2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim gebelik ödemim tam olarak böyleydi işte. Hala da geçmiş değil. Ayaklarınızın üstüne basamazsınız, çürük gibi acır... Çok su içmeyin. Maalesef arttırıyor.

Kızlar benim takipli doktorum bayram izininde ben yarın 40+0 oluyorum her ihtimale karşı haftalık kontrolüme başka doktora gitmeli miyim sizce diğer doktorda bu doktorumdan önceki doktorum
Ne zaman dönüyormuş? Gel demiş miydi? Rutinleri yapıyorlar zaten gidiledebilir uzun sürecekse izni

40 bana da çok uzun geliyor. Sizi anlıyorum. Karşılıklı ses çıkarmadan biraz sürece katlanmışsınız gibi olmuş. Ama her şey de olması gerektiği gibi oluyor günün sonunda. Vardır bir hikmeti deyip geçeceğiz, yoksa işin içinden çıkılmaz Dün temizlikçi kadın tam kapıdan çıkarken anneme 40 gün kalırsınız herhalde dedi. Annem de belki o kadar kalmam dedi. İçimde havai fişekler patladı mutluluktan

Anneniz o kadar haklı bir isyan etmiş ki. Sürecinizi biliyoruz. Yazık kadına, çok bunalttılar Nihayet gittiler gibi anladım?

Gece boyu kasılıp ağrıdan bitap düşüren bebeğim. Bugün çok iyiyim mi demesi tuttu. Bu yükselen çizgiler nedir acaba

Eklentiler

• IMG_20250612_140732.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20250612_140724.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 44
Ben çok üzüldüm, aklım sizde. Herkes ekstra gergin oluyor sanırım böyle dönemlerde. Normalde belki yaşanmayacak şeyler oluveriyor. Yine de eşinizin bir an evvel tavrını değiştirmesini diliyorum ki siz iyi olun. Biz en nihayetinde sizi önemsiyoruz, siz ve bebek her şeyden önce geliyorsunuz buradaki kadınlar için

Allah mı söyletiyor ne! Daha yapmadım ama ödemli dönemim bir tık geride kaldı diye öyle yazdım. Bugün de hafiften ağrım var ama bana güvenmeyin, benim işim hep alengirli
Ya aslında güzel açılmanız da vardı yürüyüş squat falan tetikler mi acaba? Kaçıncı haftadaydınız?

Aaa ne kadar tanıdık Benimki de gebeliğimde yaşadığım ne kadar ufak tefek rahatsızlık, hassasiyet vs varsa hepsinin kendinde de olduğunu iddia etti İdrara sık çıkıyorum, enfeksiyon olabilirmiş diyorum mesela. Ayyy ben de sık çıkıyorum acaba bende de mi enfeksiyon var diyor

Allah kısmet ederse oğlum olacak benim. Kv ve annem gibi olmamaya çalışacağım ben de oğlan annesi olarak. Kv oğulları arasında bariz ayrım yapar. Kimden daha çok nemalanırsa onu yüceltir ve bunu çok hissettirir. Nemalanmak da bir bulaşık makinesi, bir süpürge, yarım kg kıyma. Milyonlardan bahsetmiyoruz Annem de koskoca oğlunun hala büyüme çağında olduğunu varsayar, bebek gibi davranır mesela. Bunları yapmamak için elimden geleni yapacağım. Kızım olsaydı muhtemelen çok daha farklı şeylere odaklanırdım. Sizi anlıyorum. İnsan kendi annesinden muzdarip olunca kız çocuğuna nasıl yaklaşması gerektiğini epey bir düşünür

Siz çok güzel yönetiyorsunuz süreci. Maşallah kere maşallah Bu demek değil ki her şey güllük gülistanlık. Eminim ne yaşadığınızı kendiniz biliyorsunuz. Fakat koşulları çok güzel analiz edip en pratik şekilde nasıl idare ederim noktasında epey becerikli olduğunuzu görüyorum. Tam bir Akrep davranışı

Ya aslında güzel açılmanız da vardı yürüyüş squat falan tetikler mi acaba? Kaçıncı haftadaydınız?
Devamlı ayaktayım. Hareketlerim hiç kısıtlı değil ama bu böyle yavaş yavaş kendiliğinden açılacak gibi görünüyor. Saldım çayıra artık 39 hafta bitecek Salı günü.

Ay çok teşekkür ederim. İnşallah herşey düzelir. Herkes ekstra stresli oluyor maalesef evet. Olmasa iyiydi aslında. Düzelmesini umuyorum.

J joynss naptın canım merak ettim iyi haberlerini bekliyoruz bebişko ve sen iyisindir umarım
Çok şükür doğdu korktuğum gibi olmadı. Genel diye girdim, spinal yaptılar. Telaşlanırım ben diye korktum ama sorun olmadı çok şükür. Bir tek bebeğe biraz oksijen verme gereksinimı oldu, o beni heyecanlandırdı. Çok gecikmeden geldi çok şükür. Şimdi meme tutturmaya çalışıyoruz tutuyor kaçıyor falan unutmuşum valla ya, hiç 2 sene emzirmemişim sanki.

Darısı bekleyen arkadaşlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…