2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok normal, şu an bebiş her şeyden önce geliyor İyisiniz değil mi?
Bebek iyi çok şükür ama ben berbat haldeyim, gün geçtikçe iyiye gitmem gerekirken kötüye gidiyorum yaaa vajina ödem toplamış felaket bir acı anlatamam yani yürümekte bile zorlanıyorum sezeryan sonrası yürüyüş böyle zor olmamıştı, çok acı çekiyorum umarım buda geçer bir an önce, ama bu bebisler dünyaya bedeller

Şuan bebek öyle hareketli ki hareket ettikçe vurduğu yerler ağrıyor düşmana vurur gibi vuruyor ya Uyutmuyorda sinirleniyorum birazcık

Bu gece asla uyuyamıyorum dön sağıma dön soluma. Uyduğum 3-4 dk içinde de kabuslar görüp duruyorum. Yok doktora gitmişim 7 cm açıklık demiş ama yine de eve geri göndermiş, yok arabada bebeği doğuruyorum filan yüz tane böyle kabus. Kendime uygun bir yatış şekli bulamadım. Bebek aşağıya çok baskı yapıyor. Sanırım bugün gündüz yorulmuştum, onun etkisi.

Oyyy kıyamam ya ben kabızdan hamilelikde çok çektim ama sezeryandan sonra bgn 3. Gün olmadım şükür sıcak su iç sabahları baya kaynara yakın olsun bana kabız dönemlerinde tek faydası olan sıcak su içmek oldu aç karnına ama

Oh çok şükür, haydi gözün aydın

Şuan bebek öyle hareketli ki hareket ettikçe vurduğu yerler ağrıyor düşmana vurur gibi vuruyor ya Uyutmuyorda sinirleniyorum birazcık
Yaaa kıyamam annesi artık sığmıyor yerine birazcık can yakiyor olabilir dünyaya gelince sende onun topuklarindan ısır

sezeryandan sonra kan sulandırıcı iğne verilen hastalar gördüm. Benim doktorum vermedi. Sizlere sezeryan sonrası kan sulandırıcı iğne verildi mi ?

Kızlar doğum belirtisi olarak ishal diye duymuştum, yaşayan var mı öyle bir durum? İshalden ne kadar zaman sonra bebeğiniz olmuştu? Şu an feci ishalim. Belki de bu gece uyuyamamamın sebebi bu huzursuzluktu. Şimdi rahatça uyur muyum acaba? Ama içimde de doğum ihtimalinin heyecanı var. Bilgilendirecek olan varsa çok sevinirim.

Ben birkaç gündür ishaldim, şu anda da sancılarım var sanırım 5 dk da bir oluyor ama dayanılmayacak gibi değil şimdilik ben de ne yapsam bilemedim hastaneye gidip geri dönmek istemiyorum dayanabileceğim kadar dayansam da geç mi olur?

Hastane yakın mı? 5 dkda bir olursa gidilmesi öneriliyor hep. Doğumda dayanılmayacak kadar ağrı diye bir şey ben yaşamadım. Sadece son 5 dk ıkınma esnasında zorluk yaşamıştım o da zaten çok hızlı geçti bitti doğdu bebek. Herkesin ağrıları karşılayış şekli farklı oluyor.

Uyuyamayanlardan biride benim daha doğrusu uyutulmayanlardan biri
Dün geceden beri sıpa ayağını mideme koymuş sanki taş yutmuşum döndüm dolaştım yok midem bulanıyor ve ağrıyor bebişte inadına poposunu dikleştirip sağa sola savuruyor ne kadar acıyor ama
Bı yandan basurum şişmiş acıyor bı yandan hafif renkli bı akıntı var kontrol edince vajinadan degil ama çamaşırın ön kısmında minik leke oluyor değiştirince biraz arayla tekrar oluyor. Birde öküz kocam tam bebek durdu biraz uyuyayım dedim 10 dk dalmadan uyandırdı beni sizi seviyorum bana bu kadar yaramaz bı çocuk verdiğin için teşekkür ederim diye gelde sinirden çıldırma meğer karnımı izliyormuş ben uyuyordum ama eşeğin sipasi babasına şov yapıyormuş bi fırça çektim tüm gecenin acısını adamcağızdan çıkardım şimdi döndü yattı bende dayak yemiş gibi gözlerle ve mideme taş oturmuş hissiyle dolanıp duruyorum

Ben ilk doğumumda yasamistim. Dogum belirtilerim basladi ve ishaldim sezaryene kadar. 4-5 gun surdu ama benim bebegim normal dogmaya calismadi. Sadece kanama, nisan vb oldu. Kisiden kisiye degisir heralde

Günaydın kızlar herkese iyi bayramlar ben bugün 37 +3 oldum 2 gündür bebek hareketleri baya azaldı ya ne kadar hareket etmesi lazım arada ediyor ama gernesme esmene tarzında tatlı yasak şekerden dolayı normalde sodalı ayranda çok hareketbediyor ama dün 2 kez içtim hafif kipirdadi sonra durdu hemen sizce tedirgin olmalı mıyım bayramda girdi araya günde kaç kez hareket etmeli bilen var mi

Onun bir çaresi var mıdır ki ya yeterli su içiyor musunuz o da etkiliyor olabilir

Oyy kıyamam sakin kalmaya çalış annesi onun da azıcık bir yeri kaldı karnında rahat hareket edemiyor hem doğumuna da çok az kaldı

Ben 37de kontrole gittim saatte bir kontrol etmeye çalış hareket hissetmezsen bişeler yiyip soluna uzan takip et dedi gece gündüz ben olayım olmayayım fark etmez doğumhaneye gidip ebelere söyle nst ultrason bakıp bana haber verirler 10 dakikada hastanede olurum dedi
Benimki çok hareket ediyor ama bebeğim zayıf belki seninki kiloluysa yeri daralmıştır
Hastane yakın mı çok endişelenirsen bir kontrole gidersin en azından

Onun bir çaresi var mıdır ki ya yeterli su içiyor musunuz o da etkiliyor olabilir
Bej zaten çok aşırı su içen bir insanım hele doğumdan beri süt olsun diye 5 litreye yakın şu içiyorum hareket et diyor doktor hastanede sürekli adimladim evde canım felaket yanmasına rağmen adimliyorum öyle hemen de oturmuyorum 15 20 dk adimlayip dinleniyorum falan ama o sezeryandan sonra bazı kişilerde görülen bişey dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…