2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, çok sevindim güzel geçmesine, Maşaallah. Gözünüz aydın olsun. Aslında hem mübarek günler, hem tenhalık açısından çok avantajlı, ben de bayramda doğum yapmak isterdim, ama annem bayramdan sonra geleceği için bir tarafım da bayramdan sonra olsun istiyor. Eşim de bakar bana hastanede aslında, sağ olsun yapamayacak bir insan değil, ne olacak sanki, zaten az çok biliyoruz bir şeyler, idare ederdik. En hayırlı vakitte gelsinler.

Ya evet, değil mi? Suyun içindeki bebek nasıl oksijensiz kalsın ki?! Normalde gülüp geçeceğim bir şey böyle kritik zamanlarda canımı sıkmaya yetti. Acaba doğru mu söylüyor diye içime kurt düştü gece gece... Çok sağ olun, rahatladım biraz

Bugün de ağrım yok denecek kadar az. Evdeyim. Sizin tecrübenizi sık sık hatırlıyorum, o sebeple evde olmak daha iyi diye düşünüyorum. Nişan gibi bir şeyler geldi iki sefer ama su ve ağrı olmayınca ben evde normal hayatıma devam etmeye karar verdim. Ne olacaksa olsun, yaşayıp görürüz kafasındayım artık. Ankara çok büyük değil, üstelik bayramda bomboş. Ani bir durum olursa 15 dk içinde doğumhanede olurum herhalde

Sizin sezaryendi sanırım, vajinada ödemin sebebi neymiş peki?

Benim bir tanıdığımda yeni doğum yaptı ve şöyle bir şey dedi bana. 40 haftadan iki üç hafta önce nst de baya sancısı çıkmış ama kendisi hiç bir şey hissetmiyormuş. Doktor demiş gel doğumunu yapalım o da kabul etmemiş daha vaktim var sancıyı ben hissedene kadar doğurmam demiş. 40. Haftada saat 3 de gerçekten de sancıları başlamış 5 de doğurmuş. Bence o zamana kadar o hissedilmeyen sancılar vücudunu çok güzel doğuma hazırlamış.

İshal ve büyük abdeste çıkma sıklığında artış çok sık görülürmüş. Beni de bu konuda uyaran arkadaşlarım oldu, bir nevi belirti olabilir diye. Fakat yediğiniz içtiğiniz de ishal yapmış olabilir, onun huzursuzluğudur belki gece yaşadığınız. Bugün biraz ağırdan alın, yatın hep.

5 dkda bir ağrıyorsa doktorla bir görüşün isterseniz. Ben de o sıklaşmayı bekliyorum şu an. Gerçi benim ağrılar durdu gibi bir şey...

Kızlar bu doğum öncesi ya da şuan yaşayanlarda vardır belki adet sancısına benzer ağrı hissedenler nasıl bir ağrı o benimde çok hafif var ama gidip gelen bir şey değil sürekli aynı yani çok rahatsız eden bir şey de değil aynı hizada halka çizer gibi belimde de var ama dediğim gibi rahatsız etmiyor sizin de öyle miydi ?

Hastane tipi mi pompa nasıl peki, bana hiç pompa söylemediler ama ben emin olmak istiyorum sütüm geliyor mu diye

Hay Allah ya vajinada ödem sık görülen bir şey miymiş peki? Nasıl düzelirmiş? Çok üzüldüm, geçmiş olsun
Bilmiyorum ki isyan etmek de istemiyorum ama terslikler beni buluyor. Neydeki kızım cok iyi , canımız o kadar çok yanıyor ki burdaki tüm doğum yapmışlar eminim böyle düşünüyordur, bebislerimize baktığımız an herşey siliniyor resmen sabah ağladım ödeme krem sürerken canım o kadar yandı ki ama kalkıp kızı emzirdim ona bakarken herşey gitti acı maci resmen unutuluyor mucize ötesi bi durum yaaa

Normalde kabızlığa yakın gün aşırı çıkıyorum tuvalete, dün sanki zehirlenmiş gibi feci bir ishal olunca şaşırdım, ve ailede başka kimsede de olmadı. İnternette doğum belirtisi olarak yazıyordu ama sanırım yanında başka belirtilerin de olması lazım, tek başına ishal yeterli değilmiş sanırım. Teşekkür ederim, evet bugün hep dinlensem çok iyi olacak.

Cok gecmis olsun. Belki yedikleriniz de dokunmustur malum bayram

Sizin sezaryendi sanırım, vajinada ödemin sebebi neymiş peki?
Hiç bir fikrim yok ben hastane de iki gece kaldım ilk iki gün zorlanmadım taburcu olacağım gün dikişlerin altından vajinanın dudaklarına doğru kesi acısı gibi acı hissetmeye başladım sezeryan dikisidir dedim aynaya baktım hiç alakası yok tam taburcu olurken doktora sordum muayene etti ciddi ödem toplamış çok acı yapar dedi hemen kompres yapmak için sıvılar verdirtti hastaneden, iki tane jel yazdı bi de antibiyotik yazdı eve geldik dün fena acımaya başladı bgn daha berbat yaaa yukarı doğru çıktı ödem sis o kadar çok şiş ki, bazı kişilerde sezeryandan sonra olur demişti doktor bol su içen bir insanım 5 lt ye yakın su tüketiyorum, hareketli bir yapım var yatamam çok, yatmıyorum, sürekli adimlamaya çalışıyorum evde hastane de zaten durmadım yerimde beni buldu yaaa canım o kadar yanıyor ki sabah ağladım resmen krem surerken

Allah Allah çok zor bir durum olmuş. Bir an evvel kremler etki eder iyileşir inşaallah.

Hadi gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Şimdi anneme sordum. O da beni doğurmadan önce çok sık tuvalete çıkmış. Siz birazcık yatın, kendinizi dinleyin bakalım nasıl ilerleyecek

İnsa
Allah Allah çok zor bir durum olmuş. Bir an evvel kremler etki eder iyileşir inşaallah.
İnşallah yaaa sabah bi isyan moduna girdim beni buldu yine diye sonra dedim ki işte keske olmasa ama olabiliyor kimi kabız oluyor acı çekiyor, kimi ödem, kimi meme ucu yarası, biseyler yaşanıyor ama geçecek elhamdülillah. Bebislerimize bakınca herşeyi unutuyoruz mucizevi bişey yaaa

Evet, rahatsız etmiyor çok fazla. Hani regl olmadan önce hafif hafif kendini hissettiren bir ağrı vardır ya, tam olarak öyle. Benim öyleydi yani 3-4 cm açılana kadar. Tabii devamı gelmedi. Beklemedeyim.

Evet, rahatsız etmiyor çok fazla. Hani regl olmadan önce hafif hafif kendini hissettiren bir ağrı vardır ya, tam olarak öyle. Benim öyleydi yani 3-4 cm açılana kadar. Tabii devamı gelmedi. Beklemedeyim.
Bakalım benim nasıl olcak artıcak mı kalıcak mı öyle

Bişey soracam doğum yapmış anneler, gerçi fırsat bulup giremiyoruz çok ama hastaneden taburcu olup çıkarken doktor bebeğin göbek bağı düşene kadar yıkamayın dedi. Ama yıkasak daha iyi olur gibi geliyor bana hava sıcak, doktor yıkamayın dediği için karar veremiyorum, sizler ne yaptınız beklediniz mi yıkadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…