Valla normal halde bile salonda uyumak güzel değil. Koltukta her yani tutuluyor insaninBende de aynı sorun var yatak odası salona çok uzak yani mümkün değil etki etmesi için. Ben salonda yatmayı düşünüyorum mecburen
Esnaflar soğutmuyor önünde durman gerek dedi. Serinlemek içinEvet, doğrudan kullanımı biraz sakat bu tip aletlerin. Benim de evdeki Dyson, onun çalışma şekli farklı ama çalıştığım yerde bu tür bir alet vardı. İnanılmaz üşütüyordu, gürül gürül üflüyordu. Bebekli evde kullanımı iyi hesaplanmalı bence de
Öyle evet ama çok sıcak olunca mecbur kalıyor insan geçen sene yaz boyu salonda uyuduk şişme yatakta hatta o biraz koltuktan iyiydi. Kış gelsinde yatak odasına gideyim diyordum bakalım bu yaz bebekle nasıl geçicek. Allah yardımcımız olsunValla normal halde bile salonda uyumak güzel değil. Koltukta her yani tutuluyor insanin
Evet benim doğmasıyla ilgili bir çekincem yok, erken değil istediği her an gelebilir. Bu kadar beklemiş olması bile benim için bir lütfu ilahi.Zaten 38'i bitiriyormuşsunuz. Varsın bu hafta doğsun, evelallah epey büyümüştür o
Amin. İnşallah bebeğimiz etkilenmez korkuyorum çarpar diye.Öyle evet ama çok sıcak olunca mecbur kalıyor insan geçen sene yaz boyu salonda uyuduk şişme yatakta hatta o biraz koltuktan iyiydi. Kış gelsinde yatak odasına gideyim diyordum bakalım bu yaz bebekle nasıl geçicek. Allah yardımcımız olsun
Bekleyelim bakalım bizde süreci sıkıntısız istediğimiz şekil atlatırız inşallahhPerşembeye kadar ağrılar artmadığı sürece bekleyebilirsiniz bence.
İnşallahh bizim salonda bi kısma direkt üflemiyor o tarafta bebeği tutmayı düşünüyorum bakalım artıkAmin. İnşallah bebeğimiz etkilenmez korkuyorum çarpar diye.
Benim suyu patlatınca süreç güzel ve hızlı ilerlemişti. Umarım sizinde öyle olur. Bi boşalma hissi geliyor sadece başka bişey yok. Çekinmeyin rahat olunEvet hemşire geldi az önce sıraya almışlar suyunu patlatıcaz dediler ama bununla ilgili hiç bilgi vermediler hiç hazırlıklı değilim bilmiyorum nasıl olacak sonra da suni sancı vereceklermiş neden benim doktorumun önerdiği şekilde yapmıyorlar anlamış değilim tedirginim umarım iyi gider
Belki şu buhar da üfleyen vantilatörler daha mı iyi olur bilemedim. Bu baktığın bekonun içine baya buz koyuyordum ama yok hiç serinletmiyordu. Üstelik evim küçücüktü hani öyle geniş bir alanı serinletmesine gerek de yoktu. Başka bir alternatif bak istersenNormal klima salona takılacak. Ama ben salonda falan uyumak istemiyorum nasıl olacak bilemedim. Havalar da cokkk sıcak
Eve geldik sancım az şuan belim ağrıyor sadece duş aldım uzandımİnşallah çabucak ilerlersin canım
Doktorumla iletişim kurabilsem şu an daha rahat olacağım ama kuramıyorum hemşirelere bile söylediğimde nerde olduğunu bilmiyoruz diyip oyalıyorlar. 2 saat önce tekrar nst çekilip açıklık bakılacak gelişme yoksa fitil dediler ben nst beklerken hemşire gelip seni sıraya aldık suyunu patlatıcaz dedi. Bir de şuan 2 kişilik odadayız yanımda başka hasta var sıra gece de gelebilir eşimin uyumaya yeri yok doğum odasına da almıyorlar.Sistem hemen hemen aynı ilerliyor gibi görünüyor. Daha farklı mıdır diye düşünüyordum da. Su kesesi açıldıktan sonra açılma daha hızlı olacak eminim, içiniz rahat olsun. Doktorunuz ne öneriyordu?
