- 29 Haziran 2022
- 3.749
- 2.124
- 83
- 32
Bende 37+2 yim normalde aşırı hareketli ama hareketlerinin azaldığı saatler de oluyor artık. Yerini taşlaşmış bi karın alıyor. Dinlenince falan işte kendine geliyorGünaydın kızlar herkese iyi bayramlarben bugün 37 +3 oldum 2 gündür bebek hareketleri baya azaldı ya ne kadar hareket etmesi lazım arada ediyor ama gernesme esmene tarzında tatlı yasak şekerden dolayı normalde sodalı ayranda çok hareketbediyor ama dün 2 kez içtim hafif kipirdadi sonra durdu hemen sizce tedirgin olmalı mıyım bayramda girdi araya günde kaç kez hareket etmeli bilen var mi
Şu an bende tam olarak aynı durumdayım bugün 3.günümüz sarılık için kontrolümüz var göğüs acılarına dayanamayıp acile gittik dün doktor pompa önerdi bugün pompayla sütüm geldi çok sevindim sevinçten ağladım resmen annelikValla bende gireyim bakayım arada diyorum hem çok yorgun oluyorum ,hem vakit olmuyor, girip bakamıyorum 5 dk girsem bi kaç paylaşım okuyup cvp yazamadan çıkıyorum. Bebekli hayat zormuş3 günlük anneligimden bildiriyorum
Teşekkür ediyorum bugün sayayım bendeBende 37+2 yim normalde aşırı hareketli ama hareketlerinin azaldığı saatler de oluyor artık. Yerini taşlaşmış bi karın alıyor. Dinlenince falan işte kendine geliyor2 saatte 10 hareket diye biliyorum ben. İyice gözlemleyin yerleri daraldı malum yavrucakların.
Mesela benim suyum biraz fazlaymış o yüzden hareketi çokmuş. En son 36 haftalık kontrolde öyle demişti
2.gun olduğu için biraz telaslandim ackicasi bugünde kontrol edicem eğer çok hareket etmezse gideyim teşekkür ediyorumBen 37de kontrole gittim saatte bir kontrol etmeye çalış hareket hissetmezsen bişeler yiyip soluna uzan takip et dedi gece gündüz ben olayım olmayayım fark etmez doğumhaneye gidip ebelere söyle nst ultrason bakıp bana haber verirler 10 dakikada hastanede olurum dedi
Benimki çok hareket ediyor ama bebeğim zayıf belki seninki kiloluysa yeri daralmıştır
Hastane yakın mı çok endişelenirsen bir kontrole gidersin en azından
Bence boyle seyleri dusunmemek daha iyiKızlar anne sütünüz hangi renk ? Benim krem rengi muzlusüt gibi. Bu iyi bir şey mi ? Sütüm geleli sağalı 4 gün oldu bu arqda
Bence bayramdan kaynaklı doktoru bulamam ailem uzak eczane medikal kapalı vs doğurmamam lazım diye diye daha stres oluyor insan2.gun olduğu için biraz telaslandim ackicasi bugünde kontrol edicem eğer çok hareket etmezse gideyim teşekkür ediyorum
Gerçekten de öyle. Ben de baya sancıları ağrılarım var zannediyordum ta ki gerçek sancıları başlayana kadar. Ama gelene kadar kendinize stres yapmayın sadece hazırlıklı olunKesin dogururum dedim. O denli ağrı vardı. Ama ebe doğum kanalına bile girmemiş dedibu halde bu ağrılar var ise doğum ağrısı nasıl olur düşünemiyorum
Gayet iyi canım evde olman. Sabah tekrar sancıların olacak mı ona bakarsın. Hastanede olmandan iyi evde olman sa
Evde olmam daha iyi. Evim zaten hastanenin dibinde hemen. Dün geceden bu yana adet ağrıları geçmedi. Ayağa kalkınca da baskı ve sanki bıçak kesiyor gibi ağrı oluyor. Ebeye söylediğimde doğum kanalına yerleşmeye çalışıyor bunlar onun ağrısı dedi. Ay hepiniz yaşadınız mı bu yerleşme ağrılarını ya ben çok zorlanıyorum.Gayet iyi canım evde olman. Sabah tekrar sancıların olacak mı ona bakarsın. Hastanede olmandan iyi evde olman sanki
Adet agrilari kesilmeksizin devam. Ayağa kalkınca bıçaklar kesiyor sanki içimde. Sık sık minik kasılma ve arada da şiddetli kasılmalar oluyor. Bu doğum kanalına yerlesme süreci bu kadar acılı miydiGerçekten de öyle. Ben de baya sancıları ağrılarım var zannediyordum ta ki gerçek sancıları başlayana kadar. Ama gelene kadar kendinize stres yapmayın sadece hazırlıklı olun
