Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, çok sevindim güzel geçmesine, Maşaallah. Gözünüz aydın olsun. Aslında hem mübarek günler, hem tenhalık açısından çok avantajlı, ben de bayramda doğum yapmak isterdim, ama annem bayramdan sonra geleceği için bir tarafım da bayramdan sonra olsun istiyor. Eşim de bakar bana hastanede aslında, sağ olsun yapamayacak bir insan değil, ne olacak sanki, zaten az çok biliyoruz bir şeyler, idare ederdik. En hayırlı vakitte gelsinler.Kızlar ben doğum yaptım. Bayramdan sonraya kalalım diyorduk kalmadı erkenci kuşumuz 38+2 de geldidetayları ayrıca anlatırım inşallah ama bayramda olması da korkulacak birşey değilmiş gece oldu ve herkes benimle ilgilendi. Buna şükür
Ya evet, değil mi? Suyun içindeki bebek nasıl oksijensiz kalsın ki?! Normalde gülüp geçeceğim bir şey böyle kritik zamanlarda canımı sıkmaya yetti. Acaba doğru mu söylüyor diye içime kurt düştü gece gece... Çok sağ olun, rahatladım birazBenim sabah 7den sonra 6-7 cm civarı demişlerdi 10da doğum yaptım. Ama suyum geldiğinde sıfır açılmayla gittim
Bebek zaten suyun içinde oksijensiz kalması gibi bir durumdan endişe etmeyin ayıp etmiş teyzeniz
Bir de erken gitmeyin derim ben. Doğumum çok çok kolaydı ama hastanedeki müdahalelerden bitap düşmüştüm ki o süreç hala rüyalarıma giriyor. Mümkün olan son ana kadar evde dursanız daha iyi sankiçünkü hastanede de açılma bekleyeceksiniz sonuçta en azından ev daha rahat bir ortam
Sizin sezaryendi sanırım, vajinada ödemin sebebi neymiş peki?Bebek iyi çok şükür ama ben berbat haldeyim, gün geçtikçe iyiye gitmem gerekirken kötüye gidiyorum yaaa vajina ödem toplamış felaket bir acı anlatamam yani yürümekte bile zorlanıyorum sezeryan sonrası yürüyüş böyle zor olmamıştı, çok acı çekiyorum umarım buda geçer bir an önce, ama bu bebisler dünyaya bedeller
İshal ve büyük abdeste çıkma sıklığında artış çok sık görülürmüş. Beni de bu konuda uyaran arkadaşlarım oldu, bir nevi belirti olabilir diye. Fakat yediğiniz içtiğiniz de ishal yapmış olabilir, onun huzursuzluğudur belki gece yaşadığınız. Bugün biraz ağırdan alın, yatın hep.Kızlar doğum belirtisi olarak ishal diye duymuştum, yaşayan var mı öyle bir durum? İshalden ne kadar zaman sonra bebeğiniz olmuştu? Şu an feci ishalim. Belki de bu gece uyuyamamamın sebebi bu huzursuzluktu. Şimdi rahatça uyur muyum acaba? Ama içimde de doğum ihtimalinin heyecanı var. Bilgilendirecek olan varsa çok sevinirim.
5 dkda bir ağrıyorsa doktorla bir görüşün isterseniz. Ben de o sıklaşmayı bekliyorum şu an. Gerçi benim ağrılar durdu gibi bir şey...Ben birkaç gündür ishaldim, şu anda da sancılarım var sanırım 5 dk da bir oluyor ama dayanılmayacak gibi değil şimdilik ben de ne yapsam bilemedim hastaneye gidip geri dönmek istemiyorum dayanabileceğim kadar dayansam da geç mi olur?
Hastane tipi mi pompa nasıl peki, bana hiç pompa söylemediler ama ben emin olmak istiyorum sütüm geliyor mu diyeŞu an bende tam olarak aynı durumdayım bugün 3.günümüz sarılık için kontrolümüz var göğüs acılarına dayanamayıp acile gittik dün doktor pompa önerdi bugün pompayla sütüm geldi çok sevindim sevinçten ağladım resmen annelik
Bilmiyorum ki isyan etmek de istemiyorum ama terslikler beni buluyor. Neydeki kızım cok iyi , canımız o kadar çok yanıyor ki burdaki tüm doğum yapmışlar eminim böyle düşünüyordur, bebislerimize baktığımız an herşey siliniyor resmen sabah ağladım ödeme krem sürerken canım o kadar yandı ki ama kalkıp kızı emzirdim ona bakarken herşey gitti acı maci resmen unutuluyor mucize ötesi bi durum yaaaHay Allah ya vajinada ödem sık görülen bir şey miymiş peki? Nasıl düzelirmiş? Çok üzüldüm, geçmiş olsun
Normalde kabızlığa yakın gün aşırı çıkıyorum tuvalete, dün sanki zehirlenmiş gibi feci bir ishal olunca şaşırdım, ve ailede başka kimsede de olmadı. İnternette doğum belirtisi olarak yazıyordu ama sanırım yanında başka belirtilerin de olması lazım, tek başına ishal yeterli değilmiş sanırım. Teşekkür ederim, evet bugün hep dinlensem çok iyi olacak.İshal ve büyük abdeste çıkma sıklığında artış çok sık görülürmüş. Beni de bu konuda uyaran arkadaşlarım oldu, bir nevi belirti olabilir diye. Fakat yediğiniz içtiğiniz de ishal yapmış olabilir, onun huzursuzluğudur belki gece yaşadığınız. Bugün biraz ağırdan alın, yatın hep.
