Sağlıkla kucağınıza alınAyy ben bugün kızıma kavuşuyorum38+5 de akşam 6 gibi sezaryene alınacağım abisi heyecanla bekliyor
Bizde de annem , kv ve kp e kızdığı için sinirini eşimden çıkardı bu süreçte. Neyseki eşim ailesi haksız oldupu için hep alttan aldı. Ama bi gün cinnet geçirip keşke hiç kimse gelmeseydi de tek başıma çocuğa baksaydım dedim. Fiziksel yorgunluk psikolojik yorgunluktan daha kolaydır eminim ki. Benim lohusalık karmakarışık geçti resmenLohusalıkta çok duyuyorum böyle damat-kv gerginlikleri. Galiba gelin-kv çatışması kadar olmasa da bu da yaygın bir durum. Eşiniz inşallah size karşı tavrını değiştirmiştir. Umarım daha iyisinizdir
Sağlıkl kucağınıza alın her şey güzel olacak merak etmetinSanki çok heyecan yaptım yabir bebeğim vardı, iki bebekli bir anne olarak eve dönmek nasip olsun. Duygusallığı abartmakta da ben
Maşallah, sağlıkla kavuşun. Güzel bir doğum dilerimAyy ben bugün kızıma kavuşuyorum38+5 de akşam 6 gibi sezaryene alınacağım abisi heyecanla bekliyor
Yaptınız mı bu videoyu? Ben birazdan başlamayı düşünüyorum.
Sancı bekleyen arkadaşlarım, ben bunu yapacağım şimdi sanırım elimden geldiğinceYorumlar çok iyi, gaza geldim bakalım
Aynen maalesef olmasa iyiydi. Bu dönemde yaşanmasını istemezdim. Eşim benimle konuşmadı ben de konuşmadım. Bana kızgın. Ama ben birşey yapmadım. Bu durumdan psikolojik olarak etkilenmemek için bebeğe odaklanmaya çalışıyorum. İnşallah bu tavrı uzun bir zaman sürdürmez.Lohusalıkta çok duyuyorum böyle damat-kv gerginlikleri. Galiba gelin-kv çatışması kadar olmasa da bu da yaygın bir durum. Eşiniz inşallah size karşı tavrını değiştirmiştir. Umarım daha iyisinizdir
Bilmiyorum acısını senden çıkarıcam bunun demişti herhalde anneme kızgınlığını benden çıkarmaya çalışıyor.Sizinle niye konuşmuyor kiBu eşler biraz daha sağduyulu olmalı böyle zamanlarda
Evet dün iki kez üst üste yaptım yorumlardan bakıp, bundan dolayı mı bilmiyorum ama bebek iyice kanala girdi emin gibiyim çünkü müthiş baskı hissediyorum ve karnımın üstü biraz daha boşaldı. Aynı zamanda düzensiz sancılarım var sanırım geceye kadar düzenli hale gelirse gideceğim inşallahYaptınız mı bu videoyu? Ben birazdan başlamayı düşünüyorum.
Biz başta verimli ememedik canım doğum 2800 5.gün 2500 6.gün 2600dü bugün 8 gün tekrar gideceğiz kontroleNe kadr almıştı bşzde bugğn gitttik sağlık ocağına 2 900 doğmuştı 3 100 olmuş az değil mi doğdupundan beri emiyor bni sütümde var
Vazgeçmeyin o an içindeyken bana da hiç bitmeyecek gibi gelmişti ama 3 gün boyunca her gün emzirme danışmanına gittim şırıngayla verirken bebeğimin ağzına küçük parmağımı koydum ki emme refleksini kaybetmesin sonunda geri dönüş sağladı çok şükür 3 günlük yorulma bebeğinizin sağlığı için değer daha emebileceği 1.5 2 yılı düşününceBende aynı durumdayım. Mama vermeme tamam kaldı. Mamaya öcü gibi de bakmıyorum aslında ama anne sütünü de verebildiğim kadar vermek istiyorum. Çok üzülüyorum ne zaman tam kavrayacak bebek göğsü bilmiyorum. Geriliyorum.
Siz nasılsınız peki bebiş nasılBilmiyorum acısını senden çıkarıcam bunun demişti herhalde anneme kızgınlığını benden çıkarmaya çalışıyor.
Bir günde mi oldu bu etkiiEvet dün iki kez üst üste yaptım yorumlardan bakıp, bundan dolayı mı bilmiyorum ama bebek iyice kanala girdi emin gibiyim çünkü müthiş baskı hissediyorum ve karnımın üstü biraz daha boşaldı. Aynı zamanda düzensiz sancılarım var sanırım geceye kadar düzenli hale gelirse gideceğim inşallah
Bence görünmekte fayda var ya. Beni haftada 1 çağırdı ona rağmen gerildim, tabii ki kötü düşünmeyelim ama biraz kritik haftalardayızKızlar benim takipli doktorum bayram izininde ben yarın 40+0 oluyorum her ihtimale karşı haftalık kontrolüme başka doktora gitmeli miyim sizce diğer doktorda bu doktorumdan önceki doktorum
Valla öyle oldu, belki de olacağı vardı bilemiyorum ama gecesine huzursuz oldum kalktım bebiş çok hareketlendi, bir de genital bölgede ince acı hissettim bıçak gibi belki de kanala girdi/ açılma başladıBir günde mi oldu bu etkii
Ayy baktım bende şimdi acaba bu yapanların önceside benim gibi belirtsiz miydiValla öyle oldu, belki de olacağı vardı bilemiyorum ama gecesine huzursuz oldum kalktım bebiş çok hareketlendi, bir de genital bölgede ince acı hissettim bıçak gibi belki de kanala girdi/ açılma başladıVe sabah da ağrılarım oldu, ayrıca hiç olmadığı kadar baskı hissediyorum yalnızca sancılar düzenli değil öyle dakikası dakikasına gelmiyor şu anlık yine de düne göre çok daha yaklaşmış hissediyorum. Videonun yorumlarına bakarsanız yapıp sabahına veya gecesine doğuma giden çok olmuş
İlk 3 gün çok ağladım o yaralardanKızlar ben elendim buraya hiç giremiyorum artık böyle bi yoğunluk. Daha 1 hafta olmadı doğum yapalı ama sanki 1 ay gibi geldi bana. Bu arada göğüs ucu yarası çeken var mı konuşulduysa görmedim de. Gelin sarılıp ağlayalım
Bende de hiç belirti yoktu ki :) Hatta dün gün içinde eşime bir iki ay önce nasılsam aynıyım, hiç eli kulağında gibi bir hali yok demiştim ama bugün bir sonraki kontrolü beklemeyeceğine inanmaya başladım, hadi bakalımAyy baktım bende şimdi acaba bu yapanların önceside benim gibi belirtsiz miydiYapayım bende merak ettim benim geceleri hep o bıçak hissi oluyor ya da yere bağdaş kurarak oturunca buda iyice destekler o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?