Anladım o zaman ishal aslında tek başına bir doğum belirtisi değil. Midem gece tamamen boşaldıktan sonra rahat bir uyku uyuyabildim çok şükür. Bütün gece neydi öyle ya, hem yatamıyorum sağıma soluma dön dön dön, hem kabus görüyorum. Eziyetli bir geceydi. Midem boşalınca huzura erdim resmen.Ben ilk doğumumda yasamistim. Dogum belirtilerim basladi ve ishaldim sezaryene kadar. 4-5 gun surdu ama benim bebegim normal dogmaya calismadi. Sadece kanama, nisan vb oldu. Kisiden kisiye degisir heralde
OlabilirBence bayramdan kaynaklı doktoru bulamam ailem uzak eczane medikal kapalı vs doğurmamam lazım diye diye daha stres oluyor insan
Dün baya gergindim iki saate bir ağrım var doğuruyorum sanki dedim eşimehalbuki daha çarşamba günü ne sancı ne kasılma çıkmadı nstde
Bugün biraz daha iyi uyandım bakalım başımıza ne gelecek
Biz rahat olursak bebişkolarda rahat oluyor
İlk günler daha sarı renk olabilir, yağlı bir süt olduğunu gösteriyor. Günden güne değişiklik gösterebilir, bazen duru bir süt olur yani yoğun değil de daha sulu gibi, bazen bebek hastalanınca çok daha başka içeriğe sahip olur süt. Allah çok mucizevi yaratmış, bebeğin neye ihtiyacı varsa ona göre süt de günden güne hatta sabah akşam bile değişebilir. Yani rengine bakmak çok önemli değil. Sütün her türlüsü çok kıymetlidir. Siz bol bol emzirin.Kızlar anne sütünüz hangi renk ? Benim krem rengi muzlusüt gibi. Bu iyi bir şey mi ? Sütüm geleli sağalı 4 gün oldu bu arqda
Sanki ben yazmışım bu yazıyı, bu gece ben uyumadım gerçekten ilk defa böyleydi 2 saat kadar sürdü. Hareketleri ağrı yapıyordu suyumun açılmasından korkuyordum. Dün çok kötüydüm bir çocuğu araba çarptı ben ordayken, sakinleşdirici içtim belki ondan etkilenmişdir. Benim bebek çok aşağıda midemden 5 parmak aşağıdaŞuan bebek öyle hareketli ki hareket ettikçe vurduğu yerler ağrıyor düşmana vurur gibi vuruyor yaUyutmuyorda sinirleniyorum birazcık
Benim ishal değil de bağırsaklarım daha yumuşamıştı aynı reglden önceki gibiKızlar doğum belirtisi olarak ishal diye duymuştum, yaşayan var mı öyle bir durum? İshalden ne kadar zaman sonra bebeğiniz olmuştu? Şu an feci ishalim. Belki de bu gece uyuyamamamın sebebi bu huzursuzluktu. Şimdi rahatça uyur muyum acaba? Ama içimde de doğum ihtimalinin heyecanı var. Bilgilendirecek olan varsa çok sevinirim.
Hayırlısıyla gelsin inşallahOyy kıyamamsakin kalmaya çalış annesi onun da azıcık bir yeri kaldı karnında rahat hareket edemiyor hem doğumuna da çok az kaldı
Olabilirr ben midem nerde onu bile bilmiyorumSanki ben yazmışım bu yazıyı, bu gece ben uyumadım gerçekten ilk defa böyleydi 2 saat kadar sürdü. Hareketleri ağrı yapıyordu suyumun açılmasından korkuyordum. Dün çok kötüydüm bir çocuğu araba çarptı ben ordayken, sakinleşdirici içtim belki ondan etkilenmişdir. Benim bebek çok aşağıda midemden 5 parmak aşağıda
Hay Allah ya vajinada ödem sık görülen bir şey miymiş peki? Nasıl düzelirmiş? Çok üzüldüm, geçmiş olsunBebek iyi çok şükür ama ben berbat haldeyim, gün geçtikçe iyiye gitmem gerekirken kötüye gidiyorum yaaa vajina ödem toplamış felaket bir acı anlatamam yani yürümekte bile zorlanıyorum sezeryan sonrası yürüyüş böyle zor olmamıştı, çok acı çekiyorum umarım buda geçer bir an önce, ama bu bebisler dünyaya bedeller
Çok yormayalım kendimizi biraz daha içimizde dursun büyüsün bebişkolarOlabilirtatil günleri ayrı bir stres oluyorum birazda iş yaptim yoruldum onunda etkisi olabilir ama psikoloji çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?