Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
aynen benim de içime sinmedi özele de gideceğiz düzgün bi ölçüm yapılsın net bir şekilde
yine de vicdan direkt aklıma o geldi onun dışında her şeye çok dikkat ediyorum o illete edememiştim
Sana da çok geçmiş olsun sabah kötü olmuşsun iyi misin şimdi

Ben en iyisi Perşembe gününe randevu alayım o zaman. Garanti olsun. Artık sabredemiyorum da. Aynı zamanda özele de gitmek en mantıklısı galiba. Bu zamana kadar iyi dayandım sanırım
Dün devlete gittim ultrason görüntüsü hesap makinesiyle çekilmiş gibiydi cidden ilgi alaka sıfır özele gidersen bu farkı çok iyi göreceksin

Evet canım zaten bu kusmalar bizi güçsüz yapıyor kiloda alamıyoruz e bebekte bizden besleniyor. Arada olan bize oluyor
Evet 1 aya toparlarız gibi düşünüyorum bende allahtan bunda çok fazla koku hassasiyetim yok bi kahve kokusundan çok midem bulanıyor bide sigara çocuğum biliyor neyin zararlı olduğunu hahshssh

Kızlar Hamburger yedim diye kola içtim diye vicdan yapmayın. Ayda bir yediğiniz şeylerden hiç birşey olmaz bende randevu günü hamburger kola ikilisi yaptım valla çok iyi geldi buz gibi çünkü hala su içmekte zorlanıyorum içtiğim su toplasan 1 lt dir belki de değildir meyve suyu vs oralardan açığı kapatmaya çalışıyorum bi şekilde.
Az az da içsem midem de baskı yapıp kusturuyor
Mesela Türkiye ye geldiğim gün hemen kokoreç yemek istiyorum bir kerecikten bişey olmaz

İn şe Allah bende yarın doktora gidecem, bakalım cinsiyyetini öğrene bilecek miyim, çok heyecanlıyımin şe Allah bebişim iyidir, özlemişim ne zamandır görmeyeli
Bende bugun gidicem 2 de randevum var cinsiyet icin bisey soylermi bilmiyorum ama soylese cok iyi olur ya kucuk kucuk heycanli alışverişler baslar

Canim merhana bende ayni ilaclari kullaniyorum bendede lekelenme oldu oksapar 4binlik mi kullaniyorsun progesgan dexte 10. Haftada birakirsin dendi banada

Kızlar geçen gün doktora giderken volkan konak açayım dedim yolumuz 1 buçuk saat sürüyor. 1 buçuk saat boyunca volkan konak dinledik ve ben salya sümük ağladım
Of şuan gülüyorum halime ama eşim değiştir başka şeyler aç dedikçe ben CERRAHPAŞAYA KOYDUMMM CANIMIN YARİSİİİNİİİ diye 3 kere aynı şarkıyı dinleyip baya baya ağladım bu arada Allah rahmet eylesin Karadenizli değilim ama çok severdim Volkan konağı
Sonra dönüşte de tabi bebişi görmenin vermiş olduğu mutlulukla Gülşen’den devam ettim o hatunumuz da hep bel altı çalıştığı için şarkılarda SİLAHI AŞK, KURŞUNLARA GELEYİM VUR TAM YERİNE diye sözleri eşim de bir kıvılcım uyandırdı eee ne zaman bizim kavuşmalar dedi
Ama ben hala hiç istemiyorumm yazık kocama da ama napim beklesin biraz daha tövbe ettim Gülşen açmıcam bi daha hahahshjs

Kızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Canım dualarım seninle. Allah yardımcın olsun. Korkunu, üzüntünü bunları yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. Sakin kal, üzülme demek dile kolay. Biliyorum. Doktora gittin mi? Ne diyorlar?

Dün devlete gittim ultrason görüntüsü hesap makinesiyle çekilmiş gibiydi cidden ilgi alaka sıfır özele gidersen bu farkı çok iyi göreceksin
Kesinlikle öyle canım. Elimde iki tane ultrason görüntüsü var. Ne olduğu belli değil Zaten eşimin içeri girememesi en büyük dezavantaj. O da görmek istiyor haklı olarak. 12. hafta itibariyle şu riskli dönemi inşallah tamamen atlatırsam ilk işim bunu halletmek olacak zaten.

Selam kızlar nasılsınız
Bugün buraya pek bakamıyorum işlerim yoğun
Kontrolü olan var mıydı?

Sizin kaçıncı hafta benim de böyle neden oluyor anlamıyorum
Ben 11. haftadayım. Bağırsaklarım kafasına göre takılıyor. Bazen kabız, bazen ishal. Gaz sancısı çok oluyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama yine de vücut yapıyor demek ki. Dün brokoli yedim. Sabaha kadar perişandım mesela

Bugün özelde kontrolüm vardı. İkili tarama testi güzel, temiz çıktı maşallah. Bebeğimiz cok hareketliydi. 7 cm 57 gr olmuş.13 haftalık görünüyor. Cinsiyet yüzde yüz diyemem şuan ama erkek dedi. Devletteki de yüzde yüz diyemem ama kız demişti Şu fetal dna bir çıksa da cinsiyet netleşse.

Masallah canim aaa ne kadar ayri dusmus iki doktor sen ne hissediyorsun cinsiyeti fetali vereli kac gun oldu insallah hemen cikar canim

O nasıl ya iki yerde farklı söylemiş . Güvenmemek gerek ozman bu tahminlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…