aynen benim de içime sinmedi özele de gideceğiz düzgün bi ölçüm yapılsın net bir şekildecanım onların cihazı kötüdür doğru ölçüm yapılmamıştır. hamile bi arkadaş günde 1 pakete yakın sigara, arada nargile, canı isteyince bira içiyor. onda sıkıntı olmadıysa senin içtiğin 1 tane sigaradan hiçbişey olmaz
Dün devlete gittim ultrason görüntüsü hesap makinesiyle çekilmiş gibiydi cidden ilgi alaka sıfır özele gidersen bu farkı çok iyi göreceksinBen en iyisi Perşembe gününe randevu alayım o zaman. Garanti olsun. Artık sabredemiyorum da. Aynı zamanda özele de gitmek en mantıklısı galiba. Bu zamana kadar iyi dayandım sanırım
Evet canım zaten bu kusmalar bizi güçsüz yapıyor kiloda alamıyoruz e bebekte bizden besleniyor. Arada olan bize oluyoray allahım o şiddetli bulantı ve kusmaları ben 3-4 hafta kadar yaşadım canımdan can gitti gerçek anlamda. hala da sabahları oluyor ama şükür eskiye göre çok çok iyi
ama artık rahatlama evresine geçeriz diye düşünüyorum en geç 1 ay içinde
Bende bugun gidicem 2 de randevum var cinsiyet icin bisey soylermi bilmiyorum ama soylese cok iyi olur ya kucuk kucuk heycanli alışverişler baslarİn şe Allah bende yarın doktora gidecem, bakalım cinsiyyetini öğrene bilecek miyim, çok heyecanlıyımin şe Allah bebişim iyidir, özlemişim ne zamandır görmeyeli
Canim merhana bende ayni ilaclari kullaniyorum bendede lekelenme oldu oksapar 4binlik mi kullaniyorsun progesgan dexte 10. Haftada birakirsin dendi banadaselam canım kızlar nasılsınız , ben dün minik bir lekelenme yaşadım gece nasıl geçti bir ben bir allah biliyor. yoğun değildi ama yine de bende eski travmaları tetiklemeye yetti. Neyseki sonuç olarak BEBİŞİM GAYET SAĞLIKLIYMIŞkanama alanı falan da görmedi doktorum. minik yürüyüşleri falan bırakıp istirahat edeceksin dedi şuan için coraspin içme bir süre keselim coraspin kanamayı tetikleyebiliyor oksoparı kullanmaya devam et onun bir zararı olmaz dedi. Tüp bebek doktorum progestan dexi 10 nisanda bırakmamı söylemişti ama şuan takipli doktorum bir süre daha devam edeceğiz dedi. aslında cumartesi gidecektim doktora ama bugün acil olarak gittik gördük haftası ile uyumlu büyüyor şükür tam 9+0 çıktı kesesi şekli herşeyi gayet iyi merak edip endişelenme stres istemiyorum dedi.
Kaç haftalıksinizBende bugun gidicem 2 de randevum var cinsiyet icin bisey soylermi bilmiyorum ama soylese cok iyi olur ya kucuk kucuk heycanli alışverişler baslar
Canım inşallah kanaman dururKızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Canım dualarım seninle. Allah yardımcın olsun. Korkunu, üzüntünü bunları yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. Sakin kal, üzülme demek dile kolay. Biliyorum. Doktora gittin mi? Ne diyorlar?Kızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Kesinlikle öyle canım. Elimde iki tane ultrason görüntüsü var. Ne olduğu belli değilDün devlete gittim ultrason görüntüsü hesap makinesiyle çekilmiş gibiydi cidden ilgi alaka sıfır özele gidersen bu farkı çok iyi göreceksin
Canim dualarimiz seninleKızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Sizin kaçıncı hafta benim de böyle neden oluyor anlamıyorumbacım inan ki kendime çare bulamadım. baktım çok ishalim muz yiyorum, baktım kabız olacak gibiyim çiğ fındık yiyorum. böyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz
Duam seninle kaçıncı haftadasiniz doktora gittinizmi inşallah kesilirKızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Ben 11. haftadayım. Bağırsaklarım kafasına göre takılıyor. Bazen kabız, bazen ishal. Gaz sancısı çok oluyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama yine de vücut yapıyor demek ki. Dün brokoli yedim. Sabaha kadar perişandım meselaSizin kaçıncı hafta benim de böyle neden oluyor anlamıyorum
Masallah canimBugün özelde kontrolüm vardı. İkili tarama testi güzel, temiz çıktı maşallah. Bebeğimiz cok hareketliydi. 7 cm 57 gr olmuş.13 haftalık görünüyor. Cinsiyet yüzde yüz diyemem şuan ama erkek dedi. Devletteki de yüzde yüz diyemem ama kız demiştiŞu fetal dna bir çıksa da cinsiyet netleşse.
Bugün özelde kontrolüm vardı. İkili tarama testi güzel, temiz çıktı maşallah. Bebeğimiz cok hareketliydi. 7 cm 57 gr olmuş.13 haftalık görünüyor. Cinsiyet yüzde yüz diyemem şuan ama erkek dedi. Devletteki de yüzde yüz diyemem ama kız demiştiŞu fetal dna bir çıksa da cinsiyet netleşse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?