Su gibi geçsin inşallah. Bol bol dua edin. Doğru nefes egzersizleri çok önemli diyorlar.Evet hemşire geldi az önce sıraya almışlar suyunu patlatıcaz dediler ama bununla ilgili hiç bilgi vermediler hiç hazırlıklı değilim bilmiyorum nasıl olacak sonra da suni sancı vereceklermiş neden benim doktorumun önerdiği şekilde yapmıyorlar anlamış değilim tedirginim umarım iyi gider
Evet bana da hep doktorum öyle diyordu, zaten erken doğum riskim vardı hep, çok şükür bugünleri gördüm. Ama bu da bir kesinlik değil, arkadaşım ilk 3 bebeğini hep 37-38 aralığında doğurmuştu, 4. bebeği artık 36da filan doğar diye düşünürken 41de doğurdu ama şu sanırım bir gerçek doğum zamanı değil belki ama süresi hızlı oluyor olabilir, çünkü o da anlatırken hastaneye yetişemiyorduk nerdeyse yolda doğuyordu diye anlatmıştı.Arkadaşım 3. Doğumunu yaptı. İki ve özellikle 3. Daha erken oldu dedi.
Sistem hemen hemen aynı ilerliyor gibi görünüyor. Daha farklı mıdır diye düşünüyordum da. Su kesesi açıldıktan sonra açılma daha hızlı olacak eminim, içiniz rahat olsun. Doktorunuz ne öneriyordu?Evet yurtdışındayım
Hepimiz su gibi doğuralim inşallah. Hem havalar çok sıcak hem içerde büyüdüler iyice hareketleri çok can yakıyor .Evet bana da hep doktorum öyle diyordu, zaten erken doğum riskim vardı hep, çok şükür bugünleri gördüm. Ama bu da bir kesinlik değil, arkadaşım ilk 3 bebeğini hep 37-38 aralığında doğurmuştu, 4. bebeği artık 36da filan doğar diye düşünürken 41de doğurdu ama şu sanırım bir gerçek doğum zamanı değil belki ama süresi hızlı oluyor olabilir, çünkü o da anlatırken hastaneye yetişemiyorduk nerdeyse yolda doğuyordu diye anlatmıştı.
Amin amin inşaallah.Hepimiz su gibi doğuralim inşallah. Hem havalar çok sıcak hem içerde büyüdüler iyice hareketleri çok can yakıyor .
Bizim koridorda var o sekilde ise yariyoe. Cok sicaklarda yatak odasindakini de aciyoruz, oğlumuzun odasina gidiyor bu sekildeEvin yatak odası ile salon uzak biraz birbirinden. Çok etki etmez diye düşünüyorum. Normal klima aldık bugün. Bide bunlardan da mı alsak diye düşündüm. Siz yapıyor musunuz evin sıcağını kırıyor mu öyle
Bu şekilde yok ama kule ventilator tarzı bir şey var bizde, ama bebekli odada kullanmadım hiç. Aynı odada çarpabilir gibi düşünüyorum. Ama odayı serinletip sonra makineyi kapatıp odaya girerseniz mesela bence bir şey olmaz. O şekilde de işe yarar bence.Merhaba arkadaşlar. Bunlardan kullanan var mı yatak odasına düşünüyorum. Bebeği klima çarpar diyorlar. Etkisi nasıl acaba?
Zaten 38'i bitiriyormuşsunuz. Varsın bu hafta doğsun, evelallah epey büyümüştür oEvet doğrudur, ben şu an kanala girdiğinden de emin değilim gerçi, kendi kendime hissiyatım o yönde, ama doktor bakınca daha net anlaşılır. Eğer kanala girdiyse benim 3. bebek olduğuna göre o zaman yarın doğurabilirim
Evet, doğrudan kullanımı biraz sakat bu tip aletlerin. Benim de evdeki Dyson, onun çalışma şekli farklı ama çalıştığım yerde bu tür bir alet vardı. İnanılmaz üşütüyordu, gürül gürül üflüyordu. Bebekli evde kullanımı iyi hesaplanmalı bence deBu şekilde yok ama kule ventilator tarzı bir şey var bizde, ama bebekli odada kullanmadım hiç. Aynı odada çarpabilir gibi düşünüyorum. Ama odayı serinletip sonra makineyi kapatıp odaya girerseniz mesela bence bir şey olmaz. O şekilde de işe yarar bence.
Ben almıştım canım bundan bikaç yıl önce, kendini bile serinletmiyor maalesefMerhaba arkadaşlar. Bundan kullanan var mı yatak odasına almayı düşünüyorum. Bebekle rahatsız olmamak adına. Salonda uyumak istemiyorum.
Soğutmasi falan nasılBu şekilde yok ama kule ventilator tarzı bir şey var bizde, ama bebekli odada kullanmadım hiç. Aynı odada çarpabilir gibi düşünüyorum. Ama odayı serinletip sonra makineyi kapatıp odaya girerseniz mesela bence bir şey olmaz. O şekilde de işe yarar bence.
Esnaflar iş görmez dedi hep.Bizim koridorda var o sekilde ise yariyoe. Cok sicaklarda yatak odasindakini de aciyoruz, oğlumuzun odasina gidiyor bu sekilde
Esnaflar da iş görmez dedi hepBen almıştım canım bundan bikaç yıl önce, kendini bile serinletmiyor maalesef
Bizde geçen sene senin attığından almayı düşünüyorduk satıcının kendisi dedi çok iyi diyemem o yüzden normal klima aldık bizde.Esnaflar iş görmez dedi hep.
Normal klima salona takılacak. Ama ben salonda falan uyumak istemiyorum nasıl olacak bilemedim. Havalar da cokkk sıcakBizde geçen sene senin attığından almayı düşünüyorduk satıcının kendisi dedi çok iyi diyemem o yüzden normal klima aldık bizde.
Sabahtan beri aklıma geliyorsun. Allah yardımcın olsun. İleride anlatacağın oldukça uzun süren bir doğum hikayen olduAllah rızası için bana dua edin kızlar doğumum ilerlesin çok çaresizim hastaneye geleli 30 saat oldu nerdeyse pozitif gelişme yok
Bende de aynı sorun var yatak odası salona çok uzak yani mümkün değil etki etmesi için. Ben salonda yatmayı düşünüyorum mecburenNormal klima salona takılacak. Ama ben salonda falan uyumak istemiyorum nasıl olacak bilemedim. Havalar da cokkk sıcak
İkinci isim olarak koysanız acaba ailenizde kabul görmez mi?Aslinda ben de doktorumun ismini vermeyi istiyorum. Ceyrek asirdir aile doktorumuz. Artik dogum kabul etmiyor, bana kiyamadigi İcin Kabul etti. Kendi öz ailem gibi seviyorum doktorumu. Esim pek yanaşmıyor. Ailede de biraz sok etkisi yaratabilecegi İcin cekiniyorum. Yoksa en guzel en anlamlı tesekkur bence de
Perşembeye kadar ağrılar artmadığı sürece bekleyebilirsiniz bence.Benimde iki gündür karnım sık sık kasılıyor ve sertleşiyor ama ağrım yok hiç sancım da yok. Bebeğin de hareketleri aynı yani değişmedi kontrolüm perşembe günü sizce bir sıkıntı var mıdırr? Akıntım da aynı her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?