2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Su gibi geçsin inşallah. Bol bol dua edin. Doğru nefes egzersizleri çok önemli diyorlar.

Arkadaşım 3. Doğumunu yaptı. İki ve özellikle 3. Daha erken oldu dedi.
Evet bana da hep doktorum öyle diyordu, zaten erken doğum riskim vardı hep, çok şükür bugünleri gördüm. Ama bu da bir kesinlik değil, arkadaşım ilk 3 bebeğini hep 37-38 aralığında doğurmuştu, 4. bebeği artık 36da filan doğar diye düşünürken 41de doğurdu ama şu sanırım bir gerçek doğum zamanı değil belki ama süresi hızlı oluyor olabilir, çünkü o da anlatırken hastaneye yetişemiyorduk nerdeyse yolda doğuyordu diye anlatmıştı.

Hepimiz su gibi doğuralim inşallah. Hem havalar çok sıcak hem içerde büyüdüler iyice hareketleri çok can yakıyor .

Benimde iki gündür karnım sık sık kasılıyor ve sertleşiyor ama ağrım yok hiç sancım da yok. Bebeğin de hareketleri aynı yani değişmedi kontrolüm perşembe günü sizce bir sıkıntı var mıdırr? Akıntım da aynı her zamanki gibi

Bizim koridorda var o sekilde ise yariyoe. Cok sicaklarda yatak odasindakini de aciyoruz, oğlumuzun odasina gidiyor bu sekilde

Merhaba arkadaşlar. Bunlardan kullanan var mı yatak odasına düşünüyorum. Bebeği klima çarpar diyorlar. Etkisi nasıl acaba?
Bu şekilde yok ama kule ventilator tarzı bir şey var bizde, ama bebekli odada kullanmadım hiç. Aynı odada çarpabilir gibi düşünüyorum. Ama odayı serinletip sonra makineyi kapatıp odaya girerseniz mesela bence bir şey olmaz. O şekilde de işe yarar bence.

Eklentiler

• IMG_0847.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 15
Zaten 38'i bitiriyormuşsunuz. Varsın bu hafta doğsun, evelallah epey büyümüştür o

Evet, doğrudan kullanımı biraz sakat bu tip aletlerin. Benim de evdeki Dyson, onun çalışma şekli farklı ama çalıştığım yerde bu tür bir alet vardı. İnanılmaz üşütüyordu, gürül gürül üflüyordu. Bebekli evde kullanımı iyi hesaplanmalı bence de

Soğutmasi falan nasıl

Bizde geçen sene senin attığından almayı düşünüyorduk satıcının kendisi dedi çok iyi diyemem o yüzden normal klima aldık bizde.
Normal klima salona takılacak. Ama ben salonda falan uyumak istemiyorum nasıl olacak bilemedim. Havalar da cokkk sıcak

Allah rızası için bana dua edin kızlar doğumum ilerlesin çok çaresizim hastaneye geleli 30 saat oldu nerdeyse pozitif gelişme yok
Sabahtan beri aklıma geliyorsun. Allah yardımcın olsun. İleride anlatacağın oldukça uzun süren bir doğum hikayen oldu dua et, sabret. Sağlıkla al kucağına yavrunu. Korkma, çaresiz hissetme. Her şey yoluna girecek

Normal klima salona takılacak. Ama ben salonda falan uyumak istemiyorum nasıl olacak bilemedim. Havalar da cokkk sıcak
Bende de aynı sorun var yatak odası salona çok uzak yani mümkün değil etki etmesi için. Ben salonda yatmayı düşünüyorum mecburen

İkinci isim olarak koysanız acaba ailenizde kabul görmez mi?

Perşembeye kadar ağrılar artmadığı sürece bekleyebilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…