2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Ben de ilk kez bu kadar yakın hissediyorum. Geceden beri huzursuz gibi kıpırdanıyor zaten. bekleyenler olarak gece gitsek şöyle bi 5-6 cm açılmayla en az ah ahh Çok teşekkür ederim cevap için

Valla iyi olmaya çalışıyorum. Bebiş te iyi
Şükür bugün biraz çığlık atıyor. Bebekler hisseder mi annelerini bilmiyorum.
Hissederler tabii ki. Kokumuzdan bile anladıklarını düşünüyorum Eşiniz inşallah bu tavrından döner en kısa süre içinde çok çok üzgünüm. Size de bol bol dua edeceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Siz bu konuda benden çok çok daha iyiysiniz gözlemlediğim kadarıyla Kendi adıma söyleyeyim enerjinize de bayılıyorum Ben sadece pozitif kalmaya odaklıyım. Yoksa lohusalık insan aklına aykırı bir dönem gibi
Hepimizin içinden çıkamadığı zorlandığı noktalar var tabii ki. Çoğumuz etrafımızdaki insanlardan muzdaribiz sanırım. Bu noktada en azından burada birbirimize sarılalım çok güçlü bir sinerji yaratalım istiyorum

Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah adı ne oldu

Kızlar sezaryenden sonra ödem kaç günde geçer acaba . Benim gebeliğin son gününe kdar ödem yoktu ama ameliyattwn çıktıktan sonra aşırı bi ödem tuttu. Şuan gebelik öncesi kilomdan 3 kilo fazlam var 12. Günüm . Cidden gebelikte kiloyu hiç takmamak lazımmış ya veriliyormuş hemen

Hoş gelmiş bebiş

Hosgelmis kuzu güzel sağlıklı huzurlu günleriniz olsun inşallah
artık darısı başımıza olsun sayıca az kaldık ama hazirani da yariladik sayılır şu şebekler bı türlü gelmek bilmiyor benim sezeryan olmasaydı 42 yi bile zorlardi diye düşünüyorum

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Ne güzel denk geldik böyle Siz de diğer arkadaşlar da iyi ki varsınız. Şu süreç başka türlü çekilmezdi ki sanırım önümüzde daha epey bir yol var dayanışma gerektiren

Gerçekten bazen de bize nasıl olmamak gerektiğini öğretiyorlar. Onların da kendi travmaları var, safi kötü değiller. Ben onları da anlıyorum ama bu durum yaşananların can sıkıcılığını değiştirmiyor maalesef. İnşallah biz daha az hata ile ilerleriz anneliğimizde Bu anlamda ben sizin hem tecrübeli hem bilinçli olduğunuzu görüyorum. Çocuklarınız çok şanslı

Bugün kontrolüm vardı. Doktoruma bebek kanala girmiş mi diye sorduğumda bu tarz şeyler hurafe dedi. Bebek baş geliş ise her türlü normal dogum olur dedi. Bol bol yürü dedi.
Hurafe olur mu yaa. Kanal başka bi şey. Benim kızımın da başı bayadır aşağıda ama doktorum kanalda değil bak sağ tarafında diyor. Kafa aşağıda ama yumurtalıklarıma doğru, vajinanın üstünde değil. O tarafa doğru dönmesi lazım kanal için. Hadi inşallah önümüzdeki hafta benim doğumum olacak sanırım, bizim günlerimiz aynı ve senin bebeğin de önden gidiyordu sanırım. Belki senin doğumun da olur

İlk defa hurafe dedi. Ebe açıklığa bakınca bile daha kanalda değil demişti. Bayramda. Haftaya bı daha gel dedi. Dogurmazsan eğer. 41 e kadar aksi durum olmadıkça müdahale etmicez dedi. Ayy valla ya olur mu 41 ne ya

Çok teşekkür ederim, teveccühün

Çok doğru bir şey söyledin, daha az hata ile ilerlemek.. çünkü hata yapmamamız, kusursuz olmamız mümkün değil. En az hata ile ve yaptığımız hataları da kabul ederek ilerlemek lazım

Bugün kontrolüm vardı. Doktoruma bebek kanala girmiş mi diye sorduğumda bu tarz şeyler hurafe dedi. Bebek baş geliş ise her türlü normal dogum olur dedi. Bol bol yürü dedi.
Doktor sizi motive etmiş güzel demiş baş aşağıysa zaten normal doğum olur demiş. Evet doğru, hatta makat geliş olsa bile normal doğurtan doktorlar ebeler var, o da öyle aşırı korkulacak bir durum değil. Ama kanal meselesi şu oluyor, mesela ben en son gittiğimde doktor başını sokmaya çalışıyor ama kanalda değil dedi, çünkü kanala girdiğinde ellerini yanına alır tam doğum pozisyonuna gelir, ama benim bebiş mesela keyfi yerinde parmağını emmekle meşguldü, doğum moğum umrunda değildi ama kanala girmesi çok uzun süren bir mevzu değil, bir anda da girebilir. O yüzden kanala girmiş mi girmemiş mi dert etmemiz gerekmiyor, doktorunuz muhtemelen onu demek istemiştir.

Kızlar bebeğine yastık kullanan var mı? Çok ince yumuşak bi yastığa omuzlarını vs bırakcak kadar kullanılırsa tehlikeli mi? Benim bebek öyle daha rahat uyuyor gibi geldi bana. Annemde hepinizde kullandım diyor. İçime sinmedi kullanmayalım dedim ama siz kullanıyor musunuz

Bizim de ellerimiz hareketli hissediyorum özellikle dirseklerini sağ sol kemiklerime çok vuruyor. Ben 41 i bulursa zor bir doğum olur dedim bebeğimiz ileride haftası. Bu kadar zorlanmak istemiyorum dedim. Öyleyse çok çok yürüyüş yap dedi. Ama hava çok sıcak gündüz. Akşam da eşim gelince yorgunum cikmasak olmaz mı deyince çok ustelemiyorum. Nasıl olacak bilemedim.

Bütün vücut altına koyarsanız şilte gibi olur, ama sırf başına gelecek şekilde olmaz diye biliyorum, hatta 2 yaşına kadar kullanılmıyor benim bildiğim. Benim oğlum 4 yaşında yeni yeni bu sene ince yastığa geçiş yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…