Biz 1 aylikken sadece 1 paket sleepy denedik ve aninda pisik olynca molfixe gectik. Marketlerde satilan duz molfixte bile ne tasma ne de pusik problemi yasamadik. Tum molfix cesitlerini de kullandik. Pure&soft ve premium daha pamuksu ancak ikisi arasinda kalite olarak bir fark goremedim ben. Fiyatlari da yakin. Bez bittikce cimriden fiyat karsilastirmasi yapip oyle aliyorum. En son amazondan siparis vermistim.
Teşekkürler kızlar, hem normal olandan hem premium olandan, 4 numara aldım, Ebebekten. Hemen taktım şimdi premium olanı. Uyuyor. Bakalım memnun kalırım inşallah ben de sizin gibi.Biz molfix pure soft kullanıyoruz ben aylık toplu alıyorum akakçe den bakıp en uygun nereyse oradan alıyorum7 kiloydu en son 3 numara sızdırmaya başlayınca 4 e geçmiştik ama perşembe sünnet oldu 5 numara takıyorum ama 5 te çok büyük durmadı nedense henüz dolu dolu beklemedi sürekli değiştiğim için ama 4 te uzun süre kullanılmaz gibi geldi yani bence 4 alın ama stok yapmayın aylık alın öyle daha iyi oluyor fiyat farkıda çok olmuyor aylar önce aldığım bezle aldığım 4 numara aynı fiyattı tabi adet düşüyor ama eskisi kadar da çok kullanmıyoruz sonuçta
![]()