Eğer daha iyi olacaksanız bırakın biberonla içsin öyle de anne sütü alacak böyle de anne sütü alıyor. Çok içinize sinmezse birkaç gün ara verip tekrar denersiniz. Daha önce de çok yazdım mutlu anne=mutlu bebek. Dene pes etme diyenler destek olmaya çalışıyorlar sadece. Kendinizi mecbur hissetmeden içinize sinecek şekilde davranmanız çok daha sağlıklı. Siz iyi olacaksınız ki bebiş de iyi olsunDenemekten vazgeçersem bende o da daha huzurlu olacağoz gibi hissediyorum . Her bebek emecek diye bir
Şey yok demekki. Ama herkes dene pes etme diyor . Ama bende bebekte yıprandık gibi hissediyorum. Ben her denemede sinie stres içerisine giriyorum dolayısıyla bebeğe de yansıtıyorum. Ve sürekli denemekten hiçvir şeye vaktim kalmıyor. Bebeği kucağıma alıp huzurla iki ninni dahi söyleyemiyoeum.
38+0 da doğum yaptım ama 2.800 doğdu.Sen kaçıncı haftada doğum yapmıştın tatlım bnmki çok uyuyor ya haftası küçük diye diyorum ama öyle mi acaba
Evet bende öyle düşünüyorum. Bu şekilde daha fazla içime sinmiyor. Çünkü her seferinde geriliyorum bebeğe de yansıyor bu . Huzurla kucağıma alamıyorum sürekli bir savaş içerisindeymişiz gibi.Eğer daha iyi olacaksanız bırakın biberonla içsin öyle de anne sütü alacak böyle de anne sütü alıyor. Çok içinize sinmezse birkaç gün ara verip tekrar denersiniz. Daha önce de çok yazdım mutlu anne=mutlu bebek. Dene pes etme diyenler destek olmaya çalışıyorlar sadece. Kendinizi mecbur hissetmeden içinize sinecek şekilde davranmanız çok daha sağlıklı. Siz iyi olacaksınız ki bebiş de iyi olsun
Stres hormonları sütü de etkiler. Bekleyin bakalım kendinizi iyi hissedince denersiniz gerekli görürseniz. Ama süt üretimi ve güvenli bağlanma için ten tene teması bırakmayınEvet bende öyle düşünüyorum. Bu şekilde daha fazla içime sinmiyor. Çünkü her seferinde geriliyorum bebeğe de yansıyor bu . Huzurla kucağıma alamıyorum sürekli bir savaş içerisindeymişiz gibi.
Bence de gaz geçiyor bebişlereYani evet öyle diyolar ama ben gazlandığını deneyimledim yediklerimle alakalı mesela yaprak sarma amanın öyle gazlanmıştı öyle ağlamıştıki, çok dikkat ettiğimde hiç sıkıntı yaşamamıştık ilk başlar için diyorum bu süreci yani. Gaz ilacı kullanmaya gaz masajı yapmaya başlamıştık zaten bir süre sonra.
Şu an da mesela d probiotik kullanıoruz bebişe bir ay kullancaz.
Görüştüm evet güvende hissetmek için memede kalmak istediğinde o da bahsetti. Denemeye devam etmek en doğrusu galiba.Emme davranışı sadece açlıkla ilgili değil, güvende hissetmek için de bazen memede kalmak istiyorlar. Emzirme danışmanıyla görüştünüz mü
Günden güne artar daha kolostrum içiyor zaten bebişte sütünüz dönüşünce artmaya başlar yavaştan sürekli emzirmekten başka yapcak bişey yok sanırım ilk günlerde. Bana 15. Gün doğum kg suna ulaşmasını bekleriz dedi bu aradaBenim minnoşum da uykucu galiba eğer değişmezse. Kendisine yetecek kadar emip uyuyor. 3200 doğdu, 2 günde 2960’a düştü. Şu ana kadar normal ama idrar çıkışı az. Tavsiyesi olan olur mu? Yenidoğan bebek bu kadar uyur mu hakikaten bilemedim büyük oğlum hiç uyumazdısarılığı bugünkü sonuçlara göre normal. Pazartesi takip edecekler yine hastanede.
