2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar ne kadar sürede bir emziriyorsunuz? Bir de kaçar dakika sürüyor emzirme ? Hemşire hanım emzir o ona yeter dedi ama bence yetmiyor. Aç olunca uyumak istemiyor. Mama vermek gerekmiyor mu ?
Ben her istediğinde emziriyorum bazen on dk bazen beş dk bazen iki meme emio emdiği halde bazen uyumuo Doyuyodur kg takibi önemli kg alıosa mamaya gerek yoktur bence dr yönlendirir sizi

B brcubrcu0101 canım ben meme reddi yaşadığımda şöyle bir yöntem denemiştik, banyo yaptık beraber banyo da emzirdim ten tene temas şeklinde, suyun içinde yani. Bir de banyo sonrası çıplak şekilde yine çok deneyip döndürmüştüm reddi. Fikir olsun belki işe yarar

Her seferinde yeni bişeyler öğrenmek yani devam etmesi sıkıcı niyeyse sanki
Bende yazdım yine bilgisi olsun diye. Muhtemeln kontrolden kaynaklı. Baskı yaptı çünkü baya.
Neyse benzeri şeyler yaşamak iyi ama benim zamanım vardır umarım biraz daha

32 yaşındayım ben şu yaşıma kadar haldır huldur koşturdum her yere. İşse iş sorumlulukla sorumluluk alıştığım bir düzen vardı şimdi verdiler elime 3 kiloluk bebeyi ne olduğumu şaşırdım kusunca niye kustu uyuyunca niye uyudu uyanınca niye uyandı
Ay çok zor çok Neyse ki burada deneyimli anneler de var yoksa hastane kapısına kamp kurardım heralde

Benim arife günü yapılan çatı muayenesinden beri lekelenme devam. Nişana benziyor. Doktora sordum. Muayene ederken o bölgeyi epey sıyırıyoruz, akıntılar ve lekelenmeler gayet normal dedi.
Anladımmm. Teşekkürler bilgi için. Çok çok normal ve doğumla bi ilgisi yok yani anladım.

İlk tecrübe çok kıymetli gerçekten acemilik hassasiyetle geçiyor ama çok özel ve güzel nefes alıomu ay sıcak mı ateşimi var öksürdü tıksırdı iyi ki hepimiz varız desteğiz birbirimize

Kızlar ne kadar sürede bir emziriyorsunuz? Bir de kaçar dakika sürüyor emzirme ? Hemşire hanım emzir o ona yeter dedi ama bence yetmiyor. Aç olunca uyumak istemiyor. Mama vermek gerekmiyor mu ?
Ne zaman isterse emzir canım. Kilosuna göre karar verir doktor mamaya. Bir de çişli bez sayısı günde 4 ü geçiyorsa besleniyordur dedi doktorum. Çişini takip ederek te anlayabilirsin.

Kızlar dualarınızı esirgemeyin. Huzurlu bir lohusalık geçirmek istiyorum. Annem bugün bize geldi ama eşime kırgın ve kızgın. Onunla karşılaşmak istemiyor. O gelmeden gidicek. Biz akşam eşimle kalıcaz. Bu küslük olayı beni üzdü. Keşke böyle olmasaydı bu dönem. İki tarafta sabırlı olabilseydi keşke. Bu şekilde nasıl olucak bilmiyorum. Annem ben sildim artık diyor. Ben annemlerle yazlığa gidecektim eşim çocuğu görmek istese ne olacak valla üzgünüm.

Yok yaa belirtisi de yok malesef nst felan 20 nin üzerine çıkmıyor
Benim de hiç sancım çıkmıyordu ama bir anda suyum gelmişti. Benim ama tabi plasenta previa da tetikledi.
En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde doğumun olsun inşallah.
Sana hep soruyordum anesteziyi. Aç kalcam diyordum ama kalmadım. 12 de yedim içtim 4 te de acil sezeryan alındım.

Şimdi aklıma geldi, biraz besleyip öyle meme veriyorsun ya acaba gaz sancısı mı giriyor karnına da ondan ağlıyor. Gazını çıkarıp meme teklif etmeyi de dene. Bütün tuşlara basman için seferber olduk

Aminn Zaten spinal oldu bide farklı bir durum olmadı ya yemiş olman seni de enerjik tutmuştur iyi denk geldi

Ahahaha teşekkür ederim hepinize gaz sancısı olunca kıyameti koparıyor ama her beslenmeden sonra mutlaka çıkarıyorum

Ev maleseff ebe de öğle arasına girmişti
Hmm anladım o zaman doktor sadece fikir amaçlı ebeye yönlendirmiş sizi. Benim açıklığım vardı zaten, Nst de biraz sancı çıkmıştı ama ben hissetmiyordum, doktor ebe hareketleri göstersin biraz uygula tekrar Nst ye alalım, akşama doğru doğum başlar diye tahmin ediyorum demişti ama daha hızlı oldu hareketlerle bir anda sancılarım arttı öğlen doğum oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…