2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İnşallah Havalar evet burada da 40larda ama nem de yüksek gidiyor benim oğlan sıcaktan nefret ediyor klima açıyoruz mecburen inşallh sizinkinin sıcakla çok büyük problemi olmaz
Problemi olsada yapacak bişe yok burdan çıksak gideceğimiz yer adana orasıda yanıyor alışacak artık sıcağa alıştırmak istiyoruz büyük bir sıkıntı olmadığı sürece
Bez ne kullanıyorsun bu arada pişik vs yapıp bıraktığın marka oldu mu bu süreçte

Hatay’ın mutfağını seviyorum bende
Adanalıyım zaten sıcağa alışkınım ve severim. Hamilelikte sarstı soğuk yerler bana göre değil
Her sene deniyoruz tayin bakalım umarım herkesin gönlündeki yer çıkar

Benim memleketim de çoook soğuk olduğundan alışık değiliz sıcağa Mutfak olarak güzel şeyler var tabi bize tam olarak uymasada sen Adanalı olunca yakın oluyor tatlar. Benim olduğum ilçe çok kötü o yüzden sevemedim Hatayı.
Amin inşallah bizim tayin belli bi dahaki sene ama inşallah güzel bir yer gelir hepimize

Evet bizim mutfaklarımız hemen hemen benzer yabancılık çekmedik o yüzden
Hem ilçe hem farklı kültür uyum sağlamaman normal neyseki gideceğiniz zaman belliymiş bir teselli bu

Doğru söylüyorsun da bizimki çığlığı koparıyor dayanamayıp açıyorum klimayı
Harmonie almıştım o bitti ama kapasitesi az gibi geldi bir iki kez kakası taştı yanlardan. Molfix pişik yaptı onu bıraktık. 3 gündür sleepy ecologic deniyoruz iyi gibi ama bıraksak biraz uzun kalsa bu da pişik yapabilir hissindeyim. Biraz daha takip edeyim olmazsa harmonie ye döneriz taşıyor falan ama bebek rahattı en azından

Kızlar çok şükür sağlıkla bebeğime kavuştum bu sabaha karşı. Bekleyen herkese Rabbim en sağlıklı şekilde gönlündeki doğumu nasip etsin.
Aaa ne zaman ne zaman derken bir anda oldu demek ki çok şükür gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyüt bebişkonu. Ayrıntıları anlatırsın bir ara

Evet hamilelikte de bel sırt ağrısı vardı ama bu kuyruk sokumu ağrısı daha kötü ya oturamıyorum resmen
İlk hamileliğimde kuyruk sokumu ağrım çok olmuştu. Sabah 8 aksam 18 ofis çalışanı olarak tüm gün oturmaktandi benimki muhtemelen. Oturma simidi tavsiye ederim. Hem evde hem ofiste oturma simidi kullaniyordum, epey rahatlamıştı.

Canım kesin sezaryense tam zamanı zaten endişelenme. Benim de doğumum inşallah perşembe olacak 38+0 olacağım. Doktor erken doğum olmayacak, fazla beklemek istemiyorum dedi (benim önceden ameliyatım falan var, rahmimin fazla büyümemesi gerek)
İçini ferah tut, doğum erken olmayacak. O ölçümler çok yanıltıcı olabiliyor. Burda da bi arkadaşın 3000 gr ölçmüşlerdi de 3600 doğmuştu bebişi, başka arkadaşın 3200 ölçmüşlerdi 2800 doğmuştu. Bakalım biz de yazalım kaç ölçüyorlar kaç çıkıyor

Sleepy bio naturalde çok öneriyorlar sleepy fiyatı dolayısıyla insanı şüphelendiriyor iyi değil mi diye ama memnun olanda az değil
3 farklı marka aldım bende bakalım hangisine uyacak popişi

Kesin sezaryen olacak
Kazıkazan gibi bize ne çıkacak görelim bakalım
Doğumdan hemen önce ölçerler mi acaba sabah 7de çağırdı beni doktorum vakit olur mu acaba

Bizim milletimizin en büyük problemi bu ya herkes haddi olmayan her şeye burnunu sokmak istiyo ben de daha doğumdan sonraki gün hastaneden çıkarken asansorde hic tanımadığım biri sezaryenli olduğumu görünce şimdiki gençler hemen kolayı seciveriyo diye yorum yaptı hadsiz hadsiz oyle umrumda olmadi ki maalesef bizim cevremizdeki insanlarda dahil olmak üzere bir çoğunda aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum kendilerini yetersiz görüp hissettikleri konularda başkasını aşağı çekmeye çalışarak yorum yaparak kendilerini iyi hissetmeye çalışıyorlar sadece bebek lohusalık vs değil her konuda illa bu tarz davranan insanlar hep var hayatımızda normalde de sinir bozucular ama konu en hassas olduğumuz dönemde şu an en zaafimiz olan konu olunca bizi bu kadar etkiliyor maalesef. Ben böyle insanlara acıyarak küçümseyerek bakmaya başladım siz de öyle yapın siz o bebeğin annesisiniz hiç kimse sizden daha iyisini bilemez yapamaz bırakın konuşsunlar büyürken kendi cocuklarindan bı haberi olan insanlar millete ahkam kesip kendi içlerini rahatlatmaya calisiyolar

Çok haklısınız, aynen öyle . Zaten bizi yaşadıklarımız değil toplum yoruyor

Kaç gün oldu sizin doğum yapalı bende koltuktan mı dedim acaba bizim koltuk ve yatak biraz sert
Bir hafta oldu. İlk günler normal doğumda zorlandı diye düşündüm. Gece yatarken bile zorluyordu. Sonra sonra azaldı. Şimdide bez değiştirirken falan eğilince ağrıyor hemen. Uzun uzun istediğimiz pozisyonda yatamıyoruz birde zamanla geçer diye düşünüyorum. Azalmazsa gidin ama mutlaka doktora.

Kızlar hamile iken bazı yiyecek içeceklere dikkat ediyorduk. Şimdi emzirirken hangi yiyecekleri kesin olarak yemememiz lazım ? Hamileyken yemediklerimi şimdi süt verirken de mi yememeliyim ? Mesela ; kokoreç, sucuk,kola vs vs

Yaaaa yazdığın şey balyoz gibi indi kafama. Gerçekten senin acını anlayamayız ama tüm kalbimizle yanındayız.

Yani günde 6 7 kez kaka da çisde yapiyor, hatta annemi alt açma örtüsüne bı turlu alistiramadigimiz için iki kez koltuğa yaptı maşallah öyle az bı ciside yok baya var bu çocuk doymasa bu kadar kaka çiş yapamaz diyorduk ama tartıda baya kilo kaybı var. Ben evet çok stres yaptım, hatta bı ara baya sesli sesli ağladım, uyuyor emerken ve asla devam ettirmiyoruz emmeye de mamaya da yok yani uyuyan bebekler emer ya da mama da içer bu içmiyor, icmedikce ben geriliyorum, korktum ben çocuğumu reddettecem heralde bu gidişle diye çünkü lohusa depresyonunda bazı kadınlar evlatlarını reddediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…