- 4 Mayıs 2023
- 1.181
- 1.090
- 63
- 34
Bebek iyi çok şükür ama ben berbat haldeyim, gün geçtikçe iyiye gitmem gerekirken kötüye gidiyorum yaaa vajina ödem toplamış felaket bir acı anlatamam yani yürümekte bile zorlanıyorum sezeryan sonrası yürüyüş böyle zor olmamıştı, çok acı çekiyorum umarım buda geçer bir an önce, ama bu bebisler dünyaya bedellerÇok normal, şu an bebiş her şeyden önce geliyorİyisiniz değil mi?
Oyyy kıyamam ya ben kabızdan hamilelikde çok çektim ama sezeryandan sonra bgn 3. Gün olmadım şükür sıcak su iç sabahları baya kaynara yakın olsun bana kabız dönemlerinde tek faydası olan sıcak su içmek oldu aç karnına amaSezaryen yapan arkadaşlar kabızlık probleminiz var mı? Kabız ilacına rağmen çok kötüyüm . Yediklerime çok dikkat ediyorum zaten süt olsun diye sürekli hoşaf sütlaç tarzı besleniyorum çok sıvı tüketiyorum ama artık dikiş ağrılarımı unuttum kabız ağrısından
Oh çok şükür, haydi gözün aydınKızlar sabah 7 de başladı kasılmalarım. 8 gibi bayram kahvaltısı yaptık. 12 ye kadar hızlıca evleri topladık eşimle, ben kompostomu pişirdim. 12 gibi eşim gidelim dedi kasılmalar 15-20 dk sıklıkta ama çok güçlüydü. Acilden giriş yaptım, devlet hastanesinde süreç böyle ilerliyor. 3 cm di açıklık, eve gitmek istedim. Hemşireler izin vermedi. Allah onlardan razı olsundoğumhaneye çıktık eşimle, önceden konuşmuştum zaten eşimi aldılar odalar tek kişilikti doğumhanede. Ağrılarım kesinliklr çok kuvvetliydi ve bir anda arttı. Bir an dayanamayacağımı düşündüm çünkü ilki gibi uzun sürecek sanmıştım. 14.30 gibi kucağıma verdiler. Kordonu atım durana kadar beklendi, eşim kesti. Hiç bir müdahele yapılmadı, istediğim gibi doğal ilerledi, sürecime çok saygılı ve destekleyiciydiler. Hafif sıyrıklarım varmış onlara dikiş atıldı ama çok olmadığını söyledi ebe. Bilemiyorum artık bana gaz vermek için mi dedi o aradaki 2,5 saat nasıl geçti hiç anlamadım. Duşa bile giremedim (evde girmiştim) yere örtü serip, pelvik egzersizleri yaptım. 2 saat kadar beklettiler doğumhanede kanama kontrolü için falan kan sulandırıcı kullanıyorum çünkü. Odamıza çıktık sonra. Doğumdan sonra hemen ayağa kalkıp çok iyi olmayı beklemeyin. Rahim toplanırken de baya ağrı yapıyor.
Kıyas yapmak gerekirse ilkinde açılma çok uzun sürmüştü, ama doğum anı daha kolaydı. Bunda sancıyı çok az çektim sayılır, 2 saatin içinde oldu bitti ama doğum anı daha zordu. Bu da benim doğum hikayem
Emzirirken biraz zorlanıyorum. Ucunu tutuyor sanırım, acıyor. Tamamını tutturmakta zorlanıyorum.dua edin bana
Yaaa kıyamam annesi artık sığmıyor yerine birazcık can yakiyor olabilir dünyaya gelince sende onun topuklarindan ısırŞuan bebek öyle hareketli ki hareket ettikçe vurduğu yerler ağrıyor düşmana vurur gibi vuruyor yaUyutmuyorda sinirleniyorum birazcık
Eğer keyfi karar verirde gelmek isterse ısırırım gelmekte istemiyorYaaa kıyamam annesi artık sığmıyor yerine birazcık can yakiyor olabilir dünyaya gelince sende onun topuklarindan ısır
Ben birkaç gündür ishaldim, şu anda da sancılarım var sanırım 5 dk da bir oluyor ama dayanılmayacak gibi değil şimdilik ben de ne yapsam bilemedim hastaneye gidip geri dönmek istemiyorum dayanabileceğim kadar dayansam da geç mi olur?Kızlar doğum belirtisi olarak ishal diye duymuştum, yaşayan var mı öyle bir durum? İshalden ne kadar zaman sonra bebeğiniz olmuştu? Şu an feci ishalim. Belki de bu gece uyuyamamamın sebebi bu huzursuzluktu. Şimdi rahatça uyur muyum acaba? Ama içimde de doğum ihtimalinin heyecanı var. Bilgilendirecek olan varsa çok sevinirim.