Cok gecmis olsun. Belki yedikleriniz de dokunmustur malum bayramAnladım o zaman ishal aslında tek başına bir doğum belirtisi değil. Midem gece tamamen boşaldıktan sonra rahat bir uyku uyuyabildim çok şükür. Bütün gece neydi öyle ya, hem yatamıyorum sağıma soluma dön dön dön, hem kabus görüyorum. Eziyetli bir geceydi. Midem boşalınca huzura erdim resmen.
Hiç bir fikrim yok ben hastane de iki gece kaldım ilk iki gün zorlanmadım taburcu olacağım gün dikişlerin altından vajinanın dudaklarına doğru kesi acısı gibi acı hissetmeye başladım sezeryan dikisidir dedim aynaya baktım hiç alakası yok tam taburcu olurken doktora sordum muayene etti ciddi ödem toplamış çok acı yapar dedi hemen kompres yapmak için sıvılar verdirtti hastaneden, iki tane jel yazdı bi de antibiyotik yazdı eve geldik dün fena acımaya başladı bgn daha berbat yaaa yukarı doğru çıktı ödem sis o kadar çok şiş ki, bazı kişilerde sezeryandan sonra olur demişti doktor bol su içen bir insanım 5 lt ye yakın su tüketiyorum, hareketli bir yapım var yatamam çok, yatmıyorum, sürekli adimlamaya çalışıyorum evde hastane de zaten durmadım yerimde beni buldu yaaaSizin sezaryendi sanırım, vajinada ödemin sebebi neymiş peki?
Teşekkür ederim. Yok ailede kimsede olmadı tek bende. Şimdi kahvaltı yaptım bakalım devam edecek mi…Cok gecmis olsun. Belki yedikleriniz de dokunmustur malum bayram
Allah Allah çok zor bir durum olmuş. Bir an evvel kremler etki eder iyileşir inşaallah.Hiç bir fikrim yok ben hastane de iki gece kaldım ilk iki gün zorlanmadım taburcu olacağım gün dikişlerin altından vajinanın dudaklarına doğru kesi acısı gibi acı hissetmeye başladım sezeryan dikisidir dedim aynaya baktım hiç alakası yok tam taburcu olurken doktora sordum muayene etti ciddi ödem toplamış çok acı yapar dedi hemen kompres yapmak için sıvılar verdirtti hastaneden, iki tane jel yazdı bi de antibiyotik yazdı eve geldik dün fena acımaya başladı bgn daha berbat yaaa yukarı doğru çıktı ödem sis o kadar çok şiş ki, bazı kişilerde sezeryandan sonra olur demişti doktor bol su içen bir insanım 5 lt ye yakın su tüketiyorum, hareketli bir yapım var yatamam çok, yatmıyorum, sürekli adimlamaya çalışıyorum evde hastane de zaten durmadım yerimde beni buldu yaaacanım o kadar yanıyor ki sabah ağladım resmen krem surerken
Hadi gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben doğum yaptım. Bayramdan sonraya kalalım diyorduk kalmadı erkenci kuşumuz 38+2 de geldidetayları ayrıca anlatırım inşallah ama bayramda olması da korkulacak birşey değilmiş gece oldu ve herkes benimle ilgilendi. Buna şükür
Şimdi anneme sordum. O da beni doğurmadan önce çok sık tuvalete çıkmış. Siz birazcık yatın, kendinizi dinleyin bakalım nasıl ilerleyecekNormalde kabızlığa yakın gün aşırı çıkıyorum tuvalete, dün sanki zehirlenmiş gibi feci bir ishal olunca şaşırdım, ve ailede başka kimsede de olmadı. İnternette doğum belirtisi olarak yazıyordu ama sanırım yanında başka belirtilerin de olması lazım, tek başına ishal yeterli değilmiş sanırım. Teşekkür ederim, evet bugün hep dinlensem çok iyi olacak.
İnşallah yaaa sabah bi isyan moduna girdim beni buldu yine diyeAllah Allah çok zor bir durum olmuş. Bir an evvel kremler etki eder iyileşir inşaallah.
Evet, rahatsız etmiyor çok fazla. Hani regl olmadan önce hafif hafif kendini hissettiren bir ağrı vardır ya, tam olarak öyle. Benim öyleydi yani 3-4 cm açılana kadar. Tabii devamı gelmedi. Beklemedeyim.Kızlar bu doğum öncesi ya da şuan yaşayanlarda vardır belki adet sancısına benzer ağrı hissedenler nasıl bir ağrı o benimde çok hafif var ama gidip gelen bir şey değil sürekli aynı yani çok rahatsız eden bir şey de değil aynı hizada halka çizer gibi belimde de var ama dediğim gibi rahatsız etmiyor sizin de öyle miydi ?
Bakalım benim nasıl olcak artıcak mı kalıcak mı öyleEvet, rahatsız etmiyor çok fazla. Hani regl olmadan önce hafif hafif kendini hissettiren bir ağrı vardır ya, tam olarak öyle. Benim öyleydi yani 3-4 cm açılana kadar. Tabii devamı gelmedi. Beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?