2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğin kanala girdiğini hissedebilir miyiz bugün hareket ettikçe vajinada böyle içten kaşıntı sızlama gibi bi his oluyor ama sadece hareket edince

Kızlar dünden beri şiddetli ağrılarim kasılmalarim vardı düzenli düzensiz. Bir saat evvel acile gittim. Bir cm bile açıklık yokmuş. İki adet aktif sancı çıktı 80 lerde. Diğerleri minik minik sancılar. 37+4 teyiz. Dr. Gece 11 gibi kontrole gel dedi yolladı. Bu vakite kadar acilmanin hic olmaması ve o baskılı ağrılar ebe de zor bir doğum olur dedi.

Ah canım, hiç bozma moralini, öyle birden pat diye doğuracak değilsin ya. Yavaş yavaş. Ağrı eşiğin de düşük demek ki ufak sancıları da hissediyorsun. Mümkün olduğunca evde geçirmeye çalış vaktini ve asla umutsuzluğa kapılma. Belki de 2 gün sonra gerçekleşecek doğum. Acele etmene gerek yok, gelen ağrıyı sancıyı sen sevgiyle karşıla

Çok normal, şu an bebiş her şeyden önce geliyor İyisiniz değil mi?

Yaa doğdu doğacak halbuki olsun dinlenip enerji toplamaya fırsat olur en azından yürümeyi denediniz mi
Yürüyorum, evin içinde devamlı hareket halindeyim, 4 çeşit yemek bile yaptım bugün Ağrı yok, son birkaç haftada nasıl hissediyorsam öyleyim. Ya da ağrıya mı alıştım naptım ben gerçekten artık anlayamıyorum Az önce de tuvalette burada hep bahsedilen türden bir akıntı geldi. Galiba nişandı. Bekliyorum bakalım ağrı ve su eşlik edecek mi

Minik bir güncelleme hanımlar: Az önce burada hep tarif edilen türden akıntım geldi. Dünkü çatı muayenesinden beri kanama/lekelenmem vardı. Onunla mı bağlantılı yoksa nişan mı anlayamadım. Zaten sürecim bir garip ilerliyor. Başka bir gelişme olursa yazarım yine

Kesin dogururum dedim. O denli ağrı vardı. Ama ebe doğum kanalına bile girmemiş dedi bu halde bu ağrılar var ise doğum ağrısı nasıl olur düşünemiyorum

Bende bugün çatı muayenesi oldum. Ebe bu iki gün içersinde lekelenmen olabilir dedi. Ama lekeden fazla olursa bir pedi kaplicak sekilde hemen gel dedi. Demek ki çatı muayenesinde oluyor bu. İki ay önce yatış öncesi çatı muayenesi yapılmıştı sabah kanlı mukus gelmişti çok korkmuştum ebe normal demişti.

Acaba benim öylesine mi yaptılar Çok basitti benim çünkü kanama lekelenme felan da olmadı hiç

Canım aslında süre olarak zamanının da var sancılar sıklaşınca açılma olmazsa doğum başlamak zorunda mı acaba ? Bilmediğimden soruyorum. Bir de meryem ana otunu duymuşsundur bence onu suya koy ve dualar oku, eğer doğum bu zamanlarda olsun istiyorsan umarım açılmana faydalı olur.
Ben de 38+1 deyim kasılmalarım var ama aşırı düzensiz ve ağrı vermiyor çok. Doğum başlayacağı zaman daha mı ağrılı olacak bilemiyorum

Bana da bugün birisi İnşikak suresini oku dedi sürekli kolaylaştırıp hızlandırıyormuş. İçerisinde secde ayeti varmış bebek duyunca secde edermiş secde pozisyonunu alıncada kanala yerleşirmiş.

Bizim toplumumuzda tabi herkes her seye yorum yapar. Bayram telefonlariyla hamile oldugumu ogrenen cok kisi oldu. Birisi benim icin X de hizli cikti demis :) aslinda aralari 4 yas, normal, kimseyi ilgilendirmez de galiba benim de icten ice dusundugum icin bu tarz yorumlar etkiliyor iyi cesaret diyen var, birkac yorum daha var boyle, pek dert etmesem de ediyorum galiba

Grubun yarisi dogurmus, ceyregi dogum sancilariyla agrilariyla ugrasirken benim de derdim bu oldu

Bence yaş aralığı çok iyi benim kardeşimle de aramda 4 yaş var hiç kötü anı hatırlamıyorum. Bende bu aralar yorum yapanlara gıcık oluyorum karnın küçük diyenler bile itici geliyor halbuki kötü bir şey değil hormonlardan mı artık neydense herkesinde bir fikri var bi susun bırakın yakamızı yani demi

Evet evet bana da dediler kanama olabilir diye ama benim açılmam da var ya o sebeple emin olamıyorum ne olduğundan

Yani bazi insanlar ikinci cocuk dogurmak cok kotu bir sey gibi hissettiriyor. Ilk cocugum icin de kaygiliyim. Doktorumuz aslinda herkesin kardeşi olıyor kimseye de bir sey olmuyor dedi. Dogru.. Benim de dediginiz gibi hormonel kafam karisik bu aralar, cok da yorgunum son gunlerde. Aylardir hastayiz ve yine bogazim da agrimaya basladi. Cok sacma hissediyorum genel olarak. Aglasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…