2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Eğer daha iyi olacaksanız bırakın biberonla içsin öyle de anne sütü alacak böyle de anne sütü alıyor. Çok içinize sinmezse birkaç gün ara verip tekrar denersiniz. Daha önce de çok yazdım mutlu anne=mutlu bebek. Dene pes etme diyenler destek olmaya çalışıyorlar sadece. Kendinizi mecbur hissetmeden içinize sinecek şekilde davranmanız çok daha sağlıklı. Siz iyi olacaksınız ki bebiş de iyi olsun

Kızlar ben çok heyecanlıyım bebeğimle aynı bedende oluşumuzun son 1 günü 9 ay asla geçmez erken doğsun derken karnimda son günü kuzumun her hareketinde gözlerim doluyor çok özleyecem bu günleri diyorum
Bı yandan yoruldum doğsun bedensel yorgunluğu atlatayim diyorum bı yandan da çok özleyecem bı dahaki hamileliğe kadar bu duyguları diyorum 16 Hazirana doğumu olan bı arkadaş daha vardı adını hatırlayamadım sende durumlar nasıl sende heyecanlı misin

Evet bende öyle düşünüyorum. Bu şekilde daha fazla içime sinmiyor. Çünkü her seferinde geriliyorum bebeğe de yansıyor bu . Huzurla kucağıma alamıyorum sürekli bir savaş içerisindeymişiz gibi.

Evet bende öyle düşünüyorum. Bu şekilde daha fazla içime sinmiyor. Çünkü her seferinde geriliyorum bebeğe de yansıyor bu . Huzurla kucağıma alamıyorum sürekli bir savaş içerisindeymişiz gibi.
Stres hormonları sütü de etkiler. Bekleyin bakalım kendinizi iyi hissedince denersiniz gerekli görürseniz. Ama süt üretimi ve güvenli bağlanma için ten tene teması bırakmayın

Benim minnoşum da uykucu galiba eğer değişmezse. Kendisine yetecek kadar emip uyuyor. 3200 doğdu, 2 günde 2960’a düştü. Şu ana kadar normal ama idrar çıkışı az. Tavsiyesi olan olur mu? Yenidoğan bebek bu kadar uyur mu hakikaten bilemedim büyük oğlum hiç uyumazdı sarılığı bugünkü sonuçlara göre normal. Pazartesi takip edecekler yine hastanede.

Bence de gaz geçiyor bebişlere

Günden güne artar daha kolostrum içiyor zaten bebişte sütünüz dönüşünce artmaya başlar yavaştan sürekli emzirmekten başka yapcak bişey yok sanırım ilk günlerde. Bana 15. Gün doğum kg suna ulaşmasını bekleriz dedi bu arada yani daha zaman çok

Aaa anladım canım, normal bir süreçte değil doktorun da o zaman, onun da hastalarının zor zamanı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al. Her halukarda 2500ü geçti diye düşün. Çarşambaya kadar da kaşar peynir badem yiyip dur hayırlı haberlerini bekleriz

Benim başta sıkınca şeffaf gibi bir şey geliyordu ama kaşıkla takviye verince ve lansinoh sürünce memeden soğudu, yorgunluk stres derken hepten gitmiş sanırım az önce sağım cihazı denedim bir damla bile gelmedi

Ben de cihazla sağım yapmaya çalıştığımda hiç gelmiyor cihaz kaynaklı olabilir. Elle sağım denediniz mi

Ay egzersiz yapmaktan ayağım bacağım ağrıdı benimki gelmiyor ben daha egzersiz de yapmıycam sıcaktan bunalıyorum zaten üstüne egzersiz hiç çekilmiyor

Gelmese de 2-3 saatte bir sağım yapmaya devam et canım. Krem sürüyorsan ne derlerse desinler mutlaka temizle, karbonatlı suyla temizleyebilirsin. Kaşık ya da biberonla mama verdiğin için memeden soğumaz hiç endişe etme. Genelde anneler süt gelmiyor diyip sağım yapmayı max. 3. Gün bırakıyorlar, bırakma canım devam et sık sık

Çok teşekkür ederiz çok sağ olun. Ama insan ne olursa olsun kafasına takıyor ki normalde rahat biriyimdir. İnşallah sapasağlam şu lohusalığı atlatırız

Kaşık beni inanılmaz korkuttu boğazına kaçtığı için ve uyuyor ısrarla uyanmıyor yutmuyor da yemedikçe daha da uyuypr çünkğ şeker düşüyor. Sütüm olmadığını fark edince 4 saattir beslenmediğini fark ettim ve inanılmaz panik yapıp biberonla verdim. Onu bile zor yedirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…