Ben de gebelik okulunda yastık kullanılmaması gerektiğini öğrenmiştim. Anneme söyledim kullanmayacağız diye. Olay çıkardı. Ben ilk günden sizi yastığa yatırmıştım dediKızlar bebeğine yastık kullanan var mı? Çok ince yumuşak bi yastığa omuzlarını vs bırakcak kadar kullanılırsa tehlikeli mi? Benim bebek öyle daha rahat uyuyor gibi geldi bana. Annemde hepinizde kullandım diyor. İçime sinmedi kullanmayalım dedim ama siz kullanıyor musunuz
Güzel bir tavsiye Allah razı olsun. Secdeye gidilebilir bence. Ben bacağımı tam açıp gidiyorum. Zorluk olmuyor o şekilde. Secdeden ziyade kalkarken zorlanıyor insanDoğum bekleyen arkadaşlarım, bugün 14 secde ayetini okuyup üzerine 14 tilavet secdesini yapınca peşine edilen duaların kabul olduğunu okudum. Onu yapacağım birazdan. Hayırlı güzel bir doğum niyetiyle inşaallah. Secde ayetlerini aşağıya ekliyorum, yapmak isteyen hepsini baştan sona tek seferde okusun. Sonra peşine de 14 tane tilavet secdesi yapılıyor. Video ekledim. Tabi biz gerçekten secdeye gidemeyiz oturarak yaparak da olur. Ve sonra dua edeceğiz.
CümlemizdenGüzel bir tavsiye Allah razı olsun. Secdeye gidilebilir bence. Ben bacağımı tam açıp gidiyorum. Zorluk olmuyor o şekilde. Secdeden ziyade kalkarken zorlanıyor insan
Evet bende yatırmamalıyız diye biliyorum. Annemi zor ikna ettim bu bilgiyeBen de gebelik okulunda yastık kullanılmaması gerektiğini öğrenmiştim. Anneme söyledim kullanmayacağız diye. Olay çıkardı. Ben ilk günden sizi yastığa yatırmıştım dediAma tabii ben yastıkta yatırmayı düşünmüyorum. Çok net hatırlıyorum çünkü doktorun söylediğini. Siz de biraz araştırın isterseniz, içiniz rahat etsin. Annelerimiz her zaman çok da doğru yönlendirmeyebiliyor.
Hamilelikte o bölgede şiddetli ağrı duymadım hiç. Yatınca geçiyor mu? Benim önceden üşütmekle alakalı olurdu her nefes alışımda kalbim sıkışıyor gibi olurdu. Sırt üstü yatınca çok rahatlardım geçerdi. Sizin durumunuz nasıl? Üşütmekle alakalı bile olsa yine de nolur nolmaz, bir doktora görünmenizde fayda var. En azından normalse doktordan duyarsınız rahatlarsınız.Hanımlar, sol göğsümün altındaki göğüs kafesim dünden beri aşırı ağrıyor. Kemik kırılıp çıkacak gibi. Namaz kılarken hareket ederken çok zorlanıyorum. Bu sizce hamilelikle alakalı bir durum mu? Başta üşüttüm herhalde dedim ama bir türlü geçmek bilmedi. Dokununca falan sanki yumruk atılmış gibi ağrıyor.
Şimdi yazacaktım size nasılsınız diye. Yarın mıydı randevunuz? Evet kasık ağrısı gibi sırt ağrısı da doğum alametlerinden. Hatta bel bölgesine daha çok vurur doğum ağrıları.Kızlar benim iki gündür sırtım ağrıyor baya ama sadece sırt doğumla alakalı olabilir mi yani hava felan çarpsa geçmez miydi sizce?
Benm aşırı baskıdan ayakta durmak rahatsız ediyor.Devamlı ayaktayım. Hareketlerim hiç kısıtlı değil ama bu böyle yavaş yavaş kendiliğinden açılacak gibi görünüyor. Saldım çayıra artık39 hafta bitecek Salı günü.
Evet yarın gideceğimm bakalım bir gelişme var mı o egzersizi de iki kez yaptım ama henüz bi belirtim olmadıŞimdi yazacaktım size nasılsınız diye. Yarın mıydı randevunuz? Evet kasık ağrısı gibi sırt ağrısı da doğum alametlerinden. Hatta bel bölgesine daha çok vurur doğum ağrıları.
O da iyiymişBugün kontrolüm vardı. Doktoruma bebek kanala girmiş mi diye sorduğumda bu tarz şeyler hurafe dedi. Bebek baş geliş ise her türlü normal dogum olur dedi. Bol bol yürü dedi.
Ben sabah gitmeden önce o videoyu bir daha yapmayı düşünüyorum fırsat bulursamEvet yarın gideceğimm bakalım bir gelişme var mı o egzersizi de iki kez yaptım ama henüz bi belirtim olmadısırt ağrım ama işte sadece sırtta bele vurmuyor o yüzden ne kaynaklı karar veremedim
Bende yapayım sabah belki bir işe yararBen sabah gitmeden önce o videoyu bir daha yapmayı düşünüyorum fırsat bulursam
İlk bir hafta göğüslerimi zeytinyağı ve bepanthen kreme bulayıp gezdim desem yeridir hala acıyor ama dayanılmayacak seviyede değilKızlar ben elendim buraya hiç giremiyorum artık böyle bi yoğunluk. Daha 1 hafta olmadı doğum yapalı ama sanki 1 ay gibi geldi bana. Bu arada göğüs ucu yarası çeken var mı konuşulduysa görmedim de. Gelin sarılıp ağlayalım
Hareket etmeyince öksürmeyince falan ağrımıyor ama harekette şiddetli ağrı oluyor. Yarın ilçedeki hastaneye gidicem. Onlarda çok bişey yapamıyorlar diye gidesim gelmiyor, il de bizden bi saat uzaklıkta o yüzden gitmek zor oluyor. Burdakiler bir şey anlamazsa mecbur il'e giderim çünkü çok batıyorHamilelikte o bölgede şiddetli ağrı duymadım hiç. Yatınca geçiyor mu? Benim önceden üşütmekle alakalı olurdu her nefes alışımda kalbim sıkışıyor gibi olurdu. Sırt üstü yatınca çok rahatlardım geçerdi. Sizin durumunuz nasıl? Üşütmekle alakalı bile olsa yine de nolur nolmaz, bir doktora görünmenizde fayda var. En azından normalse doktordan duyarsınız rahatlarsınız.
Maşallah maşallah. Bende bu gece baya spor yaptım. Bir video gördüm kadın 40+3 deyken 2 gün evin önünde koşu yapmaya başlıyor ikinci gün doğuruyor. Bende biraz roman havası falan oynadım39+1. Bugünün özetini geçiyorumKahvaltıda bol ananas, Hindistan cevizi yağıyla masaj, evi süpürdüm, Hegu, Zhiyin ve Sujok noktalarına masaj, öğlen paça çorbası, Activating Labor videosu 2 set, 5 hurma, 1 saat parkta yürüyüş, akşam bol acılı baharatlı yemek, 14 tilavet secdesi ve dua, birazdan sıcak duş ve günü kapatacağım inşaallah. Yarın sabah 8:30da randevum var, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler. bayağı bir hareket arttı bu arada, birkaç gündür çok sessiz ve hareketi az gidiyordu, şu an aşağıya çok baskı yapıyor, bir set daha Activating Labor yaparsam doğum başlayabilir benden söylemesi, yapsam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?