Rabbim yardım etsin. İnş hızlıca kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuzKızlar acildeyim yoğun akıntım vardı bel ağrım geçmeyince geldim şuan nstdeyim açıklığım 3cm olmuş nasıl ilerlicek merak ediyorum muaneden sonra aşorı arttı sancım şuan adet olacak gibi sancım var resmen heycanlıyım korkuyorum da dua edin doğum yakın bnce
Bu dediğiniz belirtilerin hepsi bende var. Cuma günü kanala girdiğini söyledi doktor. Fakat doğum için yakın demedi. Kanalda uzun süre durabiliyor mu acaba? Bizim 40 haftamız 23 Haziran'da doluyor. Belki sizin de kanala girmiştir ama doğum hemen olmak zorunda değildirEvvelsi günden beri ve dün bütün gün kasılmalar hissetmiştim, 10-15 dk da bir karnım sertleşiyordu adet sancısı gibi oluyordu. Ama bugün o sertleşmeler geçti, şimdi de aşağıda aşırı baskı hissediyorum bugün öğlen 3ten beri. Çok doluluk var. Dinlendim yattım ama geçmedi. Doktor en son muayenede baş aşağı doğum pozisyonunu almış ama henüz kanala girmemiş demişti. Acaba kanala mı girdi şimdi… Yarın sabah 8,5ta randevum var. Bakalım doktorun yorumu ne olacak. Açılmam zaten hep vardı. Nst de de sancı çıkarsa bence yarın beni eve bırakmaz gibi geliyor.
Allah en sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsinKızlarrr selamlarr biraz toparladım hemem yazıyimcok rahat gecti sezaryenim spinal oldum hemen girdim bebiside aldilar hemen sonra beni diktiler dinlenme odasina aldilar 1 saat icin de odadaydim bebiste saglikli sonra getirdiler yanima emme calismalari adaptasyon calismalari kizim da gordu kardesiniii ellemek dokunmak istiyor hep o biraz zor oldu, biri sevince hem tabi eve donduler sonra keyfi yerinde onunda 2 kez yurudum simdiye kadar asiri bir agrim yok kanama da stabil cok fazla yok , hersey yolunda yani darisi basiniza kolayca gecsin insallah
L Lightning Şöyle bir bilgiye denk geldim Memorial'da:Bu dediğiniz belirtilerin hepsi bende var. Cuma günü kanala girdiğini söyledi doktor. Fakat doğum için yakın demedi. Kanalda uzun süre durabiliyor mu acaba? Bizim 40 haftamız 23 Haziran'da doluyor. Belki sizin de kanala girmiştir ama doğum hemen olmak zorunda değildir
Evet evet çok daha erken kanala girebiliyor bebekler, bu aslında bir belirti değil. Sadece benim normalde de rahim ağzı kısalığım açıklığım filan da olduğu için açılmayı belki daha tetikleyebilir diye düşündüm. Her randevu öncesi kesin bu sefer doğuruyorum planlarıyla doktora gidiyorumBu dediğiniz belirtilerin hepsi bende var. Cuma günü kanala girdiğini söyledi doktor. Fakat doğum için yakın demedi. Kanalda uzun süre durabiliyor mu acaba? Bizim 40 haftamız 23 Haziran'da doluyor. Belki sizin de kanala girmiştir ama doğum hemen olmak zorunda değildir
Aslinda ben de doktorumun ismini vermeyi istiyorum. Ceyrek asirdir aile doktorumuz. Artik dogum kabul etmiyor, bana kiyamadigi İcin Kabul etti. Kendi öz ailem gibi seviyorum doktorumu. Esim pek yanaşmıyor. Ailede de biraz sok etkisi yaratabilecegi İcin cekiniyorum. Yoksa en guzel en anlamlı tesekkur bence deİlk doğumumda benimle birebir ilgilenen ebeye benim hediyem şu olmuştu, kızıma ebemin ismini verdim. Yani göbek ismi olarak. Ebe tam göbek bağını kesecekti, ben de durdurdum göbek ismi koymayacak mıyız dedim, ebem de ne istersiniz dedi, ben de isminiz nedir, bana çok yardımcı oldunuz sizin isminizi koymak istiyorum dedim. Doktorum bir yandan benimle uğraşıyor yandan yandan bana baktı.biraz doktoruma ayıp yapmış oldum belki ama doğumumda bütün gece ebem benimle o kadar güzel ilgilenmişti ki, hayran kalmıştım o merhametine ilgisine. Allah ondan razı olsun, dualarımda hala anarım kendisini. Ebem de dediğimin üzerine çok şaşırdı, güldü etti filan. Bence güzel bir hatıra ve jest oldu diye düşünüyorum. bu arada sevdiğim isimlerden biri çıktı Allahtan ebemin ismi, diyorum kendi kendime ya hoşlanmadığım bir isim olsaydı ne yapacaktık ebeme de demiştim hatta iyi ki ebe olmuşsunuz diye, o da bana siz de iyi ki anne oldunuz dedi ben mest
Evet doğrudur, ben şu an kanala girdiğinden de emin değilim gerçi, kendi kendime hissiyatım o yönde, ama doktor bakınca daha net anlaşılır. Eğer kanala girdiyse benim 3. bebek olduğuna göre o zaman yarın doğurabilirim
Pazaryerlerinde ya da googleda urun ismiyle ararsanız daha cok yorum cikabilirMerhaba arkadaşlar. Bunlardan kullanan var mı yatak odasına düşünüyorum. Bebeği klima çarpar diyorlar. Etkisi nasıl acaba?
