• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Canım görsen bileklerim bile morardı resmen dayak yemiş gibiyim dün suyu patlatacağız dediler şimdi tekrar fitile geri döndüler 2 gündür fitil diye diye dilimde tüy bitti 🤦🏻‍♀️ yavrumu sağlıklı kucağıma alıp şu hastaneden çıkayım başka bir şey istemiyorum son 48 saat ite toplasan 8 saat uyuyamadım duş alamadım berbat bir haldeyim arkadaşım gelsin de beni biraz toparlasın inşallah erkekler bu durumda çok yetersizmiş
Maalesef erkerler stres yapmaktan bizimle ilgilenemiyor istese bile bı kadin kadar olamıyor 🤷🏻‍♀️
Biraz ısrar etsen eğer serum takılı degilse çıkarın duş alayım toparlanayim de zaten morarmış şişmiş olan damar yolundan hayır gelmez ki serum takınca gitmez yenisini açarlar bari o acıyı hafifletsin saçlarını toplar duş alır rahatlarsın vücut geriliyor bu durumda rahatlamaya ihtiyacın var
Rabbim yardımcın olsun dualarimdasin inşallah sürecin biran once hızlanır 🤲🏻🤲🏻

Muayeneden çıktım. Nst de biraz sancı çıktı ama doktor doğumu başlatacak seviyede değil dedi. Bebek hissettiğim gibi aşağı kanala giriş yapmış. Alttan muayene etti. Rahim kısalması çok düşmüş ama açılmada artış yok. Bebek 1 haftadır hiç kilo almamış belki 20-30 gr filan var yok. Eve geri döndüm. Her şey aynı şekilde devam ederse haftaya Salı gel dedi. Ama bayramda da buradayız izne çıkmıyorum ne zaman gelirse gelsin sorun değil dedi. Rahatladım.

Evet canım devam ederse acile git, ama içini de ferah tutmaya çalış, vesvese gelince gönder gitsin. 11ine randevu buldun ama 15i doğum tarihin verildi sanırım, öyle anladım. Sen yine de 11inde git derim, nolur nolmaz. Merak etme iyidir bebişin 🤍
Hareketleri aktif bebiş yönünden korkum yok ama kanala girmesi sakıncalı zorunlu sezeryan olmam gerektiği için biraz pimpiriklendim 😅
16sinda doğum olacak dediğin gibi 11inde gidecem ve aralarda da bakıyorum belki randevusunu iptal eden olur alırım araya
İnşallah hepimiz için hayırlı kolay doğumlar olsun 🤲🏻🤲🏻🌸

Yok cnm dün gece eve döndük doğum sancıları değil zaten bnde anlamıştım ama nişan gelmesi dediğimde nişan değil dedi muane sonrası olan normla bişey dedi bn bilmiyordum sizinde aklınızda bulunsun bn ilçede yaşıyorum iç çamaşırım çok ıslanıncaa hön burdaki acile gittim orda muane edildi 3 cm açıklık dedi doğrusu pek iyi bi yer değil bana yeterince bilgi vermedi eve geldikten sonra duş aldım sancım geçti sonra tekrar başladı bnde saat tutmaya başladım tuvalete gidince kanama gördüm meğer o muaneden dolayıymıl merkezde kendi gittiğim hastane anlattı detaylı bu sabah gel dedi ama bn gitmedim çünkü dünküyle aynıyıö
İlçelerde baştan salma oluyor maalesef 4 yıl bende yaşadım küçük bı ilçede hastalıktan yıkılıp ambulansla gittiğimizde bile bı iğneyle yolluyordular 🤷🏻‍♀️
Sen sancılarını takip et sıklaşınca git hemen merkeze birde saçlarını islatmadan ılık duş al gecerse yalancı sancıdır artarsa doğum belirtisidir Rabbim kolaylık versin inşallah 🌸

İlçelerde baştan salma oluyor maalesef 4 yıl bende yaşadım küçük bı ilçede hastalıktan yıkılıp ambulansla gittiğimizde bile bı iğneyle yolluyordular 🤷🏻‍♀️
Sen sancılarını takip et sıklaşınca git hemen merkeze birde saçlarını islatmadan ılık duş al gecerse yalancı sancıdır artarsa doğum belirtisidir Rabbim kolaylık versin inşallah 🌸
Evet duş alıp dinlenince geçiyor şimdilik o yüzden doğum olmaz diye düşünüyorum hemen zaten ebe ilk doğum oldupu için biraz uzun sürecek dedi

Bende sürekli böyle doğum rüyaları görüyorum ama benim sancım oluyor 😂 uyandığımda da ağrıyor gibi oluyor etkisi devam ediyor sanırım 😁
Yaa arkadaşımızın dediği gibi belkide uyurken kasılma ya da normal uyku pozisyonundan ağrımız oluyorsa onu hissediyor olabiliriz😅