Hastane yakın mı? 5 dkda bir olursa gidilmesi öneriliyor hep. Doğumda dayanılmayacak kadar ağrı diye bir şey ben yaşamadım. Sadece son 5 dk ıkınma esnasında zorluk yaşamıştım o da zaten çok hızlı geçti bitti doğdu bebek. Herkesin ağrıları karşılayış şekli farklı oluyor.Ben birkaç gündür ishaldim, şu anda da sancılarım var sanırım 5 dk da bir oluyor ama dayanılmayacak gibi değil şimdilik ben de ne yapsam bilemedim hastaneye gidip geri dönmek istemiyorum dayanabileceğim kadar dayansam da geç mi olur?
Ben ilk doğumumda yasamistim. Dogum belirtilerim basladi ve ishaldim sezaryene kadar. 4-5 gun surdu ama benim bebegim normal dogmaya calismadi. Sadece kanama, nisan vb oldu. Kisiden kisiye degisir heraldeKızlar doğum belirtisi olarak ishal diye duymuştum, yaşayan var mı öyle bir durum? İshalden ne kadar zaman sonra bebeğiniz olmuştu? Şu an feci ishalim. Belki de bu gece uyuyamamamın sebebi bu huzursuzluktu. Şimdi rahatça uyur muyum acaba? Ama içimde de doğum ihtimalinin heyecanı var. Bilgilendirecek olan varsa çok sevinirim.
Onun bir çaresi var mıdır ki yaAll is well de bacım bu ödem olayı berbat biseymis millet gün geçtikçe iyiye gider benim gün geçtikçe kötüye gidiyor açıdan zor yürüyirum yaaa, Allah'ım şikayet etmek gibi değilde acılarımız bitse en azından
Oyy kıyamamŞuan bebek öyle hareketli ki hareket ettikçe vurduğu yerler ağrıyor düşmana vurur gibi vuruyor yaUyutmuyorda sinirleniyorum birazcık
Ben 37de kontrole gittim saatte bir kontrol etmeye çalış hareket hissetmezsen bişeler yiyip soluna uzan takip et dedi gece gündüz ben olayım olmayayım fark etmez doğumhaneye gidip ebelere söyle nst ultrason bakıp bana haber verirler 10 dakikada hastanede olurum dediGünaydın kızlar herkese iyi bayramlarben bugün 37 +3 oldum 2 gündür bebek hareketleri baya azaldı ya ne kadar hareket etmesi lazım arada ediyor ama gernesme esmene tarzında tatlı yasak şekerden dolayı normalde sodalı ayranda çok hareketbediyor ama dün 2 kez içtim hafif kipirdadi sonra durdu hemen sizce tedirgin olmalı mıyım bayramda girdi araya günde kaç kez hareket etmeli bilen var mi
Bej zaten çok aşırı su içen bir insanım hele doğumdan beri süt olsun diye 5 litreye yakın şu içiyorum hareket et diyor doktor hastanede sürekli adimladim evde canım felaket yanmasına rağmen adimliyorum öyle hemen de oturmuyorum 15 20 dk adimlayip dinleniyorum falan ama o sezeryandan sonra bazı kişilerde görülen bişey dedi doktorumOnun bir çaresi var mıdır ki yayeterli su içiyor musunuz o da etkiliyor olabilir
İnşallah hayırlısıyla çok rahat bi doğum geçireceksibiz merak etmeyinMaşallah sizeSular seller gibi geçmiş. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?