Arkadaşım 3. Doğumunu yaptı. İki ve özellikle 3. Daha erken oldu dedi.Evet evet çok daha erken kanala girebiliyor bebekler, bu aslında bir belirti değil. Sadece benim normalde de rahim ağzı kısalığım açıklığım filan da olduğu için açılmayı belki daha tetikleyebilir diye düşündüm. Her randevu öncesi kesin bu sefer doğuruyorum planlarıyla doktora gidiyorumelim boş dönüyorum. Çarşamba 38 bitiyor. Önceki bebeklerim 39+3 ve 38+1 de doğmuşlardı, bu daha erken olur hesabım da var kendimce tabii ki hiçbirinin bir bağlayıcılığı yok, sadece benim heyecanım.
Gozunuz aydin. Saglikla buyutun insallahKızlar çok şükür doğum gerçekleşti
Kızım da bende iyiyiz dua edenlerden Allah razı olsun.
Minnoş 37+5 de bugün geldi ama çok şükür kg boy iyi Allaha şükürler olsun.
Sezaryen ilk tecrübe ama korkulacak kadar değilmiş.
Yorumlar iyi ama bizden kullanan var mıdır bebek için diye merak ettim. Normal klima çarpar dediler. Salonda da uyumak istemiyorum o halde.Pazaryerlerinde ya da googleda urun ismiyle ararsanız daha cok yorum cikabilir
Bakarsıniz gelir bugun yarin, hayirlisi olsunEvvelsi günden beri ve dün bütün gün kasılmalar hissetmiştim, 10-15 dk da bir karnım sertleşiyordu adet sancısı gibi oluyordu. Ama bugün o sertleşmeler geçti, şimdi de aşağıda aşırı baskı hissediyorum bugün öğlen 3ten beri. Çok doluluk var. Dinlendim yattım ama geçmedi. Doktor en son muayenede baş aşağı doğum pozisyonunu almış ama henüz kanala girmemiş demişti. Acaba kanala mı girdi şimdi… Yarın sabah 8,5ta randevum var. Bakalım doktorun yorumu ne olacak. Açılmam zaten hep vardı. Nst de de sancı çıkarsa bence yarın beni eve bırakmaz gibi geliyor.
Evet hemşire geldi az önce sıraya almışlar suyunu patlatıcaz dediler ama bununla ilgili hiç bilgi vermediler hiç hazırlıklı değilim bilmiyorum nasıl olacak sonra da suni sancı vereceklermiş neden benim doktorumun önerdiği şekilde yapmıyorlar anlamış değilim tedirginim umarım iyi giderBekliyor musunuz hala
Normal klima direkt üzerine ufurmedikce ve sıcaklığı cok dusuk olmadikca bana gore sorun olmaz. 24-25 de calissbilir ornegin. Klimaniz salondaysa tum kapilari kapatip eve de dagitsbilirsiniz havayi.Yorumlar iyi ama bizden kullanan var mıdır bebek için diye merak ettim. Normal klima çarpar dediler. Salonda da uyumak istemiyorum o halde.
İnşallah çabucak ilerlersin canımKızlar acildeyim yoğun akıntım vardı bel ağrım geçmeyince geldim şuan nstdeyim açıklığım 3cm olmuş nasıl ilerlicek merak ediyorum muaneden sonra aşorı arttı sancım şuan adet olacak gibi sancım var resmen heycanlıyım korkuyorum da dua edin doğum yakın bnce
Hep boyle devam etsin sürecinizKızlarrr selamlarr biraz toparladım hemem yazıyimcok rahat gecti sezaryenim spinal oldum hemen girdim bebiside aldilar hemen sonra beni diktiler dinlenme odasina aldilar 1 saat icin de odadaydim bebiste saglikli sonra getirdiler yanima emme calismalari adaptasyon calismalari kizim da gordu kardesiniii ellemek dokunmak istiyor hep o biraz zor oldu, biri sevince hem tabi eve donduler sonra keyfi yerinde onunda 2 kez yurudum simdiye kadar asiri bir agrim yok kanama da stabil cok fazla yok , hersey yolunda yani darisi basiniza kolayca gecsin insallah
Siz yurtdışında mıydınız sanki, aklımda öyle kalmış.Evet hemşire geldi az önce sıraya almışlar suyunu patlatıcaz dediler ama bununla ilgili hiç bilgi vermediler hiç hazırlıklı değilim bilmiyorum nasıl olacak sonra da suni sancı vereceklermiş neden benim doktorumun önerdiği şekilde yapmıyorlar anlamış değilim tedirginim umarım iyi gider
Evet yurtdışındayımSiz yurtdışında mıydınız sanki, aklımda öyle kalmış.
Evin yatak odası ile salon uzak biraz birbirinden. Çok etki etmez diye düşünüyorum. Normal klima aldık bugün. Bide bunlardan da mı alsak diye düşündüm. Siz yapıyor musunuz evin sıcağını kırıyor mu öyleNormal klima direkt üzerine ufurmedikce ve sıcaklığı cok dusuk olmadikca bana gore sorun olmaz. 24-25 de calissbilir ornegin. Klimaniz salondaysa tum kapilari kapatip eve de dagitsbilirsiniz havayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?