Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Biz de hep bolca markasininkileri aliyoruz, tavuk coook can cekerse kirk yilin basi. Tedaviye basladigimizdan beri tavugun tadini unuttum sjdjdjd. Arkadaslar bolca nin hindi butunu duduklude azicik haslayin sonra soslayip firina verin tandir gibi oluyor cok leziz

Ah kiyamam cidden havasizliktan olmus ya ac karina bi de sekerin filan da oynamistir iyi misin simdi

Ben de hamileliğimden beri hiç bu kadar sağlıksız hamburger yememiştim,insanın canı sağlıksız bir şeyler de çekiyor.Yanına ayran aldım bak yemin ederim gitmedi.Kolasız yapamadım biraz içeyim diye kendimi zor güç ikna ettim.Devamlı yenmeyen içilmeyen şey herhalde sıkıntı olmaz .Bira,nargile filan bilmiyorum bunlarla kıyaslanmaz bence

Ben dün devlete kontrole gittim 10+1 dim. Tam 10 gün sonrası için ikili test randevusu almamı söyledi. Ayrıca beni perinatoloğa yönlendirmedi. Yönlendirmeden randevu açılmıyo malum. Ben kadın doğuma aldım onlar yapmıyor mu

Azaldığım bu ama bırakmam lazım umarım o da olur diyordum bulantım olur tiksinirim ama hiçbiri olmadı şansıma zor zamanlar geçiriyorum olmuyor maalesef de mecbur bırakmam lazım böyle daha kötü oluyor

Tabiki de ondan diyorum işte kırk yılın başında bi yediğimiz hamburger içtiğimiz kola asla zarar vermez. İnsanın nefsi istiyor yani doğruya doğru ama biz iyi tutuyoruz kendimizi. Şurda karnında taşıyacağın dokuz ay yani bi zahmet içki içmeyiver nargile içmeyiver

evet evet eşim de dönüyor haftasonu şehir dışından zaten gerek kalmayacak bi daha. ve artıkın bana da bir araba almanın zamanı geldi bu korkutucu hadise yüzünden ahjhjhahhaha
Konus kiz biz arkandayiz aksam hunkarina ac bu mevzuyu, gereken aksiyon alinsin DOGUM HEDİYESİ nasil fikir ajjddjdj

Konus kiz biz arkandayiz aksam hunkarina ac bu mevzuyu, gereken aksiyon alinsin DOGUM HEDİYESİ nasil fikir ajjddjdj
Zaten o dedi üşengeçliğinden araba istemiyorsun sonra ben bi yere gidince başına iş geliyor aahjhajhahahahahhahaj onu haklı buldum ve günah benden gitti. yapsın bakalım hünkarlığını tosunum benim

O konuda bir bilgim yok canım. Ben en baştan beri perinatoloji bölümüne gidiyorum düşük riskimden dolayı. En son kontrolde 12. haftada gel. İkili taramanı da yaparız demişti. Pazartesi günü gitsem yaparlar o zaman.

Bana iki hafta sonra gel dedi bugün ikili için 12 haftayı tamamlaması gerekiyor dedi

Bana iki hafta sonra gel dedi bugün ikili için 12 haftayı tamamlaması gerekiyor dedi
Ben en iyisi Perşembe gününe randevu alayım o zaman. Garanti olsun. Artık sabredemiyorum da. Aynı zamanda özele de gitmek en mantıklısı galiba. Bu zamana kadar iyi dayandım sanırım

Ben de hamileliğin başlarında yemiştim sonra gün boyu kendime zehir etmiştim çok kızdım madem vicdan yapacaktım neden yedim diye. Kağan Kocatepe’nin bu konuyla ilgili bir videosu var her gün yemiyorsanız ayda bir yediğiniz hamburger bebeğinize hiçbir şey yapmaz biraz rahatlayın hasta değil hamilesiniz diyor onu izledikten sonra rahatladım. Bakabilirsin sen de. Çok abartmadığınız sürece sorun yok diyor. Biz çok evhamlıyız böyle dokuz ay nasıl geçecek ya imdatttr

Bazen geriden bazen ileriden gitmesi belirli bir rakama kadar normal diye biliyorum.Sizinki 4 ya da 3 gün geride çıkmış.Bir süre sonra gene kendi zamanına da yetişir bence.
Evet inşallah öyle olur şükür sağlıklı dedi

Ben en iyisi Perşembe gününe randevu alayım o zaman. Garanti olsun. Artık sabredemiyorum da. Aynı zamanda özele de gitmek en mantıklısı galiba. Bu zamana kadar iyi dayandım sanırım
Benim olduğum şehirde mi böyle bilmiyorum ama dev. hast ile sadece olmuyor. Ben özele gidiyorum. Sağlık ocağı hemşiresi devlette de kaydım olması gerektiğini söylediği için oraya da gittim. Ama sorularıma net dönüşler, usg kağıdı veya gerçekten düzgün bi ultrasın taraması yapmıyorlar. Aynı anda 3 kişi içeri alıp birinin bilgilerini öğrenip diğerine usg den bakıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…