Canım benim ya kıyamam sanaAlmanya değil canım Abu Dhabi bugün Dubai’den arkadaşım desteğe gelecek biraz daha rahatladım mental olarak onunla olacağım için ama hala fiziksel olarak çok yorgunum ve hala müdahale edilmedi
Nasılsın canım bebiş geldi miKızlar nişanım heldi galiba pembe kahverengi akıntı yoldayım kendi hasteneme gidiyorum
Geçmiş olsun bende çok uyusunca sağa dönüyorumÇok fena hem de... Zaten yattığım yerde dönmek işkenceydi, nefesim yetmiyordu. Bir de dün gece başıma ilk defa saçma sapan bir şey geldi. Hep sola yattığım için artık popom uyuşmuştu. Hadi dedim biraz da sağa yatayım. İyi geldi herhalde ki uyuyakalmışım sağıma yatık vaziyette. Sonra birden çok afedersiniz istifra ederek uyandım. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Hani uyanırsın da sonradan istifra edersin, bu tamam. Ama doğrudan istifra ederek uyanmak çok kötüydü. Muhtemelen bebek sıkıştı ve kendini kurtarmak için benim mideyi harcadı. Safi acı su çıkardım. Karnım acıya acıya tuvalete koştum, bir posta da orada çıkardım. Bir daha asla sağa yatamam herhalde...
Aa yorumlardan Almanya gibi aklımda kalmış nedense. Herneyse umarım kısa sürede rahatlarsınızAlmanya değil canım Abu Dhabi bugün Dubai’den arkadaşım desteğe gelecek biraz daha rahatladım mental olarak onunla olacağım için ama hala fiziksel olarak çok yorgunum ve hala müdahale edilmedi
Maşallah, ne tatlı bir tecrübe olmuşİlk doğumumda benimle birebir ilgilenen ebeye benim hediyem şu olmuştu, kızıma ebemin ismini verdim. Yani göbek ismi olarak. Ebe tam göbek bağını kesecekti, ben de durdurdum göbek ismi koymayacak mıyız dedim, ebem de ne istersiniz dedi, ben de isminiz nedir, bana çok yardımcı oldunuz sizin isminizi koymak istiyorum dedim. Doktorum bir yandan benimle uğraşıyor yandan yandan bana baktı.biraz doktoruma ayıp yapmış oldum belki ama doğumumda bütün gece ebem benimle o kadar güzel ilgilenmişti ki, hayran kalmıştım o merhametine ilgisine. Allah ondan razı olsun, dualarımda hala anarım kendisini. Ebem de dediğimin üzerine çok şaşırdı, güldü etti filan. Bence güzel bir hatıra ve jest oldu diye düşünüyorum. bu arada sevdiğim isimlerden biri çıktı Allahtan ebemin ismi, diyorum kendi kendime ya hoşlanmadığım bir isim olsaydı ne yapacaktık ebeme de demiştim hatta iyi ki ebe olmuşsunuz diye, o da bana siz de iyi ki anne oldunuz dedi ben mest
İlk bebiş nişandan sonra epey beklemiş, kaç haftalıktı nişan geldiğinde?Nişan diye birşey var. Doğum kanalı tıkacı oluyor sanırım. Doğumun yaklaştığını o belli ediyor. İlk çocuğumda 26 mayısta geldi. 7 haziranda doğdu. Öncesinde sancı vs de olmadı. Şimdiki çocuğumda 23 mayısta geldi. 25 mayısta doğdu. 24 mayısta kontrole gittim sancım yoktu akşamına sancım başladıNe kadar açıklayıcı oldu bilemedim ama belki fikir verir sizede
Uyku arası yine kasılma vs hissettiyseniz rüyaya yansımış olabilir. Umarım o kadar olmasa da çok kolay geçer doğumunuzRüyamda evde yatarken doğum yapmıştım farkında olamadan, kucağıma alıp eşime birini çağır diyordum bebişte avazı çıktığı kadar ağlıyorduİki gündür kasılmalar sıklaşınca doğcak mıyım diye korkmaya başladım
Olabilir, umarımm çok iyiydi çünkü sıfır acıUyku arası yine kasılma vs hissettiyseniz rüyaya yansımış olabilir. Umarım o kadar olmasa da çok kolay geçer doğumunuz
Canım görsen bileklerim bile morardı resmen dayak yemiş gibiyim dün suyu patlatacağız dediler şimdi tekrar fitile geri döndüler 2 gündür fitil diye diye dilimde tüy bittiCanım benim ya kıyamam sana
Benimde damar yolu açınca şişip ödem topluyor damar patlıyor ve acıdan kemiklerim sızlıyor geçen hafta yatırdıklarında zor bela çıkartırdım ilaç veya serum vermiyorsunuz ihtiyaç olunca açın dedim onlarda hazır kalsın acil durumda onunla ugrasmayalim diye çıkarmak istemiyordu
Arkadaşların dediği gibi burda olsa şimdi suni sancı fitil gibi şeyler yapıp doğumu hızlandırmıştılar yada sezeryana alınmıştın orda farklıymış demek
Rabbjm yardımcın olsun inşallah bu sabah sancıların ağrıların seni yormadan bı avazda kavuş kuzuna tez vakitte de evinize çıkın
Evet bel ağrım vardı gece eve geldik sancılarım çıktı ama doğum sancısı değil dedi ebe bulundulum yerde açılman 3 dedi merkeze kendi hastaneme gittim ya ordaki ebe 2 ya var ya yok dedi o gelen de nişan değil muane sonrası olabilşr dedi ebenin seni bilgilendirmesi lazımdk dedi ama bn bişey dememişti burda kalmanın bi anlamı yok dedi eve git sabaha gel hatta sıklaşınca gel dedi bu sabah kalktım aynı dünki gibi ağrım var o yüzden gitmedim yine geri gönderirler diyeHafif sancın da vardı gündüz sanki dimi, yanlış mı hatırladım.
