Maalesef erkerler stres yapmaktan bizimle ilgilenemiyor istese bile bı kadin kadar olamıyorCanım görsen bileklerim bile morardı resmen dayak yemiş gibiyim dün suyu patlatacağız dediler şimdi tekrar fitile geri döndüler 2 gündür fitil diye diye dilimde tüy bittiyavrumu sağlıklı kucağıma alıp şu hastaneden çıkayım başka bir şey istemiyorum son 48 saat ite toplasan 8 saat uyuyamadım duş alamadım berbat bir haldeyim arkadaşım gelsin de beni biraz toparlasın inşallah erkekler bu durumda çok yetersizmiş
Hareketleri aktif bebiş yönünden korkum yok ama kanala girmesi sakıncalı zorunlu sezeryan olmam gerektiği için biraz pimpiriklendimEvet canım devam ederse acile git, ama içini de ferah tutmaya çalış, vesvese gelince gönder gitsin. 11ine randevu buldun ama 15i doğum tarihin verildi sanırım, öyle anladım. Sen yine de 11inde git derim, nolur nolmaz. Merak etme iyidir bebişin
İlçelerde baştan salma oluyor maalesef 4 yıl bende yaşadım küçük bı ilçede hastalıktan yıkılıp ambulansla gittiğimizde bile bı iğneyle yolluyordularYok cnm dün gece eve döndük doğum sancıları değil zaten bnde anlamıştım ama nişan gelmesi dediğimde nişan değil dedi muane sonrası olan normla bişey dedi bn bilmiyordum sizinde aklınızda bulunsun bn ilçede yaşıyorum iç çamaşırım çok ıslanıncaa hön burdaki acile gittim orda muane edildi 3 cm açıklık dedi doğrusu pek iyi bi yer değil bana yeterince bilgi vermedi eve geldikten sonra duş aldım sancım geçti sonra tekrar başladı bnde saat tutmaya başladım tuvalete gidince kanama gördüm meğer o muaneden dolayıymıl merkezde kendi gittiğim hastane anlattı detaylı bu sabah gel dedi ama bn gitmedim çünkü dünküyle aynıyıö
Bnmde kaç gündür regl ağrısı var ama dün ebe bu doğum sancısı değil olsa yerimde duramazsın demişti
Yaa demek öyle. O zaman baya baya evet doğum şimdi başladı diyene kadar bişeyden şüphelenmeye gerek yokBnmde kaç gündür regl ağrısı var ama dün ebe bu doğum sancısı değil olsa yerimde duramazsın demişti
Evet duş alıp dinlenince geçiyor şimdilik o yüzden doğum olmaz diye düşünüyorum hemen zaten ebe ilk doğum oldupu için biraz uzun sürecek dediİlçelerde baştan salma oluyor maalesef 4 yıl bende yaşadım küçük bı ilçede hastalıktan yıkılıp ambulansla gittiğimizde bile bı iğneyle yolluyordular
Sen sancılarını takip et sıklaşınca git hemen merkeze birde saçlarını islatmadan ılık duş al gecerse yalancı sancıdır artarsa doğum belirtisidir Rabbim kolaylık versin inşallah
Bide ilk doğum oldupu için ha diyince olmaz dedi keşke bu kadr kolay olsaydı dedi sancılarYaa demek öyle. O zaman baya baya evet doğum şimdi başladı diyene kadar bişeyden şüphelenmeye gerek yok
Bende sürekli böyle doğum rüyaları görüyorum ama benim sancım oluyorOlabilir, umarımm çok iyiydi çünkü sıfır acı
Yaa arkadaşımızın dediği gibi belkide uyurken kasılma ya da normal uyku pozisyonundan ağrımız oluyorsa onu hissediyor olabilirizBende sürekli böyle doğum rüyaları görüyorum ama benim sancım oluyoruyandığımda da ağrıyor gibi oluyor etkisi devam ediyor sanırım
Allah kolaylık versin inşallah pozitif süreçlerimiz olsunEvet duş alıp dinlenince geçiyor şimdilik o yüzden doğum olmaz diye düşünüyorum hemen zaten ebe ilk doğum oldupu için biraz uzun sürecek dedi
Kayınvalideler öyle canım kilolu olsun istiyorlar. Benimde 37. Haftada 3 kg doğdu oğlum. Beslensek bile haftasına göre uyumlu bence. Üzme kendini.Böylesi yok ama benim kayınvalidemde kilosuna aşırı takık sürekli 3 kiloyu görsün diyip duruyo çok şükür bebeğimin bı sıkıntısı yok haftasıyla uyumlu önemli olan sağlıklı olması diyoruz sürekli doktorumuz da minyon bı bebek oldugunu söyledi ki 37.haftada 2.700 kilosu şu an az da değil cok şükür kayimvalideme yeterli gelmiyo bı turlu daha iyi beslenmem gerektiğini ima edip duruyo surekli kaale almıyorum ama yoruyo her seferinde cevap vermek
Ayy sağ olun, çok tuhaf bir şeydi ama tekrarı olmadı çok şükürGeçmiş olsun bende çok uyusunca sağa dönüyorumsırt üzeri zaten imkansız uyumak hemen sanci giriyor sağ tarafta da bebek var kafası altını iyice destekleyip dönüyorum ama dediğiniz gibi sol tarafta yatmak lazım çok kalmadı zaten.Cok geçmiş olsun.
Herkes rüyalarda doğurmaya başlamış
1 kg doğan bir çocuk gördüm geçen gün. 3,5 yaşında şimdi. Maşallah o kadar sağlıklı görünüyordu kiKayınvalideler öyle canım kilolu olsun istiyorlar. Benimde 37. Haftada 3 kg doğdu oğlum. Beslensek bile haftasına göre uyumlu bence. Üzme kendini.
Yarın canım benim doğum 12.30 inşallahDoğuran oldu mu kızlar? Nasıl gidiyor?
Bende durumlar aynı canım haftaya çağırdı doktor, sen nasılsın bebeğin nasıl?Doğuran oldu mu kızlar? Nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?