Yani evet öyle diyolar ama ben gazlandığını deneyimledim yediklerimle alakalı mesela yaprak sarma amanın öyle gazlanmıştı öyle ağlamıştıki, çok dikkat ettiğimde hiç sıkıntı yaşamamıştık ilk başlar için diyorum bu süreci yani. Gaz ilacı kullanmaya gaz masajı yapmaya başlamıştık zaten bir süre sonra.Anne bağırsağındaki gaz da geçmiyormuş bebeğe. Sadece bazı bebekler bazı gıdalara karşı hassas olabiliyormuşben de ne bulursam yiyorum artık yeter hamilelik zaten çok zordu lohusalıkta en azından bir şeyler kolay olsun
Ne kadar güzel. Benim bebeğim memeyi görünce elleriyle itiyor. Ama sağdığım sütü biberonla lıkır lıkır içiyor. Biberon verme emmez demesin kimse kaşık biberon denedim ölecek gibi oldu boğuldu beceremedim. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Aşırı bunaldım2 çocuğunuda emzirmiş bir anne olarak tecrübemi paylaşmak istiyorum belki yardımcı olur. İlk doğumumda sütüm 1 haftaya anca geldi memeyi hızlı emen bebeğin sütüde bol oluyor meme tam boşaldığı için. Oğlum ağlayınca emziriyordum 2 saatı beklemiyordum çok iyi kilo alıyordu. Süt artırmak için hiç bir şey denemedim iyi uyku, proteinli yemek,sıvı tüketimi fazla olmalı.Yediğimizin bebeğe gaz yapma olayı evet doğru ama kolik ve gazlı bebeklere daha fazla etki ediyor.
Yook korkma strese de girme. Belki o güne kadar bi ilerlemen olur. Kızlar paylaşmıştı burda egzersiz falan, onları yoğun olarak yapmaya çalış. Her gün sıcak banyo yap. Sağlıkla hayırlısıyla al güzelini kucağınaKızlar bu gün kontrolüm vardı açıklık yok doktor 19 hazirana kadar doğum başlamazsa yatışını yapıp doğumu başlatacağız dedi. Stress oldum suni sancı olayına .
Yok canım onun biberonla alakası yok. Ben oğlumda hem sağıyordum biberonla veriyordum (lansinohtan çok memnundum) hem emziriyordum hem de günde 1 öğün mama veriyordum yine beberonla. KomboNe kadar güzel. Benim bebeğim memeyi görünce elleriyle itiyor. Ama sağdığım sütü biberonla lıkır lıkır içiyor. Biberon verme emmez demesin kimse kaşık biberon denedim ölecek gibi oldu boğuldu beceremedim. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Aşırı bunaldım
Amin teşekkür ederim canım inşallah kendiliğinden gelirYook korkma strese de girme. Belki o güne kadar bi ilerlemen olur. Kızlar paylaşmıştı burda egzersiz falan, onları yoğun olarak yapmaya çalış. Her gün sıcak banyo yap. Sağlıkla hayırlısıyla al güzelini kucağına
Benim kızım 2 aylıkken memeyi itiyordu yatağa Yan uzanarak onu yan çevirip emiziriyordum öyle düzeldi.Yenidoğanda nasıl olur o pozisyon bilmiyorumNe kadar güzel. Benim bebeğim memeyi görünce elleriyle itiyor. Ama sağdığım sütü biberonla lıkır lıkır içiyor. Biberon verme emmez demesin kimse kaşık biberon denedim ölecek gibi oldu boğuldu beceremedim. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Aşırı bunaldım
Ben de 29 mayısta doğum yaptım günlük pedi doldurmayacak şekilde devam ediyorKızlar selam bayadır giremedim nasıl gidiyor bebişlerle. Beni tedirgin eden bir konu var 21 Mayıs’ta doğum yaptım hala kanamam devam ediyor az da olsa sizin kanamalarınız durdu mu?
Doktor ben 7.30da geliyorum ilk seni alıcam diğer hastalar riskli previa vs var onlar beni yoracak 7yi geçirme ben gelene kadar seni hazırlarlar en geç 8.30-9 gibi odada olursun dedi bakalım epidural yapılır sonda takılır derken doktor ancak gelir benceValla öyle bizim işimiz kazı kazan
Önceki doğumumda ben de 7de gitmiştim bakılmamıştı, zaten o saatte doktor olmuyor. 7de gidiyosun kan veriyosun nst bağlıyolar vs 8.30 sonrası 9a doğru alıyorlar genelde.
