtilerin hepsi bende var. Cuma günü kanala girdiğini söyledi doktor. Fakat doğum için yakın demedi. Kanalda uzun süre durabiliyor mu acaba? Bizim 40 haftamız 23 Haziran'da doluyor. Belki sizin de kanala girmiştir ama doğum hemen olmak zorunda değildir

Allah en sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin Hep böyle olumlu ilerlesin süreciniz. Güzel haberler devam etsin inşallah

L Lightning Şöyle bir bilgiye denk geldim Memorial'da:

Doğum kanalına iniş tamamlandıktan sonra genellikle 2-4 hafta arasında doğum başlayacaktır. İlk doğumdan sonraki gebeliklerde kanala giriş ve doğum arasındaki zaman daha kısadır.

Evet evet çok daha erken kanala girebiliyor bebekler, bu aslında bir belirti değil. Sadece benim normalde de rahim ağzı kısalığım açıklığım filan da olduğu için açılmayı belki daha tetikleyebilir diye düşündüm. Her randevu öncesi kesin bu sefer doğuruyorum planlarıyla doktora gidiyorum elim boş dönüyorum. Çarşamba 38 bitiyor. Önceki bebeklerim 39+3 ve 38+1 de doğmuşlardı, bu daha erken olur hesabım da var kendimce tabii ki hiçbirinin bir bağlayıcılığı yok, sadece benim heyecanım.

Aslinda ben de doktorumun ismini vermeyi istiyorum. Ceyrek asirdir aile doktorumuz. Artik dogum kabul etmiyor, bana kiyamadigi İcin Kabul etti. Kendi öz ailem gibi seviyorum doktorumu. Esim pek yanaşmıyor. Ailede de biraz sok etkisi yaratabilecegi İcin cekiniyorum. Yoksa en guzel en anlamlı tesekkur bence de

Evet doğrudur, ben şu an kanala girdiğinden de emin değilim gerçi, kendi kendime hissiyatım o yönde, ama doktor bakınca daha net anlaşılır. Eğer kanala girdiyse benim 3. bebek olduğuna göre o zaman yarın doğurabilirim

Arkadaşım 3. Doğumunu yaptı. İki ve özellikle 3. Daha erken oldu dedi.

Gozunuz aydin. Saglikla buyutun insallah

Bakarsıniz gelir bugun yarin, hayirlisi olsun

Bekliyor musunuz hala
Evet hemşire geldi az önce sıraya almışlar suyunu patlatıcaz dediler ama bununla ilgili hiç bilgi vermediler hiç hazırlıklı değilim bilmiyorum nasıl olacak sonra da suni sancı vereceklermiş neden benim doktorumun önerdiği şekilde yapmıyorlar anlamış değilim tedirginim umarım iyi gider

Yorumlar iyi ama bizden kullanan var mıdır bebek için diye merak ettim. Normal klima çarpar dediler. Salonda da uyumak istemiyorum o halde.
Normal klima direkt üzerine ufurmedikce ve sıcaklığı cok dusuk olmadikca bana gore sorun olmaz. 24-25 de calissbilir ornegin. Klimaniz salondaysa tum kapilari kapatip eve de dagitsbilirsiniz havayi.

İnşallah çabucak ilerlersin canım

Hep boyle devam etsin süreciniz ablanin tepkisi önemliydi, umarım kolayca alisirlar birbirlerine

Siz yurtdışında mıydınız sanki, aklımda öyle kalmış.

Normal klima direkt üzerine ufurmedikce ve sıcaklığı cok dusuk olmadikca bana gore sorun olmaz. 24-25 de calissbilir ornegin. Klimaniz salondaysa tum kapilari kapatip eve de dagitsbilirsiniz havayi.
Evin yatak odası ile salon uzak biraz birbirinden. Çok etki etmez diye düşünüyorum. Normal klima aldık bugün. Bide bunlardan da mı alsak diye düşündüm. Siz yapıyor musunuz evin sıcağını kırıyor mu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…