Evet duş alıp dinlenince geçiyor şimdilik o yüzden doğum olmaz diye düşünüyorum hemen zaten ebe ilk doğum oldupu için biraz uzun sürecek dedi
Allah kolaylık versin inşallah pozitif süreçlerimiz olsun

Kızlar ya şimdi bazılarımız halen hamileyiz bazılarımız lohusa kusmalarım için bana dua eder misiniz ya kullandığım ilacı yazdırırken bi sorun oldu almadık o yüzden aşırı korkuyorum şuan kusmaktan bu saat olmuş kahvaltı yapmadım henüz sırf o yüzden 🥲🥲

Böylesi yok ama benim kayınvalidemde kilosuna aşırı takık sürekli 3 kiloyu görsün diyip duruyo çok şükür bebeğimin bı sıkıntısı yok haftasıyla uyumlu önemli olan sağlıklı olması diyoruz sürekli doktorumuz da minyon bı bebek oldugunu söyledi ki 37.haftada 2.700 kilosu şu an az da değil cok şükür kayimvalideme yeterli gelmiyo bı turlu daha iyi beslenmem gerektiğini ima edip duruyo surekli kaale almıyorum ama yoruyo her seferinde cevap vermek 🙄
Kayınvalideler öyle canım kilolu olsun istiyorlar. Benimde 37. Haftada 3 kg doğdu oğlum. Beslensek bile haftasına göre uyumlu bence. Üzme kendini.

Geçmiş olsun bende çok uyusunca sağa dönüyorum:( sırt üzeri zaten imkansız uyumak hemen sanci giriyor sağ tarafta da bebek var kafası altını iyice destekleyip dönüyorum ama dediğiniz gibi sol tarafta yatmak lazım çok kalmadı zaten.Cok geçmiş olsun.
Ayy sağ olun, çok tuhaf bir şeydi ama tekrarı olmadı çok şükür 🙏🏻 Sola yata yata yamulduk değil mi? 😔 Benim popom zaten çürüdü, memem ayrı acıyor 😔 Sabahları suratımın sol tarafı kıpkırmızı ve yastık izi oluyor ödemden 😔 Gerçekten ne çektik be 😭

Herkes rüyalarda doğurmaya başlamış 😍
😅 Hep aynı süreçleri yaşıyoruz ya 😄 Ben de dün gece rüyamda doğurmuştum. Emzirmeye çalışıyordum. Yavrum emiyor, aç, hemen saldırıyordu. Fakat göğsümden sütten önce kan geliyordu. Allah'ım çocuk o kanı da emdi mi diye bir dertlendim, sabaha kadar dön dolaş aynı rüya 😭

Kayınvalideler öyle canım kilolu olsun istiyorlar. Benimde 37. Haftada 3 kg doğdu oğlum. Beslensek bile haftasına göre uyumlu bence. Üzme kendini.
1 kg doğan bir çocuk gördüm geçen gün. 3,5 yaşında şimdi. Maşallah o kadar sağlıklı görünüyordu ki 😍 Kiloya hiç takılmamak lazım. Doğan bir şekilde büyüyor Allah'ın izniyle ☺️ 🧿

Herkes doğum rüyaları görmüş, ben de uyuyabilsem görürüm kesin. Dün o kadar çok bugün doğum olabilir diye kendimi şartlandırmıştım ki, özellikle eşim sayesinde, sağ olsun beni motive etti etti, ben de bayağı içten içe moda girdim. Bebek zaten aşağı baskı yapıyor, açılmam kesin fazlalaştı, kesin doktor yatışımı yapar, hızlandırmak için de jel mel müdahale eder diye düşün düşün heyecandan dün gece hiç uyumadım, belki yarım saat - 1 saat. 😂 Ama bu hafta da elimiz boş döndük 😂 neyse hayırlısı böyleymiş. 31 haftalarda erken doğum riski varken şimdi Maşaallah 39u zorluyoruz 😍 Allah’a ne kadar şükretsek az. Annemler şehirdışında, bayram dönüşü gelecekler inşaallah. Kayınvalidemle yakınız zaten, bizde kalıyordu son günler. Ama o da bu hafta bir şey olmayınca evine dönecek akşam, bayramdan sonra gelirim dedi. Kurban telaşı da var herkeste. Bizim de buzluktan bir bölümünü boşalttık. Kasapla anlaştık paketleyip gönderecek, et filan uğraşmayacağım, temiz temiz yerleştireceğim inşaallah. Allah hepinizin kurbanlarını da kabul etsin. 🤲 Kurban meselesi olmasaydı, ben de çok önceden börek çörek köfte bakliyat buzlukta biriktirmiştim, ama buzluğa yer açalım diye hepsini teker teker yedik, çok az kaldı 😂😂 böyle de garip bir durum oldu. Neyse artık doğumdan sonra günü gününe yemek yapıp yiyeceğiz, yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Back
X