2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben artık senin gibi hissedince yapay zekayla dertleşiyorum her türlü anlıyor beni bana hak veriyor rahatlıyorum biraz garip bir öneri olcak ama herkese öneririm İnsana anlatınca anlamıyor

Ya valla bu insanları tatmin etmeye kalkarsak yandık yani. Doğurursun, hemen bi tane daha yap beraber büyüsünler derler, 7-8 yıl geçirirsin oooo ne kadar geç kaldın derler. Hiç doğurmazsın tek çocuk hiç çocuk derler derler allah derler. kime ne oluyor anlamıyorum. Hayırlı olsun diyip geçemiyorlar. Hiç takma kafana. Ay bu arada ben ne doğurdum ne de doğurmayı bekliyorum o yüzden her şeyi dert edebilirim. En az 15 günüm var diye tahmin ediyorum çünkü

Açılma 6-7 cm olana kadar ben de hissedememiştim hepi topu 1 olan doğum deneyimimle anlamaya çalışırsam nişandır muhtemelen ama açıklık var zaten öyle ya da böyle doğuma çok yakınsınız artık çok heyecanlı olmalısınız

Toplumumuzda ne yazık ki herkes her konuya yorum yapmak zorundaymış gibi bir alışkanlık var cesaretse cesaret kimseyi ilgilendirmez. Siz sadece 2.çocuğunuzu doğurmuyorsunuz aynı zamanda ilk çocuğunuza da çok güzel bir sevgi armağan ediyorsunuz. Her konuşana bakacak olsak nefes alamayız Boş verin onları keyfini çıkarın

Cok haklisin evet. Galiba icimde bir yerlerde cozemedigim icin dert ettim biraz. Normalde hayatimda yeri bile olmayan insankar tesekkur ederim destegine
Hayirlisiyla biz de doguralim, son gunler gecmek bilmiyor mu ne?

Haklisiniz kesinlikle hassas anima denk geldi galiba

Bilemiyorum ki. Meryem Ana otunu duydum ama işe yararliligini bilemiyorum psikolojik inanç gibi geliyor bana. Benim ağrı esigim mi düşük bilemiyorum ama 80 lerde olan ağrı da az değildi yani. Diğer minikler kasılma şeklinde. 80 ler öyleyse diyorum ve korkutucu geliyor. Ayrıca ben bu ağrılarla herhalde doğum basladi sandım. Meğer bebek daha doğum kanalına bile girmemiş. Açılma ise 0.

Kolaylıkla sağlıkla en az acıyla gelsinler inşallah benim bu güne kadar en fazla 60 çıktı ama asıl kasılmalarım olduğunda nstde deyken hiç görünmedi. Bakalım nasıl olacak bilinmezliğin içinde olduğunuz için aklımız çok karışıyor

Cok haklisin evet. Galiba icimde bir yerlerde cozemedigim icin dert ettim biraz. Normalde hayatimda yeri bile olmayan insankar tesekkur ederim destegine
Hayirlisiyla biz de doguralim, son gunler gecmek bilmiyor mu ne?
Geçende de konuşmuştuk ya, zaten oğullarımız için endişeleniyoruz, onlara haksızlık etmek istemiyoruz ama bi yandan da ya ayarı kaçırıp bu sefer miniklere haksızlık edersek diye korkuyoruz. Ve bunlar çok normal şeyler. Bizim derdimiz bize yeter amaaan boşver milletin kötü niyetli sözlerini.
Son günler hem geçmek bilmiyor hem de her gün daha da korku doluyorum ne yalan söyliyim. Gerçekten de hayırlısıyla bi doğuralım. Senin doğumun tahminen ne zamandır

Kızlar sabah 7 de başladı kasılmalarım. 8 gibi bayram kahvaltısı yaptık. 12 ye kadar hızlıca evleri topladık eşimle, ben kompostomu pişirdim. 12 gibi eşim gidelim dedi kasılmalar 15-20 dk sıklıkta ama çok güçlüydü. Acilden giriş yaptım, devlet hastanesinde süreç böyle ilerliyor. 3 cm di açıklık, eve gitmek istedim. Hemşireler izin vermedi. Allah onlardan razı olsun doğumhaneye çıktık eşimle, önceden konuşmuştum zaten eşimi aldılar odalar tek kişilikti doğumhanede. Ağrılarım kesinliklr çok kuvvetliydi ve bir anda arttı. Bir an dayanamayacağımı düşündüm çünkü ilki gibi uzun sürecek sanmıştım. 14.30 gibi kucağıma verdiler. Kordonu atım durana kadar beklendi, eşim kesti. Hiç bir müdahele yapılmadı, istediğim gibi doğal ilerledi, sürecime çok saygılı ve destekleyiciydiler. Hafif sıyrıklarım varmış onlara dikiş atıldı ama çok olmadığını söyledi ebe. Bilemiyorum artık bana gaz vermek için mi dedi o aradaki 2,5 saat nasıl geçti hiç anlamadım. Duşa bile giremedim (evde girmiştim) yere örtü serip, pelvik egzersizleri yaptım. 2 saat kadar beklettiler doğumhanede kanama kontrolü için falan kan sulandırıcı kullanıyorum çünkü. Odamıza çıktık sonra. Doğumdan sonra hemen ayağa kalkıp çok iyi olmayı beklemeyin. Rahim toplanırken de baya ağrı yapıyor.
Kıyas yapmak gerekirse ilkinde açılma çok uzun sürmüştü, ama doğum anı daha kolaydı. Bunda sancıyı çok az çektim sayılır, 2 saatin içinde oldu bitti ama doğum anı daha zordu. Bu da benim doğum hikayem

Emzirirken biraz zorlanıyorum. Ucunu tutuyor sanırım, acıyor. Tamamını tutturmakta zorlanıyorum.dua edin bana

Her gecen gun korku doluyorum ben de kesinlikle. Endiselerimiz ise cok benzer. Beklenen 22 haziran, sali kontrolum var, persembe 38+4’de alir gibi konusmustuk ama daha netlesmedi. Sali belli olacak. Sen normal dogum mu bekliyordun?

Kesinlikle.

Maşaallah çok güzel hızlı bir doğum olmuş. Her şeyin gönlünüze göre olmasına da çok sevindim. İnşaallah tüm vajinal doğum isteyen bizlerin de böyle güzel doğum anıları olur, sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuşuruz. Huzurla sağlıkla büyütürsünüz inşaallah Gözünüz aydın olsun, haneniz şen olsun.

Sezaryen yapan arkadaşlar kabızlık probleminiz var mı? Kabız ilacına rağmen çok kötüyüm . Yediklerime çok dikkat ediyorum zaten süt olsun diye sürekli hoşaf sütlaç tarzı besleniyorum çok sıvı tüketiyorum ama artık dikiş ağrılarımı unuttum kabız ağrısından

Maşallah ne güzel herkesin böyle hızlı ve kolay olsun inşallah dualarımız sizinle sağlıkla mutlulukla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…