Allah yardımcın olsun canmDoktorumla iletişim kurabilsem şu an daha rahat olacağım ama kuramıyorum hemşirelere bile söylediğimde nerde olduğunu bilmiyoruz diyip oyalıyorlar. 2 saat önce tekrar nst çekilip açıklık bakılacak gelişme yoksa fitil dediler ben nst beklerken hemşire gelip seni sıraya aldık suyunu patlatıcaz dedi. Bir de şuan 2 kişilik odadayız yanımda başka hasta var sıra gece de gelebilir eşimin uyumaya yeri yok doğum odasına da almıyorlar.
Öyle dedilerse öyledirEsnaflar soğutmuyor önünde durman gerek dedi. Serinlemek için
müdahale zorunluysa yapacak bir şey yokEvet hemşire geldi az önce sıraya almışlar suyunu patlatıcaz dediler ama bununla ilgili hiç bilgi vermediler hiç hazırlıklı değilim bilmiyorum nasıl olacak sonra da suni sancı vereceklermiş neden benim doktorumun önerdiği şekilde yapmıyorlar anlamış değilim tedirginim umarım iyi gider
Evet sıkıntılı bir hal almış. Ağrı sancı durumlarınız nasıl peki? Düzenli ağrınız olduğu halde mi açılma devam etmiyor, yoksa ağrılarınız da mı durdu?Doktorumla iletişim kurabilsem şu an daha rahat olacağım ama kuramıyorum hemşirelere bile söylediğimde nerde olduğunu bilmiyoruz diyip oyalıyorlar. 2 saat önce tekrar nst çekilip açıklık bakılacak gelişme yoksa fitil dediler ben nst beklerken hemşire gelip seni sıraya aldık suyunu patlatıcaz dedi. Bir de şuan 2 kişilik odadayız yanımda başka hasta var sıra gece de gelebilir eşimin uyumaya yeri yok doğum odasına da almıyorlar.
Biz aldık doğru düzgün kullanmadan hediye ettik sogutmuyordu adam akıllı memnun kalmadık Akdeniz bölgesindeyiz Türkiye'nin en sıcak şehirlerinden birinde. Sizin oralar daha serinse belki işe yararMerhaba arkadaşlar. Bundan kullanan var mı yatak odasına almayı düşünüyorum. Bebekle rahatsız olmamak adına. Salonda uyumak istemiyorum.
Sağımı memenizden gelen süt miktarını ölçmek amaçlı değil, süt kanallarını açmak amaçlı yapacaksınız. Pompayla sağılan sütün miktarının, ölçümünün bir ehemmiyeti yok. Çünkü bebekler emerken çok daha güçlü emebiliyor. Pompadan az miktar gelmiş olması anneleri endişeye sokuyor eyvah sütüm yok ya da çok az diye, halbuki bebeği emzirseniz bebek çok daha fazla miktarda çekmiş olabiliyor. Boşuna ölçüm yapmayın kendinizi strese sokmayın. Ayrıca bebeğin ilk günlerde zaten midesi o kadar küçüktür ki, emin olun o sizin sütünüzle haydi haydi doyar. Siz bol bol emzirmeye çalışın.Kızlar bir şey soracağım. İlk sağmada ne kadar süt gelmesi gerekiyor? Manuel pompa vardı onunla denedim ama çok az geldi bir saat uğraştım. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum pompadan mı yoksa gözüme mi az görünüyor normali ne bunun? Bilen varsa yardım edebilir mi
Esim pek duygusal biri degil, direkt gulup geciyor. O oyle yapinca da cekimser kaliyorum. Esim tamsm dese kimse bisey diyemezdi de. Isim konusunda nedense diretemiyorum herhangi bir isim icinİkinci isim olarak koysanız acaba ailenizde kabul görmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?