2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben hala doğuramadım doktorum yarın için kesin demişti dün tekrar muayene etti kilosu normale dönmüş bayramdan sonraya kalabilir ama yine de nolur nolmaz aç gel duruma göre bakıcaz dedi of beklemek çok sıktı artık

Yok doğuran evde egzersiz yapıyorum artan sancı yok aynı regl ağrısı gibi bel ağrısı var bide karnım çok sertleşiyor akıntım da ful devam

Yok doğuran evde egzersiz yapıyorum artan sancı yok aynı regl ağrısı gibi bel ağrısı var bide karnım çok sertleşiyor akıntım da ful devam
Ay bende sürekli doğurcam ben modunda geziyorum etrafa da öyle diyorum ama olan bi şey yok dün doktorum bayrama gelecek herhalde seninki dedi kasılmam oldukça bi acaba mı diyorum ama sonrası yok.
neyse yarına gezme planı yaptım bir gün daha dursa son bi jest iyi olur. Kardeşim geldi bayadır görüşmüyoruz. Gitmek istediğimde bir yer vardı, izin verirse inş yarın gitcem

Bende durumlar aynı canım haftaya çağırdı doktor, sen nasılsın bebeğin nasıl?
Haklında hayırlısı olsun canım. Her gün biraz daha iyiye gidiyorum çok şükür. Bebişin de testleri oluyoe devamlı işte. Topuk kanı yok sarılık bilmemne. Yani biraz yoğun geçiyor. Çok şükür bugünlere geldik. Sana da güzel haberler diliyorum yarın için canım.

Ayyy hadi hayırlısı olsun canım. Ben de aç gidemedim sezeryan valla. Apar topar oldu çünkü. Yarın haberlerini bekliyoruz

Kurban öncesi buzluk boşaltmak adettendir Biz bu sene bağış yoluna başvurduk, bakalım seneye minik adamımla nasıl bir kurban olacak

Arkadaşlar hastane çantası için bir arkadaşımız anne ve bebek için iki liste paylaşmıştı. Kimdi hatırlayamadım ama tekrar sağ olsun Onun dışında başka bir listesi olan var mı?

Arkadaşlar hastane çantası için bir arkadaşımız anne ve bebek için iki liste paylaşmıştı. Kimdi hatırlayamadım ama tekrar sağ olsun Onun dışında başka bir listesi olan var mı?
Cok liste paylasildi, hangisi bilmiyorum. Tekrar benim hastanenin listesini paylasiyorum.

Eklentiler

• IMG_5588.webp
    38 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5587.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 58
Doktorum az önce aradı bni yarın gel bi suyuna bakalım dedi bayram öncesi kontrol iyi olır salıya kadr yokuz dedi çünkü bakalım yarın nasıl geçiçek

Bugun kontrole gittim. Günü kesinlestiririz diyordum ama bayram sonrasi kontrole kaldi. Haftaya sali 38+2’de duruma gore gun koyacagiz. Ben 12 si olur diye düşünüyorum bastan beri hep 38+4 dedik, ama bakalim neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…