Aaa anladım canım, normal bir süreçte değil doktorun da o zaman, onun da hastalarının zor zamanı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al. Her halukarda 2500ü geçti diye düşün. Çarşambaya kadar da kaşar peynir badem yiyip durDoktor ben 7.30da geliyorum ilk seni alıcam diğer hastalar riskli previa vs var onlar beni yoracak 7yi geçirme ben gelene kadar seni hazırlarlar en geç 8.30-9 gibi odada olursun dedi bakalım epidural yapılır sonda takılır derken doktor ancak gelir bence
Başka kontrol olmayacağım için kan vs geçen gün verdim dediğin gibi ölçüm yapacaklarını sanmıyorum bakalım şansımıza kaç kilo çıkacak prenses
Hepimiz kazasız belasız halledelim inşallah şu süreci
Bir sürü yöntem paylaşıldı biraz gerilerde onlara bakabildiniz miGörüştüm evet güvende hissetmek için memede kalmak istediğinde o da bahsetti. Denemeye devam etmek en doğrusu galiba.
Ben de cihazla sağım yapmaya çalıştığımda hiç gelmiyor cihaz kaynaklı olabilir. Elle sağım denediniz miBenim başta sıkınca şeffaf gibi bir şey geliyordu ama kaşıkla takviye verince ve lansinoh sürünce memeden soğudu, yorgunluk stres derken hepten gitmiş sanırım az önce sağım cihazı denedim bir damla bile gelmedi
Gelmese de 2-3 saatte bir sağım yapmaya devam et canım. Krem sürüyorsan ne derlerse desinler mutlaka temizle, karbonatlı suyla temizleyebilirsin. Kaşık ya da biberonla mama verdiğin için memeden soğumaz hiç endişe etme. Genelde anneler süt gelmiyor diyip sağım yapmayı max. 3. Gün bırakıyorlar, bırakma canım devam et sık sıkBenim başta sıkınca şeffaf gibi bir şey geliyordu ama kaşıkla takviye verince ve lansinoh sürünce memeden soğudu, yorgunluk stres derken hepten gitmiş sanırım az önce sağım cihazı denedim bir damla bile gelmedi
Bi de bu sıcakta sıcak duşAy egzersiz yapmaktan ayağım bacağım ağrıdı benimki gelmiyor ben daha egzersiz de yapmıycam sıcaktan bunalıyorum zaten üstüne egzersiz hiç çekilmiyor
Bizim sular borularda ısınıyor soğuk akmıyor zatenBi de bu sıcakta sıcak duşimdaaaat
Gelecek inşallah, çok sevmiş karnını napsın
Yerlerini çok sevmis kuzular. Erken dogum risklerini atlatalim diye dert yanarken şimdi de doğmuyorlar iyi miBizim sular borularda ısınıyor soğuk akmıyor zatenBelki dışarısı daha güzeldir ya gelsin
Çok teşekkür ederiz çok sağ olun. Ama insan ne olursa olsun kafasına takıyor ki normalde rahat biriyimdir. İnşallah sapasağlam şu lohusalığı atlatırızSiz rahat olduktan sonra bebiş sağlıklı olduktan sonra gerisi bir şekilde olur giderAnalık doğum şekliyle ya da biberonla memeyle ölçülebilecek bir şey değil. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
Kaşık beni inanılmaz korkuttu boğazına kaçtığı için ve uyuyor ısrarla uyanmıyor yutmuyor da yemedikçe daha da uyuypr çünkğ şeker düşüyor. Sütüm olmadığını fark edince 4 saattir beslenmediğini fark ettim ve inanılmaz panik yapıp biberonla verdim. Onu bile zor yedirdimGelmese de 2-3 saatte bir sağım yapmaya devam et canım. Krem sürüyorsan ne derlerse desinler mutlaka temizle, karbonatlı suyla temizleyebilirsin. Kaşık ya da biberonla mama verdiğin için memeden soğumaz hiç endişe etme. Genelde anneler süt gelmiyor diyip sağım yapmayı max. 3. Gün bırakıyorlar, bırakma canım devam et sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?