2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ölçüm için değil kontrolüm var yarın bebeği eşime bırakıp gider gelirim kalabalığa girmesin en azından demiştim

Esim pek duygusal biri degil, direkt gulup geciyor. O oyle yapinca da cekimser kaliyorum. Esim tamsm dese kimse bisey diyemezdi de. Isim konusunda nedense diretemiyorum herhangi bir isim icin
Bazen öyle olabiliyor, gönülsüz isim vermek de hem anne hem baba için zor. Başka bir isimde mutabakat sağlarsınız inşaallah.

Şimdi bakınca ben dağınık yazmışım miktarı değil sağmayı denedim olmazsa mecbur beraber gideceğiz artık

İlk sağımda oldukça az çıkar süt, bebeğin ihtiyacı da o kadar zaten. Ama manuel pompalar çok işlevsel olmayabiliyor

Çok zor koşullardasın gerçekten. Doktoruna bir ulaşabilseydin iyi olurdu. Sanırım burdaki gibi de gitmiyor işler, öyle özel hastane vs. imkanları yok. Senin biraz stresten uzak kalmaya ihtiyacın var. Lütfen sakinleş, olumsuz koşullara odaklanma. Evine gideceğin zamanı düşün. Her şey yoluna girecek

Ölçüm için değil kontrolüm var yarın bebeği eşime bırakıp gider gelirim kalabalığa girmesin en azından demiştim
Hmm anladım. Süt sağıp bırakmayı düşündünüz. Onun miktarını inanın hiç bilemiyorum. Ayrı kalma süreniz tahmini kaç saat olacak? Uyutup gidip dönene kadar bıraktığınız süt yetmemiş bile olsa döndüğünüzde hemen emzirirsiniz diye düşünüyorum. Ama çok uzun bir süre ayrı olacaksanız, çok küçük bebek oyalanması zor olur. Ben yanımda götürmeyi tercih ederdim sanırım.

Hem kadın doğum hem ortopediye gideceğim tahmini 2 saat civarı olacak ama hastane kalabalıksa uzayadabilir. eşim sakin yapılı ve sabırlıdır çok da güzel ilgileniyor. Bir öğünlük süt bırakabilsem gözüm arkada kalmadan gidebilirim

Bu işine yarar mı acaba bir de şey görmüştüm manuel pompalarda sıkıp sıkıp bırakınca az geliyormuş sıkıp biraz o şekil bekletip bırakmak lazımmış

Eklentiler

• IMG_4756.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu işine yarar mı acaba bir de şey görmüştüm manuel pompalarda sıkıp sıkıp bırakınca az geliyormuş sıkıp biraz o şekil bekletip bırakmak lazımmış
Ne kadar az geldi miktara bakınca bir daha deneyeceğim çıkar inşallah Teşekkür ederim

İlk sağımda oldukça az çıkar süt, bebeğin ihtiyacı da o kadar zaten. Ama manuel pompalar çok işlevsel olmayabiliyor
Pompa hediye geldi evde olunca da bebeği eşime bırakıp hastaneye gideyim geleyim diye sordum aslında bir daha deneyeceğim teşekkür ederim

Yaaa kıyamam gerçekten, çok uzun sürdü çok yoruldun, Allah yardımcın olsun

Normal klima direkt üzerine ufurmedikce ve sıcaklığı cok dusuk olmadikca bana gore sorun olmaz. 24-25 de calissbilir ornegin. Klimaniz salondaysa tum kapilari kapatip eve de dagitsbilirsiniz havayi.
Evet benim kız kardeşim Kıbrıs'ta yaşıyor mecburen sürekli açık klimalari, o şekilde alistirdi hiç de bişey olmadı şimdi 4 yaşında klimanın önünde çıplak durur hic bişey olmaz maşallah

Böyle mesajlar alan var mı çıldırıyorum yazıldıkça
Böylesi yok ama benim kayınvalidemde kilosuna aşırı takık sürekli 3 kiloyu görsün diyip duruyo çok şükür bebeğimin bı sıkıntısı yok haftasıyla uyumlu önemli olan sağlıklı olması diyoruz sürekli doktorumuz da minyon bı bebek oldugunu söyledi ki 37.haftada 2.700 kilosu şu an az da değil cok şükür kayimvalideme yeterli gelmiyo bı turlu daha iyi beslenmem gerektiğini ima edip duruyo surekli kaale almıyorum ama yoruyo her seferinde cevap vermek

Yorar insanı cidden hem bazı bebekler doğduktan sonra daha iyi kilo alıyor ki zaten kötü değil yani 2700. Benimde karnım küçük olduğu için bebek zayıf diye düşünenler oluyordu yani bi zahmet orasını biz dert edinelim onlar edinmesin Sağlıklı olsun zayıf olsun nolcak sanki

Evet sıkıntılı bir hal almış. Ağrı sancı durumlarınız nasıl peki? Düzenli ağrınız olduğu halde mi açılma devam etmiyor, yoksa ağrılarınız da mı durdu?
Düzenli sancım yok maalesef sancılar şiddetli ama düzensiz ebe sancın var açılman var diyor ama ilerlemiyor nstde de 110 gibi çıkıyor açıkçası bir öyle bir böyle diyorlar zaten 5 6 saatte bir ebe değişiyor her gelen ayrı bir şey söylüyor iyice bunaldım ben de eşim de eve gitti yalnız kaldım ne zaman doğumhaneye alacakları da belli değil ağlıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…