2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende bugün tüm gün uğraştım durdum . En son ki beslenmesinde yine üzerime alır almaz uyudu bende sinirden oturup bi güzel ağladım . Emzirmeyeceğim artık diye ağladım . İnsan tükeniyormuş gerçekten . Şu yaşadıklarımı bir başkası anlatsa “ ne kadar da abartıyor ne var bunda “ derdim . Ama cidden zor geliyor bana da

Bir şey merak ettim emzirirken uyuduğu zaman uyandırmayı deniyor musun yani çok sıradan bir şey ama bazen bebekler emerken de uyuya kalıyor ya o yüzden soruyorum. Allah sabır versin dayanma gücü versin

Emme davranışı sadece açlıkla ilgili değil, güvende hissetmek için de bazen memede kalmak istiyorlar. Emzirme danışmanıyla görüştünüz mü

Kesin sezaryen olacak
Kazıkazan gibi bize ne çıkacak görelim bakalım
Doğumdan hemen önce ölçerler mi acaba sabah 7de çağırdı beni doktorum vakit olur mu acaba
Valla öyle bizim işimiz kazı kazan
Önceki doğumumda ben de 7de gitmiştim bakılmamıştı, zaten o saatte doktor olmuyor. 7de gidiyosun kan veriyosun nst bağlıyolar vs 8.30 sonrası 9a doğru alıyorlar genelde.
Belki senin farklı olur canım. Ben doğumdan 1 gün önce gitmiştim o sefer. Şimdi de pazartesi gideceğim, doğumdan 3 gün önce olacak (kanlarımı vs geçen hafta verdim ben)

Sağlıcakla kucağına al. İnsan endişeleniyor, korkuyor, çünkü en nihayetinde bir bilinmezlik. Çok güzel bir doğum ve doğum sonrası süreç diliyorum canım

6-7 kez çiş kak yapıyorsa doyuyordur. Kilo kaybı ilk bir hafta normal. Bunu size ilk hafta için doktor söylediyse doktorunuzu değiştirin ben öyle yaptım.
10. gündü dün %13 kilo kaybı olmuş doktor baya panik yaptı bir sürü test istedi ben dedim sütümün yetersiz geldiğini düşünüyorum dedim yine de bir sürü test yaptı çok şükür testleri iyi çıktı

Yaaa kıyamam emzirme süreci çok zor bisurecmis ama atlatacaz inşallah biraz sabretmemiz gerekiyor ve sakin kalmaya çalışmak umarım düzelir

kızlar yazılanları okudum hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ve hiç bitmeyecek gibi geliyor. Gerçekten büyüyecek mi ? Bu bir ay en azından geçer mi deyip durdum bugün de ..

Tüm mesajları okuyamadım ama emzirme sorunu bende de var. Çocuk aç süt yok. 2.günü bitirdik. Gelir gelir diyorlar ama bebeğim iyice soğumaya başladı memeden. Bestlak+ solgar vitamine başladom dut kompostosu içtim daha ne yapabilirim, neden sütüm yok asla anlayamıyorum

Kızlar selam bayadır giremedim nasıl gidiyor bebişlerle. Beni tedirgin eden bir konu var 21 Mayıs’ta doğum yaptım hala kanamam devam ediyor az da olsa sizin kanamalarınız durdu mu?

Buna ben de yıkıldım şaka desin biri nolur ama lütfen
Ben yiyorum hep yedim azlıkta yaşamadım kaç yıldır öyle bir bilgim yok açıkçası daha iki gün önce yedim gaz yapıcı şeylere dikkat ediyorum sadece çiğ sebze, kurubaklagil gbi gibi onu da yerim bi süre sonra

Bir şey merak ettim emzirirken uyuduğu zaman uyandırmayı deniyor musun yani çok sıradan bir şey ama bazen bebekler emerken de uyuya kalıyor ya o yüzden soruyorum. Allah sabır versin dayanma gücü versin
Teşekkür ederim evet uyanması için dürtmediğim yeri kalmıuor hatta bazen epey zorluyorum ama yok uyanmıyor

Kızlar selam bayadır giremedim nasıl gidiyor bebişlerle. Beni tedirgin eden bir konu var 21 Mayıs’ta doğum yaptım hala kanamam devam ediyor az da olsa sizin kanamalarınız durdu mu?
Ben sezaryen oldum 15 gün önce benim de devam ediyor. Bazı günler leke şeklinde bazı günler bi tık daha fazla . Ama genel olarak çok az. Doktorum 1 ay a kadar kanama sürebilir bazen azalıp artabilir dedi.

Benim de 17 gün oldu vajinal doğum yaptım bazen azalıp artıyor ama hala devam ediyor

kızlar yazılanları okudum hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ve hiç bitmeyecek gibi geliyor. Gerçekten büyüyecek mi ? Bu bir ay en azından geçer mi deyip durdum bugün de ..
Geçecek ve çok rahatlayacağız. Hamilelik nasıl geçti göz açıp kapayana kadar bu günler de öyle geçecek

Benim durdu canım bi kaç gündür hiç yok 10. Gün gibi ilkinde de böyle olmuştu ama kırk gün kanayan da tanıdıklarım var

Bende pazartesi 39+0 oluyorum benimde sabah 7de sezeryanım suyu kilo boyu iyi denildi bence erken değildir sezeryanı çok bekletmiyorlar zaten bu kadar bekletmesine şaşırıp sormuştum doktora ilk doğum olduğu içinmiş sıcaklar fena bende Diyarbakır dayım doğsun da yanımda dursun sicaklarda hamilelik gerçekten çok kötü

Anne bağırsağındaki gaz da geçmiyormuş bebeğe. Sadece bazı bebekler bazı gıdalara karşı hassas olabiliyormuş ben de ne bulursam yiyorum artık yeter hamilelik zaten çok zordu lohusalıkta en azından bir şeyler kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…