Öyle düşünmeyin. Muhtemeln birçoğumuz olumsuz yönleri birbirimizi etkilememek içinde çok dile getirmiyoruz.Etrafıma bakıyorum herkes her şeyi sanki çok güzel yapıyor ben bi beceremedim anne olmayı gibi geliyor nitekim çok zormuş keşke sütüm gelseydi belki o zaman böyle hissetmezdim
Daha iyi yaa 40ı bulsan, içerde iyice büyür bebişkoEvet Kayseri. Memnunum bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. Öyle bayılmıyorum da ama
bana 40ı bulursun dedi ya ben iyice saldımhiç beklemiyorum artık perşembe 38 bitmiş olacak kontrole gidince bakalım ne diyecek
Canım ayak ayak üstüne atabiliyor musun bı baksana sırtını duvara yasla dene benimde sancılarım var bebek iyice aşağı indi şimdi denedim zorlarsam atabiliyorum ama karnım çok ağrıyor baskı yapiyor gitmiyor üst üsteHadi inşallah kolaylıkla gelsin de
yani ne yaparsak yapalımDaha iyi yaa 40ı bulsan, içerde iyice büyür bebişko
Haydi bakalım inşaallah güzel haberler alırız.Biz aheste doğuranlar olarak geçeceğiz grup tarihineBenim de randevum Salı günü. Bakalım bu hafta doğurabilecek miyiz
Salı günü 39 haftam bitiyor, az önce bu hareketi aşşırı kolay bi şekilde yaptım umarım gerçeklik payı yokturCanım ayak ayak üstüne atabiliyor musun bı baksana sırtını duvara yasla dene benimde sancılarım var bebek iyice aşağı indi şimdi denedim zorlarsam atabiliyorum ama karnım çok ağrıyor baskı yapiyor gitmiyor üst üste
Bir sali gunu kontrolu olan da benimSalı günü 39 haftam bitiyor, az önce bu hareketi aşşırı kolay bi şekilde yaptım umarım gerçeklik payı yoktur
Salı günü kontrolü olanlar ve sıfır belirtiyle çaresizce doğumu bekleyenlerler listesinde ben de varım bu aradaEpey az kişi sona kaldık. Ben bugün 2 saat avm gezdim üstüne pilates topuyla hareketler yaptım, hurma yedim tüm tuşlara basıyorum ama nedense çoook uzak gibi geliyor..
Salı günü 39 haftam bitiyor, az önce bu hareketi aşşırı kolay bi şekilde yaptım umarım gerçeklik payı yoktur
Salı günü kontrolü olanlar ve sıfır belirtiyle çaresizce doğumu bekleyenlerler listesinde ben de varım bu aradaEpey az kişi sona kaldık. Ben bugün 2 saat avm gezdim üstüne pilates topuyla hareketler yaptım, hurma yedim tüm tuşlara basıyorum ama nedense çoook uzak gibi geliyor..
Uuuu çok iyi, hepimizin hem randevuları aynı hem günlerimiz de birbirine çok yakın sanırım. Ben de çarşamba 39u bitiriyorum. Ben ağırdan aldım açıkçası bu hafta. Eğer Salı günü doktor hala bir şey yok derse ben de hareket anlamında tüm tuşlara basmayı planlıyorum.Bir sali gunu kontrolu olan da benim
39. Hafta daha hareketli olabilir bu arada, belli olmaz :)
Atabiliyorum benCanım ayak ayak üstüne atabiliyor musun bı baksana sırtını duvara yasla dene benimde sancılarım var bebek iyice aşağı indi şimdi denedim zorlarsam atabiliyorum ama karnım çok ağrıyor baskı yapiyor gitmiyor üst üste
Ay sanırım yapamıyorum benCanım ayak ayak üstüne atabiliyor musun bı baksana sırtını duvara yasla dene benimde sancılarım var bebek iyice aşağı indi şimdi denedim zorlarsam atabiliyorum ama karnım çok ağrıyor baskı yapiyor gitmiyor üst üste
İlk ben doğurayım yaAy sanırım yapamıyorum benbir heyecan sardı yine beni
Yaa benimde yarın 38 doluyor çarşamba günü randevum var haftaya pazartesi sezeryan günü verdiler ama daha erken doğsun istiyorum yoruldum yanıma gelsin istiyorum haftası ileri olup doğumu belirsiz olanlara çok dua ediyorum gerçekten çok zorSalı günü 39 haftam bitiyor, az önce bu hareketi aşşırı kolay bi şekilde yaptım umarım gerçeklik payı yoktur
Atabiliyorum ben
İnşallah ikiniz istisnalardansınızdır biran önce kolaylıkla sağlıkla kavuşuruz bebişlere çok yorulduk vallahiSalı günü 39 haftam bitiyor, az önce bu hareketi aşşırı kolay bi şekilde yaptım umarım gerçeklik payı yoktur
Ay inşallah 39a çok kanalize oldum artık, 41 falan çook uzak geliyorBir sali gunu kontrolu olan da benim
39. Hafta daha hareketli olabilir bu arada, belli olmaz :)
Aman hazır olun siz de en son böyle bir şey yazdığımda koştur koştur doğuma gittim daha da böyle şeyler yazmam heraldeBiz ne zaman doğuracağızbekle bekle geçmiyor zaman Salı gününe randevum var. 3 haftadır her randevuya aşırı heyecanlı gidiyorum kesin doğum başlıyor der doktor diye, ama bana mısın demiyor…
Ay hadi inşallah diğer arkadaşla aynı şeyleri yaşadık onun minnoş geldi seninlede aynı şeyleri yaşıyoruz bizimkilerde gelsin biran önceAy sanırım yapamıyorum benbir heyecan sardı yine beni
Evet sona kalanlar olarak da peş peşe eleneceğiz gibi görünüyorUuuu çok iyi, hepimizin hem randevuları aynı hem günlerimiz de birbirine çok yakın sanırım. Ben de çarşamba 39u bitiriyorum. Ben ağırdan aldım açıkçası bu hafta. Eğer Salı günü doktor hala bir şey yok derse ben de hareket anlamında tüm tuşlara basmayı planlıyorum.
Konuştun mu bebeğinle belki konuşarak ikna edilmeyi bekliyordurİlk ben doğurayım yaBenimki ne kadar daha beklemeyi düşünüyor aaa herkes yakın bi ben uzak gibi
Değil mi? Sağlıkla gelsinler tabii ki önemli olan o ama ben de tanışmak istiyorum artık düşününce çok heyecanlanıyor insanYaa benimde yarın 38 doluyor çarşamba günü randevum var haftaya pazartesi sezeryan günü verdiler ama daha erken doğsun istiyorum yoruldum yanıma gelsin istiyorum haftası ileri olup doğumu belirsiz olanlara çok dua ediyorum gerçekten çok zor
Herhangi bir şey yapıyor musunuz hızlandırmak için? Benim de belirti vs olmayınca harekete geçtim, etrafımda çoğu kişiden uzun yürüyüşlerin etkili olduğunu duydumİlk ben doğurayım yaBenimki ne kadar daha beklemeyi düşünüyor aaa herkes yakın bi ben uzak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?