Belki senin farklı olur canım. Ben doğumdan 1 gün önce gitmiştim o sefer. Şimdi de pazartesi gideceğim, doğumdan 3 gün önce olacak (kanlarımı vs geçen hafta verdim ben)
Sağlıcakla kucağına al. İnsan endişeleniyor, korkuyor, çünkü en nihayetinde bir bilinmezlik. Çok güzel bir doğum ve doğum sonrası süreç diliyorum canım
Gerçekten tükeniyor çaresiz kalıyoruz rabbim bizide bebislerimizide korusun inşallah. Bende gün içinde 30 kez vazgeçiyorum ama o öyle savunmasız bir şekilde yatıyor ya kıyamıyorum yine baştan aynı durumlar. Biraz daha deneyeyim diyorum bakalımBende bugün tüm gün uğraştım durdum . En son ki beslenmesinde yine üzerime alır almaz uyudu bende sinirden oturup bi güzel ağladım . Emzirmeyeceğim artık diye ağladım . İnsan tükeniyormuş gerçekten . Şu yaşadıklarımı bir başkası anlatsa “ ne kadar da abartıyor ne var bunda “ derdim . Ama cidden zor geliyor bana da
Denerken de kıyamıyorum, denemediğimde de . Denerken bugün o kadwr çok ağlayıp itti ki memeyi . Sağdığım sütü hep yarım yamalak verdim tamamen doymasın da memeui alsın diye. Sürekli yarı aç uyuua kaldı sonra acıkıp hemen uyandı. Son 4 saattir de uyumuyor . Tüm huzuru bugün bozuldu.Gerçekten tükeniyor çaresiz kalıyoruz rabbim bizide bebislerimizide korusun inşallah. Bende gün içinde 30 kez vazgeçiyorum ama o öyle savunmasız bir şekilde yatıyor ya kıyamıyorum yine baştan aynı durumlar. Biraz daha deneyeyim diyorum bakalım
Oyyyy kıyamam yavruma dikkat et kilo vermesin benimki çok vermiş işte şimdi pazartesi ye kadar baya aldırmam lazımDenerken de kıyamıyorum, denemediğimde de . Denerken bugün o kadwr çok ağlayıp itti ki memeyi . Sağdığım sütü hep yarım yamalak verdim tamamen doymasın da memeui alsın diye. Sürekli yarı aç uyuua kaldı sonra acıkıp hemen uyandı. Son 4 saattir de uyumuyor . Tüm huzuru bugün bozuldu.
Yaa gaz ciddi problem ama inşallah şu an olduğundan fazlası olmazYani evet öyle diyolar ama ben gazlandığını deneyimledim yediklerimle alakalı mesela yaprak sarma amanın öyle gazlanmıştı öyle ağlamıştıki, çok dikkat ettiğimde hiç sıkıntı yaşamamıştık ilk başlar için diyorum bu süreci yani. Gaz ilacı kullanmaya gaz masajı yapmaya başlamıştık zaten bir süre sonra.
Şu an da mesela d probiotik kullanıoruz bebişe bir ay kullancaz.
Denemekten vazgeçersem bende o da daha huzurlu olacağoz gibi hissediyorum . Her bebek emecek diye birDenerken de kıyamıyorum, denemediğimde de . Denerken bugün o kadwr çok ağlayıp itti ki memeyi . Sağdığım sütü hep yarım yamalak verdim tamamen doymasın da memeui alsın diye. Sürekli yarı aç uyuua kaldı sonra acıkıp hemen uyandı. Son 4 saattir de uyumuyor . Tüm huzuru bugün bozuldu.
Sen kaçıncı haftada doğum yapmıştın tatlım bnmki çok uyuyor ya haftası küçük diye diyorum ama öyle mi acabaBende bugün tüm gün uğraştım durdum . En son ki beslenmesinde yine üzerime alır almaz uyudu bende sinirden oturup bi güzel ağladım . Emzirmeyeceğim artık diye ağladım . İnsan tükeniyormuş gerçekten . Şu yaşadıklarımı bir başkası anlatsa “ ne kadar da abartıyor ne var bunda “ derdim . Ama cidden zor geliyor bana da
Siz rahat olduktan sonra bebiş sağlıklı olduktan sonra gerisi bir şekilde olur giderNe kadar güzel. Benim bebeğim memeyi görünce elleriyle itiyor. Ama sağdığım sütü biberonla lıkır lıkır içiyor. Biberon verme emmez demesin kimse kaşık biberon denedim ölecek gibi oldu boğuldu beceremedim. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Aşırı bunaldım
Aramızda 1 gün var. Ben gaz çıkarmayı hala öğrenemedim babasına teslim ediyorumBen de 29 mayısta doğum yaptım günlük pedi doldurmayacak şekilde devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?