2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Almanya değil canım Abu Dhabi bugün Dubai’den arkadaşım desteğe gelecek biraz daha rahatladım mental olarak onunla olacağım için ama hala fiziksel olarak çok yorgunum ve hala müdahale edilmedi
Canım benim ya kıyamam sana
Benimde damar yolu açınca şişip ödem topluyor damar patlıyor ve acıdan kemiklerim sızlıyor geçen hafta yatırdıklarında zor bela çıkartırdım ilaç veya serum vermiyorsunuz ihtiyaç olunca açın dedim onlarda hazır kalsın acil durumda onunla ugrasmayalim diye çıkarmak istemiyordu
Arkadaşların dediği gibi burda olsa şimdi suni sancı fitil gibi şeyler yapıp doğumu hızlandırmıştılar yada sezeryana alınmıştın orda farklıymış demek
Rabbjm yardımcın olsun inşallah bu sabah sancıların ağrıların seni yormadan bı avazda kavuş kuzuna tez vakitte de evinize çıkın

Kızlar nişanım heldi galiba pembe kahverengi akıntı yoldayım kendi hasteneme gidiyorum
Nasılsın canım bebiş geldi mi
Baştan beri sen ne belirti yaşadıysan ertesi günü bende de oldu bakalım bugün idrar köpürmesi de oldu ve suyu çok içen biri olduğum halde oldu susuzluk yada böbrekle bı sıkıntım da yok yarında nişan gelirse demekki yaşadığımız şeyler doğum belirtisiymiş onu da öğrenmiş oluruz

Geçmiş olsun bende çok uyusunca sağa dönüyorum sırt üzeri zaten imkansız uyumak hemen sanci giriyor sağ tarafta da bebek var kafası altını iyice destekleyip dönüyorum ama dediğiniz gibi sol tarafta yatmak lazım çok kalmadı zaten.Cok geçmiş olsun.

Almanya değil canım Abu Dhabi bugün Dubai’den arkadaşım desteğe gelecek biraz daha rahatladım mental olarak onunla olacağım için ama hala fiziksel olarak çok yorgunum ve hala müdahale edilmedi
Aa yorumlardan Almanya gibi aklımda kalmış nedense. Herneyse umarım kısa sürede rahatlarsınız kim bilir belki arkadaşınızın desteği çok iyi gelecek süreç bir anda hızlanacak

Maşallah, ne tatlı bir tecrübe olmuş Henüz hiç doğum yapmadım ama çok okudum. Kimi ebe güç verirken, kimisi travmaya sebep olmuş. O yüzden nasıl bir insana denk geldiğimiz epey önemli sanırım. İnşallah sizdeki gibi iyilerle karşılaşırız

İlk bebiş nişandan sonra epey beklemiş, kaç haftalıktı nişan geldiğinde?

Benim henüz öyle bir şey de yok ama daha bugün 38+0 olduk çok şükür. Genelde ilk gebeliklerde bu haftadan sonra doğuma hazırlanmaya başlıyormuş vücut. Belki de dediğiniz gibi işlerin seyri hızlıca değişecek. Herkesin hikayesi çok farklı ve bu çok heyecan/gerilim dolu bir durum gerçekten

Rüyamda evde yatarken doğum yapmıştım farkında olamadan, kucağıma alıp eşime birini çağır diyordum bebişte avazı çıktığı kadar ağlıyordu İki gündür kasılmalar sıklaşınca doğcak mıyım diye korkmaya başladım

Uyku arası yine kasılma vs hissettiyseniz rüyaya yansımış olabilir. Umarım o kadar olmasa da çok kolay geçer doğumunuz

Canım görsen bileklerim bile morardı resmen dayak yemiş gibiyim dün suyu patlatacağız dediler şimdi tekrar fitile geri döndüler 2 gündür fitil diye diye dilimde tüy bitti yavrumu sağlıklı kucağıma alıp şu hastaneden çıkayım başka bir şey istemiyorum son 48 saat ite toplasan 8 saat uyuyamadım duş alamadım berbat bir haldeyim arkadaşım gelsin de beni biraz toparlasın inşallah erkekler bu durumda çok yetersizmiş

Hafif sancın da vardı gündüz sanki dimi, yanlış mı hatırladım.
Hadi inşallah hayırlı haberlerini ver bize
Evet bel ağrım vardı gece eve geldik sancılarım çıktı ama doğum sancısı değil dedi ebe bulundulum yerde açılman 3 dedi merkeze kendi hastaneme gittim ya ordaki ebe 2 ya var ya yok dedi o gelen de nişan değil muane sonrası olabilşr dedi ebenin seni bilgilendirmesi lazımdk dedi ama bn bişey dememişti burda kalmanın bi anlamı yok dedi eve git sabaha gel hatta sıklaşınca gel dedi bu sabah kalktım aynı dünki gibi ağrım var o yüzden gitmedim yine geri gönderirler diye

Bnmde kaç gündür regl ağrısı var ama dün ebe bu doğum sancısı değil olsa yerimde duramazsın demişti

Evet canım devam ederse acile git, ama içini de ferah tutmaya çalış, vesvese gelince gönder gitsin. 11ine randevu buldun ama 15i doğum tarihin verildi sanırım, öyle anladım. Sen yine de 11inde git derim, nolur nolmaz. Merak etme iyidir bebişin

Yok cnm dün gece eve döndük doğum sancıları değil zaten bnde anlamıştım ama nişan gelmesi dediğimde nişan değil dedi muane sonrası olan normla bişey dedi bn bilmiyordum sizinde aklınızda bulunsun bn ilçede yaşıyorum iç çamaşırım çok ıslanıncaa hön burdaki acile gittim orda muane edildi 3 cm açıklık dedi doğrusu pek iyi bi yer değil bana yeterince bilgi vermedi eve geldikten sonra duş aldım sancım geçti sonra tekrar başladı bnde saat tutmaya başladım tuvalete gidince kanama gördüm meğer o muaneden dolayıymıl merkezde kendi gittiğim hastane anlattı detaylı bu sabah gel dedi ama bn gitmedim çünkü dünküyle aynıyıö

Anladım canım. Evet sakin sakin evde beklemek daha iyi olabilir. Sonuçta suyun da gelmedi. Sancıların sıklaşınca geçersin. Vaktinde, sağlıkla gelsin bebişko

Bir de ben de ilçede yaşıyorum. Bu tip yerlerin acilinde gerçekten hiç kimse bi şey bilmiyor. Doktor anlamında söylüyorum. Çok ilginç yani. O konuda da ayrı Allah yardımcın olsun diyorum

Muayeneyi cumartesi olmamış mıydın sonradan gelirmi ki bende hiç olmadı farklı bir akıntı kanama vesaire Edos63

Herkes rüyalarda doğurmaya başlamış

Aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…