Hadi inşallah hayırlı haberlerini ver bize
Bnmde kaç gündür regl ağrısı var ama dün ebe bu doğum sancısı değil olsa yerimde duramazsın demiştiBende 37+2 oldum. İki gecedir belimden vuran regl agrısıyla uyanıyorum, bu gece biraz daha fazlaydı. Pozisyonumu değiştirmediğim sürece ağrı geçmiyor ve kesin bu sefer geldi diyorumnst de de çok az sancı çıkınca her an gelecekmiş gibime geliyor. Ama kalkıp lavaboya geçince ağrı gidiyor. Gün içinde de karın sertleşmesi çok yaşıyorum zaten. Nasıl bir hikaye beni bekliyor çok merak ediyorum doğrusu .
Evet canım devam ederse acile git, ama içini de ferah tutmaya çalış, vesvese gelince gönder gitsin. 11ine randevu buldun ama 15i doğum tarihin verildi sanırım, öyle anladım. Sen yine de 11inde git derim, nolur nolmaz. Merak etme iyidir bebişinGöründüm canım ama bebeğin kalp atışlarına o kadar odaklandım normal çıksın diye, baskıyı söylemek aklıma bile gelmedi ultrason ve nstde de bişey çıkmadı yine kalp atışları yüksekti ama diğer nstlere göre iyiydi bı hafta sonra gel dedi tam bayram gününe denk geliyo hafta dolumu yarın gideyim dedim randevular 11ine kadar dolu özel hastaneler de 30.haftadan sonra kabul etmiyor burda baştan takipli olmadığım için hakkında bilgimiz yok olumsuz birşey olursa sorumluluk alamayiz diyorlarkendilerince onlarda haklı
Uyuyunca geçti sancılar yorgunluk veya yalancı sancı olabilir diye yordum bugünde devam ederse mecbur acile gidecem direnmeyecem artık
Yok cnm dün gece eve döndük doğum sancıları değil zaten bnde anlamıştım ama nişan gelmesi dediğimde nişan değil dedi muane sonrası olan normla bişey dedi bn bilmiyordum sizinde aklınızda bulunsun bn ilçede yaşıyorum iç çamaşırım çok ıslanıncaa hön burdaki acile gittim orda muane edildi 3 cm açıklık dedi doğrusu pek iyi bi yer değil bana yeterince bilgi vermedi eve geldikten sonra duş aldım sancım geçti sonra tekrar başladı bnde saat tutmaya başladım tuvalete gidince kanama gördüm meğer o muaneden dolayıymıl merkezde kendi gittiğim hastane anlattı detaylı bu sabah gel dedi ama bn gitmedim çünkü dünküyle aynıyıöNasılsın canım bebiş geldi mi
Baştan beri sen ne belirti yaşadıysan ertesi günü bende de oldu bakalım bugün idrar köpürmesi de oldu ve suyu çok içen biri olduğum halde oldu susuzluk yada böbrekle bı sıkıntım da yok yarında nişan gelirse demekki yaşadığımız şeyler doğum belirtisiymiş onu da öğrenmiş oluruz
Anladım canım. Evet sakin sakin evde beklemek daha iyi olabilir. Sonuçta suyun da gelmedi. Sancıların sıklaşınca geçersin. Vaktinde, sağlıkla gelsin bebişkoEvet bel ağrım vardı gece eve geldik sancılarım çıktı ama doğum sancısı değil dedi ebe bulundulum yerde açılman 3 dedi merkeze kendi hastaneme gittim ya ordaki ebe 2 ya var ya yok dedi o gelen de nişan değil muane sonrası olabilşr dedi ebenin seni bilgilendirmesi lazımdk dedi ama bn bişey dememişti burda kalmanın bi anlamı yok dedi eve git sabaha gel hatta sıklaşınca gel dedi bu sabah kalktım aynı dünki gibi ağrım var o yüzden gitmedim yine geri gönderirler diye
Herkes rüyalarda doğurmaya başlamışRüyamda evde yatarken doğum yapmıştım farkında olamadan, kucağıma alıp eşime birini çağır diyordum bebişte avazı çıktığı kadar ağlıyorduİki gündür kasılmalar sıklaşınca doğcak mıyım diye korkmaya başladım
Aynen öyleAnladım canım. Evet sakin sakin evde beklemek daha iyi olabilir. Sonuçta suyun da gelmedi. Sancıların sıklaşınca geçersin. Vaktinde, sağlıkla gelsin bebişko
Bir de ben de ilçede yaşıyorum. Bu tip yerlerin acilinde gerçekten hiç kimse bi şey bilmiyor. Doktor anlamında söylüyorum. Çok ilginç yani. O konuda da ayrı Allah yardımcın olsun diyorum
Evet muaneden sonra çok fazla akıntım oldu ama kanama değil dünkünde oldu sadeceMuayeneyi cumartesi olmamış mıydın sonradan gelirmi ki bende hiç olmadı farklı bir akıntı kanama vesaireEdos63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?