- 29 Haziran 2022
- 4.395
- 2.492
- 83
- 32
Teşekkür ederim. Amin inşallahahPek anlamıyorum ama içime erkek doğdusağlıkla gelsin minişler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Amin inşallahahPek anlamıyorum ama içime erkek doğdusağlıkla gelsin minişler
![]()
Üreme organi belli olsaydi aslinda kizlarda asagi erkeklerde yukari bakan sivrilik oluyor, benimde icime kiz dogduKızlar 12. Hafta cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı:) doktorum emin olamadı o yüzden bir tahminde bulunmadı
Sağolun. Doktor bi çıkıntı gösterdi aslında 45 derece ve üstü ise erkek 45 derece açıdan az ise kız olur dedi. Benim çıkıntı 45 derecedeydiÜreme organi belli olsaydi aslinda kizlarda asagi erkeklerde yukari bakan sivrilik oluyor, benimde icime kiz dogdu![]()
Bebek iyi çok şükür hep yatıyorum .Cok gecmis olsun canim simdi iyi misiniz bebisle
Ya ben bunu yazinca garipseniyor ama biz 11 haftalik olduk ve iliski yasamiyoruz esim o kadar koruyucu ki bebege sana bisey olursa kendimi affetmem sonucta saglikla dogarsa her sey rutine donecek diyor
Risk bile olmasa ben iliski yasamaktan cekiniyorum bilmiyorum![]()
Bende bugün 10+3 oldum.Kızlar 12 haftam yarın. İki gğndür daha yeni baş dönmelerim başladı. Bu normal midir ? Her yerde ilk ğç ay baş dönmesi olur diyor . Benim ilk 3 ay olmadı tam 3. Ay bitininde böyle vi şey vaşlado . Sebebi ne olabilir kötü bir şey yoktur di mi![]()
Şuan nasıl oldun peki bebek iyi mi herşey yoluna girdi miBende senin gibiydim 9 haftalikken yuruyuse basladim 2 gun yurudum evde, 2. Gun 10 bin adima zorladim ve aksamina bel agrim baslamisti. Doktorda dusuk tehlikesi kabul edip 3 hafta pregestan vermisti. Dikkat etmek lazim, biseyim yok diye ilk aylar yuklenmemek gerekiyor.
Suan 13 haftalik oldu, yuruyus yapmak istiyorum ama hala endiseliyim
Kanamam açık sulu kahverengiydi . Kırmızı pembe olması sıkıntı dedi. Yok Plesenta normal yerinde sadece kese çok az yer değiştirmiş rahim kanalına doğru . Bir hafta yatarsan yukarı doğru büyür dediGeçmiş olsun plasentanız ile ilgili bir şey dedi mi?
Bu haftalardaki kanama eğer plasenta aşagıdaysa ondan da olabiliyor
Şuan bir sikinti yok cok sukur sağol, pregestan onlem amacli vermisti acil doktoru, hic is yapma, yat surekli demistiŞuan nasıl oldun peki bebek iyi mi herşey yoluna girdi mi
Bende 2lide saniyelik cikinti gordum ucgen sekli ama tam ortadaydi, ne asagi ne yukariSağolun. Doktor bi çıkıntı gösterdi aslında 45 derece ve üstü ise erkek 45 derece açıdan az ise kız olur dedi. Benim çıkıntı 45 derecedeydi![]()
Benim aşırı bir dönme değil fakat benimde sürekli olan geçmeyen bir dönmeBende bugün 10+3 oldum.
Dün iş yerimde baş dönmesi yaşadım.altı üstüne geldi herşey.15 dakika kadar sürdü.Tansiyonum 15 /8 olmuş.1 saat sonra 9/6 ya indi..Doktorum dalgalanmalar normal dedi ama yine de takip et dedi.suan 10/5 10/6 seyrinde.
Korkuyorum yine aynısı olacak diye .
Ahaha evet ya çıkıntıyı epey gördük aslında ama açı tam ortadaydı doktorda baya inceledi anlamak için ama çıkıntı tam orta derecede dedi me deseö doğru olmaz dediBende 2lide saniyelik cikinti gordum ucgen sekli ama tam ortadaydi, ne asagi ne yukarisanirim seninde oyleydi ve %50 %50
Maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Evet ilk olucak insallah![]()
Aa deniyeyim onu da teşekkürlerGeçmiş olsun canım hapşurup öksürünce üst bacaklarını çapraz yap bende de batma gibi karnımı aşağıya itiyormuşum gibi basınç oluyordu deneye deneye bu yöntemi buldum öyle yapınca o basınç ve batmalar olmuyor![]()
Kaç tansiyonunuz?Benim aşırı bir dönme değil fakat benimde sürekli olan geçmeyen bir dönmedoktora sordum 2. 3 aylık dönem tansiyon düşüklüğü dönemi dedi . Normal dedi . Konteol et tansiyonunu dedi .
Tansiyon aletim yok sipariş vereceğim. Sadexe hastanede ölçtüm ama şansa hastanedeuıende baş dönmem yoktu ve tansiyonum normal çıktı 11-6 çıktı. Ama doktor ani düşer ve ani eski haline döner bu dönemde dedi. Evde tamsiyon aleti bulundurursam iyi olur gibiKaç tansiyonunuz?
Ah ne güzelSelam kızlar nasılsınızbenim de bir kızım daha oluyorr çok sevindik
![]()
Ay maşallahhh. Darısı başımıza inşallah. Benim de bir oğlum var. Bir de kızım olsun çok isterim ama Allah ne verirse başım üstünde yeri var. Sizin adınıza çok sevindim.Selam kızlar nasılsınızbenim de bir kızım daha oluyorr çok sevindik
![]()
Birinin bu görevi üstlenmesi gerekiyor sanırımHerkes cinsiyet ogrenmeye basladi, aramizda 3 ayini dolduranlar var, bizim bu tabloyu dolduracak kisi kim yadiger gruplarda birileri var O'na yaziyorlar ve liste guncelleniyor, bizde tik yok.