- 4 Mart 2025
- 1.052
- 1.483
- 48
Ayyy hadi gözünüz aydın!Çok şükür doğdukorktuğum gibi olmadı. Genel diye girdim, spinal yaptılar. Telaşlanırım ben diye korktum ama sorun olmadı çok şükür. Bir tek bebeğe biraz oksijen verme gereksinimı oldu, o beni heyecanlandırdı. Çok gecikmeden geldi çok şükür. Şimdi meme tutturmaya çalışıyoruz tutuyor kaçıyor falan unutmuşum valla ya, hiç 2 sene emzirmemişim sanki.
Darısı bekleyen arkadaşlarımıza
Evet ilk unutuluyor sonra alışırsın canım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt inşallah.Çok şükür doğdukorktuğum gibi olmadı. Genel diye girdim, spinal yaptılar. Telaşlanırım ben diye korktum ama sorun olmadı çok şükür. Bir tek bebeğe biraz oksijen verme gereksinimı oldu, o beni heyecanlandırdı. Çok gecikmeden geldi çok şükür. Şimdi meme tutturmaya çalışıyoruz tutuyor kaçıyor falan unutmuşum valla ya, hiç 2 sene emzirmemişim sanki.
Ben iki gündür yapıyorum, aksak yürüyüş de ekledim. Umarım kanala girip bir an önce gelir yoksa kilosuyla sezaryen düşüneceğim :/ Salı günü kontrolüm var bakalım.Yaptınız mı bu videoyu? Ben birazdan başlamayı düşünüyorum.
GözünaydınÇok şükür doğdukorktuğum gibi olmadı. Genel diye girdim, spinal yaptılar. Telaşlanırım ben diye korktum ama sorun olmadı çok şükür. Bir tek bebeğe biraz oksijen verme gereksinimı oldu, o beni heyecanlandırdı. Çok gecikmeden geldi çok şükür. Şimdi meme tutturmaya çalışıyoruz tutuyor kaçıyor falan unutmuşum valla ya, hiç 2 sene emzirmemişim sanki.
Evet dediğiniz gibi kısmet böyleymiş, belki annem daha önce gitseydi çok bocalayacaktım tekrar gel diye çağıracaktım kim bilir40 bana da çok uzun geliyor. Sizi anlıyorum. Karşılıklı ses çıkarmadan biraz sürece katlanmışsınız gibi olmuş. Ama her şey de olması gerektiği gibi oluyor günün sonunda. Vardır bir hikmeti deyip geçeceğiz, yoksa işin içinden çıkılmazDün temizlikçi kadın tam kapıdan çıkarken anneme 40 gün kalırsınız herhalde dedi. Annem de belki o kadar kalmam dedi. İçimde havai fişekler patladı mutluluktan
Gözünüz aydın çok sevindim, hayırla sağlıkla büyütün bebeğinizi inşaallah.Çok şükür doğdukorktuğum gibi olmadı. Genel diye girdim, spinal yaptılar. Telaşlanırım ben diye korktum ama sorun olmadı çok şükür. Bir tek bebeğe biraz oksijen verme gereksinimı oldu, o beni heyecanlandırdı. Çok gecikmeden geldi çok şükür. Şimdi meme tutturmaya çalışıyoruz tutuyor kaçıyor falan unutmuşum valla ya, hiç 2 sene emzirmemişim sanki.
Benim kontrolüm yarınBen iki gündür yapıyorum, aksak yürüyüş de ekledim. Umarım kanala girip bir an önce gelir yoksa kilosuyla sezaryen düşüneceğim :/ Salı günü kontrolüm var bakalım.
Aynı durumdayız, kilosu doğumu zorlaştıracak bekledikçe ve salı kontrolüm var. Siz kaçıncı haftadasınız?Ben iki gündür yapıyorum, aksak yürüyüş de ekledim. Umarım kanala girip bir an önce gelir yoksa kilosuyla sezaryen düşüneceğim :/ Salı günü kontrolüm var bakalım.
Açılmadı videoYaptınız mı bu videoyu? Ben birazdan başlamayı düşünüyorum.
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz, belki de gece sancı tutar o şekil de çok oluyormuşBenim kontrolüm yarın39+2 olacağım. Yarına kadar pek etki eder mi bilmiyorum ama inşaallah doktor güzel şeyler söyler.
