Pes edip napıyosun? Onu ağlamaya terk etmiyosun sanırım. Bebekler ağlar 

bazen çok ağlar, durmadan ağlar, senin emdiğin sütü burnundan getirircesine ağlar. Ama elbet susar. Geçecek,
yakın bir zamanda değil ama geçecek. Uykusu geldiği için ağlıyor çünkü korkuyor uyumaktan ve zorlanıyor uykuya dalmaya. Desteği mutlaka vermelisin, kucak, sallama, meme, mama artık her ne ise. Çünkü burda desteklenen bebekler sadece uykuya geçmiyor aynı zamanda güvenli bağlanma için bir bağ oluşturuyor, orada bebeğin aynı zamanda zihinsel gelişimi destekleniyor. Bu yüzden "desteksiz uyumalı" denilen şey tam bir yalan, modern zaman yalanı. Buna kanıp da neden uyumuyor deme sakın. O ağladıkça sabır çek, dualar oku, eğer mümkünse bi su iç. Geçecek. Bazı günler daha zor bazı günler sadece zor olacak ama inan bana geçecek 

stabil bir hayatımız olamaz artık, inişler çıkışlar olacak. Bazen bu inişler daha uzun zamanımızı alacak
Bunlar bi noktada da kendime not. Çünkü çok ama çok ağlayan bir kızım var ömrü uzun olsun 

bazen yorgunluktan adımı unutuyorum, ağlamasından çıldıracak gibi oluyorum, şefkatimi elden bırakmamak için çok zorlanıyorum. Biliyorum geçecek ve fakat 'şu an' çok zor