- 21 Kasım 2022
- 453
- 584
- 33
Benimde yarın 07:30 inşallahDoğuran oldu mu kızlar? Nasıl gidiyor?
Ay bende sürekli doğurcam ben modunda geziyorum etrafa da öyle diyorum ama olan bi şey yokYok doğuran evde egzersiz yapıyorum artan sancı yok aynı regl ağrısı gibi bel ağrısı var bide karnım çok sertleşiyor akıntım da ful devam
Aaa hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kolay doğumlar diliyorum.Yarın canım benim doğum 12.30 inşallah
Ayy hadi maşallah. Kolay doğumlar diliyorum canım.Benimde yarın 07:30 inşallah
Haklında hayırlısı olsun canım. Her gün biraz daha iyiye gidiyorum çok şükür. Bebişin de testleri oluyoe devamlı işte. Topuk kanı yok sarılık bilmemne. Yani biraz yoğun geçiyor. Çok şükür bugünlere geldik. Sana da güzel haberler diliyorum yarın için canım.Bende durumlar aynı canım haftaya çağırdı doktor, sen nasılsın bebeğin nasıl?
Ayyy hadi hayırlısı olsun canım. Ben de aç gidemedim sezeryan valla. Apar topar oldu çünkü. Yarın haberlerini bekliyoruzBen hala doğuramadımdoktorum yarın için kesin demişti dün tekrar muayene etti kilosu normale dönmüş bayramdan sonraya kalabilir ama yine de nolur nolmaz aç gel duruma göre bakıcaz dedi of beklemek çok sıktı artık
Kurban öncesi buzluk boşaltmak adettendirHerkes doğum rüyaları görmüş, ben de uyuyabilsem görürüm kesin. Dün o kadar çok bugün doğum olabilir diye kendimi şartlandırmıştım ki, özellikle eşim sayesinde, sağ olsun beni motive etti etti, ben de bayağı içten içe moda girdim. Bebek zaten aşağı baskı yapıyor, açılmam kesin fazlalaştı, kesin doktor yatışımı yapar, hızlandırmak için de jel mel müdahale eder diye düşün düşün heyecandan dün gece hiç uyumadım, belki yarım saat - 1 saat.Ama bu hafta da elimiz boş döndük neyse hayırlısı böyleymiş. 31 haftalarda erken doğum riski varken şimdi Maşaallah 39u zorluyoruz Allah’a ne kadar şükretsek az. Annemler şehirdışında, bayram dönüşü gelecekler inşaallah. Kayınvalidemle yakınız zaten, bizde kalıyordu son günler. Ama o da bu hafta bir şey olmayınca evine dönecek akşam, bayramdan sonra gelirim dedi. Kurban telaşı da var herkeste. Bizim de buzluktan bir bölümünü boşalttık. Kasapla anlaştık paketleyip gönderecek, et filan uğraşmayacağım, temiz temiz yerleştireceğim inşaallah. Allah hepinizin kurbanlarını da kabul etsin. Kurban meselesi olmasaydı, ben de çok önceden börek çörek köfte bakliyat buzlukta biriktirmiştim, ama buzluğa yer açalım diye hepsini teker teker yedik, çok az kaldı böyle de garip bir durum oldu. Neyse artık doğumdan sonra günü gününe yemek yapıp yiyeceğiz, yapacak bir şey yok.
Kurbanın manası paylaşmak aslında, öyle bağışla daha güzel oluyor. Allah kabul etsin herkesinkini.Kurban öncesi buzluk boşaltmak adettendirBiz bu sene bağış yoluna başvurduk, bakalım seneye minik adamımla nasıl bir kurban olacak
Cok liste paylasildi, hangisi bilmiyorum. Tekrar benim hastanenin listesini paylasiyorum.Arkadaşlar hastane çantası için bir arkadaşımız anne ve bebek için iki liste paylaşmıştı. Kimdi hatırlayamadım ama tekrar sağ olsunOnun dışında başka bir listesi olan var mı?
Ben ss almıştım, sizin listenizmişCok liste paylasildi, hangisi bilmiyorum. Tekrar benim hastanenin listesini paylasiyorum.
Yani bilmiyorum ki çok değişik duygular yaşıyorumAaa hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kolay doğumlar diliyorum.heyecan durumların nasıl canım?
Allah razı olsun canımAyy hadi maşallah. Kolay doğumlar diliyorum canım.
Geçenlerde konuşulmuştu, gerek yok diye fikir bildirmişti çoğu kişiArkadaşlar hastaneye emzirme yastığı götürmek iyi olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?