Youtube a activating labor yazın 7 küsür dakikalık bi video ilk o çıkıyor zatenBugün kontrolüm vardı. Doktoruma bebek kanala girmiş mi diye sorduğumda bu tarz şeyler hurafe dedi. Bebek baş geliş ise her türlü normal dogum olur dedi. Bol bol yürü dedi.
Açılmadı video
Bu bir nevi ördek yürüyüşü.Youtube a activating labor yazın 7 küsür dakikalık bi video ilk o çıkıyor zaten
3-4 hareket var sanırım videoda, daha iyi tecrübeliyseniz daha rahat yaparsınız ben mesela tam squatta aşırı zorlandım asla esneyemediğim içinBu bir nevi ördek yürüyüşü.Plateste yaptığımız ile aynı yavaslatilmis hali sadece. İki yıl evvele kadar gidiyordum.
Tek turda 20 squat yapardim. Ama şimdi öldürsem yapamam. Sağ leğen kemiğim tutuluyor. En iyisi yürüyüş ve merdiven3-4 hareket var sanırım videoda, daha iyi tecrübeliyseniz daha rahat yaparsınız ben mesela tam squatta aşırı zorlandım asla esneyemediğim için
Doktorum 3500 gram dediğinde 37+5 di şuan 38 olduk. Sizin kilosu nasıl?Aynı durumdayız, kilosu doğumu zorlaştıracak bekledikçe ve salı kontrolüm var. Siz kaçıncı haftadasınız?
Aaa ne kadar tanıdıkBenimki de gebeliğimde yaşadığım ne kadar ufak tefek rahatsızlık, hassasiyet vs varsa hepsinin kendinde de olduğunu iddia etti İdrara sık çıkıyorum, enfeksiyon olabilirmiş diyorum mesela. Ayyy ben de sık çıkıyorum acaba bende de mi enfeksiyon var diyor
Allah kısmet ederse oğlum olacak benim. Kv ve annem gibi olmamaya çalışacağım ben de oğlan annesi olarak. Kv oğulları arasında bariz ayrım yapar. Kimden daha çok nemalanırsa onu yüceltir ve bunu çok hissettirir. Nemalanmak da bir bulaşık makinesi, bir süpürge, yarım kg kıyma. Milyonlardan bahsetmiyoruzAnnem de koskoca oğlunun hala büyüme çağında olduğunu varsayar, bebek gibi davranır mesela. Bunları yapmamak için elimden geleni yapacağım. Kızım olsaydı muhtemelen çok daha farklı şeylere odaklanırdım. Sizi anlıyorum. İnsan kendi annesinden muzdarip olunca kız çocuğuna nasıl yaklaşması gerektiğini epey bir düşünür
YouTube’da Activating Labor başlığıyla 11 sene önce yüklenmiş 7:40 dk lık bir video.Bugün kontrolüm vardı. Doktoruma bebek kanala girmiş mi diye sorduğumda bu tarz şeyler hurafe dedi. Bebek baş geliş ise her türlü normal dogum olur dedi. Bol bol yürü dedi.
Açılmadı video
Oo sizinki baya ilerde maşallah. 40a giderse muhtemelen iri bebek olur. Ben 39da gittim kontrole 3500u aşarsa kesi gerekir dedi doktorum çok beklemese iyi olur dediDoktorum 3500 gram dediğinde 37+5 di şuan 38 olduk. Sizin kilosu nasıl?
Şu an tam aktif doğum ağrısı değildir bahsettiğiniz ağrılar ama bence bayağı yaklaşmış, muhtemelen bebek atak yapmaya çalışıyor, zorluyor bence, açılmalar artmış olabilir. Ağrılar biraz daha fazla artıp gitgelli olunca asıl doğum ağrıları o olmuş oluyor.İnşallah güzel haberlerle dönersiniz, belki de gece sancı tutar o şekil de çok oluyormuş
Tecrübeli olduğunuz için size sormak istedim, geceden beri çektiğim kasık ağrısı/regl sancısı neye dalalet ediyor olabilir?başta ara ara yükselen ağrılar oldu ama şu an devamlı seyrediyor yani pik yapmıyor ama sürekli bir ağrı var. Müthiş bir baskı hissiyle beraber aşırı konforsuz hissediyorum, sanki vücudum doğurmak istiyor artık gibi anlatamadım tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?